Jag drunknade i hans bottenblå ögon 

Admin | Moget | 02.08.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Nere vid mina föräldrars sommarstuga ligger en liten sjö. En sommardag bestämde jag mig för att gå ner och bada fastän det inte var badväder, egentligen. Sjön var alldeles tom. Det låg åska i luften, laddningen låg alldeles nära nu och mörka moln tornade upp sig vid horisonten. Jag var alldeles ensam vid sjön, inte en själ så långt ögat nådde. Jag tog av mig mina bikintrosor och bikinibh. Det var ju ändå ingen där och eftersom jag antog att det kanske snart skulle regna skulle ingen dyka upp. Jag vadade ut tills jag inte bottnade längre och simmade ut i det klara, mjuka vattnet i sjön. Vattnet omslöt mig och jag njöt av att känna det mjuka vattnet kring min kropp. När jag simmat ett tag, kände jag för att vända.

När jag simmade tillbaka mot stranden trodde jag att hjärtat skulle stanna i kroppen på mig. Jag var inte ensam längre i sjön. Ett mörkt huvud simmade rakt emot mig.

Hjälp, vad ska jag göra, hann jag tänka när jag såg honom närma sig mig. Hans ansikte såg vänligt och trevligt ut. Han hade blå ögon som matchade sjön och de allt mörkare molnen.

– Hej, hälsade han bara några meter från mig.

– Hej, sa jag, försökte låta så oberörd som det bara gick. Jag hade ju inte en tråd på kroppen.

– Jag trodde inte det skulle komma någon hit…. försökte jag uskuldande.

Jag fick bara ett skratt till svar från honom. Vad skrattar han åt, tänkte jag förvånat.

– Nej, det är inte många som kommer till den här lilla tjärnen och badar, sa han till sist.

– Nej, sa jag och rodnade.

Hur skulle jag nu komma upp ur vattnet, utan något på mig. Plötsligt fångade han upp mig. Tog tag i min ena arm, samtidigt som han simmade alldeles nära mig.

– Jag såg att du hade tagit av dig badkläderna, sa han medan hans blick borrade in i mina.

Jag kände det som om jag drunknade i hans bottenblå ögon. Jag hade inte märkt att jag bottnade. Han ställde mig på fötterna och tog tag i båda mina armar och kysste mig dju

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

pt och begärligt. Jag tappade andan, det var det sista jag hade väntat mig. Ännu mer förvånad blev jag av att se att han var helt naken, lika naken som jag. Hans stora bröstmuskler, magmuskler och kuk bara anade jag. ”Nu svimmar jag, eller vaknar upp”, hann jag tänka precis då jag kände att han plötsligt tog tag i mig, och bar mig på sina starka armar samtidigt som hans läppar inte lämnade mina. Han bar mig samtidigt som hans tunga grävde sig djupare in i min.

Han hade brett ut sin stora badhandduk på stranden och la mig nu försiktigt på den.

Jag låg där och kände mig som en fisk som plötsligt ligger och kippar efter luft, samtidigt som han la sig bredvid mig och med den ena handen hade börjat utforska mina bröst, min mage, mina lår.

Så överrumplad blev jag av hans beröring att jag inte kom mig för att säga ett ord. Han sa heller ingenting utan tittade bara djupt in i mina. Sekunden senare kysste han mig på nytt. Denhär gången besvarade jag hans kyss, hela jag besvarade honom. Våra tungor lekte runt, vi sög, nafsade lite lätt i varandras läppar. Han la sig på mig och särade på mina ben. Jag kände hela hans kropp på min, hans kuk hade börjat svälla, hans händer letade sig nerför min midja, och ner till fittan där han helt lätt smekte ovanpå.

Sedan la han sig bredvid mig. Men nu hade hans mun sökt sig ner till mina styva bröstvårtor. Han sög först på det ena bröstet, sedan det andra. Han öppnade sin mun och slickade mellan brösten, ner för magen, till min midja och neråt….

Plötsligt sög han rakt på fittan, trängde in mellan fittläpparna och hittade klitoris. Jag skrek rakt ut av njutning. Då sög han ännu mer, ännu hårdare medan hans fingrar hade grävt ner sig i fitthålet.

Nu förde han ett finger, två, tre in och ut. Han runkade mig allt mer intensivt, jag skrek för att det var så skönt. Plötsligt hittade mina fingrar hans kuk som hade svällt tredubbelt. Jag tog tag i hans kuk som stod rätt upp, l

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ite böjd åt vänster. Jag kände för att smaka på honom och förde hans kuk till mina läppar, han flämtade när jag räckte ut tungan och lät det rulla runt hans ollon.

– Åååååå, ja, flämtade han.

Uppmuntrad av hans flämtningar som visade att han njöt, öppnade jag hela munnen och förde in härligheten. Han flämtade nu av njutning medan jag lät tungan glida först runt hans svällda ollon, sedan nerför kukroten, ner till pungen. Han smakade först sött, sedan lite beskt. Som tur var hade han rakat sig så jag slapp få hår i munnen. Jag lät kuken gå hela vägen in i min mun och sög nu begärligt på hela hans kuk. Hans läppar släppte greppet om min fitta när han blundade och njöt. Han la sig på rygg när jag kastade mig över hans kuk och fortsatte suga. Jag sög samtidigt som jag smekte hans kuk och pung. Jag tog ett stadigt grepp om hans jättekuk och runkade nederdelen på honom samtidigt som jag sög och sög hans söta ollon. Plötsligt kastade han mig på rygg.

– Jag står inte ut med mer, nu vill jag ha fitta, sa han och la sig mellan mina ben.

Han trevade för att sära på fittläpparna, medan jag tog tag i hans kuk och förde den mot min fitta som väntat länge på honom nu. Sakta, sakta förde han in sin härliga kuk i min väntande fitta.

Jag skrek av njutning! Så underbart skönt det var när han trängde in i mig. Plötsligt började han jucka mot mig och vi möttes i en allt vildare takt medan jag kände att jag närmade mig klimax. Det slafsade och smackade medan vi stötte mot varandra. Han höll i mina armar ovanför mitt huvud medan han skoningslöst juckade hårdare och hårdare in i mig. Det exploderade inom mig och hela min kropp skakade av rysningar om och om igen. Jag märkte inget förrän han ropade högt av kåthet och det gick för honom också.

Efteråt låg vi bara stilla och tittade in i varandras ögon.
http://www.mariaserotiska.se/category/marias-erotiska-blogg/

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia