Kalle, jag och badet... 

Admin | Moget | 25.05.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det var en varm dag i maj.
Jag hade suttit framför datorn i typ tre timmar och pluggat och kände mig alldeles stel i hela kroppen.
Jag väntade på att min polare Kalle skulle komma. Vi har känt varandra sedan vi var typ 11 år och även nu när vi inte längre gick i samma skola så brukade vi träffas ibland och gå på bio och fika.

Jag sträckte på mig och tittade på klockan, Kalle skulle inte komma förens om en timme.
Jag kände mig svettig och klibbig. Bada, tänkte jag. Jag behövde ändå tvätta håret.
Jag gick ut ur mitt rum, genom korridoren och till badrummet. Där satte jag på vattnet till vårt stora badkar. Mamma hade köpt det nytt för två år sedan. Det var ett sånt där som man kunde ligga två i och genom ett knapptryck få hela vattnet att bubbla.
Efter 5 minuter var badkaret halvfullt och jag gled ned i det ångade vattnet.
Det var gudomligt skönt och jag bara kände hur alla mina muskler slappnade av. Jag satte på bubblorna och de började massera min rygg och ben. Efter kanske 20 minuter stängde jag av dem igen och tvättade håret.

Då hörde jag någon ropa utifrån hallen. Jag tittade på min mobiltelefon som låg vid handfatet. Det hade redan gått en timme.
Jag gick snabbt upp ur badkaret och lindade en handduk runt mig.
I hallen stod mycket riktigt Kalle.
Hej, sa jag. Jag hörde inte att det var du först.
Öh, ja, kommer jag olägligt?, sa Kalle lite generat när han såg mig stå där i bara handduk med håret droppande.
Nej då, jag ska bara klä på mig, sa

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

jag.

Jag vände mig om för att gå tillbaka till badrummet och på vägen gick jag in i mitt rum för att hämta rena kläder. Då jag hade väldigt mycket kläder i famnen var det svårt att hålla dem och handduken. Handduken råkade glida ned och visa mitt ena bröst.
Kalle rodnade när han såg det och tittade hastigt bort.

När jag var tillbaka i badrummet kunde jag höra Kalle tassa utanför dörren. Jag hade lämnat dörren på glänt och jag kunde se i ögonvrån hur han stod utanför.
Jag släppte handduken ned på golvet så att jag stod spritt språngande naken med ryggen emot honom. Jag hade inte tappat ur vattnet i badkaret en då jag tog rakhyveln och satte enda benet på badkarskanten. Jag hörde Kalle flämta till.
Jag började med att raka benen och sedan när jag var klar vände jag mig mer åt sidan och började raka venusberget och sedan hela slidan.
Hela tiden kunde jag se Kalle i ögonvrån stå och titta på och han hade gett ifrån sig små flämtningar flera gånger.

Tillslut kunde jag inte hålla mig längre. Jag vände mig om så att jag nu stod öga mot öga mer Kalle. Jag gick fram till honom och drog mer honom in i badrummet. jag tryckte mig hårt emot honom. Sedan började jag långsamt att knäppa upp hans skjorta och dra av hans t-shirt. Jag smekte han över bröstet och började sedan kyssa honom på nacken.
Han försökte stamma fram några ord men jag tystade honom genom att ge honom en lång kyss.
Sedan lät jag handen glida ner till hans skrev och smeka hans kuk. Jag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

kände att han var mycket hård och han skakade lite när jag rörde vid honom.
Jag glider ned långsamt madens jag kysser honom och till slut kommer jag till byxlinningen. Jag knäpper upp hans byxor och drar ned hans kalsonger. Hans kuk står rakt ut, i fullt stånd, och jag börjar försiktigt att suga av honom.
Kalle darrar i hela kroppen och har svårt att stå upp. Jag låter min mun gå ner ända ned till penisroten och slickar på hans fuktiga ollon medens jag drar med handen upp och ned.

Jag tar mig med Kalle till badkaret och vi glider ned i det fortfarande varma vattnet. Jag kysser honom och trycker mina bröst mot honom hårt.
Sedan tar jag hans kuk i ett stadigt grepp igen och börjar att runka av honom. Hans huvud glider bakåt mot badkarskanten och han ligger och kvider i välbehag. jag glider sedan ner och suger på hans kuk lite till.
Han drar upp mig och kysser mig.
Jag vill ha dig, säger han
Jag sätter mig på honom medens jag för hans kuk in i min fuktiga slida. Jag ryser av välbehag när han för mig upp och ned. Jag känner hur Kalles kuk växer inom mig.
Vi börjar jucka snabbare och snabbare och tillslut hör jag hur Kalles andhämtning blir väldigt tung och att han börjar stöna.
Jag känner hur en orgasm är nära och börjar jucka hårdare. Både jag och Kalle stönar högt och båda kommer.
Jag känner hur Kalle sprutar varm sperma i mig och blir helt slapp.

Efteråt ligger vi kvar i det varma vattnet, med armarna omkring varandra.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia