Håkan del I : Håkans kåta uppvaknande 

Admin | Moget | 16.03.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Håkan gick med snubblande steg hem från krogen den där kvällen. Tillsammans med ett gäng gamla kompisar hade han firat sin fyrtioårsdag. Att fira den med en fylla på krogen kanske verkar lite tråkigt men han ska firas av flickvän i helgen. På lördag blir det stor fest med familj, släkt och vänner. Han föll tungt ner på en parkbänk för att blunda en liten stund. Det var en bra bit kvar att gå. Tyst jämmer lämnar hans läppar. Korta klagomål om sig själv då han inte gjorde det självklara valet att ta en taxi.

Han tittar upp med grumlig blick, väckt ur sin slummer av någon annans klagomål. En bit bort på gångvägen står ett par. Eller rättare sagt, en tjej står vid en kille som lutar sig hulkande över en buske. Hon ger honom på notor om hur han alltid ska dricka sig så jävla full när de går ut. Att det alltid slutar som det gjort denna kväll. Killen jämrar sig om hur dåligt han mår och att han vill att hon hjälper honom hem. Håkan hade fått en klarare syn på tillvaron och satt nu på bänken och roades av underhållningen. Han tog upp sin mobil och sms:ade sin flickvän om vad han ser. Det unga paret närmade sig Håkan där han satt och vid samma tidpunkt som de passerar honom så får han ett texxtsvar från sin tjej.

"Haha, tonåringar alltså. Men hur full är inte du då? :) Usch, jag har sådan huvudvärk. Ta gärna soffan när du kommer hem. Så slipper jag bli väckt. Puss & Kram XOXO Stina"

Håkan suckade när han stoppade tillbaka mobilen i fickan. Sen tittade han på det unga paret. Tjejen fick verkligen kämpa med killen. "Men jävlar vilken röv hon har" tänkte Håkan. Utan att tänka hojtade Håkan till den kämpande tjejen.

- Vill du ha hjälp med potatissäcken?

Tjejen stannade upp och puttade killen åt sidan så att han landade på gräsmattan. Hon vände sig mot Håkan, och med hans fylleglasögon var det som om det hände i slowmotion. Hennes lösa tofs av det blonda håret slängdes upp i luften. Samma rörelse fick hennes luftiga rosa kjol att lyfta en liten bit. Så pass mycket att Håkan hann skymta ett par vita trosor. Den korta svarta kavajen kastade likt en liten kappa, så pass att hela hennes platta mage och rosa push-up-korset kunde ses av vår medelåldriga hjälte. Han började fundera över bystens storlek men hejdades av tjejen när hon svarade honom.

- Om du vill. Jag skulle va tacksam, eller rättare sagt han skulle tacksam.

Den uppspelt irriterade tjejen sparkade mot den däckade killens håll. Håkan reste sig från bänken och gick fram paret. Tjejen log mot honom innan han stegade ut på gräsmattan och lyfte upp den överförfriskade kraken.

- Så, vart hän?

Tjejen blev lite överrumplad över Håkans styrka då han lyfte upp killen så som man lyfter en jungfru, eller sin brud över tröskeln. Med rödrosiga kinder sträckte hon fram handen och klämmer lätt på Håkans biceps. Med en rysning som gick genom hela hennes alkoholhaltiga kropp ruskade hon om sig och gav Håkan ett något inbjudande leende. Hon förklarade att det bara var hundra meter kvar till trappuppgången. Sida vid sida gick de mot destinationen. Efter att de presenterat varandra förklarade Sanna, som hon hette, att de två varit ett par i flera år och att han, Pelle, alltid blir så här full. Hon klagade på att han får allt serverat av sina rika föräldrar och aldrig behöver ta något ansvar. Men att ha en rik pojkvän har sina fördelar berättade hon, och skrattade. Tydligen är lägenheten de bor i betald av just hans föräldrar. "Helvete vad tjejen kan babbla" tänkte Håkan. Lägenheten låg i rikemansdelen utav stan. En sådan stadsdel som vi vanliga döda bara kan drömma om att bo i. Väl framme ställde Håkan ner killen och lutade honom mot den kristallinglasade porten.

- Så där så.
- Ja, så där ja... Men...
- Men vad då?
- Alltså... du har ju varit jättesnäll som hjälpt oss ända hit alltså. Men. Alltså. Skulle du vilja hjälpa mig att få upp honom till lägeheten. Den ligger högst upp i huset, men det finns hiss liksom. Och, om du gör det så bjuder jag på en sängfösare.
- Haha, vem kan motstå det? Håll upp dörren åt mig så tar jag kraken.

Sanna öppnade porten medan Håkan hivade upp Pelle på axeln. Skrattandes smet hon förbi dem och visade vägen genom den glänsande foajén som slutade vid två guldplätterade hissdörrar. Pärlor av svett hade nu hunnit bildas på Håkans panna. Så klart började tyngden från den där rikemansungen att ta ut sitt pris. Men han hade ju också blivit varm och fyllekåt av den snygga Sannas närvaro. Sanna lyfte upp Pelles arm och torkade Håkans panna med skjortärmen. Hissen tog dem upp till femtonde, och högsta, våningen. En korridor med vita väggar, vit klinkers och marmorpelare ledde dem till lägenhetens vita massiva trädörr. Sanna låste upp och höll återigen upp dörren för Håkan med hennes kille som en dönicke över axeln.

- Kom med här så kan du dumpa skiten i sovrummet.

Sanna sparkade av sig sina klackskor och trippade på tå genom lägenheten med Håkan i tätt följe. Han kastade av killen i sängen och blev sedan ombedd av Sanna att gå till vardagsrummet och känna sig som hemma i soffan. Sprit fanns det gott om i barskåpet under soffbordet. Han inspekterade bygget och dess inredning när han lämnade Sanna och Pelle i sovrummet. Han antog att Sanna skulle hjälpa Pelle av med kläderna och dylikt. De stora dynorna i designersoffan kändes som en miljon kronor mot Håkans rumpa. "Shit, den här skiten har kostat" tänkte han för sig själv. Han spejade imponerat ut över lägenhetens lyx. Då kommer Sanna ifrån sovrummet. Kavajen har hon kastat av sig men korsetten och kjolen i den oskyldigt sensuella rosa färgen har hon på.

- Så där ja. Ursäkta att det tog lite tid. Jag tänkte va snäll och hjälpa Pelle av med kläderna, men nej då. Den jäveln är ju så lejlös att han är omöjlig att hjälpa. Fy fan alltså. Ibland... ibland alltså...

Hon var märkbart dragen där hon satte sig i soffan tätt intill Håkan. Med en lite kisande blick lutade hon sig mot honom och kom så nära att han kunde känna hennes andedräkt mot skäggstubben på hans kind.

- Vill du blanda oss en varsin drink. Nått starkt. Så man kommer igång.
- Eh, ja. Visst. Inga problem.

Sannas händer hade landat på Håkans lår som hon satt emot. Han lutade sig framåt för att öppna skåpet. Då tog hon bort händerna, men innan de var borta hann hon klämma lite på hans skrev.

- Oj, förslåt. Hick. Och oj, du är rätt så stor du...

Håkan visste inte vad fan han skulle svara. Han fiskade fram två glas och ett par iskuber. Med en förvånansvärt van hand kastade han med tre olika flaskor i luften och innan Sanna visste ordet av blev hon serverad en färglad drink. De skålade och svepte snabbt både den första och andra drinken.

- Håkan alltså.
- Sanna... alltså

De skrattade lite tillsammans innan de drack upp den tredje drinken. Båda var märkbart på lyset vid det här laget och när Håkan blandat till ännu en varsin drink så tog han sitt glas och lutade sig tillbaka i soffan. Sanna tog några klunkar ur sitt glas innan hon ställde ifrån sig det på bordet. Hon följde efter Håkan och lutade sig bakåt men landade vänd mot honom, med huvudet mot hans bröst. Denna kväll hade Håkan valt att bära en tunn långärmad t-shirt. Det ångrade han verkligen inte nu när han hade en otroligt snygg ung tjej mot sitt bröst. Hennes andetag värmde mot det tunna tyget, och fast i stunden lade Håkan sin arm om Sanna.

- Tack så mycket för hjälpen, Håkan. Det var verkligen snällt av dig.
- Det var så lite så. Jag kunde väl inte ha lämnat en fager dam i nöd heller?
- Haha, nej det är klart. Hoppas drinken smakade bra. Jag önskar det fanns nått mer jag kan göra för att tacka dig. Du är så snäll, Håkan.

Det var visst någon mer som blivit fyllepilsk, för nu hade Sannas hand hittat ner till Håkans allt mer bultande skrev. Han tittar förvånat på Sanna där hon tittar upp mot honom. Då reser hon sig och ger honom en blöt kyss. De tittar kort på varann innan de kastar sig mot varann och börjar hångla som två galningar. Men Håkan stannar tvärt och med händerna på hennes axlar skjuter han henne ifrån sig.

- Vänta lite.
Sanna hejdar honom och börjar kyssas igen. Motsträvande stannar han henne ige

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n.
- Vänta lite. Min flickvän. Jag kan inte göra det här.

Sanna tittar honom suktande i ögonen innan hon åter igen kastar sig över hans läppar. Med händer om hennes axlar stoppar han henne igen. Hon blir märkbart besviken.

- Shit alltså. Förlåt mig Sanna, men jag kan inte göra det här.
- Äsch, tänk inte. Bara gör det som faller dig in. Jag har ju pojkän, jag med. Men den jäveln kan gå och dra nått gammalt över sig. Jag är sååå kåt.

Sanna lägger sig då över Håkans bröst och grenslar hans ena ben. Med juckande rörelser på höften gnider hon sig mot hans lårmuskel samtidigt som hennes högerhand masserar bulan över hans skrev. Vänsterhanden hittade in i hans hår samtidigt som hon gav honom ännu en blöt kyss. Håkan släpper efter. Han kan inte stå emot längre. Han sveper vad som är kvar av Sannas drink i hopp om att kanske ha glömt detta till i morgon. Men vi alla fattar ju att det inte skulle kunna hända. De avbryter kyssen när hennes hand lyckats ta sig in genom gylfen och vidare in i kalsongerna. Hennes fingrar leker med kuken samtidigt som den växer. I örat på Håkan viskar hon.

- Jag är jättebra på att suga kuk. Jag vill smaka på dig...

Det räckte för Håkan. Hans kuk svällde upp i praktstånd och han fick bråttom med att släppa ut den. Byxorna hade blivit alldeles för tajta. Sanna lyfte sig från hans ben och lämnade en liten blöt fläck på hans byxtyg. Byxtyget som tillsammans med kalsongerna snart låg vid hans anklar på golvet. Håkan satte sin bara rumpa till rätta på den exklusiva soffan. Sanna hade ställt sig på alla fyra på dynorna och kröp fram för att beundra Håkans ovanligt stora dase. Den stod som en spett rakt upp över hans mage, nästan så den vidrörde hans bröst.

- Wow, vad stor kuk du har.

Sanna kröp nära och greppade om kuken. Med en långsamt runkande rörelse fortsatte hon beundringen. Hennes nätta fingrar kunde inte ens nå runt hela skaftet. Hon satte sig på knäna och lät båda händerna arbeta. När hon spottade på kuken mitt i rörelsen lade Håkan handen över ögonen och grimaserade. Han har varit sexuellt aktiv sedan sena tonåren. I tjugotvå år hade han knullat. Och nu sitter han i en multimiljonlya och blir avsugen av en tjej som inte ens levt så länge. Visst har hans flickvän frälsts av hans storlek, men det var länge sedan hon visade sådan här typ av uppskattning. Trots korsetten så guppade hennes D-kupor i takt med händernas rörelser, men Håkan ville ha mer. Han fingrade med spännet tills korsetten släppte och föll ner på soffdynan. Sanna frigjorde en hand och kastade bort plagget. Sen fortsatte hon att runka. Håkan lirkade ner hennes axellösa bh och lät den vila på hennes höfter. Höfterna som så perfekt kompletterade formerna på denna underbara skapelse. Hennes lätt solbrända hy glänste änglalikt i den tidiga morgonsolen som täckte rummet med sken genom panoramafönstrena. Hon spottade mot kuken och runkade ytterligare några drag innan hon böjde sig gapande över skrevet. Håkans liv stannade upp. Likt hypnos såg han på hur hennes ungdomligt rosamålade läppar närmade sig det svullna ollonet. Hon gapade stort med blundande ögon när hon sänkte sig över den blodfyllda kuken. Händer höll ett styrande grepp om skaftet, tre decimeter ifrån ollonet.

- *Gulp* *Smack* *Svälj*

Sanna bearbetade ståndet som om det vore det sista hon gjorde på denna jord. Slickande och smaskande dök hon ner, med ökande intensitet. Med små korta kväljningar pressade hon sig ner över skaftet innan hon kastade sig upp och hostade. Inom kort lutade hon sig ner igen. Det här var den bästa stunden i Håkans liv. Så kände han just då i alla fall. Det skulle vilken kille som helst göra.

- *Gurgel* *Host*
- Ah! Åh, precis så. Åh!
- *Gulp* *Smack* *Svälj* Hi hi, gillar du när jag suger av dig?
- Åh ja, det är sååå skönt. Aaahhh!

Håkan tog tag om hennes tofs och knullade hennes sugande mun en kort stund innan han förde upp henne och ställer sig framför soffan. Han säger åt Sanna att ställa sig på knä nedanför honom. Hon är snabbt nere på golvet och blickar upp mot hans fortfarande lika stenhårda kuk. Den bultar ett par gånger så att den landar om och om igen över hennes ansikte. Hon ler stort innan hon fortsätter med samma behandling som innan. Håkan lägger båda sina labbar om hennes huvud och munknullar henne mer och mer aggressivt. I en snabb rörelse kastar han av sig sin tröja.

- Så ja. Ah, ta hela kuken i munnen. Åh! Ah!

Hela kuken ja. Sanna kämpade starkt med att suga in så mycket som möjligt av kuken. Men det var ändå ganska många centimeter kvar innan hon kunde nå in till roten.

- *Gulp* *Gulp* *Gulp* *Gulp* *Gulp* *Gurgel* *Host*

Kuken lämnar Sannas mun så att hon får chans att hämta andan. Håkan står som en frustande tjur över hennes vackra spapelse, med greppet kvar om hennes huvud. Deras trånande blickar möts då Sanna slår sig fri från Håkan. Hon kastar sig upp på honom och slänger sina ben om hans midja. Hon greppar då om hans nacke och sätter sig tillrätta. Så tillrätta att Håkans sprutfärdiga kuk står i en spänd båge, pressande mot hennes tunna fuktiga trosor. Sanna började röra sig över hans kuk likt en magdansare rullar på sina höfter. Kuken kneds mot hennes kön, upp mellan hennes fasta skinkor. Håkan tar tag om hennes skinkor och börjar jucka med i hennes rörelser. Hon reser sig lite och för troskanten åt sidan tills trosan ligger över hennes skinka. Med lite saliv i handen smeker hon sin fitta innan hon greppar om den längtande, och efterlängtade, dasen. Ollonet nosar mot mynningen när hon försiktigt sänker sig ned. Håkan står där med hennes skinkor i händerna, men låter ändå henne bestämma takten så här i början. Hennes trånga fitta kramar hårt om ollonet när det försöker göra väg för resten av pålen. Men just när Håkan känner att han börjar glida in så hörs Pelles gnälliga röst ifrån sovrummet.

- Sanna! Kom hit! Jag dör nu! *host host*

Håkan ville absolut inte släppa taget om de fasta skinkorna, runda likt två glasskulor men ack så heta. Och den otroligt tajta fittan kramandes runt hans grova lem var den i särklass skönaste känslan han någonsin haft. Hans flickvän var minsann långt ifrån så här tajt. Sanna hade börjat stöna ganska högt vid det här laget, men det underbara ljudet avbröts med en djup suck. Hon hade inte fått in mer än ollonet än så länge, när hon avbröt sig själv. Greppet om Håkan var hårt, från både armarna och benen, så att hon inte skulle glida ner och ofrivilligt bli bottnad. Det hade säkerligen blivit en smärre chock för henne, och relativt smärtsamt för hennes unga vulva.
Hon hivade sig av Håkan och med en överkåt och samtidigt besviken blick landade hon på lätta ben på golvet.

- Vänta här, jag ska se vad fan det är med honom. Och stänga dörren om honom. Runka din underbara kuk medan jag är borta.

Håkan frustade tungt när han greppade sin dase och kollade på Sanna, som med sina hänförande former trippade graciöst iväg från honom. Ollonet var dränkt i safter ifrån henne. "Wow, vilken kväll den här blev till. Och Sanna alltså, vilken jävla pudding. Jag går fan inte härifrån förrän jag har knullat henne". Håkans tankar var aningen gryniga efter det generösa intaget av alkohol men han visste minsann vad han ville ha. Det kändes nu för Håkan som att Sanna var borta i evigheter. Han stod fortfarande kvar på samma ställe på golvet i vardagsrummet, och runkade sin kuk med långa tag. En liten stund senare fick han nog och gick in till sovrummet för att se vad som egentligen försegick. Naken som han var stannade han upp vid dörren och lutade sig mot dörrposten. Kuken dinglade fortfarande hård, som en kompassnål mot sängen. Där såg han Sanna när hon rotade genom lådorna i en byrå. Pelle sågs inte till men från det upplysta badrummet hördes ganska högljudda hulkningar. Håkan skrattade tyst.

- Vad styr du med, babe. Följ med så fortsätter vi där vi abröts.
- Förlåt, jag försöker hitta vart Pelle lagt kondomerna. Han brukar ha ett gäng liggandes för att han är så nojjig över att göra mig på smällen. Har du några?
- Tyvärr inte. Men det är ingen fara. Jag drar ut.
- Hihi. Okej.
- Kom hit, sexbomb. Nu k

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nullar vi.
- Ja!

Sanna fick snabbt upp farten och tog Håkans hand när hon passerade honom i dörrgluggen. Tillsammans skyndade de tillbaka till vardagsrummet. Väl där leddes Håkan av Sanna till soffan. Innan hon gjorde honom sällskap gick hon till stereoanläggningen och satte igång bakgrundsmusik. Barry White var det visst. Konstigt, men passande val. Håkan knådade sitt svullna ollon medan han följde Sanna med blicken. När musiken kom igång började hon dansa långsamma rörelser. Med höftrörelser som skulle få alla män att tappa hakan närmade hon sig soffan. Håkan släppte taget om kuken och lät tjejen göra sitt. Innan hon nådde soffan stannade hon och förde upp sina händer under kjolen. Sen böjde hon sig ner mot golvet med trosorna i händerna. Hon tittade med tindrande ögonen mot Håkan i den positionen, för att sedan vända sin vickande rumpa mot honom. Den rosa kjolen dolde en del men han kunde klart se hennes svullna blygdläppar. Innan han visste ordet stod Sanna mellan hans ben. Hon särade dem samtidigt som hon gick ner på knä emellan. Hon greppade den återigen stenhårda kuken med båda händerna och spottade. En stor mängd kladdig saliv landade där hon siktade och hon började runka. Håkan gjorde hela tiden små motjuck och stönade av njutning.

- Åh! Din kuk är så underbar, Håkan. Mmm!
- Ah! Sug av mig, Sanna. Sug! Aaahh!

Sanna lutade sig fram och släppte ut sitt blonda hår. Med över liggandes över ena axeln lutade hon sig vidare över kuken och styrde den mot munnen. Med ett gulp var hon igång och fortsatte i ett högljutt smackande. Håkan samlade hennes hår i ena handen, greppade om roten på kuken och tog den från Sanna mun. Ploppljud uppstod eftersom hon sög ganska hårt, det ljudet göljdes snabbt av smackandet från att Håkan slog henne över kinden med sitt stånd. Sanna bara blundade och log ett stort leende.

- Ja! Slå mig med din kuk. Slå mig hårt!
Då lyfte Håkan upp henne så att hon återigen stod på alla fyra vid hans sida. Han greppade om hennes hår och förde ner hennes huvud mot hans bröst. Efter lite justering låt hon på rätt avstånd för att Håkan kunde fortsätta svinga mot hennes ansikte.
- Ah! Spotta på min kuk!
- *Spott*
- Så ja. Ah! Kom här.

Han tog ett fast grepp om hennes smala midja och lyfte henne så hon landade i grensle strax över hans navel. Ollonet nosade direkt mot hennes våta rödsvullna fitta. Sanna satte sig tillrätta över Håkan och tog ett runkande grepp om kuken samtidigt som hon siktade in sig på ollonet. Håkan kände hur han gled in längre och längre. När han var lika djupt som innan så la han sina armar om henne och kramade. Kuken gled sakta inåt och den töjande upplevelse fick Sanna att börja skaka. Hon bet sig först i läppen men kunde inte hålla sig. I ett kast krökte hon sig bort från Håkan. Hade han inte hållt så hårt om henne hade hon kastat sig själv i golvet. Hon stönade högt och fittsaften vällde ut ur henne och ner längsmed skaftet vidare över pungen. Den skinnsoffan skulle aldrig mer vara sig lik. Håkan lät henne pusta ut en kort stund innan han kastade runt henne. På rygg sträckte hon gladeligen på benen mot taket och kastade dem i en split. Håkan log imponerat mot hennes leende innan han dök ner med ansikte mellan benen på henne.

Han smaskade och slickade, fingrade och pullade. Sanna mer än älskade hans behandling. Håkan slickade ivrigt över hennes blygdläppar, sög och lekte med klitoris så bra att Sanna snart fick sin andra orgasm. Hon lade sina händer över Håkans hjässa och stönade ljud som nästan kunde klassas som skrik. Allt detta medan hennes pojkvän låg däckad med toastolen i sin famn. Håkan reste sig från sin position och kröp upp över Sanna. Med van hand styrde han in sig i henne och började pressa på. Sannas stön dämpades ner deras läppar möttes i hångel. Tungorna vispade runt i deras munnar och med utspänd njutning kände Sanna hur hennes inre fylldes av Håkan. När kuken var inne halvvägs, det vill säga en normal kuklängd, övergick pressandet till taktfast juckande. Ju fler gånger han gled in i henne desto djupare nådde han. Takten ökades och snart kom Håkan så djupt att hans stora pung slog mot den utspända fittmynningen. Håkan stönade högt när han var uppe i full galopp och han var tvungen att hålla Sannas nätta kropp på plats. Hon blundade och kved av det frenettiska knullandet som då avbröts av Håkan. Han reste sig upp och klev bak på knäna. Kuken lämnade den inknullade fittan och pulserade som om den skulle explodera. Håkan ansträngde sig hårt för att inte råka släppa på trycket.

- Kom inte än, Håkan. Ta mig bakifrån.

Hon reste sig svettig från dynans skinn och ställde sig på alla fyra. Med ena handen smekte hon in fittan med saliv medan Håkan viftade bort den annalkande orgasmen. Han tog plats bakom Sanna och lade upp kjolen över hennes svankande rygg. Hans högra hand greppade om hennes skinka då han styrde ollonets väg. Han satte upp ena benet vid sidan av Sanna, lutat mot hennes höft. Med ollonet i mynningen började han glida in.

- Åh ja, Håkan! Knulla mig med din stora kuk!

Han lutade sig fram och lade sina händer på hennes axlar och började knulla henne. Kuken stötte in i henne med mer våld än innan nu och Sanna kunde inte göra annat än skaka och skrika ut i ännu en orgasm. Håkan tappade inte tempot utan lade istället tryck på Sannas axlar så att hon landade med kinden mot dynan. Han ställde sig upp med andra benet också och återtog tempot han arbetat upp. Sannas rumpa putade välkomnade upp mot Håkan. Kuken stötte ner hårt i henne. Hennes ansikte skavde mot det exklusiva matrialet så att hennes kind blev röd.

- Ah! Åh! Håkan! Åh!
- Mmm... Ah, så ja. Ah! Din fitta. Är så. Skön. Åh!
- Åh, Håkan!

Han juckade hårdare och hårdare. Sen ryckte det i pungen och det kändes för Håkan att han var på god väg att komma. Medan Sanna låg kvar i samma ställning klev Håkan raskt ner från soffan och gick fram till hennes huvud. Hon vände sig snopet mot honom med förstod direkt vad han ville.

- Gapa för mig, Sanna.

Håkan runkade sin kuk frenetiskt medan stråle efter stråle lämnade hans pulserande påle. Satsen landade lite överallt. I Sannas mun, över hennes kind, i ena ögat, på soffans armstöd och ryggstöd. Sanna lyfte huvudet och sög av Håkans kladdiga kuk. De lade sig sedan sked i soffan och pustade ut ihop. De hörde spolningar ifrån toaletten och strax därefter kom Svullo ut i vardagsrummet. Sanna hejdade Håkans varsama smekningar och de tittade bort mot hennes groggiga pojkvän. Han stod ett par meter ifrån dem i sina bara kalsonger. Det såg ut som att han hade somnat ståendes. De tittade på honom en liten stund till men ingen reaktion mer sådant beteende en sovande person har. Håkan klev diskret upp från soffan och klädde på sig sina kläder så tyst han bara kunde. Sanna ställde sig upp och rättade till kjolen. Hon tog upp sin korsett och fumlade med att knäppa den när Svullo vaknar.

- Va? Ah, hej älskling. Vad gör du? Vem fan är det här?

Han pekade undrandes på Håkan som just hunnit få på sig strumporna och skorna.

- Eh. Ja, hej. Jag heter Håkan. Jag mötte er utanför när du var som fullast, och hjälpte er bara att komma upp till lägenheten.

Sanna fick ihop det sista spännet och svarade sin väldigt yra pojkvän.

- Du ska alltid bli så jävla full, Svullo. Fy fan alltså. Lite pinsamt att behöva be en främling om hjälp med dig liksom.
- Ah fan, förlåt älskling. Men fan, tack då?
- Eh. Ja, Håkan heter jag.
- Du kan kalla mig Svullo och du ska ha ett stort jävla tack för hjälpen alltså. Ta mitt nummer ifall du nån gång skulle behöva hjälp. Vad som helst.

De bytte telefonnummer medan Sanna diskret plockade upp sina trosor och tittade mot Håkan. De log mot varann när hon passerade. När Svullo var upptagen med sin mobiltelefon sträckte hon trosorna till Håkan och lutade sig mot hans öra. Hon viskade till honom innan hon med ett fnitter trippade in till sovrummet.

- Kom förbi kaffét nån gång.

Håkan skakade hand med Svullo och gick sedan med nya krafter hem till sitt.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia