Fest med mitt ex 

Admin | Onani | 24.02.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var en fredagskväll. Jag hade ordnat till mig, vax i håret, skjortan struken och alkoholen i den lila påsen från systemet. Det var dags för ännu en fest och även utgång på det. Jag tog bussen in till min kompis som hade festen. När jag kom var det redan folk där som hade korkat upp. Jag hälsade på alla och presenterade mig för de få personer som jag inte kände sen tidigare. När jag varit på festen i ungefär en halvtimme och hunnit få i mig lite alkohol så ser jag att mitt ex, Jenna, komma in genom dörren. Jag blir lite överraskad att hon är här, men borde inte vara det egentligen då jag vet att även hon känner min kompis som har festen. Vi hälsar på varandra och ger varandra en kram och jag säger att det är kul att se henne igen. Festen fortsätter och vi har roligt tillsammans och får i oss en massa alkohol.

Senare på kvällen så lyckas jag och Jenna hamna ensamma i ett rum. Vi sitter på en säng och snackar lite med varandra och kommer ganska snabbt in på att jag har gymmat hårt den senaste tiden. Då frågar hon ifall hon få se hur vältränad min mage är. Jag som nyligen har blivit helt nöjd med min mage till slut, då jag inte behöver spänna musklerna för att sexpacket ska synas, vill gärna visa upp mig för henne. Men tack vare alkoholen så frågar jag tillbaka lite skämtsamt vad jag få se på henne. Utan att fundera så svarar hon med en seriös ton att jag kan få se hennes bröst. Jag blir helt paff och blir nästan helt stum. Ska hon visa mig sina bröst trots att vi inte är tillsammans längre och att vi inte har sett eller hört av varandra på månader? Hennes bröst är stora och runda och har en stor rosa vårtgård, jag blir kåt av bara tanken av att få se dem. Jag tittar ner mot hennes bröst, hon har en svart tröja där hennes bröst framhävs i en underbar form. När jag kommer tillbaka till verkligheten så svarar jag ”javisst, går väl bra” och försöker dölja min stora glädje. Jag ställer mig upp och börja knäppa upp min skjorta. När alla knappar är uppknäppta så drar jag skjortan åt sidan så att mina magrutor kommer fram. Hennes ögon lyser upp och hon känner på sex-packet med ena handen. Hon gillar det hon ser, jag vet att hon alltid har gillat muskler och älskar vältränade killar. Efter att ha låtit henne känna och imponerats av min mage ett litet tag så drar jag igen skjortan och säger att det är hennes tur. Hon kommer tillbaka till världen efter att ha stirrat sig blind på mina magmuskler. Hon suckar lite lätt först men sen knäpper hon upp sin bh och tar av sig den med sin tröja fortfarande på sig. Sedan drar hon ner den lätt töjbara tröjan så att hennes perfekta bröst kommer fram. Jag känner direkt hur hård jag blir och sätter mig tätt bredvid henne i sängen. Jag tar båda mina händer och börja smeka och klämma på brösten. Hon lutar sig lite bakåt och verka njuta av att få visa upp sina bröst med de stora vårtgårdarna. Jag börja slicka och suga lite på hennes redan styva bröstvårtor, samtidigt som hon märker att jag har stånd och börja smeka mig utanför mina byxor. Men då hör vi något ljud utanför dörren och hon drar snabbt upp tröjan igen. Det verkar som det är någon utanför i hallen som letar efter något. Med risk att någon kommer inklampandes genom den olåsta dörren så tar hon på sig sin bh igen och jag knäpper min skjorta. Precis innan vi ska gå ut så vänder hon sig om och ger mig en tung kyss. Känslan när våra tungor möts gör mig ännu mer upphetsad, åh vad jag har längtat efter det där. Vi går sedan ut genom dörren och fortsätter festa som ingenting hänt och får i oss lite mer alkohol.

Senare på kvällen när vi ska ut så åker jag och Jenna i samma bil tillsammans med tre till som var på festen, där en av dem agerar fyllechaffis ikväll. När vi kommit till centrum så släpper chauffören av oss fyra för att åka tillbaka till festen och hämta mer folk. Direkt när vi hoppat av så säger Jenna att hon vill in på utestället Statt för hennes kompis är där och sticker iväg snabbt. Vi tre andra står kvar och då säger en av de andra att de hade bestämt med de andra på festen att vi skulle mötas på Sliver istället. Jag suckar tungt och den andra killen säger att vi går in på Sliver, hon hade ju ändå en kompis på Statt. Men jag tänker fortfarande på händelsen som skedde tidigare på kvällen så jag säger att jag kan gå efter henne och hämta henne så möts vi inne på Sliver sen. När jag kommer till Statt så är det ingen kö, så hon har redan kommit in. Jag orkar inte hålla på och gnälla med vakterna så jag betalar inträde och går in. Jag letar ett litet tag innan jag möter henne på väg mot garderoben på nedervåningen. Jag säger åt henne att alla andra är på Sliver. Men då säger hon att redan betalat inträde och även betalat garderoben så hon vill vara kvar här ett tag. Jag tänker att jag också har betalat inträde så jag säger till henne att vi kan vara kvar här en liten stund innan vi går till Sliver till de andra. Jag säger åt henne att vänta på mig här då jag ska hänga in min jacka.

När jag lämnat min jacka och kommit tillbaka så går vi upp till dansgolvet. Hon letar efter sin kompis men hittar inte henne. Jag säger att vi kan gå till baren och ta en drink så kanske hon dyker upp. Hon tycker det är en bra idé och jag bjuder henne på en white russian. När vi druckit upp våra drinkar så har hennes kompis fortfarande inte dykt upp så vi går ner på dansgolvet och dansar i hopp om att hon ska se oss när hon går förbi. Vi dansar mitt i folkmassan och har riktigt kul. Jag känner att jag är riktigt full och mitt intryck av henne är att även hon är det. Det är väldigt trångt på dansgolvet vilket gör att vi trycks närmare och närmare varandra. Jag smeker henne lite diskret på rumpan utan att hon gör något motstånd. Hon vänder ryggen mot mig och dansar lite närmare mig och tar händerna upp i luften samtidigt som hon rör sig i sensuella rörelser. Hon har tighta svarta byxor på sig som tar fram formen på hennes sexiga rumpa perfekt. Jag kan inte låta bli att stirra och jag ger henne några mer smekningar både på rumpan och hennes lår.

Rätt som det är så kommer det fram en kille med hel vit t-shirt på sig. Han är uppskattningsvis några år äldre än mig och är en stor vältränad biff, man kan se en tatuering på en av de muskulösa armarna. Han dansar allt närmare Jenna och när hon ser att han kollar in henne så dansar hon bort från mig och dansar istället mot han. De kollar varandra rätt in i ögonen och hon lägger sina armar runt hans hals medan han lägger händerna runt hennes midja. De dansar tätt inpå varandra och hans händer letar sig ner på hennes rumpa, samtidigt som hennes händer far runt från hans mage till hans biceps. Jag fortsätter att dansa för mig själv och tittar på Jenna som dansar några decimeter bort med en okänd kille som är äldre än mig och betydligt mer vältränad. Jag ser hur hon rör sig sensuellt och böjer sakta på benen tills hennes ansikte är i jämnhöjd med hans midja. Jag ser hur han nöjt ler och gillar hennes sexiga dans. Och jag måste erkänna att jag även jag blir upphetsad av att se

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

henne där hon står i högklackade skor med den perfekta kroppen och rör sig på ett gudomligt sätt. Hon reser sig snabbt upp igen och vänder sig om så hon har ansiktet mot mig och ryggen mot honom. Hon dansar allt närmare honom och när hon inte kan komma närmare så böjer hon hela överkroppen framåt så mycket att hon hennes ansikte inte är långt ifrån mitt, samtidigt som hon tittar mig rakt in i ögonen och ler hånfullt mot mig. Hon verka vilja göra mig avundsjuk, och visst är jag riktigt avundsjuk på den killen, men sanningen är den att jag bara ha blivit ännu mer upphetsad av att betrakta hennes dans från avstånd.

Dom fortsätter dansa intimt och ta på varandra och Jenna verkar helt glömt bort hennes kompis som fortfarande inte har dykt upp. En gång så går den vältränade killen iväg och då kommer hon fram och dansar en kort stund med mig, dock varken intimt eller det minsta sensuellt. När biffen kommer tillbaka så kommer han fram till oss och frågar Jenna ifall hon vill ta en shot. Trots att hon redan är rätt dragen så säger hon ja och dom går bort och tar en shot och kommer snabbt tillbaka. De fortsätter att dansa intimt och sensuellt med varandra. Men rätt som det är så drar Jenna iväg med killen bort från dansgolvet utan att säga något till mig. Jag dansar kvar en liten stund innan jag kollar på klockan och ser att krogen stänger om en halvtimme. Då kommer jag och tänka på mina andra kompisar som är inne på Sliver. Jag känner att det inte är någon idé att gå dit så jag bestämmer att jag ska gå och hämta ut min jacka nu innan det blir för mycket kö, så att jag inte missar min buss hem. Jag hämtar besviket min jacka och går ut från Statt och börja gå mot min buss. Men precis när jag går ut så ser jag hur Jenna går ensam på andra sidan gatan.

Vad har du gjort av spännisen, ropar jag till henne lite retsamt och går samtidigt fram till henne.

Hon berättar att hon gav honom en avsugning vid någon buske några hundra meter bort. Men eftersom han hade haft en så liten kuk så ville inte hon göra något mer med honom utan lämnade han där efter någon minut. Jag blir glad av att höra det och önskade att jag kunde flina åt han för att han ”tog” Jenna ifrån mig på dansgolvet. Hon frågar ifall jag kan följa henne hem, hon vill inte gå själv så sent. Jag tänker att jag borde hinna göra det och sen gå till bussen i lugn och ro eftersom hon bor bara två kvarter bort. Så jag följer henne hem och på grund av hennes högklackade skor men framförallt alkoholen så håller hon mig i armen när hon går. Vi snackar helt normalt med varandra och hon verka ha glömt att vi höll på med varandra på festen hos kompisen och även att hon bara några minuter tidigare sög av en kille. Jag som fortfarande är kåt är lite besviken av att hon inte längre verka vara kåt längre. Så jag frågar henne lite diskret ifall hon fortfarande är kåt när hon nu inte fick ligga trots allt. Hon svarar snabbt och bestämt att det är hon verkligen. Hon fortsätter och säger att hon verkligen ville få ett ligg ikväll, det var längesen senast och ikväll var inte hennes mamma eller mammans nya sambo hemma.

När vi är framme hos henne så ska jag precis säga hejdå och tacka för ikväll då hon slänger sig runt mig och börja tungkyssa mig. Jag blir riktigt överraskad då hon inte alls verkade vara intresserad av mig men besvarar hennes kyssar direkt. Jag lyckas få upp dörren samtidigt som vi fortsätter hångla. Jag trycker upp henne mot väggen i hallen så fort vi kommer in. Jag börja först smeka hennes bröst innan jag går ner med handen och pullar henne utanför byxorna, allt detta samtidigt som vi fortsätter hångla för fullt. Jag som är minst lika kåt som henne drar snabbt ner hennes gylf så att jag kan dra ner hennes byxor och trosor. Hon tror ner dom till ankeln, vi orkar och hinner inte ta av skorna. Jag skyndar mig och drar ner mina byxor och kalsonger också och lyfter upp henne mot väggen. Hon trycker in min kuk i henne och jag pumpar på för fullt direkt. Hon stönar sexigt och jag kan se i hennes ansiktsuttryck hur länge hon har väntat på det här. Trots att vi båda är fulla som svin så lyckas vi knulla mot hallväggen i ungefär en kvart innan vi får nog. Vi tar av oss skorna och jag tar av mig byxorna och kalsongerna medan hon tar av sig byxorna men drar upp hennes trosor igen. Jag hinner lägga märke till att det var ett par svarta string. Vi lämnar de avklädda kläderna i hallen och beger oss in i hennes mammas sovrum som är det närmsta rummet till hallen. Vi slänger av oss strumporna som bara är jobbiga och jag lägger mig i mitten av mammans dubbelsäng. Hon går upp i sängen och sätter sig på mitt ansikte med ansiktet mot mina fötter och börja ta på min mage. Jag ser då att hon har ett par svarta string som endast består av tunna band och ett fjärilssmycke precis över rumpan. Jag blir ännu mer kåt av att se hennes extremt sexiga underkläder och jag drar undan stringen och börja slicka hennes klitoris. Hon besvarar det med att stöna lite lätt några gånger innan hon lutar sig framåt och börja suga av mig. Hon är riktigt bra på att suga och jag njuter varje sekund av hennes avsugning.

Efter ungefär 10 minuter i 69:an så vill vi knulla igen. Så vi går ut från mammans rum och jag knäpper upp min skjorta och slänger den på golvet. Hon drar in mig i badrummet och trycker ner mig på toa-stolen. Hon sätter sig gränsle över mig, drar stringen lite åt sidan och trär in min kuk i hennes dyngblöta fitta. Hon rider mig i snabba men långa rörelser och jag smiskar henne hårt ibland för att hon ska öka tempot ytterligare. Mitt ansikte är i perfekt brösthöjd på henne, så jag rycker lite i hennes tröja för att visa att hon ska ta av sig den. Hon sliter av sig tröjan och slänger den på badrumsgolvet och fortsätter rida mig i snabbt tempo. Hennes underbara bröst trycks upp av en push-up-bh vilket gör att dem ser gigantiska ut. Jag knäpper upp hennes bh och släpper hennes perfekta bröst fria någon centimeter från mitt ansikte. Dem gungar upp och ner i samma tempo som hon rider mig, vilket gör mig ännu mera kåt än vad jag redan är. Jag håller om dem med båda mina händer och slickar även hennes styva bröstvårtor så gott jag kan samtidigt som hon fortsätter rida i samma tempo hela tiden. Trots att jag är så otroligt kåt så känner jag aldrig av att jag är nära att komma, troligtvis på grund av alkoholen. Däremot så kommer hon i en orgasm efter att hon ridit av mig på toan i ungefär 20 minuter. Hon brukar komma fort när hon rider, men är ändå lite överraskad att hon kom då hon verkade helt packad precis innan vi kom hem, men hennes fylla märker jag ingenting av nu.

Efter hennes orgasm så tar hon det lugnt i några sekunder och juckar bara lite lätt. Men efter det så vill hon ha mer och reser sig upp och går ut i vardagsrummet och jag följer tätt efter. Utan att säga någonting så puttar hon ner mig i soffan så jag hamnar på rygg. Hon tar av sig stringen och sätter sig gränsle över mig igen, fast den här gången åt andra hållet med ryggen emot mitt ansikte. Hon lutar sig framåt så att jag har perfekt utsikt över hennes

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

perfekta rumpa och hon börja rida mig baklänges i samma höga tempo som innan. Det är riktigt upphetsade att se hennes rumpa i den ställningen, det märks att även hon har gymmat hårt då hennes bakdel har blivit ännu sexigare än vad jag minns den. Ibland så reser hon sig upp och drar ner på tempot en kort sekund innan hon lutar sig framåt igen och rider snabbt igen. Det är en av mina favoritställningar det här, jag njuter extra mycket av att kunna se hur min kuk åker in och ut ur henne. Vanligtvis så brukar jag komma snabbt i den här ställningen och det vet hon om, men på grund av all alkohol så känner jag att jag inte ens är nära av att komma. Det gör att hon rider av mig baklänges i en hel halvtimme och min njutning är på topp.

Efter att ha ridit av mig i 30 minuter, plus 20 minuter inne på toan, så är hon nästan helt slutkörd och genomsvettig. Så vi går in i hennes brors rum, han bor hos pappan och därför används det här rummet i stort sett aldrig. Vi lägger oss båda i sängen och smeker och kysser varandra väldigt lugnt men ändå på ett sensuellt sätt. Jag suger och slickar på hennes bröstvårtor och hon ger mig en snabb avsugning. Sedan ber jag henne vända sig om så att hon har ryggen emot mig. Jag känner lite på hennes klitoris med ena handen samtidigt som jag flyttar min höft närmare hennes rumpa så att vi skedar väldigt tätt inpå varandra. Jag smeker henne lite lätt på klitoris innan jag trär in min kuk i henne och kör på. Jag skiftar tempo lite då och då och ibland så smeker jag med ena handen på hennes bröst. Trots att vi har haft sex i över en timme så berättar hon hur kåt hon fortfarande är, vilket motiverar mig till att köra ännu hårdare.

Efter ungefär 10 minuter så är jag sugen på att köra en ny ställning. Vi går tillbaka ut i vardagsrummet igen där jag lyfter upp henne på matbordet. Jag tar upp hennes ben över mina axlar samtidigt som hon ligger på rygg på bordet. Jag vet att det är hennes favoritställning så jag hoppas att jag ska kunna få henne att komma en andra gång, trots att hon druckit så mycket den här kvällen. Men jag har fortfarande inte märkt av hennes fylla någonting än så länge, hon rider grymt bra och suger av mig perfekt och även fast hon blev trött efter ridningen så har hon ändå mycket ork. Jag trycker in min kuk i henne och knullar henne i ett högt tempo från början. Jag är så otroligt kåt, men blir bara mer kåt av att känna min hårda kuk i hennes våta fitta och höra hennes stön samtidigt som hennes bröst gungar upp och ner. Jag knullar henne så hårt jag kan och jag ser hur mycket hon njuter av det. Jag njuter med, men känner fortfarande inte att jag är nära att komma, däremot så börja jag bli rätt trött i kroppen och svettig. Efter nästan tagit henne på bordet i en halvtimme så skriker hon till slut ut sin andra orgasm.

Efter att ha kommit två gånger så är jag rädd att hon inte orkar mer, så jag tar ut min kuk och frågar samtidigt om hon fått tillräckligt. Hon svarar bestämt nej, inte i närheten av tillräckligt. Med dom orden så lyser jag upp och belönar henne med att slicka av henne då hon ligger kvar på rygg på bordet. Hennes kåthet har inte lagt sig än och ger ifrån sig stön när jag slickar henne.

Efter ett litet tag så trycker hon bort mitt ansikte och reser sig från bordet och säger att hon vill ha kuk nu. Hon drar med mig ut från rummet och är på väg in i hennes rum. Men när vi är i köket så stannar jag henne. Vi har nu haft sex i alla rum förutom hennes rum och köket, så jag frågar henne ifall vi inte ska ha sex i alla rum. Hon flinar till och säger att det är klart vi ska ha det och går bort mot bordsgaveln och lutar sig över köksbordet. En väldigt upphetsande syn att se henne helt naken stå lutandes över bordet. Hennes vältränade ben, hennes utputande rumpa, hennes stora bröst som pressas ner mot bordet och framför allt hennes kåta min som säger att hon vill ha mer kuk efter nästan två timmars sex. Jag står och inspekterar en kortare stund innan hon frågar lite retfullt ifall jag ska stå där hela dagen. Jag går fram och ställer mig bakom henne och smeker hennes rumpa lite lätt innan jag för in min kuk i henne. Jag älskar den här ställningen och håller inte inne med nåt utan knullar henne stenhårt. Varje gång min kropp stöter mot hennes bakdel så stönar hon högt. Jag smiskar henne hårt på rumpan vilket gör att hon ger ifrån sig ännu högre stön. Jag frågar henne ifall hon är kåt, hon stönar fram ett ”ja”. Jag frågar vad hon sa, och hon ger ett ifrån sig ett litet högre ”ja”. Jag säger att jag inte hör vad hon säger och smiskar henne samtidigt hårt, då skriker hon ut ”JA, JAG ÄR SÅ JÄVLA KÅT, KNULLA MIG!!!”. Det var precis det jag ville höra och jag ökar tempot ytterligare vilket gör att hennes stön blir högre. Jag trycker ner hennes rygg mot bordet med ena handen vilket gör att jag kan skymta hennes bröst som sticker ut en bit från kroppen.

Den här gången knullar jag henne i ungefär i 35 minuter innan hon kommer i en tredje orgasm då jag drar ut kuken och går in på hennes rum utan att säga något. Hon ligger kvar ett tag och flämtar helt utmattad. Men efter en kort vilopaus så kommer även hon in i hennes rum och sätter sig på alla fyra och är redo att ta emot ett nytt knull. Jag trycker in min kuk i henne för sjunde gången ikväll och hon stönar lika mycket som den första gången. Jag knullar henne så hårt att hon måste hålla emot på sänggaveln för att hon inte ska falla framåt. Efter ungefär en kvart så känner jag för första gången i kväll att jag är håller på att komma, men det är inte akut än. Vi kan utan problem ha sex i fem minuter till innan jag tar ut min kuk. Jag har länge drömt om att ha sex i en hiss, så jag säger åt henne att följa med ut till hissen utanför lägenheten. Hon skiner upp och ler nöjt tillbaka och reser sig.

Vi går ut från rummet och kliver över alla kläder som ligger utspridda över hela lägenhet. Vi tror att det fortfarande är natt, men vi har haft sex så länge så att klockan har hunnit blivit sex, men det har inte vi någon aning om. Så vi går ut helt nakna och ställer oss i hissen. Hon vänder sig och lutar sig mot dörren samtidigt som jag trycker upp hissen till högsta våningen. Jag för in min kuk i hennes fortfarande blöta men numera mer uttöjda fitta. Jag trycker henne mot dörren så att hennes stora bröst trycks upp mot hissfönstret. Så ifall någon skulle gått förbi utanför så hade denne sett två stora vårtgårdar och hört stön från hissen. Min kåthet går i höjden av att jag äntligen får uppfylla min dröm, samtidigt som risken att vem som helst kan komma på oss gör att jag blir ännu mer upphetsad. Nu tar det inte mer än fem minuter innan jag kommer och sprutar i hennes fitta i hissen och jag skriker ut min orgasm.

Både hon och jag är helt slut och vi båda lutar oss mot hissväggen helt utmattade. Hon ler mot mig och ger mig en kyss innan vi går in i lägenheten och tar upp alla kläder från golvet och lägger oss helt slutkörda i hela kroppen och det tar inte lång tid innan vi båda somnar.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia