Min examens natt 

Admin | Moget | 24.04.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Idag skulle det hända. Jag skulle ta examen. Jag sprang hem på fem minuter hoppade in i duschen. Jag började tänka på min pojkvän. Jag tänkte på hans stora kuk och hur gärna jag skulle vela suga av den. Jag gick ut ur duschen riktigt kåt men valde att inte pulla mig själv. Jag skulle vänta tills ikväll. Han hade messat mig och sagt att han skulle göra kvällen speciell. Jag kunde knappt vänta. Jag satte på mig min klänning. Inte tokigt. Tänkte jag och började borsta håret. Jag var snart klar och gick tillbaka till skolan. Dagen flög snabbt förbi och innan jag visste ordet av var jag hemma hos Tobias. Jag kysste honom på läpparna.
-Jag kommer snart, sa han med ett litet leende på läpparna.
-Dröj inte förlänge, viskade jag i örat på honom.
Han kunde känna hur kåt jag var. När han kom tillbaka häll han en ögonbindel i handen.
-Sätt

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

på dig den här, sa han och kastade den till mig.
Jag gjorde som han sa. Jag hörde steg och kände hur han band fast mina händer bakom min rygg. Han tog tag i mig och ledde mig till ett rum. Jag kände ett mjukt underlag då han la mig ner på sängen med min rumpa rakt upp i luften.
-Är du beredd påatt göra något kul? viskade han i mitt öra.
-Mm, var mitt enkla svar.
Han tog tag i min bakdel och drog den snabbt mot sig. Jag kunde känna hans kuk liggandes ovanpå min rumpa. Han tog sina fingrar och började pulla mig i min fitta. Han la märke till hur blöt jag var. Jag hörde hur han lämnade rummet. Det kändes som en evighet som jag låg där. När han kom tillbaka så hörde jag ett smack! Jag kände smärtan som låg mot min vänstra skinka. Han hade smiskat mig. Jag kände hans kuk mot min analring. En snabb tanke for igenom. NEJ! Men det var för sen

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

t. Han hade tryckt in hela sin längd i min anal. Jag skrek till. Han började sakta föra sin kuk in och ut ur min anal. För varje gång han gjorde det så skrek jag till lite grann. Han började gå snabbare och snabbare. Jag kunde inte hålla tillbaka det längre. Det var min skönaste orgasm någonsin. Han drog ur sin kuk ur min anal för sista gången innan han lyfte på mitt huvud. Han tog av mig ögonbindeln och jag kunde se hur han log mot mig. Jag toh hans kuk i munnen för att han också skulle få kunna känna en lika skön orgasm som jag hade känt bara någon minut tidigare. Jag kände hur hans sats for ut genom hans kuk och in i min mun. Jag svalde allt. Den här dagen hade inte kunnat bli bättre.

Förlåt om den inte var så jätte bra men det var mitt första försök att skriva en sån här novell! ;) Hoppas ni gillade den i alla fall!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia