Övernattningen 

Admin | Moget | 14.11.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Övernattningen

Klockan var halv sju och det var lördag kväll, jag satt på bussen på väg till en kompis som jag skulle sova över hos en kompis. Jag var sexton år precis som min kompis. ”Nästa kungsgatan” Jag gick fram till dörren och klev av bussen, det var fortfarande ljust ute och jag andades sakta. Jag började att gå och redan efter fem minuter så var jag framme vid det stora gula huset, jag rynkade på näsan åt färgen som så många gånger förr innan jag slutligen tryckte på ringknappen.
Det var Hans lilla syster som öppnade, hon var femton år, hade hade vackert rött hår, bruna ögonen och hon var lite större än hon borde men inte tjock, långt ifrån överviktig. Hon hade ett par svarta mjukisbyxor och en lila hoodie på sig. ”kom in” sa hon och log. Jag gjorde detsamma och steg in.

Kvällen ägnade mest åt till att kolla på en film och snacka, hans syster var med hela tiden precis som vanligt men vid tretiden så beslöt hon sig för att duscha och sen lägga sig. När hon gick ut genom vardagsrummet rörde sig hennes rumpa sådär oerhört sexigt och det var inte bara hon som reste sig, innanför mina jeans rörde sig också något.
Vi bestämde oss efter ett tag för att också lägga oss och sagt och gjort. Han somnade ganska snabbt men jag låg vaken. Plötsligt kände jag hur det började röra sig igen i mina byxor och jag kände att jag var riktigt kåt så jag kollade mig omkring och jo, visst sov han så jag började sakta att runka då en väldigt ful tanke flög genom mitt huvud. Jag log åt mig själv.

Jag reste mig och tassade försiktigt bort genom hallen förbi föräldrarnas sovrum och fram till idas dörr, den stod på glänt och jag sköt upp den ytterligare några decimeter och gick in. Det var inte särskilt mörkt i rummet för gardinerna var tunna och vita till sommarkvällens ära. Jag stängde sakta dörren. Det var ett ganska typiskt flickrum med ett skrivbord, en byrå, ett gammalt dockskåp och sängen där hon låg och snusade i sin tysthet endast iförd ett tunt nattlinne. Jag gick fram till sängen, hoppas hon inte skriker bara. Jag kröp ner bredvid henne i sängen och strök henne över det kastanjeröda håret. Trots att hon vägde några kilo för mycket så var hon oerhört vacker. Hon hade underbar solbränd hy, inte en ända finne, röda läppar, långa renrakade ben som slutade med en underbar liten mus. Hennes nytvättade hår föll genom mina fingrar och jag böjde mig fram till hennes öra och viskade sakta hennes namn. Hon kan inte ha sovit särskild djupt för hon blinkade till och mumlade ett ”mm” till svar. Jag fortsatte att stryka över hennes hår och först nu verkade hon förstå att det var någon i rummet så hon rullade över och när hon såg att det var jag stelnade hon till. ”Marcus?” hon tittade förvånat på mig och jag log. Först tittade hon bara på mig med en förbryllad, nästan arg min men sedan log hon tillbaka. ”Vad gör du här?” hon pratade tyst och milt. ”Jag tänkte att du kanske är avundsjuk på att bara jag och din storebror leker?” Jag väntade inte på nått svar ”Så, jag tänkte att vi kanske skulle hitta på något.” Hon gapade och man kunde nästan se hur hennes ögon glittrade. Jag satte mig upp och drog av mig t-shirten och nu gapade hon ytterligare. Hon sträckte fram en hand och kände på min vältrande mage. ”wow, jag...” Mer han hon inte säga innan jag la mitt pekfinger över hennes små läppar, hon öppnade munnen och började suga på det. Jag tog ut fingret över lät det glida ner över hakan och nerför halsen, hon försökte följa det med blicken men jag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia