Hett möte i armén 

Admin | Moget | 25.08.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Hon, en ung kvinna som hade hand om matan i armélägret. Han, den stentuffe menige.
De satt på en filt, högst upp på en kulle, och hon suckade nöjt över stjärnorna i den mörka skyn. Han suckade också, men av kåthet.
De unga tu hade varit tillsammans i flera veckor, och vid varje träff hade han suckat lika upphetsat.
Tjejen, Linda, var uppfostrad av gammelmodiga föräldrar och hade varit noga med att hålla igen på kärvänligheterna.

Men ikväll var det annorlunda. Han kände att ikväll behövde han verkligen få sig ett ligg, hans kuk var redan stenhård; hade han inte haft de tighta armébyxorna av hårt tyg hade hon tydligt sett hans stånd.
"Linda?" sa han och la armen om hennes tunna axlar. Tyget runt grenen spände.
"Ja, älskade?" Linda såg upp, rakt in i Klas blåa ögon - som å andra sidan glodde rakt ner på hennes välformade bröst. Använde hon bh?
"Jo, jag måste berätta en sak..."
Hur skulle han säga? 'Jag är så jävla kåt och skulle vilja sätta på dig här och nu, slyna' kanske inte var helt rätt. Så fick han en briljant idé.
"Jag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

skickas hem imorgon. Vill du göra den här natten oförglömlig?"

Hon, en ung kvinna som hade den vackraste kropp Klas någonsin skådat. Han, den stenhårda ynglingen.
Hon hade tagit av sig sin kavaj, han skjortan. De hade smugit in i sergeantens tält, eftersom han var på besök i grannlägret denna natt, och nu stod de framför varandra.
I den militärgröna, tighta dressen syntes Lindas figur ännu bättre, och nog anade hon ett stånd hos sin pojkvän när han drog av sig byxorna och stod i bara kalsonger.
Klas tog ett steg närmare brunetten och drog ner hennes kjol med vänsterhanden medan han med tänderna slet av henne skjortan, samtidigt masserande hennes ena bröst. Några minuter senare stod de båda i bara underkläder, han i vita boxershorts, hon i gammelrosa spetsbh och trosor. Brösten var lika välformade som Klas anat där på filten.

Det svarta skinnbältet som suttit i hans byxor hamnade snabbt runt Lindas späda handleder, och hon på knä framför honom.
Klas fumlade något när han tog fram sin nu styva kuk och tryckte in den i hennes mun. Ett l

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

itet motvilligt stönande, men sedan började tillfredsställandets himmelrike.
Linda visade sig för att vara väldigt skicklig på blow-jobs; hon kittlade både ollon och pung, sög och slickade, och inom en kvart kom Klas rakt i det fina ansiktet. Sperman droppade ner på hennes runda bröst, och Klas knäppte upp såväl bh:n som bältet runt hennes handleder. Några klatsch på den runda, släta rumpan, och hon ställde sig upp. Drog ner hans underbyxor, flämtade till lite över att han redan var hård igen, och tillät Klas att sätta en hand innanför hennes - nyss blötta - spetstrosor, och försiktigt smekte han hennes fitta därinne.
Det dröp fortfarande om det våta hålet, vilket bara gjorde honom mer upphetsad. Klas retades lite med Linda, kittlade hennes underliv, och så plötsligt stötte han in i henne med sitt långfinger, hårt och djupt, helt utan förvarning. Ett högt stön från Linda, så högt att en av vakterna utanför tältet reagerade.
"Vem där?!"


För att få fortsättningen vill jag ha lite feedback, tack ;D

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia