Blake och konferensen (Del 5 av 5) 

Admin | Onani | 09.07.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag vaknade upp senare samma natt till den kittlande känslan av något varmt och slibbrigt som strök över min kuk. Jag såg mig yrvaket omkring och i det silverblå månskenet som pulserade in igenom fönstret fick jag syn på Klara som låg på mage nedanför mig och försiktigt dansade med tungan över mitt skaft. Det tunna lagret smink hon hade haft på sig kvällen innan var en aning utsmetat och det långa håret yrde runt hennes huvud i en enda lockig massa av blonda tovor men hon var minst lika sexig för det.
”Hej,” viskade hon mjukt för att inte väcka Lisa när hon upptäckte att jag kollade på henne. ”Väckte jag dig Blake?”
Jag sträckte ut handen för att smeka undan en hårlock som fallit ned över hennes panna. ”På det här sättet skulle jag inte ha något emot om jag vaknade varje morgon,” svarade jag med ett sömdrucket skratt.
Klara log brett och drog försiktigt tillbaka min förhud så att hon kom åt att slicka runt mitt ollon, och sjönk tillbaka ned i kudden med en njutningsfull suck. Hennes tungspets sände en elektrisk stöt igenom min kropp och jag kände hur hennes fingrar stramade åt om mitt skaft när kuken långsamt växte i hennes grepp. Klaras fria hand letade sig upp till min och vi flätade ihop fingrarna i en hård knut, min fria hand dröjde sig kvar vid hennes ansikte och smekte ömt hennes lena kind. Samtidigt lät hon väldigt långsamt kuken glida emellan de fylliga läpparna in i hennes brännheta mun.
”Mmhm,” stönade hon lågmält när hon försiktigt satte igång att suga på mitt ollon. Hon runkade mig mjukt, suttade och slickade på toppen och släppte mig inte för ett ögonblick med blicken. Hennes ögon skimrade metalliskt i månskenet och hon såg nästan lite farlig ut. Likt en succubus som klivit upp ur helvetet för att suga livet ur mig.
”Klättra upp uppe på mig så att jag kan göra något för dig också, gumman,” viskade jag till henne efter en stund när jag kände att jag började bli rastlös av att bara ligga still. Klara sade inte emot utan kröp ivrigt upp på mig, snurrade runt och lade sig platt på mage över mig så att jag fick en perfekt överblick över hennes söta lilla mus. Hon lät min styva kuk glida tillbaka in i munhålan och sög mig hårt samtidigt som jag själv tog båda hennes skinkor i mina nävar och pressade hennes inbjudande skrev emot mig. Hennes fitta var redan en aning fuktig när jag stack tungan mellan hennes bulliga blygdläppar och satte igång att slicka henne och hon doftade ljuvligt av sina naturliga safter. Hon hjälpte till med höfterna och liksom malde sitt underliv mot mitt ansikte så att jag kom åt att penetrera henne ordentligt med tungan. En rysning for genom min kropp när smaken av henne exploderade i min mun och jag lapade girigt i mig av Klaras nektar, under tiden som hon alltmer hungrigt sög och slickade på min kuk. Hennes fasta lår pressade åt om mitt huvud och jag kramade henne ännu hårdare intill mig tills jag knappt kunde andas längre. Klara svarade med en utdragen suck och svalde ännu mer av min kuklängd tills ollonet försiktigt nosade på hennes svalg.
Jag drog tungan tillbaka ut ur Klaras klyfta och vände all uppmärksamhet till hennes styva lilla klitoris. Hela Klaras kropp vibrerade när min tungspets smekte över den lilla knölen och när jag bara ögonblicket därefter tryckte in ena tummen i hennes anus flämtade hon till så häftigt att hon höll på att sätta min dolme i halsen. Hon hostade till men fann sig snart igen och fortsatte suga på mig, och rullade med höfterna så att min tumme gled hela vägen upp till knogen in i hennes heta anal. Jag fortsatte dansa med tungan över hennes klitta, nafsade lekfullt på hennes blygdläppar och slickade i mig safterna som kontinuerligt dröp ur hennes härliga kärleksgrotta, allt medan jag nyfiket utforskade hennes rumphål och kände den mjuka texturen av hennes ändtarm smeka över min tumspets.
Jag började närma mig klimax nu och jag satte allt häftigare igång att suga och slicka på hennes klitta eftersom jag inte ville spruta utan att Klara också hade fått komma först. Jag släppte även andra handen från hennes skinka och började fingerpulla hennes savande klyfta samtidigt som jag fortsatte att stimulera hennes anus. Mellanrummet emellan Klaras nätta små stön blev allt kortare och hon malde ännu häftigare med höfterna för maximal njutning, samtidigt som hon sög allt mer och mer brutalt på mitt stånd och allt oftare lät hon mig även glida hela vägen ned i halsen så att hennes trånga strupe kramade åt om mitt skaft. Jag var farligt nära att komma nu men genom en ren viljeansträngning lyckades jag dra ut på det några extra sekunder, och som tur var så var det allt som behövdes. Klara kved ynkligt och hon började vibrera närmast krampaktigt ovanpå mig.
”Mhmm hmmmh,” stönade hon ohämmat och skulle helt säkert ha vrålat rakt ut om hon inte haft munnen full med kuk. Och i samma ögonblick som jag gav efter och tömde min sats i hennes mun kände jag en dusch av doftlös vätska som sprutade ur hennes fitta ned över mitt ansikte när hon kom i en intensiv fontänorgasm. Hon sög sig fast med läpparna runt mitt skaft i ett försök att inte låta en enda droppe av min sperma gå till spillo men hann inte svälja hela satsen innan en del av den sipprade fram vid hennes mungipa ned över min pulserande kuk.
”Shit alltså,” flämtade Klara när euforin tillslut hade ebbat ut. ”Det där var helt... helt sjukt.” Hon sjönk matt ihop över mig och fortsatte försiktigt att slicka på min kuk för att samla upp resten av min sperma. Jag svarade med en smackade kyss på ena blygdläppen och vickade lite på tummen inuti hennes stjärthål. Utan vidare förvarning ålade hon sig runt så att hon låg raklång uppe på mig med ansiktet bara ett par centimeter ovanför mitt. Hon kysste mig på hakspetsen och slickade nyfiket i sig av sina egna fittsafter som täckte nedre halvan av mitt ansikte.
”Jag har aldrig sprutat förut när jag har kommit,” sade hon halvt konfunderat, halvt ursäktande. ”Vad gjorde du för nåt?”
”Jag tror jag hittade din g- punkt, gumman,” sade jag med ett malligt grin.
”Vad det än var så var det helt... sjukt,” upprepade hon, och kysste mig igen först på båda kinderna och sedan på läpparna, och tvingade in sin tungspets i min mun. Hon smakade härligt sött och lite salt på samma gång. ”Hur ska jag kunna göra upp för det?” frågade hon med ett lömskt leende innan hon glupskt fortsatte att kyssa mig och helt säkert lämnade mer än ett sugmärke på min hals.
”Göra upp för det?” frågade jag förvånat. ”Du menar att den där avsugningen inte var betalning nog?”
”En ynka liten avsugning gör knappast upp för en så skön orgasm.”
”Du vet uppenbarligen inte vilken duktig liten kuksugerska du är, Klara,” svarade jag med ett hest skratt. ”Men om du insisterar på att stå i skuld till mig så tänker jag inte säga emot.”
Hon grävde in händerna bakom min nacke och vilade huvudet mot mitt bröst med en trött suck. Jag hade ingen aning om hur mycket klockan var eller hur länge jag hade sovit innan jag hade vaknat upp till Klaras tunga på min kuk men jag visste i alla fall att jag inte hade någon som helst lust att somna om igen nu. Klara verkade kunna läsa mina tankar för redan i nästa ögonblick kollade hon upp på mig igen med ett längtande uttryck i sina härligt silverskimrande ögon.
”Hur gärna vill du sätta på mig i rumpan just nu?” frågade hon med ett kaxigt flin. Hon visste precis hur mycket jag ville ha henne.
”Mer än något annat i världen,” viskade jag tillbaka. Lisa låg fortfarande och snarkade lågmält bredvid oss och jag ville inte riskera att väcka henne. Nog för att trekanten med henne och Klara tidigare samma kväll hade varit helt jävla fantastisk men just nu ville jag ägna mig helt och fullt åt Klara.
Utan att släppa mig med blicken gled Klara ned över min bål tills hon återigen låg platt på mage mellan mina ben. Hon slöt fingrarna hårt runt min slaka kuk och runkade mig försiktigt samtidigt som hon sög på mitt ollon för att göra mig styv på nytt. Hon behövde inte hålla på länge innan min mandom stod i full givakt i hennes lilla hand, laddad och redo för rond två. Återigen tog hon kommandot och sträckte sig efter en tub med glidmedel som stod på ena sängbordet.
”Ni amerikaner håller ganska hårt på kalkon till Thanksgiving, va?” frågade hon kryptiskt.
”Ehhh. Ja?” svarade jag trevande.
”Bra. Då vet du vad du ska göra.” Utan vidare instruktioner slängde hon glidmedelstuben på mitt bröst. Hon snurrade runt i sängen, backade tillbaka upp ovanpå mig och lade sig avslappnat tillrätta med sin fortfarande genomvåta fitta på min mage. Så gresade hon med benen så att hennes puffiga lilla anus stirrade rakt på mig.
”Jahaa,” utbrast jag när det plötsligt gick upp för mig vad hon menade när hon pratade om kalkoner och Thanksgiving. Jag skruvade korken av glidmedelstuben och pressade ut en rejäl klick i handen som jag ömt masserade in kring hennes blottade analöppning. Jag smekte henne en lång stund tills hon var helt och fullkomligt avslappnad under min beröring innan jag lät först ett finger, och sedan ytterligare ett forcera hennes ringmuskel. Jag pullade henne tålmodigt i ett par minuter innan jag en aning mer oömt började pressa isär och strecka ut hennes anal. Klara stönade lätt under hela tiden som mina fingrar arbetade för att mjuka upp hennes rumphål. När det kändes som att hon började bli redo pressade jag isär fingrarna ytterligare en aning och stack upp tubens munstycke direkt i hennes gapande anus. Jag tryckte till och kände den svala smörjan stryka över mina redan kletiga fingrar när det långsamt fyllde upp hennes stjärtkanal. Jag satte igång att pulla henne lite snabbare tills jag kände att glidmedlet hade fördelats på insidan och mina fingrar gled inuti hennes ändtarm utan motstånd. Först då drog jag ut fingrarna igen, såg fascinerat på när hennes oljiga stjärthål sakta drog ihop sig i en lite skrynklig ros och gav henne en lätt dask på ena skinkan.
”Kalkonen är redo att serveras,” flinade jag girigt, och kände att min kuk var redo att explodera bara vid blotta tanken på att få doppa den i denna sexgudinnas underbara bak. Att jag redan hade gjort det vid fler tillfällen jag ens kunde komma ihåg tidigare under dagen spelade ingen roll just då.
Klara reste sig upp i en omvänd cowgirlposition. Hon samlade upp lite av glidmedlet som hade runnit tillbaka ut mellan hennes skinkor och masserade in det på min kuk innan hon lyfte sin perfekt rundade rumpa upp ovanför mig. Så tog hon min kuk i ena handen och jag hade helt perfekt utsikt över hela skådespelet när hon lite trevande hjälpte till att guida ollonet fram till sitt välsmörjda stjärthål.
”Happy Thanksgiving,” sade hon med ett skratt samtidigt som hon sänkte sig ned över mig. Mitt ollon pressade emot den tajta ringmuskeln innan den halvt motvilligt öppnade sig för mig, och både jag och Klara stönade i kör när min kuk likt ett spett borrade sig allt djupare upp i hennes underbart mjuka och härliga stjärtkanal tills mer än halva längden hade försvunnit. Hon stannade upp för ett ögonblick, lyfte sig tillbaka upp tills hon bara hade ollonet kvar i rumpan och andades in djupt innan hon testade att sjunka ned över mig på nytt. Fuktiga små suckande ljud hördes när min kuk pressade undan glidmedlet som fyllde hennes trånga anal och jag kände den svalkande oljan sippra ut ur hennes rumpa ned över mitt skaft. Tillslut lyckades hon i alla fall sänka sig hela vägen ned och bottnade med sina spänstiga skinkor emot mina höfter. Hon lutade sig tillbaka och tog stöd med händerna mot madrassen och satte försiktigt igång att jucka så att min kuk gled in och ut i hennes ljuvliga bak. Jag sträckte mig runt hennes späda kr

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

opp och greppade hennes bröst i varsin hand, knådade dem ömt mellan mina fingertoppar och bara njöt av att känna tyngden av Klaras högmogna silikontuttar i mina handflator samtidigt som hon tillfredsställde mig med rumpan.
Det var en fröjd att se hennes skinkor dansa i det bleka månskenet, att se min oljeglansiga kuk smidigt glida in och ut i hennes rumphål, och varje gång hon stötte bakåt med höfterna kittlade det hela vägen uppför min ryggrad. Hon red mig likt en ursinnig sexgudinna, vild och otyglad som ett vilddjur men med en dansares graciösa rörelser. Samtidigt ökade hennes kvävda stön långsamt i styrka med varje andetag.
”Mhmmmm, din kuk är så skön i min anal, Blake,” väste hon lidelsefullt.
”Mmhm,” stönade jag tillbaka utan att få fram ett enda ord.
”Är jag en duktig rumphora?” fortsatte hon samtidigt som min kuk sprängde fram och tillbaka i hennes stjärtkanal.
”Mhmmm, du är min duktiga lilla rumphora, sötnos,” svarade jag och kände hur mina ögon var på god väg att vrida sig baklänges i skallen.
”Är min stjärt den skönaste du nånsin har satt på?” fortsatte hon utmanande, väl medveten om att Lisa kunde vakna när som helst, och slutade för en kort stund upp att rulla med höfterna.
”Du är det härligaste rövknullet nånsin, Klara,” flämtade jag ivrigt, mån om att hon skulle fortsätta igen. Ögonblicket senare fortsatte hon mycket riktigt att pumpa upp och ned med rumpan över mitt skaft igen. Under tiden lutade jag mig bara lugnt tillbaka och fortsatte girigt att knåda hennes tuttar.
Efter att ha låtit henne rida mig så en stund fick jag plötsligt för mig att ta tillbaka kommandot. Utan att säga någonting släppte jag greppet om hennes bröst och knuffade henne framåt. Jag försökte följa efter innan min dolme slank ur hennes stjärthål men eftersom Klara inte var beredd föll hon pladask på mage innan jag ens hann sätta mig upp. Hon sprattlade förvånat till men hann inte resa sig upp innan jag redan satt grensle över hennes lår. Jag placerade ena handen vid hennes ryggslut och tryckte bestämt ned henne i madrassen samtidigt som jag pressade samman hennes ben emellan mina knän.
”Är du redo att bli knullad på riktigt nu, gumman?” frågade jag henne.
”Ja Blake. Knulla mig som en riktig liten slyna,” svarade hon upphetsat.
Jag särade lite på hennes skinkor och smekte in ena tummen i hennes anus, som fortfarande dröp av glidmedel. Det misshandlade hålet hade inte ens dragit ihop sig helt utan gapade hungrigt efter mer kuk. Jag lät henne inte vänta länge utan siktade in kuken mellan hennes skinkor och stötte den tillbaka in i hennes anal. Klara stönade häftigt och reste sig upp på armbågarna så att hon kunde hjälpa till att stöta tillbaka. Mina ljumskar smackade emot hennes oljiga bak och även om jag visste att det var omöjligt kändes det som om jag trängde djupare in i hennes lena stjärtkanal än någonsin tidigare. För en kort stund var hon som en förlängning av min egen kropp.
Jag lutade mig djupare över henne tills jag nästan låg ned över hennes rygg och fortsatte brutalt att råknulla hennes försvarslösa röv samtidigt som jag kysste och nafsade på hennes hals. Klara förstod vad jag var ute efter och vred tillbaka huvudet så långt nacken tillät så att våra läppar fann varandra och våra tungor möttes i en elektriskt laddad kyss. Sältan av min sperma var nästan helt borta och kvar var bara den underbart söta smaken av hennes saliv.
”Mmhmm,” stönade jag i hennes mun. ”Din rumpa är så sjukt jävla skön Klara.”
”Du äger den Blake,” viskade hon tillbaka. ”Du äger varenda millimeter av den.”
Jag reste mig upp igen och lät kuken långsamt glida ur hennes sönderknullade röv. Så klev jag ur sängen och visade åt Klara att hoppa upp i min famn. Hon lydde duktigt och gav mig en ny djup kyss samtidigt som hon krampaktigt klamrade sig fast kring min överkropp med både armar och ben.
”Böj dig bakåt, gumman,” uppmanade jag henne, och tog ett fast tag om Klaras ryggslut så att hon inte skulle trilla baklänges när hon med smått förundrad min släppte armarna ifrån mina axlar och böjde sig bakåt. Jag hjälpte henne varsamt ned på golvet så att hon stöttade sig på skulderbladen utan att släppa greppet om hennes höfter. Klara log när hon förstod vad jag var ute efter och hjälpte till att lyfte stjärten högt upp i vädret och särade lite på benen så att jag hade en perfekt inblick i hennes oskyddade rumphål, som fortfarande gapade en aning efter den bryska behandlingen.
”Knulla mig Blake,” viskade hon och nickade uppmanande. ”Knulla mig i stjärten som en riktig liten slyna.” Jag log tillbaka och grabbade tag om hennes silkeslena lår för stöd innan jag riktade in ollonet mot hennes söta lilla anus och tryckte till lite lätt med höfterna. Hennes ringmuskel var så uttänjd vid det här laget att den inte ens försökte göra motstånd längre men Klara grinade lite illa åt smärtan när jag med en enda stöt trädde in kuken hela vägen upp till roten i hennes mörbultade ändtarm.
”Hrmmpf,” pep hon ynkligt när jag utan mer knussel satte igång att pippa hennes himmelska bak igen. Hon var inte riktigt i en position där hon kunde hjälpa till med motstötar utan istället greppade hon sig själv om svanken och stöttade armbågarna mot golvet för att helt enkelt ligga stadigt med rumpan högt uppe i vädret medan jag rövknullade henne. Hon var som en välvillig sexslav som fullhjärtat hängav sig åt min njutning. Den bästa leksaken jag någonsin kunde ha drömt om.
”Hur gillar du att bli påsatt i analen som en liten hora, Klara?” grymtade jag andfått.
”Jag älskar det Blake. Jag älskar att känna din kuk i min rumpa!”
Klara var så fruktansvärt söt där hon låg på axlarna på golvet och bara tog emot när jag ursinnigt vräkte min kuk in och ut i hennes röv. Hon stirrade upp på mig med kåtglansiga ögon, med de svulstiga silikontuttarna upptryckta under hakan och en lätt besvärad min av blandad smärta och förnedring och njutning. Efter en stund när hon kände sig mer bekväm med den nya ställningen släppte hon en av händerna ifrån svanken och började smeka sin egen savande fitta, och hade knappt hunnit röra vid klittan innan en ny intensiv orgasm fick hela hennes lilla kropp att skälva. Ett utdraget stön skorrade i hennes strupe och samtidigt som ögonen rullade baklänges i hennes skalle antog hennes kinder en härligt rodnande nyans; och när hon utan att kunna kontrollera sig själv spände varenda muskel i kroppen till bristningsgränsen fastnade jag med kuken som i ett skruvstäd mellan hennes spänstiga skinkor. Det kändes som en hel evighet innan hon tillslut slappnade av igen och jag gav ifrån mig en liten suck av lättnad när strypgreppet om min lem lättade.
Det hördes ett fuktigt litet plopp när jag drog mig hela vägen ur hennes anal och jag studerade nyfiket hennes anus som gapade ungefär som en enkrona. Klara såg det och pillade lite försiktigt in ett av sina fingrar i rumpan och smekte sig försiktigt kring sin utsträckta ringmuskel.
”Du har snart knullat sönder mitt stjärthål helt och hållet,” sade hon med ett flickaktigt fnitter som kändes väldigt malplacerat i sammanhanget. ”Om vi fortsätter så här kommer jag förmodligen aldrig kunna sitta ordentligt igen,” fortsatte hon i en skämtfullt anklagande ton.
”Gör det ont?” frågade jag men Klara bara log upp mot mig på sitt vanliga bekymmerslösa sätt.
”Nejdå. Lite öm är jag bara men det är det värt.”
Jag log tillbaka och doppade lite försiktigt in kuken halvvägs i hennes uttänjda hål innan jag drog ut den igen. ”Du gillar det verkligen, va? Att bli pippad i röven?” frågade jag roat.
Innan hon hann svara lyfte jag upp henne på sängen igen så att hon låg med benen utanför kanten och sjönk ned ovanpå henne. Klara svepte armarna runt min bröstkorg och kramade mig hårt intill sin späda lilla kropp så hon kom åt att kyssa mig.
”Hade du frågat mig för en månad sen skulle jag sagt ’no chance in hell’ att jag ens skulle testa det någonsin... men nu?” Hon kysste mig igen. ”Jag menar... visst, det kanske gör lite ont med en kuk i ändtarmen och så, men jag har aldrig fått lika sköna orgasmer som när du rumpknullar mig. Med undantag av den du slickade mig till nyss, möjligtvis,” tillade hon med ett lite generat flin.
Jag pressade mina läppar emot hennes och tryckte in tungan djupt i hennes söta mun. ”Så du har inget emot om jag fortsätter en stund till, min sköna? För jag kan verkligen inte få nog av ditt tajta lilla rövhål,” viskade jag i hennes mun.
”Det är bäst för dig att du fortsätter för jag vill ha din sperma i rumpan,” svarade hon uppmanande. Och utan att säga något mer särade hon smidigt på benen i en perfekt split och hjälpte till med handen för att styra min kuk tillbaka i sitt sargade anus. Jag stönade utdraget när jag på nytt kände hennes heta anal krama åt om min lem och fortsatte hångla upp henne samtidigt som jag tryckte upp den hela vägen till roten i hennes mjuka bak. Klara i sin tur lutade sig bekvämt tillbaka i madrassen, satte på nytt igång att smeka sin genomvåta fitta och bara njöt medan jag pumpade på som en kåt kanin i hennes stjärthål.
”Helvete vilket härligt rövhål du har, gumman,” flåsade jag andfått.
”Mmm-hmmmm,” flämtade hon tillbaka.
Den mjuka texturen av Klaras ändtarm kittlade min kuk i takt med varje stöt och hennes rumpa höll långsamt på att mjölka mig allt närmare en ny orgasm. Jag pressade mig ännu närmre intill henne att hennes fylliga bröst mosades emellan oss fortsatte hungrigt att lapa söt saliv ur hennes mun utan att stanna upp för ett enda ögonblick. Jag var fast besluten att uppfylla hennes önskan och spruta den lilla spermareserv jag eventuellt hade kvar i hennes rumphål. Men jag hade kommit så många gånger den kvällen redan att jag började befara att min egen energi skulle ta slut innan jag var där.
”Lägg dig på rygg och låt mig avsluta jobbet,” viskade Klara plötsligt med ett oskyldigt leende på läpparna. Helt säkert hade hon märkt att det stegvis dröjde allt längre och längre mellan stötarna och listat ut varför.
”Okej,” flämtade jag utmattat, och snarare än att lägga mig ned föll jag åt sidan ned på rygg. Min kuk gled ur hennes stjärt men hade knappt hunnit smaka på luften innan Klara satte sig grensle över mitt skrev och styrde den tillbaka in i hålet igen. Hon vickade lite på rumpan tills hon satt bekvämt tillrätta med min lem uppkörd i baken och började sedan rida mig i ett lite lagom tempo.
”Lek med mina tuttar,” befallde hon mig. Hon tog mina händer i sina och guidade dem målmedvetet till sina svullna bröst. Jag nöp mig ivrigt fast vid hennes styva små bröstvårtor och rullade dem mellan fingrarna samtidigt som hon ökade tempot en aning. Hon tänkte inte ge sig innan hon hade mjölkat mig helt torr med sin sköna lilla rumpa. Hon studsade outtröttligt upp och ned över mig och hennes skinkor smackade härligt emot mina lår men istället för att komma började jag till mitt eget förtret långsamt att slakna igen. När Klara kände det stannade hon upp och kollade halvt frustrerat ned på mig.
”Jag tror inte jag har mer i mig, Klara,” svarade jag ursäktande. ”Du har tömt mig.”
Klara tuggade försiktigt på sin egen underläpp medan hon funderade över någonting. Så sprack hon plötsligt upp i ett nytt leende när hon fick syn på Lisa som fortfarande låg och sov på sidan med ryggen emot oss. Hon pillade försiktigt av täcket från sin väninna och blottade hennes vackra nakna kropp.
”Nej då. Du kanske bara behöver knulla ett annat rumphål en stund,” sade Klara helt naturligt.
Jag sneglade mot Lisa, följde de mjuka konturerna av hennes kropp med blicken ned till den stora fina rumpan som var riktad rakt emot oss.

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Till och med i mörkret syntes de röda märkena efter ridpiskan tydligt på hennes fasta skinkor. Tanken på att knulla henne i röven fick mig att styvna till en aning igen.
”Hon sover,” påpekade jag men Klara bara ryckte på axlarna.
”Så?” frågade hon. ”Hon lär nog vakna om du trycker upp kuken i hennes stjärt.”
Jag kollade förvånat upp på Klara. Under vår korta tid tillsammans hade hon verkligen genomgått en ordentligt förändring, från smått blygsam strippa till girig nymfoman. Hon kanske såg ut som en ängel men hon var definitivt mer av en liten djävul som satt på min axel och viskade i mitt öra. Och jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte gillade det.
”Det verkar ganska... fel,” sade jag tveksamt, även om det tog emot ordentligt eftersom Lisas bak såg så fruktansvärt inbjudande ut.
”Varför skulle det vara fel? Du har betalat för henne,” argumenterade Klara. ”Fram tills lunch är hennes kropp din att göra vad du vill med. Det var dealen som hon själv gick med på.”
Jag var fortfarande ganska tveksam men det spelade ingen roll eftersom Klara tog initiativet. Utan att säga något mer gled hon av min kuk och kröp ned på mage mellan mig och Lisa med ansiktet i höjd med Lisas rumpa. Hon lyfte på Lisas övre stjärthalva, spottade i skåran och smekte försiktigt in saliven kring hennes skrynkliga lilla anus. När hon var nöjd slickade hon på sitt pekfinger och pressade det väldigt ömt förbi ringmuskeln ända upp till knogen i analen. Allt medan jag kollade på, och kände styvheten långsamt återvända till min lem.
Lisa gnydde till och skruvade lite på sig när Klara tvingade in ett andra finger i hennes bak men fortsatte än så länge att sova igenom behandlingen.
”Ge mig glidmedlet,” viskade Klara och jag lydde henne utan att tveka. Den här gången var det hennes tur att göra likadant med Lisa som jag hade gjort med henne för bara en stund sedan. Hon särade lite på fingrarna för att sträcka ut Lisas stjärthål och förde in glidmedelstuben emellan fingrarna. Hon kramade åt om tuben tills den var nästan helt platt och fyllde upp den mörkhåriga skönheten en bra bit över bredden så att glidmedel dröp fram ur hennes anal ned över skinkan och lakanet. Så vände sig Klara tillbaka till mig och använde båda händerna för att väldigt grundligt smörja in en del av det överflödiga glidmedlet runt mitt skaft. Jag ryste till när den svala sörjan rörde vid mitt kön men njöt samtidigt av Klaras mjuka beröring.
”Sådär,” sade hon tillslut. ”Nu är du redo för efterrätten,” tillade hon med ett flin och gestikulerade mot Lisas rumpa.
Jag kunde helt enkelt inte säga emot igen utan kravlade upp bakom Lisa, samtidigt som Klara kröp ihop emellan hennes ben och började slicka på hennes fitta. Jag särade på Lisas skinkor med ena handen och stirrade hungrigt ned på hennes glansiga stjärthål, tog kuken i andra handen och smekte ollonet kring den mjuka öppningen. Lisa gnydde försiktigt igen men det var först när jag pressade mig framåt och trädde in kuken i hennes skrynkliga anus som hon vaknade till med ett ryck.
”Hmmphf,” stönade hon förvånat och såg sig yrvaket omkring i det månbelysta hotellrummet.
”Sssch,” hyschade Klara mjukt, och smekte sin väninna lugnande över magen samtidigt som hon hungrigt fortsatte att lapa den söta nektarn direkt ur Lisas kön. Lisa i sin tur fann sig förvånansvärt snabbt i situationen och använde ena handen för att pressa Klaras ansikte ännu hårdare emot sin mjuka mus. Hon stönade njutningsfullt, och sneglade bakåt mot mig med sina stora smaragdgröna ögon som glittrade mystiskt i månskenet.
”Redan sugen på mer röv, din jävla kåtbock?” viskade hon med ett sexigt grin, och putade lite extra med rumpan så att jag lättare kom åt att knulla henne.
Jag förmådde inte säga någonting utan fortsatte bara girigt att pumpa in och ut i hennes härligt trånga bak. Jag skulle kanske inte gå så långt som att påstå att hon kändes som en oskuld i röven men efter den brutala behandlingen Klara och jag hade gett hennes stjärthål tidigare under kvällen förvånade det mig verkligen hur hårt hennes anal stramade åt runt mitt skaft. Och om min kuk nyss hade varit på väg att slakna av överansträngning så märktes det inte längre då den plötsligt var styv som ett järnspett igen.
”Knulla mig hårt,” flämtade Lisa hest. ”Sluta mjukknulla mig och ge mig ett ordentligt skjut i rumpan! Var det inte därför du väckte mig? Visa vad du går för och knulla mig i analen som en riktig slyna!” fortsatte hon hetsa mig allt högre och högre utan någon som helst hänsyn för hotellgästerna i rummen intill. Det var den gnista som behövdes för att tända det bränsle jag hade kvar inom mig.
Med förnyad målmedvetenhet drog jag mig ur hennes stjärthål och slet upp Lisa på knä i madrassen. ”Lägg dig på rygg,” sade jag till Klara och visade med en enkel gest. ”Lisa, lägg dig ovanpå så ni kan slicka varandra.” Båda flickorna lydde duktigt och jag såg fascinerat på när de båda skönheterna nästlade ihop sig i historiens förmodligen allra sexigaste sextinia och satte igång att slicka och sutta på varandras fitta. Själv ställde jag mig på knä bakom Lisa. Jag studerade de generösa kurvorna av hennes sexiga kropp, smekte hennes heta hud uppför låren och skinkorna tills jag fastnade med fingrarna i ett fast grepp om hennes smala midja.
”Så du vill bli påsatt ordentligt i rumpan, säger du?” upprepade jag i en andfådd viskning. ”Jag ska nog ge dig vad din rumpa tål, min lilla stjärthora. Jag ska knulla din söta lilla röv så hårt att du inte kommer kunna sitta ordentligt på flera dar. Är det vad du vill, Lisa?”
”Mmmh!” stönade hon tillbaka med munnen full av Klaras härligt bulliga blygdläpp. ”Visa att du är man nog att knulla sönder mitt rövhål!” begärde hon.
Utan att släppa händerna ifrån Lisas höfter siktade jag in ollonet emot hennes skrynkliga lilla anus och tryckte till ordentligt med höfterna. Ringmuskeln öppnade sig villigt och min kuk försvann hela vägen in till roten upp i hennes hala ändtarm. Lisa suckade till men slutade inte för ett ögonblick upp med sitt ljudliga smaskande på Klaras kärleksgrotta. Istället svankade hon ned djupt och spretade med benen för att jag skulle komma åt att penetrera henne ordentligt. Jag satte igång att knulla henne. Hårt och brutalt, precis som hon ville ha det. Jag utnyttjade all min kraft och vräkte mig stenhårt fram och tillbaka i hennes rumpkanal i djupa stötar. Mina höfter smackade emot hennes fasta skinkor så att det ekade mellan de kala hotellväggarna och hela sängen rörde sig i takt med mina rörelser. Lisa stönade allt högre och högre varje gång jag bottnade kuken i hennes anal och Klara flämtade när Lisas fitta i sin tur malde emot hennes ansikte.
”Helvete Lisa!” stönade jag lyriskt. ”Ditt rumphål är fan helt magiskt! Så jävla trångt och fint!” Gång på gång på gång drog jag mig nästan hela vägen ur hennes ljuva bak och varje gång stramade hennes tajta anus åt lika hårt om mitt skaft igen när jag pressade mig tillbaka in. Hon var som en outtröttlig knulldocka vars enda syfte i världen var att bli påsatt i rumpan.
”Säg vem som äger ditt rövhål Lisa!” uppmanade jag henne. ”Säg vem din rumpa tillhör, slyna!” fortsatte jag, och gav henne en rejäl dask på ena skinkan då hon inte svarade.
”Aaaiiihh!” ylade hon när min handflata träffade de röda märkena efter ridpiskan.
”Berätta Lisa! Berätta vem som äger din horrumpa!” fortsatte jag egga henne, och smiskade hårt till båda hennes skinkor på samma gång.
”Nnnhggh!” kved hon betydligt mer sammanbitet, nu när hon var förberedd på den glödande sensationen som smekte hennes bak.
”Du Blake,” svarade hon tillslut ganska motvilligt. Det tog fortfarande emot för henne att erkänna att det inte var hon som hade kontrollen.
Jag smiskade till henne igen – en gång, två gånger, tre gånger – så att det dånade i rummet och Lisa nästan vrålade rakt ut. ”Jag, vadå, Lisa?”
”Du äger den Blake! Du äger min jävla röv! Mitt rumphål tillhör dig och ingen annan, din kåtgris!”
”Vilken duktig liten slyna du är, gumman,” sade jag nöjt. Jag gav henne en ny, men betydligt lättare dask på högra skinkan för att understryka precis hur duktig jag tyckte hon var. Det hade inte varit helt lätt men sakteligen började även denna stolta lejoninna tämjas till min vilja.
Under henne hörde jag plötsligt Klara pipa ynkligt när Lisa slickade henne till en orgasm, och nästan i samma ögonblick började Lisa själv krampa när den bitterljuva känslan av smisket, min kuk som brutaliserade hennes stjärthål och Klaras hala tunga som målmedvetet arbetade på hennes klitoris hjälpte henne också till en intensiv orgasm. Jag kände det först bara som ett pulserande tryck över mitt skaft när hennes mjuka anal klämde åt runt min kuk men snart vibrerade hela hennes kropp hejdlöst emellan Klara och mig.
”Shiiit!” ylade hon rakt ned i Klaras plaskvåta mus.
Om jag så hade väntat i hundra år hade ett mer passande tillfälle att avsluta denna sinnessjukt ljuvliga knullsession förmodligen aldrig dykt upp. Och jag såg ingen anledning att vänta heller. Jag bara släppte efter och stönade ohämmat när jag snabbt och hårt pippade på i Lisas farligt trånga, krampande rumpa tills jag också kom. Det var inte mycket sagge jag hade kvar i mig men några få tappra spermier sprutade rakt upp i hennes stjärthål och planterade sig djupt inuti Lisas hala ändtarm. Jag fortsatte jucka i hennes utsträckta anus ett par tag till och lät hennes härliga rumpa effektivt mjölka mig tills jag var helt säker på att jag verkligen var tom. Och när jag tillslut var klar var jag så utmattad att jag inte ens orkade rulla åt sidan utan sjönk tungt ihop över hennes rygg med min hastigt slaknande kuk fortfarande kvar i hennes gudomliga stjärt. Lisa gjorde heller ingenting för att ändra på den saken. Vi lyfte bara på oss tillräckligt mycket för att Klara skulle kunna kravla fram innan hon krossades under vår samlade vikt men därefter låg hon helt stilla på mage under mig och andades i långa djupa drag utan att yttra ett ord. Klara i sin tur lade sig på sidan bredvid oss och vilade huvudet på Lisas utsträckta arm så att hennes ansikte hamnade knappt en decimeter ifrån mitt. Hon hade ett enormt, tillfredsställt leende på sina härliga läppar och hennes blå ögon glittrade när hon stirrade in i mina.
”Jag sa ju det,” kungjorde hon stolt. Hon flätade samman sina flinka små fingrar med mina och pressade min hand hårt intill sitt bröst mellan de svulstiga silikontuttarna. Hennes hud var skållande het.
”Sa jag inte det?” upprepade hon. ”Du behövde bara ett annat rumphål att knulla en stund.”
Jag log tillbaka, och kunde inte låta bli att tänka på vilken utveckling den oskuldsfulla (så oskuldsfull som en strippa nu kan vara) flicka jag träffat så sent som förra helgen hade genomgått på bara en vecka. Det var minst sagt fascinerande. Under mitt mentorskap hade hon blomstrat ut till en riktig liten sexgudinna.
”Du känner mig alltför väl, gumman.” Jag greppade henne om nacken och drog henne mjukt intill mig i en het kyss. Hennes söta saliv smakade härligt friskt av Lisas fittsafter.
I en sista kraftansträngning lyfte jag mig upp och flyttade tillbaka till ryggläge med huvudet på kuddarna så som jag legat när jag vaknade. Klara flyttade sig efter och lade sig tillrätta på min ena sida och Lisa kurade ihop på den andra så att de båda återigen vilade huvudena på mina axlar. Jag gav dem varsin kyss på läpparna och slöt ögonen. Och innan någon av oss hann yttra ett enda ord hade vi redan somnat i varandras armar.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia