En helt vanlig löptur, med ett ovanligt slut 

Admin | Tonåringar | 08.03.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Detta bygger på en verklig händelse men är något omgjord samt några år tillbaka i tiden och namnen är ändrade.

jag vill på förhand be er med spydiga tråkiga kommentarer strunta i dem och tänka på att det här är min första novell och att jag inte har något vidare starkt betyg i svenska så språket är kanske inte det bästa, men nu till handlingen.

Det var i mitten av sommarlovet en onsdag eftermiddag, jag hade mest tagit det lugnt hela dagen då jag kommit hem från ett träningsläger nere i småland. Det var för Basketintresserade ungdomar mellan 16-18 år. Då jag var 17 fyllda i maj och knappt gjorde annat än att träna så tyckte jag det var en kul omväxling från skott- och löpträning. Men efter en hel dags av slappande började jag bli lite rastlös och var nästan tvungen att träna på något sätt. Och gymmet hade jag inte lust att åka till då det var en bit bort och bussarna gick lite taffligt så här års.

Så jag tog på mig ett linne och shorts och tog mig ut för en runda och det är mot slutet av denna runda som min upplevelse börjar. Jag hade sprungit ca 7 kilometer och det var dags att avrunda min löprunda och som vanligt med samhällets tuffaste backe upp för den mindre av det tre badplatser, så jag sprang dit i skaplig takt.

Men när jag kom ut ur skogen på min lilla stig såg jag att det var några som solade(det brukade nästan alltid vara tomt här) Jag stannade upp och såg att det var två tjejer, men kunde inte se vilka. Jag gick försiktigt till baka till skogen för att inte avslöja mig. Och efter ett kort tag reste sig en av tjejerna upp, hon var lätt brunbränd med brunt halv långt lite vågigt hår. Jaa! det är Anna, hon är ett år yngre än mig och har alltså precis gått ut nian. Hon ser väldigt bra ut men är som många tjejer lite halv fjortis, hon är en tjej man gärna kollar på men skulle aldrig få för mig att satsa på något mer. De tuffa killarna som jag tycker ser ganska hängiga ut gillar att kolla och tafsa men hon leker för det mesta bara med dem.

Jag själv är fortfarande oskuld, jag tycker själv att jag ser bra ut och vet att några tjejer gör det med, men har inte så mycket tid med all träning. Jag är mörkblond, har medel långt hår för att vara kille och ganska rakt. Jag har en vältränad kropp som jag inte skäms för att visa och efter flera timmar på gym har jag ganska stora arm- och bröstmuskler samt sex ganska tydlig rutor på magen. Men jag blir blyg i tjejers sällskap och har aldrig haft ett vidare långt förhållande.

Nu reser sig den andra tjejen upp, det måste vara Amanda. Amanda och Anna är bästa kompisar, Amanda är naturligt blond men ändå väldigt ljust blond. Hon är också lite fjortis men inte lika mycket tycker jag i alla fall. Båda tjejerna ser bra ut, Anna med ganska stora bröst men inte så stora så dom bli hängiga och Amanda med mer normala. Anna har tydliga kurvor medan Amanda är lite smalare. Anna är väldigt snygg, men jag tycker nog Amanda är mer tilldragande hon är som mer söt/snygg(ni fattar nog)

Dom går i vattnet och då var det nog slut med mitt tjuvtittande som jag nästan skämdes lite över. Så jag tar och springer mot vattnet för att komma till vägen som leder upp till husen och slutligen om hem. Men när jag kommer närmare vattnet ser jag att ingen av dem har någon överdel på sig och Annas stora bröst guppar snyggt när de springer mot bryggan. Anna är vänd lite bort så ser inte så mycket av henne men jag blir ändå väldigt kåt.

Jag kommer på mig själv med att ha stannat för att kunna kolla bättre och oturligt nog märkte dem också det. Anna som nog är den lite modigare av dem ropar något till mig men jag hör inte riktigt och känner hur paniken kommer.

Vad skulle nån annan ha gjort? Jag ropar ett frågade Va?

-Jag sa: här smygtittar vi inte! Kom hit istället så vi ser vem du är.

Shit hon vet inte vem jag är jag kan alltså bara springa vidare eller nej då skulle nåt rykte spridas och sen skulle alla få reda på att jag smygtittar. Jag måste gå dit. Sakta och osäkert börjar jag gå fram till början av bryggan. När jag kommer fram säger Anna högt:

-Jasså det är du som tjuv kollar när vi badar och leker, hur länge har du kollat in oss då?

-Ja hur länge? säger Amanda

-Jag kom precis springandes. säger jag stammande och kunde inte lyfta blicken från Amandas bröst som såg ganska små ut jämfört med Annas.

- Försök inte jag såg dig allt smyga tillbaka till skogen när du kom ut springande. sa Anna kaxigt

Jag känner hur jag blir knall röd om kinderna och inte vet vad jag ska göra eller säga. Det blir en tystnad som i alla fall för mig är väldigt pinsam. Tillslut säger Anna något, vad hör jag inte.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell-Nu när du har sett oss måste vi ju göra det jämnt på något sätt sa jag.

Okej, hur hade du tänkt det? frågade jag tyst och försökte kolla på allt annat än tjejerna framför mig.

-Ja, vi har ju sett hur ni killar i smyg kollar in oss när vi har korta kjolar på oss eller hur Amanda?

-Ja det har vi.

-Och vi har väl kollat in killarna på busshållplatsen ibland också, men dem i våran ålder är bara omogna och äckliga.

-mhmmhm, fick jag ur mig

-Men ni lite äldre ser bättre ut och är mognare! sa Amanda som började komma in i bossandet med Anna.

-Ja och nu när du sett oss är det väl inte mer än rätt att vi får se lite av dig, eller? sa Anna

-Okej, sa jag som nu var både nervös och upphetsad.

Ja, stå inte där och häng ta av dig linnet nu då! sa Amanda bestämt

Fumlade tog jag tag i nedre kanten av linnet och försökte ta av mig det, men det fastnade och kronglade. Men efter vad som kändes som en evighet fick jag av mig det. Var på Anna sa:

-Jag tror någon är lite nervös och kåt. Samtidigt som hon luta sig fram och lätt puffa till min nu ganska stora bula i shortsen.

Amanda fnittrade till och jag skämdes om möjligt ännu mer.

- Men att inte du som ser så bra ut har en tjej Ville, sa Amanda nu med lite vänligare ton.

-Tack eller? sa jag och hoppades på att det kanske var över

-Om du tog det som en komplimang tig du det fel! sa Anna snabbt. Du har väl sett att vi tjejer kollar efter dig på stranden och i bussen, men ändå så är du för feg för att göra något när du står hör framför oss!

Jag kände hur jag började blir riktigt upphetsad och det såg nog tjejerna med då min bula växte ännu mer. Min kuk som är stor men jag har sett större, var snart helt blod fylld. Jag har inte sett nån annan kille med stånd och var ingen stor fantast av porrfilmer, men dem jag sett var flera av killarnas kukar jämn stora eller till och med mindre än vad min var när den var som störst. Men det är klart det finns ju vissa "monster" med 30+ och det var ju inte min..

Nu började Amanda bli otålig och sa:

-Du har ju sett våra bröst, så nu vill jag,, ehh vi se din kuk!

-Men jag har inte sett era fittor? sa jag snabbt

Nej, men... sa Amanda men hann inte längre för än Anna tog över.

-Han har faktiskt rätt, om du visar kuken lovar vi att ta av oss allt.

Jag som nu var riktigt kåt var snabb med att ta av mina shorts och kalsonger.

Amanda stirrade med stora ögon och länge på min kuk medan Anna var snabbare med att komma på sig och sa:

-Det var ingen liten en du hade Ville och du har varit flitig med hyveln ser jag. Jag antog att hon syftade på att jag rakat mig i morse.

-Tack, men kom ihåg vad ni lovade...

-Lugn vi måste låta vår andra oskuld titta klart, sa Anna med ett litet skratt

Vaa? sa jag snabbt och kollade på Amanda frågande

Amanda som kom på sig själv blev också hon röd om kinderna och sa försiktigt:

-Ja, jag ville vänta på ett bra tillfälle.

-Nu har du ett sa, Anna kaxigt. Ta nu av dig trosorna så ska du nog få känna på hans kuk sen.

Båda tog av sig trosorna och jag fick nu full syn på deras härligheter. Båda var rakade, Amanda helt och Anna hade bara sparat en lite tofs. Jag bestämde mig snabbt för att Amanda var snyggare.

-Tror du att hon får känna nu då Ville? sa Anna

-Va, ahh just det. Ja det får hon väl men då får väl jag känna på er, visst?

-Nja, jag känner ju inte på dig så vi får se. Sa Anna

-Mig får du känna på i alla fall, jag är inte rädd! Sa Amanda med kaxig ton och ett litet blink i ögat

Sakta började Amanda fingra på min kuk och jag stönade direkt hennes små fingrar kom i kontakt med min kuk.

-Jag tror han gillar vad du gör.

Amanda som nu började få tillbaka sitt annars ganska självsäkra jag, tog nu tag om kuken med en hand och runkade den försiktigt. Hon drog sakta bak förhuden och fnittrade lite när ollonet kom fram.

-Ohh, vad gullig den är.

-Ja betydligt snyggare och större än den första jag såg. Eriks skulle sett ut som en prins korv bredvid din. Sa Anna med ett skratt

Erik hade gått i samma klass som mig, jag hade sett hans kuk och trodde våra var ganska jämnstora, men det var ju när dem inte var i sitt större tillstånd.

Amanda som nu hade dragit runkat ett tag, drog nu bak förhuden och blottade hela ollonet. Och tur var väl det, jag som aldrig förr hade får en orgasm av någon annan var nu nära att komma. Hon tog tag om den med båda händerna och slickade försiktigt med tungspetsen runt om på ollonet. Och när hon kom till strängen blev det för mycket och jag kände att det var försent och jag skrek ut:

-Jag kommer! Men skadan var redan skedd.

Min sats hade skjuts ut och efter ett veckas läger var det ett tag sen min sen

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

aste orgasm så det kom en hel del sperma över Amandas ansikte, bröst och mage.

Förlåt, sa jag försiktigt.

Medan Anna bara skrattade och Amanda såg förvånad ut. Efter ett tag sa Amanda att det var okej och slickade sig om munnen och sa sedan att det smakade konstigt men ändå lite gott.

Anna som fortfarande skrattade frågade om hon fick smaka och både jag och Amanda sa ja och började även vi skratta.

Anna gick fram till oss och kollade på min kuk som fortfarande var hård. Det är något konstigt med den för även när jag runkar så blir den inte slak efter att jag har kommit utan den blir lite mindre hård men fortfarande hård. Och så fort man gör något med den hårdnar den till igen.

Den verkar inte fått nog riktigt än? sa Anna lite överraskat

Hahah, nej den verkar inte det. sa jag som nu började få upp min självförtroende.

Hon tog tag om den och runkade några tag och som vanligt blev den genast ännu hårdare.

-Jag bara måste få smaka jag också sa hon och slickade i sig sperman som fortfarande var kvar på min kuk. Om det var skönt när Amanda slickade om kuken var det här gudomligt, Anna har nog gjort det här förr. Hon slickade om längs skåran på ollonet kring strängen och sedan ner längs skaftet till bollarna. Och sedan upp igen för att sluta munnen helt om kuken och sakta men säkert suga av mig. Först bara över ollonet men sedan ner så långt hon nådde medan tungan åkte över hela ollonet. Nu började hon även använda tänderna lite smått och det var droppen. Jag kände att det var på gång igen och drog snabbt ut kuken ur henne. Hon såg först lite snopen ut men förstod nog vad som var på G när hon hörde mina små stön och andhämtningen.

Anna kröp istället över till Amanda som var full i sperma och låg och smekte sig själv. Anna satt sig över hennes mage och böjde sig ner och de började strula. När jag såg detta blev mina ögon stora som fotbollar och jag tappade hakan till backen. Var de lesbiska? De hade ju just gett mig mitt livs njutning?

När de båda slutade och kollade på mig brast de ut i skratt och jag pekade på dem.

-Är ni? var allt jag fick ur mig.

-Nej! sa Amanda snabbt

-Vi är kompisar och vi gillar att leka med varann lite i smyg, sa Anna betydligt lugnare.

Okej, sa jag och andades ut.

Anna fortsatta sedan med att pussa Amanda ner över halsen ner till hennes bröst och där slickade hon upp alla sperma som fanns och man kunde höra små stön ur Amandas mun. Anna slickade sig sedan upp till ansiktet där de började leka med varandras tungor och sperman som fanns kvar i ansiktet. Nu var det Amandas tur att bossa och hon rullade runt så hon kom överst. Hon gick direkt på båda brösten med händerna och började med att föra fingrarna i cirklar över de stora kullarna och Anna kunde inte hindra ett litet stön från att komma fram. Amanda började sedan att krama dem med hårde bestämda tag och Anna började nu gunga med och stöna allt högre medan deras fittor åkte fram och tillbaka över varann. Jag som nu har börjat bli less på att kolla började runka min kuk sakta i takt till Annas stön.

När Amanda fick syn på det började hon gunga Annas bröst och frågade om det inta var vackra när det guppade som de gjorde.

-Mhh, stönade jag.

-Kom och hjälp mig, sa Amanda flyttade sig upp till Annas mage. Så fittan var ledig. Jag kröp fram mellan hennes ben och började sakta slicka över hela fittan och det verkade ge resultat då jag nu hörde Anna stöna högre än förr och även Amanda släppte ifrån sig något litet stön. Jag stack försiktigt in ett finger i fittan och kände att det fanns plats för ett till så jag stack in både pek- och långfingret och pullade henne samtidigt som jag slickade henne. Det kändes som om det gick bra, men efter ett tag sa Anna att nu får Amanda ta över så jag var nog inte så bra som jag trott.

Jag flyttade på mig och Amanda tog min plats. Anna vinka sig till mig och sedan reste hon lite på sig så att hon kunde viska i mitt öra:

-Gå bort till våra cyklar där finns mina blåa byxor med ett par kondomer i sig, ta dem och kom hit. Sen måste du ta det försiktigt med Amanda efter som hon är oskuld.

Jag gjorde som hon sa och började gå iväg mot cyklarna...

Resten får bli en annan historia!
Hoppas ni hade en trevlig läsning om någon nu läser den, om ni gillar den skriv gärna det så skriver jag en fortsättning på historien. Och jag tar gärna emot tips om vad jag gör fel, men försök att ha en trevlig ton.

P.S jag och Amanda har varit tillsammans i två år snart!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia