Läraren och jag 

Admin | Moget | 30.10.2019 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Detta hände mig för när jag gick i 9:e klass för 2 år sedan.

Första lektionen på morgonen var matte. Hela klassen hade gjort prov dagen innan förutom jag för jag var sjuk då. Maria, våran lärare satt mig i ett grupprum så att jag fick göra mitt prov i lugn och ro medans resten av klassen hade lektion som vanligt. Jag satt mig där och började räkna talen på pappret och sedan efter ca 10-15 minuter så kommer Maria in till mig för att se hur det går. hon var klädd i ljusa tajta jeans och en valigt blus. Den läckraste läraren jag har haft nånsin. Hon var vell i 35-40 års åldern men såg ut som 25! kanske inte den perfekta kroppen men nära på, stora välformade bröst och riktigt sexig rumpa.

Hon satte sig intill mig för att se hur de gick och jag kände hur hon andades lungt brevid mig och jag blev kåt med en gång. Min kuk blev näst intill stenhårt och jag kände hur handsvett

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

en sakta började komma. Sedan sade jag till Maria att jag behövde gå på toaletten för jag tänkte att jag inte kan sitta där med stånd och räkna medans hon sitter brevid, och utan att tänka på det så reser jag mig upp och Maria som sitter brevid ser att min kuk står rakt ut ur byxorna.
Jag ser att hon reagerar och sedan säger hon, ojdå! Jag kommer på mig själv och sätter mig ner och skäms, jag ville bara sjunka genom golvet! Men Maria lägger handen på mitt lår och sägger att de inte gör något och sedan drar hon handen längre upp och smeker sedan min stenhårda kuk! Hon sätter sig på knä på golvet och tar fram min kuk up byxorna och börjar sakta dra i den och sedan känner jag att hennes läppar mot mitt ollon och jag bara njuter.

Hon sög vell av mig i ca 5 minuter och sedan reste hon sig sakta upp, ställde sig framför mig och knäpte upp den ljusblåa blusen och sedan lyfte

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n hon på behån så jag såg brösten rakt framför mig. Sedan knäppte hon upp sina jeans och tog av sig dom. Hon lade sig på rygg på bordet och drog mig intill henne, och jag drog henne stringtrosor åt sidan och försiktigt förde in min hörda kuk i henne. Jag knullade henne like försiktigt först men sedan hårdare och hårdare! efter en stund så kände jag att jag närsomhelst skulle komma och stönade samtidigt som jag viskade: ja kommer! Jag drog upp kuken ur hennes våta fitt och hon satte sig kvick på huk för att ta satsen i munnen, jag kom ganska mycket och hennes mun blev aldelles full att min kladiga sperma och hon sög min kuk tills den blev helt slak och sedan tog vi snabbt på oss kläderna och Maria gick in på toaletten för att tvätta bort sperman som hon hade kvar i ansiktet.

Detta var det bästa sex jag någonsin haft. men tyvärr så har vi inte gjort det sen dess.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia