Jag & Linn 

Admin | Oskuld | 29.03.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Klockan var långt efter midnatt, och jag hade lovar att följa Linn hem. Vi hade bara småpratat lite om kvällen som varit på vägen.
Vi stannade till utanför hennes hus.
“Ja”. sa hon kort för att visa på att vi var framme.
“klarar du dig nu då?” frågade jag.
Hon gäspade samtidigt som hon gav mig en nickning, sedan vände hon sig till mig och såg på mig med en trött blick och gav mig ett leende.
“Jag hade verkligen jätte trevligt ikväll” sa hon och gav mig en hej då kram.
Jag besvarade hennes kram och svarade:
“jag också”
Sedan gick hon mot sin ytterdörr, men stannade till och vände sig om.
“Har du tänkt att åka hem eller?”
“Ja, jag har väl inget annat val” svarade jag.
Hon stod stilla en liten stund och verkade fundera över vad hon skulle säga.
“Asså, det är rät sent och du har ju långt hem, så om du vill så kan du ju få sova över”
Klockan var ju faktiskt närmare 3 på natten, och när jag börja tänka på det så var jag också väldigt trött och hade drygt en timme hem. Så jag beslutade mig för att ta emot hennes erbjudande.

Väl inne på hennes rum så visade det sig att hon bara hade en säng som hon hade tänkt att vi skulle dela på. Sängen var däremot stor nog för två personer utan att behöva sova trångt i och hon gav mig dessutom ett eget täcke.
Hon gick ut ur rummet en stund och bytte om till ett linne och pyjamas byxor, och gick sedan och la sig i sängen på sin sida. jag väntade med att byta om tills hon hade lagt sig, då jag var lite smått blyg för att göra det inför henne, även om vi kände varandra väldigt bra. Men till övrigt så tänkte jag inte så mycket på att jag skulle sova så nära min närmaste tjej kompis. Det var jag alldeles för trött för.
Hur som helst så kläde jag av mig efter att hon hade släckt lampan, tills jag bara hade mina boxerkalsonger på mig, och lade mig sedan för att sova.

Linn somnade nästan på en gång tror jag, men jag låg vaken en stund.
Jag låg och tänkte på hur nära jag och Linn hade kommit varandra på sista tiden, och på dom känslorna jag hade börjat få för henne, och om hon kände likadant.
Men efter en stund så somnade jag också.

Jag vaknade en stund sena

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

re av att Linn rörde väldigt mycket på sig. Jag låg med ryggen emot henne då, så såg inte vad hon gjorde, och var fortfarande halv sovande.
Efter en stund kände jag en varm beröring mot min höft.
Det var Linns hand, som gled ner över min mage, och upp emot min bröstkorg så jag kände hur hela hennes arm höll om mig. Hennes hud var mjuk och varm och jag njöt av hennes beröring.
Jag vände på mig och lade mig på rygg för att möta henne, och upptäckte då att hon låg under samma täcke som jag.
Jag kunde se hennes ansikte lite svagt i det dunkla ljuset. Hon tittade på mig en stund efter att jag hade vänt mig, och böjde sig sedan ner och kysste mig.
Jag låg platt på ryggen, och hon på sidan av mig, jag kände värmen och beröringen ifrån hennes vänster ben som hon nu lade över mitt, hon hade tydligen tagit av sig sina pyjamas byxor.
Jag besvarade hennes kyss, och hon fortsatte att smeka mig över bröstkorgen, ner mot magen och längst resårbandet på kalsongerna, och jag kände hur jag började styvna.
Hon stannade upp i kyssandet och bara kollade på mig en stund, och jag kände nu hur hennes hand gled in under mina kalsonger och började smeka min penis.
Hennes händer var så mjuka att jag bara låg där och njöt av beröringen.
Mjukt och långsamt tog hon tag runt min penis, och drog upp den ur kalsongerna. jag kände hur den reste upp sig efter att den passerat resårbandet. kort därefter så lyfte hon bort täcket som vi hade över oss, och låg nu och kollade rakt på min nu sten hårda penis, samtidigt som hon smekte den med sina fingrar. Det kändes väldigt konstigt på en gång, men jag vande mig väldigt snart.
Min vänster arm låg klämd mellan hennes kropp och min, så jag började att smeka hennes mage och arbetade mig sakta ner mot hennes lår, och sedan drog jag handen över hennes trosor och fortsatte smeka henne där med pekfingret och långfingret tills jag hittade hennes öppning, och började sen att fingra henne genom trosorna.
När jag gjorde det så stannade hon upp med sitt smekande och lät sitt hand ligga stilla runt min penis en stund. Hon andades långsamt men tungt genom munnen ner mot min hals så jag kände värmen, medans hon lät m

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ig ge henne njutning.
Hon blev våt väldigt fort, och efter ett tag tog hon tag runt min penis igen och drog långsamt tillbaka min förhud, sedan reste hon sig upp och satte sig gränsle över mig.
Hon drog sina trosor åt sidan så att hennes slida kom i kontakt med min penis. Jag lade mina händer på hennes lår och drog händerna mellan låren och hennes midja.
Hon tog tag i min penis igen, och drog den mot hennes underliv tills den hamnade rätt. Hon sänkte sedan långsamt sin kropp ner över mig så att jag kände att den långsamt gled in i henne.
Sedan satt hon stilla en kort stund, innan hon började jobba med sin underkropp, fram och tillbaka.
Medans min penis fick den bästa massage som går att få, så fortsatte jag att smeka hela hennes kropp. Från låren, upp mot hennes höfter och över hennes vackra mage. Jag tog sedan ett lätt tag om hennes linne och försökte dra det av henne vilket hon lät mig göra och mina handflator sökte sig sedan direkt mot hennes nu helt frigjorda bröst.
Hon stönade lätt när jag började massera hennes vackra mjuka bröst, och jag kan inte förneka att jag fantiserat om den här känslan tidigare.
Jag vet inte hur länge vi höll på, men det kändes som en evighet, innan jag kände att jag var på väg att explodera. Jag försökte hålla emot så länge jag kunde. jag ville njuta av det här ögonblicket så länge som möjligt.
I samma stund så böjde hon sig över mig och lade sin högerhand mot mitt bröst och fortsatte i snabbare tempo än tidigare, också hennes andning tilltog och jag kunde känna hur musklerna i hennes underliv började stramas åt runt min penis, vilket på skyndade processen ännu mera.
Jag kunde inte hålla tillbaka längre nu, jag slutade andas i några sekunder, och jag kom, det var en helt obeskrivligt skön känsla.
kort där efter stannade hon upp och sjönk ihop lite gran och andades ut. det verkar som att vi kom nästan exakt samtidigt.
Hon satt kvar över mig i den positionen i kanske en halv minut innan hon lade sig ner över mig och placerade sitt huvud över min bröstkorg.

Vi låg kvar så i flera minuter utan att säga nåt, tills vi slutligen somnade.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia