Porr(styv)mamman - Del 4 

Admin | Moget | 07.09.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

För att kunna hänga med i historien så rekommenderar jag att man först läser de tidigare delarna. Om ni gillar det ni läser så får ni gärna lägga ett betyg och skriva en kommentar. Om ni vill kontakta mig personligen så kan ni göra det via min e-post: oedipus@hotmail.se.

********************************

Kapitel fyra:

Hon klär långsamt av sig och låter sin klänning falla till golvet. Jag ser direkt att hon inte haft några underkläder på sig, utan var helt naken under klänningen. Jag ser hur hennes bröstvårtor är mörkt röda och styva och jag ser hur hennes fitta glänser av väta. Snabbt drar jag av mig mina kläder och är snabbt lika naken som min mamma.

Jag sveper mina armar kring henne och känner hennes varma kropp mot min. Hennes hjärta dunkar snabbt, lika snabbt som mitt. Det känns som om de slår ikapp, som om de känner av varandra och vill kommunicera med varandra. Våra händer löper över varandras kroppar, smeker, utforskar. Känner varandras nakna hud, känner av varandras upphetsning, känner av varandras längtan.

Jag tycker mig mot henne och hon trycker sig mot mig. Vi gnider oss mot varandra, griper tag i varandra, flåsar och flämtar. Vi vill inte släppa taget om varandra, vi vill bara fortsätta känna varandras hud mot varandra.

Min tunga letar sig in i hennes mun och jag kysser henne djupt. Det är inte en oskyldig puss mellan en mor och en son, utan det är en passionerad kyss mellan två personer som älskar varandra. Två personer som skulle göra vad som helst för varandra. Två personer som vill ge varandra allt vad de har att ge. Våra tungor dansar ryckigt och passionerat med varandra, de slingrar sig omkring varandra, smeker varandra. Hennes läppar är mjuka mot mina, men inte sömniga. De känns villiga, rusiga av njutning. Vi kysser varandra, om och om igen. Det blöta, smackande ljuder av våra kysser gör mig bara mer upphetsad.

Men till slut så släpper hon taget om mig. Hon griper tag om min stenhårda kuk och leder mig ut från köket, upp för trappen och in i hennes och min pappas sovrum. Det känns oerhört upphetsande att hon tar kommando på så sätt, leder mig och visar vad hon vill.

Hon kryper långsamt upp deras gemensamma säng. Det känns oerhört förbjudet att göra det här i deras egna säng, vi har aldrig tidigare gjort det. Det har känt som att kliva över en osynlig gräns, att det är alldeles förbjudet. Mer förbjudet än det vi redan har gjort med varandra.

Jag tar några sekunder och tittar på min mamma, som ligger utsträckt i hennes säng och väntar på mig. Hennes ögon ser förväntansfulla ut, fulla av lust och längtan. Hennes blonda hår ligger som en strålande sol kring hennes huvud, långt och lockigt. Jag ser hur hon smeker sina händer över sin kropp. Över sina stora bröst, ner över hennes lilla mage, över sina fasta lår och in mot hennes våta fitta. Hon smeker sin snabbt över sitt våta kön och stönar till. Hon vill visa att hon är redo, tror jag. Hon öppnar upp sina lår för mig, öppnar dem brett. Jag kan se hela hennes nakna kropp, hela hennes underbara uppenbarelse.

Jag kryper upp mellan hennes ben, in mot hennes nakna kön. Direkt slår hennes doft emot mig som en explosion. Den tunga, mustiga men ändå lite söta doften. Den fyller hela mitt huvud och den blir bara starkare och starkare ju närmare hennes fitta jag kommer. Jag kysser insidan av hennes lår, låter min tunga försiktigt löpa mot hennes våta öppning. När jag är längst in på insidan av låret så känner jag smaken av hennes våta fitta. Hon måste ha varit så upphetsad att det har runnit ut från hennes fitta. Det går en våg av upphetsning och kåthet genom min kropp när jag tänker på det, att jag gör hennes så kåt att det bokstavligen rinner från hennes fitta. Hon har varit så kåt den här dagen att insidan av hennes lår smakar av hennes fitta.

Till slut så slickar jag mig mot hennes fitta och min tunga glider retsamt över hennes svullna blygdläppar. Jag märker direkt att hon har rakat sina blygdläppar lena, men lämnat en liten buske på venusberget. Hennes blygdläppar är svullna och lena under min tunga. Jag smakar och slickar på varenda liten kvadratmillimeter och hon trycker sitt kön hårt och bestämt mot min mun.

Jag särar på hennes blygdläppar med min tunga och ut flödar hennes våta könssaft. Min tunga glider mellan hennes blygdläppar, jag slickar i mig varenda droppe som rinner ur hennes våta hål. Jag känner hennes svullna kön mot min tunga, jag slickar och smeker allt som jag kommer åt. Min tunga glider försiktigt över hennes klitta, jag känner hur spänd den är. I samma stund som min tungspets snuddar vid den så stönar min mamma högt.

- Guuuuud! Mer … mer … stönar hon.

Försiktigt smeker min tunga över hennes svullna klitta, om och om igen. Jag låter min tunga glida runt omkring den, sen försiktigt över den. Jag smeker den, känner på den försiktigt, känner nästan hur den pulserar under min tunga.

Jag låter min tunga glida neråt, mot hennes väntande hål. Min tunga glider lätt in i hennes våta öppning, längre och längre in glider den. Till slut kan min tunga in komma längre in och jag låter den röra sig omkring i hennes trånga inre. Hennes fitta kniper och griper kring min tunga, känner på mig. Jag undrar om min mamma medvetet försöker knipa eller om hon är så här trång naturligt. Jag undrar plötsligt hur ens min kuk kan få plats i hennes trånga hål, om hon kan knipa så om min tunga.

- Mmmmh … underbart … slicka mer … stönar hon.

Hon tar plötsligt tag i mitt hår och trycker sitt kön mot mitt ansikte. Hon gnider, trycker och pressar sin våta fitta mot mun tunga och mun. Jag känner hur jag knappt kan andas, men jag gör som hon säger. Jag låter min tunga svepa, i långa drag, över hennes kön. Om och om igen slickar jag, smeker jag, hennes fitta med min tunga. Jag slickar på hennes klitta, suger på den försiktigt, Låter den glida in mellan mina läppar.

Hennes grepp om mitt huvud lossnar lite och jag låter min tunga glida neråt, längre neråt än tidigare. Jag låter min tunga svepa över hennes anus, hennes trånga, förbjudna hål. Jag känner hennes nakna, lena hud under min tunga och jag förstår direkt att hon måste ha rakat sig här bak med.

- Ja … slicka min stjärt … slicka … flämtar hon.

Jag slickar insidan av hennes stjärt och jag känner alltjämt smaken av hennes våta fitta. Det måste ha runnit ner för hennes stjärt. Min tunga glider över hennes trånga hål, mjukar upp det, förbereder det. Sen utan förvarning så trycker jag min tunga mot hennes anus och det glider in. Hennes öppning kniper kring min tunga, försöker trycka ut den. Men jag trycker emot och jag glider längre och längre in.

- Ååååh … din tunga … gnyr hon.

Samtidigt som min tunga glider in i hennes trånga stjärt så låter jag två fingrar smeka sig in i hennes våta fitta. Jag låter mina fingrar leta sig djupt in i hennes trånga kön. Mina fingrar smeker runt i henne, smeker hennes inre. Till sist hittar jag det som jag letar efter, hennes allra hemligaste och heligaste. Hennes g-punkt. Jag känner den skrovliga huden, direkt igenkännelig. Jag vet direkt att jag har hittat rätt, inte bara för att jag känner igen känslan när jag smeker den, men också för min mammas direkta reaktion.

- ÅÅÅÅÅÅÅÅH! stönar hon högt.

Hon rycker med kroppen, stöter med sitt kön mot min mun och mina fingrar. Samtidigt som jag passionerat slickar hennes stjärt så smeker jag med mina fingrar i hennes våta inre. Reaktionen är omedelbar. Hon börjar stöna högt och vrida med kroppen. Det är som om hon inte kan ligga still, utan det rycker och spritter i hela kroppen. Jag tittar upp en sekund och ser hur hon smeker sina bröst och nyper sig själv i sina svullna bröstvårtor. Det ser ut som att hon är i en annan värld.

- Sluta … inte … SLICKA! flämtar hon.

Direkt så sjunker jag ner igen och låter min tunga smeka över hennes anus. Jag slickar och smeker hennes lilla hål innan jag än en gång trycker in min tunga i henne. Hennes anus måste ha vant sig vid min tunga, för den gled lättare in den här gången. Jag låter min tunga glida in och ur henne, som om jag knullade henne med tungan. Jag spänner min tunga och använder den som en liten kuk, låter den glida in och ur henne om och om igen.

Hela tiden låter jag mina fingrar smeka hennes våta inre, smeka hennes g-punkt. Jag låter mina fingrar glida över den, smeka runt den. Jag försöker vara försiktig, för jag vet hur känslig den är. Men jag tror jag gör rätt, för jag har nog aldrig sett henne njuta som hon gör nu. Hon stönar okontrollerat, trycker och stöter sin våta kön mot mig, vrider på sig och rycker. Det är som om hon helt plötsligt är mer djur än människa.

- MER! GE MIG … MER … SLICKA … stönar hon plötsligt.

Jag låter min tunga glida djupt in i henne, så djupt det bara går. Jag pressar min mun mot hennes stjärt och trycker in min tunga så långt in i henne jag bara kan. Sen låter jag min tunga smeka hennes inre, gång på gång. Jag låter min tunga smeka hennes trånga, fuktiga stjärt och hela tiden känner jag hur hennes trånga hål kniper om min tunga.

Jag känner hur min stenhårda kuk pressar sig ner i madrassen. Jag känner hur den rycker, pulserar. Den vill också känna njutning, den vill också bli smekt, berörd, slickad. Kuken känns kladdig mot magen, jag förstår att det har runnit försats från ollonet och förmodligen fortsätter göra det. Men jag kan inte ta tid för att smeka mig själv, nu har jag allt fokus på min älskade mamma.

Ur he

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nnes fitta så porlar hennes underbara vätska, hennes gudomliga fittsaft. Jag känner hur mina fingrar och min hand är kladdiga av hennes safter, som obehindrat rinner från hennes inre. Mina fingrar dansar över hennes g-punkt och jag prövar att smeka lite mer bestämt den här gången.

- JA! MER! MEEEEER! gnyr hon.

Jag låter mina fingrar dansa över hennes g-punkt. Gång på gång låter jag mina fingrar, smeka, dansa, trycka, glida över den skrovliga, svampiga huden. Samtidigt har jag min tunga djupt i hennes stjärt. Jag slickar djupt i hennes inre, djupt i hennes stjärt.

- JAG …. KOMMER … stönar hon.

Jag förstår att det är nära för henne. Mina fingrar fortsätter smeka över hennes g-punkt och min tunga fortsätter smeka i hennes bakre hål. Hon pressar sin kropp mot mig och jag känner hur jag börjar få svårt att andas. Hon stöter sitt kön mot mig okontrollerat, det verkar som att hon tappat kontrollen helt.

- DET ÄR SÅ … UNDERBART … MERA … GE MIG … MERA … flämtar hon.

Jag kippar efter andan, men det hjälper knappt. Jag slickar djupt inom henne, låter min tunga pressa sig inåt. Jag trycker mina fingrar mot hennes g-punkt, nästan vårdslöst, men jag förstår att hon är så pass nära att hon inte vill ha det mjukt och försiktigt. Nu vill hon bara komma.

- SLICKA MIG … FINGRAR … I FITTAN … GUD! stönar hon högt.

Jag förstår att det är nära nu, att hon kommer komma vilken sekund som helst. Hon stönar, flämtar, gnyr om vartannat. Plötsligt hoppas jag att inte något fönster står öppet, för i så fall har hela kvarteret hört henne.

- KOMMER …. NUUUUUUU! vrålar hon högt.

Jag känner hur hennes fitta kniper hårt kring mina fingrar, sluter sig om dem. Samtidigt pulserar hennes anus, kniper och griper kring min tunga. Det verkar som att allt i hennes kropp sluter sig, krampar, kniper.

Och till slut exploderar.

Det verkar som att en blixt går igenom hennes kropp, det är som att hennes kropp skakar okontrollerat. Hon stönar högt, mumlar, flåsar. Hennes lår kniper kring mitt huvud, stänger in mig mellan hennes ben. Jag är fast som i ett skruvstäd.

- AAAAAAAAAH GUUUUUUUD! skriker hon.

Plötsligt känner jag hur det skvätter från hennes våta fitta, rakt i mitt ansikte. Tre gånger till så täcks mitt ansikte av hennes våta safter, tre gånger till så exploderar hennes fitta av njutning.

Plötsligt trycker hon bort mitt ansikte, mina smekande fingrar och min dansande tunga. Jag glider ner på sängen och ser henne, mina underbara mamma. Jag ser hennes svullna, röda, våta och kladdiga fitta. Jag ser hennes anus, som långsamt sluter sig efter min smekande tunga. Jag ser hennes mjuka lår, våta av hennes safter. Jag ser hennes bröst, stora och inbjudande, med en lätt rodnad. Jag ser hennes ansikte, förvridet av njutning och passion.

- För mycket … det blev … för mycket … pustar hon.

Det låter som att hon har sprungit ett maraton och samtidigt skrikit sig hes på en rockkonsert, hon låter ansträngd på rösten, andfådd. Det låter som att hon inte har ett uns av energi kvar. Som att allt rann ut ur henne i samband med hennes enorma explosion.

Jag kryper långsamt upp, över hennes, så jag halvt ligger på henne och halvt på sängen. Hon vrider sitt ansikte mot mitt och söker upp mina läppar. Hon kysser mig ömt, kärleksfullt. Inte av upphetsning, utan av kärlek.

- Ingen har aldrig … viskar hon.
- Jag vet … avbryter jag henne.
- Jag har aldrig … viskar hon.
- Jag vet … avbryter jag henne.

Egentligen behövs det inga ord. Vi förstår båda att det var något speciellt, något unikt. Något som vi aldrig har upplevt med någon annan. Något som bara är till för oss.

- Jag älskar dig. viskar hon tyst.
- Jag älskar dig. viskar jag tillbaka.

Jag förstår att det hon säger är inte det vanliga ”Jag älskar dig.” som vi säger till varandra. Det hon säger är att hon inte älskar mig som en son, utan som en man. Som en älskare. Som en älskad. Tanken och känslan rusar igenom min kropp, igenom varenda millimeter av mitt väsen. Jag förstår vad hon menar, men det känns ändå svindlande. Det som började som enkel lusta, passion och sex börjar bli något annat. Vi känner något mer för varandra.

En av hennes händer smeker långsamt över min nakna kropp. Hennes fingrar dansar över min spända hud, mina blottade revben. Hon smeker över min mage, över mina spända muskler. Långsamt utforskar hon min nakna kropp som om det vore för första gången. Hennes fingrar smeker upp från min mage och smeker över mitt bröst. Hon nyper till i min ena bröstvårta och jag stönar till. Inte av smärta, utan av njutning. Det känns som att hela min kropp är en enda stor erogen zon just nu, fullt fokuserad på njutning.

Jag kysser henne, djupt. Passionerad. Upphetsat. Jag känner hur det fortfarande brinner inom mig, brinner av lusta och längtan.

- Jag är inte klar med dig … inte på länge … viskar jag.

Hon skrattar till lite, hon minns själv att hon hade sagt samma sak till mig. Vi vill båda att det här aldrig ska ta slut, att det här ska fortsätta för alltid. Att vi timme efter timme efter timme kan ligga i sängen och smeka, njuta och älska tillsammans.

Hennes fingrar når min styva kuk. Hon låter ett finger glida längs med det hårda skaftet som ligger mot min mage. Hon smeker varje pumpande blodådra, smeker över det svullna ollonet, glider med fingret över min kladdiga öppning på ollonet. Långsamt för hon fingret till sin mun och slickar i sig min försats. Ljud av njutning och belåtenhet kommer från henne när hon slickar i sig dropparna och det gör mig glad och upphetsad.

Hon drar min kropp till sig och plötsligt så ligger jag ovanpå henne. Jag känner hennes nakna kropp mot min och jag känner hur hennes hjärta dunkar mot mitt bröst. Min styva kuk ligger mot hennes våta fitta och jag känner hur hon gnider sig mot mig. Jag griper tag i henne och trycker min kropp mot hennes. Jag gnider min kuk mot hennes fitta och så ligger vi. Vi håller om varandra och gnider våra styva och våta kön mot varandra, som ett par kåta tonåringar.

Jag känner hur hennes hand tar tag i min styva kuk och för det mot hennes öppning. Hon retar både sig själv och mig när hon några gånger långsamt drar mitt ollon i den våta skåran.

- Knulla mig … hårt … viskar hon tyst.

Långsamt glider jag in i hennes trånga, våta inre. Varje gång jag gör det så känns det som den första. Obeskrivligt. Det är en njutning som jag aldrig tidigare känt och jag vet inte om jag någonsin kommer att känna den igen. Det är som om hennes fitta kniper och och smeker om varje millimeter av min kuk. När jag till slut är så långt in jag kan vara, då vi ligger så tätt intill man kan vara, så stannar jag upp en sekund. Jag försöker att bara supa in stunden. Jag känner hennes våta kön mot mitt hårda kön. Jag känner hennes nakna, svettiga hud mot min. Jag hör hennes ansträngda andhämtning. Jag känner doften av hennes svett och våta fitta. Jag hör hennes tysta flämtande.

Så drar jag mig ur henne, snabbare den här gången. Jag tänkte att jag skulle göra som hon ville. Hon ville knullas hårt, nu ska hon knullas hårt. Hårt trycker jag mig in i henne, pressar min hårda kuk i hennes innersta.

- JAAAAA! stönar mamma.

Direkt känner jag hur hennes fitta pulserar av njutning. Hennes händer griper tag i mig, hårt. Jag förstår att hon inte skämtar, hon vill ha det hårt och passionerat. Jag glider ur henne snabbt igen och trycker mig hårt i henne. Våra kroppar slår mot varandra, nästan vildsint. Jag tänker inte på om det gör ont för henne eller om det blir för mycket. Plötsligt tänker jag bara på mig själv. Jag försvinner in i mitt eget lilla universum.

Jag hör hur hon säger något, jag hör hur hon stönar. Men jag hört inte vad hon säger. Jag håller hårt om hennes kropp och knullar henne så hårt jag kan. Jag känner hur våt hon är, hur det plaskar om hennes kön. Jag känner hur mitt bäcken är vått av hennes safter, hur det rinner längs min pung. Det är som en vårflod som strömmar till för första gången.

Jag lyfter upp hennes ben och jag känner att jag har total kontroll. Det är jag som bestämmer. Min mamma ligger bara där och får ta emot. Jag håller hennes ben i ett stadigt grepp och hennes våta fitta öppnar upp sig för mig, som en regnvåt blomma. Jag trycker mig djupt i henne och det känns som att jag kommer djupare, djupare än tidigare. Det känns som att jag utforskar okända delar av henne, hennes okända, orörda inre.

- JA! KNULLA … MIG … NU …! flämtar hon.

Jag pressar min hårda kuk djupt i henne igen. Jag knullar henne hårt, besinningslöst. Helt utan kontroll. Våra spända, svettiga kroppar slår mot varandra. Det enda jag har i tankarna är att känna hur hennes våta kön pulserar kring min styva kuk, hur hennes inre smeker och masserar mig.

Plötsligt slår hennes ben kring mig, hon håller mig låst intill sig. Jag griper tag i hennes handleder och trycker henne mot sängen. Jag kysser henne djupt samtidigt som jag knullar henne så hårt jag kan. Jag tar spjärn mot hennes handleder och knullar henne med all kraft jag kan. Hennes tunga slingrar sig kring mig, dansar med den, smeker den. Hennes läppar är våta av saliv, mjuka, blöta.

- Mer … mer … mer … stönar hon.

Hon låter nästan full, eller hög. Hon låter helt borta. Som om hon inte längre är här hos mig, utan någon annanstans. Jag trycker ner hennes kropp i sängen samtidigt som jag gång på gång trycker min kuk i henne, så djupt jag kan. Jag känner att jag är helt i kontroll, jag vet inte om hon en

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

s kan röra sig under min tyngd. Hennes ben är hårt låsa kring min rumpa. Hon drar mig emot sig med hjälp av sina ben, manar på mig.

- GUD … SÅ SKÖNT … MER … skriker hon plötsligt.

Jag glider ur henne och ställer mig på knä mellan hennes ben. Hon ser förtvivlad ut, förvirrad. Jag hjälper henne att ställa sig på alla fyra och jag kryper upp bakom henne. Långsamt glider jag in i henne bakifrån, glider djupt i henne. Det känns alltid annorlunda att knulla henne bakifrån, det är som att det blir en annan känsla.

- JA … JA … JA … stönar hon.

Jag tar ett hårt tag i hennes stjärt och stöter hårt i henne. Gång på gång på gång så stöter jag hårt i henne, så hårt jag kan. Aldrig verkar det göra ont för henne eller kännas obehagligt. Det verkar vara ren och skär njutning för henne, inget annat. Jag känner hur det droppar av våra safter, från min hårda kuk och min spända pung, ner på de vita lakanen.

Samma lakan som mamma brukar sova med min pappa. Samma lakan som min mamma och pappar knullar i. Samma lakan som jag nu knullar min mamma i. Tanken gör så att det går en våg av njutning genom mig. Jag känner mig pervers som gör det här, det känns så förbjudet och fel. Men ändå så rätt. Även fast vi har gjort det otaliga gånger vid det här laget, så har vi aldrig gjort det i deras säng. Och det har aldrig känts så rätt som nu.

När jag tänker på det vi gör, den relation vi har tillsammans nu, så blir jag enbart lycklig. Jag har aldrig känt såhär för en människa förut. Är det kärlek? Det vet jag inte. Kan man vara kär i sin egen mamma? Men jag vet att jag tycker om henne, väldigt mycket. Och vi har något tillsammans som är väldigt speciellt.

- MER … MER … stönar min mamma kontrollerat.
- Vill du ha mer? VILL DU HA MER? skriker jag tillbaka.
- JA … MER … GE MIG … skriker hon.

Jag stöter hårt i henne och samtidigt, utan att egentligen förstå det själv, så höjer jag min ena handflata och slår den hårt mot hennes ena skinka.

SMACK!

Hon rycker till i hela kroppen, både av upphetsning och förvåning, och stönar högt. Igen höjer jag handflatan högt och slår den hårt mot hennes andra skinka.

SMACK!

- JA … SMISKA MIG … MER … flämtar hon.

Hon låter ansträngd på rösten. Jag vet inte om det är för att det gör ont eller för att hon är upphetsad eller för att hon är på väg att komma. Jag visste inte att hon hade den här sidan, den här sidan som ville styras, bestämmas över. Och jag visste inte att jag var en sådan som ville bestämma, en sådan som ville styra.

Jag höjer min handflata igen och jag smiskar henne hårt och snabbt tre gånger på hennes ena skinka.

SMACK! SMACK! SMACK!

- JAAAAAAAAA! skriker hon.

Hennes hud känns varm under min hand. Jag ser hur hennes hud sakta börjar bli rödflammig, i stark kontrast mot hennes i övrigt bleka hud. Den ljusrosa färgen sprider sig sakta över hennes stjärt, färgar hennes hud rosa och röd.

Ännu en gång höjer jag handen och smiskar henne hårt och snabbt tre gånger på hennes andra skinka.

SMACK! SMACK! SMACK!

- AAAAAAAAAAAH! skriker hon.

Jag vet inte om hon skriker av smärta eller av njutning. Det kan vara både och, jag vet inte säkert. Men hon har inte bett mig att sluta, så på något sätt så måste hon gilla det. Hela tiden så har jag haft min hårda kuk djupt i henne och fokuserat på mitt smiskande. Plötsligt upptäcker jag hur kåt jag själv har blivit av det här. Jag känner hur min kuk verkligen spänner och sväller inom henne, den känns obeskrivligt stor och hård. Långsamt för jag min kuk ur henne, tills det att bara toppen av mitt ollon snuddar vid hennes svullna blygdläppar. Jag blickar ner på mitt eget kön och det är nästan så att jag tappar andan. Stora, tjocka, svullna blodådror täcker min kuk, det är nästan så att jag kan se hur blodet pumpar våldsamt inom dem. Skaftet är stort och hårt, som ett järnrör. Mitt ollon är svullet och blodrött, som ett plommon. Nästan lila i färgen. Jag har aldrig i mitt liv varit lika kåt som jag är nu.

Utan förvarning trycker jag min stenhårda kuk djupt i henne och samtidigt smiskar jag henne hårt på hennes ena skinka.

SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK!

- GUD! HERREGUD! MER! MER! MER! skriker hon.

Jag fortsätter att knulla henne så hårt jag kan. Mina höfter slår våldsamt mot hennes stjärt och för varje gång jag försvinner djupt inom henne så smiskar jag henne hårt på hennes rumpa. Jag gör det igen och igen och igen och igen. För varje gång som min hand slår mot hennes stjärt så stönar min mamma högt.

- Är det det här vad du vill? Att bli knullad stenhårt och smiskad som en liten slampa? frågade jag.
- JA! GUD, JA! JAG ÄR DIN SLAMPA! JAG ÄR DIN KÅTA SLAMPA! skriker hon.
- Du är min lilla mamma-slampa! Min kåta lilla mamma-slampa!
- JA! JAG ÄR DIN SLAMPA! JAG GÖR VAD DU VILL! stönar hon högt.
- Lovar du det? frågar jag.
- JA! skriker hon.
- LOVAR DU DET? frågar jag igen.
- JAAAAA! skriker hon.

Hennes ord fyller mig, letar sig in i mig. Jag förstår att hon menar allvar och det känns helt underbart. Jag förstår nu att vi kan göra vad som helst tillsammans, vad som helst.

Jag stöter hårt i henne och känner hur hon kniper hårt kring min kuk. Jag undrar om hon är på väg att komma, men jag bryr mig inte om det. Det enda som är viktigt just nu är min njutning. Det ska hon lära sig. Jag ser hur hon inte längre står på alla fyra, utan hon vilar med armarna och huvudet mot sängen. Det gör bara att hennes rumpa visas upp ännu mer, presenteras för mig och min njutning. Jag ser hur hennes stora bröst vilar mot sängen och hon ser så underbart vacker ut.

Jag tar tag om hennes rumpa och knullar henne besinningslöst. Nu vill jag komma, nu vill jag tömma mig i henne. Jag tänker inte på någonting annat. Hennes våta, trånga inre kniper och sluter sig kring mig, om och om igen. Våra gemensamma safter har blött ner mig, blött ner sängen. Det är fläckar överallt. Det skvätter om hennes fitta för varje gång jag trycker mig in i hennes inre, ljuden gör mig bara mer upphetsad.

SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK!

Med snabba och hårda slag så smiskar jag henne igen. För varje gång jag gör det så rycker det till i hennes kropp och hon stönar högt. För varje gång jag gör det så rycker det till i min kuk av upphetsning, jag kan inte kontrollera det. Det gör mig så otroligt kåt!

Jag känner hur jag börjar närma mig. Jag känner hur det börjar pirra inom mig, långt inom mig. Som en liten vibration, en liten kittling. Den sprider sig genom kroppen, igenom mina ben och armar och hjärta och mage och hud. Det är som en liten elektrisk våg som virvlar sig igenom min kropp. Min andning är ansträngd, stötig, flåsig. Jag stönar okontrollerat för varje gång jag sjunker in i min mammas fitta, jag kan inte hjälpa det.

SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK!

- MER! MER! JAAAAAAAAAAA! skriker min mamma.

Hennes rumpa är rejält röd nu, flammande röd. Inte längre ljust rosa, utan argt mörkröd. Huden är varm mot min hand och jag vill bara fortsätta för evigt. Jag vill aldrig sluta. Men jag känner hur hela min kropp håller på att dra ihop sig, spänna sig, förbereda sig. Jag förstår att det inte finns någon återvändo nu, jag kommer inte kunna hålla mig längre.

- Jag …. jag kommer …. nu … stönar jag ansträngt.
- JA! KOM! KOM I MIG! SPRUTA I MIG! flåsar hon.

Jag knullar henne hårdare, så hårt jag kan. Det gör nästan lite ont när våra kroppar slår mot varandra, men den smärtan försvinner i all njutning. Det är obeskrivligt skönt, jag har aldrig varit med om något liknande. Det känns som att jag börjar släppa på mina hämningar och kan börja njuta på riktigt. Utan en tanke på omvärlden, utan det enda som existerar är vi två.

Jag känner hur min kuk sväller upp, mer och mer, och min pung drar ihop sig. Hela min kropp är inställd på att komma, hela min själ väntar på det.

- Nu … nu … NUUUUU! skriker jag.
- JAG …. MED … ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! stönar min mamma.

SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK! SMACK!

I samma stund som jag kommer så smiskar jag henne okontrollerat. Jag vet inte hur många gånger jag gör det, jag vet bara att jag känner hur min handflata våldsamt slår mot hennes skinkor, om och om igen. Jag känner hur hela mitt väsen sväller upp och exploderar. Jag känner hur en kraftfulla stråle av sperma skjuter ut från min kuk och fyller min mamma. Om och om igen så sprutar jag i henne, täcker hennes inre med min säd. Någonstans långt borta så hör jag ett okontrollerat skrik, djuriskt. Det känns som att det fortsätter i en evighet, hur länge som helst. Jag tror aldrig att jag ska sluta komma, sluta fylla henne med min sperma.

Vi välter båda åt sidan, håller om varandra. Jag håller hennes svettiga kropp i mina armar. Luften är tung av doften av kön, den fyller hela rummet. Kanske hela huset. Vi andas tungt, måste hämta andan. Det låter som om vi båda har sprungit ett maraton. Jag smeker henne över hennes nakna kropp, smeker hennes spända rumpa.

- Hur ska du förklara det här för pappa då? frågar jag retsamt och klappar henne på rumpan.
- Jag bryr mig inte om det … jag bryr mig inte om honom … säger hon drömskt.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia