Sommar på landet. del 14 

Admin | Tonåringar | 21.09.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ch jag mördade det med berått mod, vårt barn stammade jag. Kristin höll om mig och grät, tankarna snurrade i huvudet på mig. Jag är en mördare snyftade hon och jag får mitt straff på en gång, hon var otröstlig och snyftade och grät. Kristin tittade på mig med tårarna rinnande utmed kinderna, förstår du att jag mördat ditt barn Ben? Jag hör vad du säger Kristin men jag är inte kapabel att tänka klart just nu. Varför har du inte berättat Kristin? Jag försökte ringa dig några gånger men jag lyckades inte nå dig, jag trodde inte vi skulle klara att ta hand om ett barn så abort blev utvägen. Jag tänker inte döma dig men vi kunde ha försökt Kristin, jag tror faktiskt att det hade ordnat sig snyftade Kristin. Vi satte oss i gräset på dikeskanten och ingen sade något, Kristin fortsatte att gråta ohejdat. Kristin behövde gråta ut så jag smekte henne bara på kinden och var tyst.

Efter en lång stund tittade hon upp och torkade sitt ansikte med handen, lilla gumman du behöver inte döma dig själv så hårt, eftersom jag inte var tillgänglig så tvingades du att ensam ta beslutet Kristin. Hoppas du förstår att jag vill hjälpa dig Kristin och du vet att jag kommer att göra allt jag kan. Vad skulle du kunna göra Ben, just nu behöver jag massor av kärlek känns det som och du har ju Mari nu. Min kompis Dannes mamma är docent på Karolinska sjukhuset i Stockholm, jag har hört att hon behandlar olika kvinnosjukdomar. Om du vill så ska jag ringa henne i eftermiddag och höra om hon vill titta på dig Kristin, hon tittade på mig och tårarna kom i floder. Gör det snälla, snälla Ben, gråt inte Kristin det ordnar sig ska du se.


Kom! sa jag och lyfte upp henne, jag gav henne kryckan. Hennes ljusa ostyriga hår och den korta späda kroppen gjorde att hon såg ut som en docka där hon stod. Vågar du åka bakpå så kan du följa med mig hem? Det vågar jag sa Kristin, hon höll hårt om mig och jag körde sakta mot torpet. När vi passerade gården såg jag Ann titta efter oss, vi stannade på gräsmattan och jag hjälpte Kristin med sin krycka. Vill du ha lite kaffe, undrade jag och Kristin nickade. Kaffet smakade bra och solen värmde oss där vi satt på trappan, får jag fråga en sak sa Kristin och fortsatte, älskar du Mari eller har ni bara lite mys ihop? Jag älskar henne verkligen, men jag vet inte var jag har henne riktigt, jag berättade vad som hänt tidigare i dag. Mari är din motsats Kristin, hon är bräcklig och sårbar på olika sätt.

Jag gillar också Mari sa Kristin eftertänksamt, men hon har något i blicken när hon ser på mig som känns obehagligt. Hon är svartsjuk Kristin och vet att du är hennes största konkurrent, Mari är smart som du Kristin men hon visar det inte alltid. Kristin tittade på mig, menar du att du har lite känslor för mig? Det har jag alltid haft så du behöver inte låta överraskad Kristin, jag blir distraherad av allt sex med alla mina tjejer så jag kan vara svårtolkad skojade jag. Du ligger väl med alla utom mig och Eva, Eva! Menar du att jag skulle ligga med Eva? Ja jag har sett hur hon tittar Ben, hon är kåt på dig den saken är klar. Jag kommer aldrig att ligga med Eva, det sa jag inte! Sa Kristin, men hon vill säkert.

Varför misshandlade Mari dig Ben? Jag var dum, jag provocerade henne över gränsen och hon reagerade våldsamt. Jag har förlåtit henne och vill helst inte prata om det Kristin. Okey! Ben, färdig pratat om det. För att du ska förstå vad som föregår Kristin så ska jag berätta att jag och Anette och Mari, vi har kommit överens om att leva som våra hjärtan vill. Inga par och ingen svartsjuka, det låter fint men fungerar det Ben? Ja än så länge fungerar det, Mari är den som har det svårast och jag ser ibland att hon kämpar. Kommer du ihåg Kristin när du lät mig ligga med dig i ladan, jag minns varenda detalj från den stunden. Jag fick utlösning innan jag kommit i dig skrattade jag. Ja jag minns, du var så nervös och blyg log Kristin, det har runnit mycket vatten under broarna sen dess.

Hur går det med Ann hon har ju en kille, hon borde väl inte vara med dig Ben? Jag visste inte att hon har en kille sa jag snopet, jo dom har varit ihop ett år eller nåt sa Kristin. Ann är mysig och vi har ju känt varandra länge som du vet, det har varit sex i luften flera år men inte blivit något. Jag låg med Ann första gången för några veckor sedan, jag kanske borde hålla munnen? Nej berätta! Ann har ju varit min kompis sen vi var små och jag har bara sett henne som kompis, men jag insåg att hon var både sexig och tilltalande på alla sätt så det ena ledde till det andra. Kristin log, jag förstår dig Ben. Jag tycker eran utstickare att låta kärlek och inte regler styra är genial på sitt vis, det ska bli spännande att se hur det går. Vill du pröva Kristin? Jag vet inte om jag skulle klara det Ben, jag kanske väntar och hoppas på dig och mig i stället men tack för erbjudandet.

Du Kristin! Var med oss, du har mycket att tillföra och du kommer att upptäcka som jag gjort att det är fint med all kärlek man får och kan ge. Vi kan träffas som förut Kristin utan de andra om du vill? Vi får se vad jag gör Ben log Kristin.

Fortsättning följer.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia