Första avsugningen 

Admin | Tonåringar | 30.01.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag var 17 år och hade lyckats fixa ett sommarjobb som allt i allo på en mekanisk verkstad för att försöka fylla på kontot med välbehövliga slantar. Även om jag förstått att jobbet var slitig och hårt så såg jag ändå fram emot att få göra något vettigt till skillnad från många av polarna som bara skulle slappa.

Första morgonen var jag på plats en bra stund innan utsatt tid och blev väl mottagen av Bjarne som ägde verkstaden. Bjarne var en stor skäggig björn som metodiskt och lugnt förklarade det jag skulle göra i verkstan. Bjarne hade glimten i ögat och jag fick känslan att han kollade in mig vilket konstigt nog gjorde att det pirrade till skönt i min kropp.

Efter att ha gått rundturen på verkstaden fick jag en uppsättning arbetskläder som jag bytte om till i det trivsamma och välstädade omklädningsrummet som hade en bastu och jacuzzi.

Jag är ganska flitig och har lätt för att lära och samarbetet med Bjarne fungerade utmärkt, vi fungerade väl även på det sociala planet och vi pratade om ditt och datt och skämtade en hel del med varandra under arbetets gång.

På förmiddagsrasten passade jag på att gå på toa. Jag kunde inte låta bli utan snokade lite i det skåp som stod inne på toan, det innehöll toapapper, tvål och annat som behövs på en toalett men där fanns även en stor trave med bl.a biltidningar, tekniktidningar och porrtidningar. Jag bläddrade igenom traven och noterade nyfiket att det mest var bögporrtidningar. Jag som alltid betraktat mig som hetero stirrade storögt i tidningen och kände hur jag blev kåt. Jag la ifrån mig tidningen och tvättade av händer och ansiktet innan jag gick ut och jobbade vidare med Bjarne. Jag kunde dock inte släppa tidningarna och bilderna jag sett.

När Bjarne vid fyrarycket denna första dag sa att vi skulle ta kväll så var jag redigt trött i kropp och huvud. Bjarne satt sig på kontoret och gjorde färdigt faktureringsunderlagen medans

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

jag satt mig på bänken vid skåpet i omklädningsrummet och pustade ut. Efter en liten stund kom Bjarne in och började prata medans han långsamt började klä av sig tills han stod naken bredvid mig såsom han var skapt. En rejäl kroppshydda, en hel del muskler på armarna men ganska överviktig och enorm kroppsbehåring. Hans kuk var grov. Jag tittade på honom så diskret jag kunde och kände den bekanta känslan av kåthet komma över mig, jag försökte tänka bort kåtheten men skadan var redan skedd och min kuk hade styvnat i kalsongerna.

Jag tog min handduk och höll framför mitt stånd då jag gick in i duschen. Jag kände Bjarnes blickar bränna på min stjärt och jag gillade det.. När jag vred på vattnet så vände jag på mig som för att se vad Bjarne skulle göra. Bjarne var inte opåverkad utan hans kuk var nu mer eller mindre erigrerad vilket han inte på något sätt dolde där han stod och duschade bredvid samtidigt som han visslade.

Efter en stunds duschande så sa Bjarne att bastun var på innan han gick in i den. Jag duschade en stund till innan jag öppnade dörrn till bastun där Bjarne satt på översta laven bakåtlutad med kuken i fullt stånd. Tankarna for i mitt huvud då jag satt mig snett nedanför på mellanlaven. Jag kände hur Bjarnes stora händer tog tag i mina axlar och hur han började massera de. Min kuk var redan styv men när han rörde mig så kände jag hur den blev som ett järnspett. Jag slappnade av och njöt av massagen. När Bjarne förde ner sina händer på mina bröst och smekte mina bröstvårtor så var stönade jag högt och Bjarne svarade genom att resa sig upp och ta mig med ut ur bastun till relaxen där han mjukt puttade ner mig i en av stolarna innan han ivrigt började runka min kuk innan han tog den i munnen och sög mig medans han grymtade högt. Behandlingen var underbar och det tog inte lång tid innan jag sköt kaskader av sperma i hans mun.. Bjarne skrattade sitt bullriga s

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

kratt och skämtade om att jag knappast sett detta framför mig när jag vaknade på morgonen innan han sa att nu var det minsann hans tur att få underredsbehandling.

Nervöst greppade jag Bjarnes kuk och började metodiskt runka den med hårda bestämda tag medans Bjarne smekte båda sina stora bröst och bröstvårtor och när jag började slicka hans ollon och kukskaft frustade han ut sin kåthet högt och bad mig att suga hans kuk vilket jag genast lydde. Känslan att få ta en styv kuk i munnen för första gången var hinmelsk. Jag som aldrig ens fantiserat om det sög nu som en besatt medans jag smekte hans stora lurviga pung. Bjarne reste sig upp och lade sig på rygg på massagebänken med benen brett särade och jag fortsatte suga medans mina händer fortsatte gå på upptäcksfärd via pungen förbi ljumskarna och mot hans anus, när fingrarna nådde anus så utstötte Bjarne mer eller mindre ett brunstvrål och särade än mer på benen. Bjarnes brunstnivå ökade många procent då jag försiktigt förde in två fingerspetsar medans jag hade hans kuk så långt ner i halsen att jag nästan fick kväljningar. Jag pullade Bjarnes rövhål med två fingrar medans jag runkade hans kuk snabbt och det tog inte lång tid innan han avfyrade en enorm sats av härlig tjock sperma som träffade såväl mig som for en bra bit upp i luften. Bjarne andades häftigt och stönade om vartannat. Bjarne tog sperma på ett finger och förde det mot min mun och jag tog emot och sög det med vällust innan jag slickade av hans håriga och spermanerkladdade kropp.

Vi duschade av oss under en bekväm tystnad innan jag fick skjuts hem av Bjarne. De kommande veckorna utvecklade vi en god bekantskap och Bjarne vägledde mig med en fast och fin hand in i det manliga sexets underbara värld, såväl vanilj som sådant som andra uppfattar som kinky eller rentav perverst.

Kanske återkommer jag med mer om ni vill det, kommentera gärna ....

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia