Killen från bussen 

Admin | Moget | 28.06.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag var på väg hem från stan, jag skulle gå på bussen för att åka hem. Jag satte mig ganska långt bak och började att lyssna på Five Finger Death Punsch, mitt hjärta började att slå snabbare och snabbare när jag såg honom, killen från Stallis. Han kom och satte sig bredvid mig, vi såg på varandra en bra stund tills jag var tvungen till att kolla bort, jag tror att han såg på mig att jag var generad. Jag kollade mot hans håll igen och såg att han skrev något på sin Ipone 4. Han kollade sedan upp mot mig och log. Jag gav honom ett leende och bytte låt på min Spotify lista, jag kände något som rörde vid mig, jag försökte ignorera det, jag kände åter igen något som rördes vid mitt lår, jag drog min hand mot mitt lår och kände hans hand smeka mig, han såg inte att jag kollade på honom, jag kände nu att hans hand närmade sig uppåt mot min midja, sakta men säkert så förde jag min hand mot hans och vi vidrörde varandra. Jag såg på honom att han blev generad, han tog tag i min hand igen och förde den mot hans byxor. Jag blev het i hela kroppen.

Jag gick av bussen och började gå mot min port till huset. Jag tänkte på allt som hade hänt på bussen, det var mysigt, väldigt mysigt faktiskt. Jag såg något ligga på köksbordet när jag kom innanför min dörr, jag går in i köket och öppnar kuv

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

äret. Jag läser det och ler, de var från min mormor. Jag går in på mitt rum och startar min dator, jag har fått ett meddelande på Facebook från killen på bussen, han är min bästa kompis storebrors bästis. Jag svarar honom med ett kort meddelande och jag går sedan på toa.

Jag ser någon utanför grannens hus, jag går till vardagsrummet för att kolla. Det är killen från bussen. Han kommer mot mitt håll, jag gömmer mig och går sakta in till mitt rum igen. Det plingar på dörren, jag är tvungen till att öppna så jag går dit och öppnar, det är killen från bussen. Han kommer in och börjar klä av sig sina ytterkläder. Jag frågar honom ifall han vill ha något att äta, jag börjar att fixa till några mackor och två glas O'boy.

Jag kände något hårt som rörde mig bakifrån, killen från bussen förde mig mot sängen, jag lade mig ner och han sjunk ner bredvid mig, han började med att kyssa mig långsamt och mjukt på min hals, han gav mig sugmärken, sedan fortsatte han ner mot mina stora bröst, jag kände hur kåt jag blev, jag kollade på honom. Han kollade mot mig och log, jag började sedan att fnittra lite och han log mot mig igen. Han drog av mig mina svarta stringtrosor och började att sakta men säkert att pulla mig, jag kom, jag kom i en orgasm, jag ville skrika ut allt, hur skönt det var. När

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

han var klar så var det min tur, jag gick ner på honom, böjde mig ner och började suga, jag såg på honom att han njöt. Han tar sin hand och närmar mig, mina bröst, han masserar dom och jag gillar det. Jag ser på honom att han är nära på att komma i en orgasm han också. Jag ler stort mot honom och börjar sedan att runka av honom, han skriker ut hans njutning. Jag ger honom en kåt blick som säger "jag vill ha dig", han förstår precis vad jag vill. Jag känner hur han kommer in i mig, jag är trång och våt, han gillar det och kysser mig på mina mjuka och varma läppar, det leder till ett hångel och jag känner hans varma hand smeka min kropp.

Jag går upp från sängen och ler mot honom med en kåt blick. Vi börjar båda att klä på oss våra plagg. Min mobil ringer, så jag tar upp den och svarar. Det är min mamma, hon är på väg hem, jag berättar det och nu är vi tvungna till att skynda oss. Vi går till hallen igen och han tar på sig sina ytterkläder, han ger mig en kyss på munnen och går sedan ut genom dörren och över till grannens hus. Jag hör att mamma kör upp bilen på garageuppfarten och hon kommer sedan in.

=====================================================================
====================== ===============================================

Jag hoppas att ni gillar den :3 <3

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia