Mission: Grupparbete (4) 

Admin | Tonåringar | 25.06.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Hon nickade mot mig med sina knallröda blossande kinder och klev in bakom duschskärmen.
För tillfället var hon ute ur leken, men jag och Jimmy hade minsann någonting ouppklarat. Vi flinade åt varandra och läste varandras tankar. 'Nu är det vår tur'

Det började med tajta kramar och långa tungkyssar innan vi kom in i själva liggandet, men när vi väl var där.... Jag kan inte med ord beskriva hur det kändes när han trängde riktigt djupt, ända in i mig. Vi höll en ojämn rytm, ibland gick det snabbare och ibland långsammare. Det mesta är bara en stor minneslucka därifrån. Aldrig hade jag upplevt någonting så underbart i hela mitt rum. Det var som om känsel-centrat satt i mitt underliv istället i min hjärna. Jag var bortdomnad och kunde bara hänga med mina armar om Jimmy. Underbara Jimmy. Han gjorde mig så väl. Hårdare, snabbare, skönare. Han gjorde mig så känslig och härligt öm överallt. Jag kände precis när Jimmy var på väg att komma och det gjorde mig så tänd att jag reagerade på samma sätt. Vi stönade i takt och jag stack in min tunga i hans mun samtidigt som vi kom. Båda två, samma sekund.

Jag minns inte mycket mer av kvällen, men många timmar senare vaknade jag på¨min säng i en morgonrock. Lili låg bredvid mig med handen vilandes på mitt ena bröst. Fönstret stod fortfarande öppet. Jag hörde fågelkvitter och solen sken in på Jimmys ansikte, där han låg i soffan som stod intill min dator. Han hade ett leende på sina läppar precis som Lili, och jag själv när jag tänkte på mig.
Det hade varit en vild kväll igår, med en massa vin, men jag ångrade inte något av det jag gjorde. Det var inte första gången jag fått ihop det med både killar och tjejer, och definitivt inte den sista. Faktiskt skulle jag kunna tänka mig att uppleva just samma sak gång på gång. Och det är en av anledningarna till att jag skrev denna novell, för att kunna läsa och minnas.

Efter helgen, när vi kommit tillbaka till skolan undrade Christer hur långt våran grupp hade kommit.
"Exakt hur har arbetet gått till, vem har gjord vad, och vad kom ni slutligen fram till?" .. Allt han sa kunde associeras till både ett och annat. När han lämnat grupprummet gled vi ännu en gång ifrån ämnet.
"Vad händer till helgen då?" frågade jag rakt ut. Det var inga problem att bara kallprata, efter den helgen var vi närmare varandra än aldrig förr.
"Nja, jag är ensam hemma" började Jimmy. "..Så vi kan ju fortsätta med 'grupparbetet'?" sa han flinande mot oss.
Jag och Lili kunde inte låta bli att fnissa åt tanken. Men visst, jag skulle inte ha någonting emot att fortsätta mitt *Mission: Grupparbete*

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia