Drømmen 

Admin | Moget | 09.03.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Drengen der drømte om fisse

Han blev blidt skubbet bagover i sofaen, mens Laila løsnede hans bælte. Hun vippede hans pik ud over trussekanten og kørte tungen rundt om pikken fra roden og op til det spændte hoved. På toppen skilte hun sine knaldrøde læber og tog pikken i munden. Langsomt gled læberne ned mod roden, så hele pikken forsvandt ind i hendes smukke mund. Behandlingen fik ham til at gispe og stønne. Hun fortsatte med tunge, mund og hænder, til han var ved at sprænges. Han greb hende i håret, trak hende op over sig og kyssede de røde fugtige læber. Hun tog fat om hans pik, førte den op i sin drivvåde fisse og begyndte at ride ham, mens han masserede og suttede på hendes fyldige bryster, der svævede foran hans ansigt.

”Er du kun femten?" spurgte hun mellem gispene og stønnene.

"Ja," gispede han.

"Jeg elsker dig, Daniel, sagde hun og red ham vildere og vildere.

"Jeg elsker også dig, Laila. Det begyndte at rykke i hans pik.

"Åhhh," brølede han, "jeg kommer nu!"

"Ja, åh, ja," stønnede hun, "kom i mig. Sprøjt mig fuld."

Det gjorde han så i lange kaskader, mens hun skreg og rystede over hele kroppen i en voldsom orgasme.

I det samme vågnede Daniel med et spjæt. Han var drivvåd af sved. Han mærkede efter på maven, og ganske rigtig, der lå "spejlægget", som så mange gange før. Laila havde igen sneget sig ind i hans drøm, hun var dukket op oftere og oftere i hans seksuelle fantasier på det sidste.

Desværre var det, indtil videre, forblevet fantasier. Det var pinligt og smertefuldt for ham, at han i hans alder stort set ingen seksuelle erfaringer havde. Kun lidt petting i ny og næ med et par af pigerne fra klassen var det blevet til. Hvis bare de ville give ham lov til at vise, hvor god han var på lagnerne - hvilket han var overbevist om, han var – var han sikker på, de ville komme tilbage og tigge om mere.

Han gik på badet og fjernede de fysiske spor af drømmen.

Der var endnu en time, før vækkeuret ville jage ham op af sengen. Han ilede tilbage under dynen, i håb om at kunne fange den dejlige drøm igen.

Laila var en rigtig kvinde, syntes Daniel. Mere end dobbelt så gammel som ham. Hun gik altid i miniskørt, høje hæle og uden brystholder under blusen. Hun var indbegrebet af alt, hvad han opfattede som sexet, og hun boede kun 2 opgange længere henne ad gaden!

Da hun altid var sød og smilende(hun havde for vane at pjuske hans hår og kunne finde på at lave gadedrengefløjt efter ham), når de mødtes, var han ikke i tvivl om, han en dag ville få hende. Han skulle bare lige finde ud af hvordan, og derfor besøgte han hende, så ofte han kunne.

En fredag aften, hvor han var på besøg hos hende, skete der endelig noget. Hun skulle i byen og var lidt småfuld. Hun havde hidset sig op over et eller andet. Formentlig de misbilligende blikke hun fik fra de gifte nabokoner, der var trætte af at have deres mænd hængende ud af vinduerne, når hun spankulerede rundt ude på gaden i sit sexede outfit.

Han sad i sofaen. Pludselig kom hun hen og satte sig på knæ foran ham. Efter at have kigget lidt på ham, lagde hun hænderne på hans lår og udbrød: "Jeg kan godt sige dig, jeg er skide ligeglad med, hvad folk siger og tænker." Efter en kort pause, hvor hun kiggede ham ind i øjnene, sagde hun de ord, han havde ventet på: "Hvis jeg får lyst til at gå i seng med dig, så gør jeg det sgu."

"Det vil du ikke fortryde," sagde han og lænede sig frem for at trykke sine læber mod hendes.

I det samme ringede det på døren. Hendes søster og svoger havde besluttet at tage i byen sammen med Laila. Han bandede over sit uheld og gik slukøret hjem, hvor han hurtigt gik på badet og tog sig en spiller. Han ærgrede sig. Han havde været så tæt på.

Næste dag stod han igen i hendes lejlighed. Hun lå på sofaen og havde tydeligvis kraftige tømmermænd. Han hentede et stort glas cola til hende og satte sig på lænestolen over for. Han nød synet af hende, som hun lå henslængt i sofaen kun iført morgenkåbe. Den gled hele tiden til side, så han kunne se kavalergangen og hendes ben.

"Det der i går..." begyndte hun.

"Ja?," sagde han. Forventningsfuld gik han over og satte sig ved siden af hende.

"Nej, glem det.” Hun holdte en lille pause. ”Jeg bliver altså nødt til at hvile mig lidt," sagde hun til hans store skuffelse.
"Ja, gør bare det. Jeg læser lidt imens," sagde han.
"Ok," sagde hun, "men du må hellere sætte dig over i lænestolen igen."

Han gjorde som hun bad om, og snart kunne han høre på hendes vejrtrækning, at hun sov. Han sad og betragtede hende og tænkte på, hvilke fantastiske ting han ville gøre med hende, når hun var klar. Bare tanken fik hans pik til at røre på sig i shortsene, og han kunne ikke lade være med at gnide lidt på den.

Laila vendte sig om på siden. Han kunne nu næsten, se hele det ene bryst. Pikken begyndte at stramme lidt mere i bukserne. Han vippede den ud af underbuksen, så den stak op af shortsene. Han gned lidt på det blottede hoved, mens han nød synet af Laila foran sig. I det samme bøjede hun det ene ben. Det fik morgenkåben til at glide ned bag hende og dermed blottedes hendes fisse.

Han gispede ved synet og tog et fast greb om pikken, men han behøvede lidt mere bevægelsesfrihed og trak shortsene lidt ned. Nu kunne han gnide på hele pikken, mens han havde fuldt udsyn til hendes bryster og fisse. Han forsøgte at være stille, men synet af hende - og massagen af pikken - fik ham til at stønne højt af fryd.

Pludselig slog Laila øjnene op og snappede efter vejret: "Hvad laver du Daniel?" - som om hun kunne være i tvivl - og rejste sig hurtigt op. Hun stirrede målløs på ham og udbrød: "Hold kæft en pik."

Han kiggede frækt på hende. "Vil du smage den?" spurgte han og rejste sig. Han stillede sig foran hende, og hun åbnede med det samme munden. Han skubbede pikken ind mellem hendes læber. Hun greb om pikken med begge hænder og sugede sig fast, men hun kunne ikke få meget mere end hovedet ind i munden. Hun slikkede lidt på den, hvorefter hun med et stort smil sagde: "Den er enorm. Se, jeg kan kun nå halvt om

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

kring den med en hånd," hun demonstrerede med hænderne, "det er da vildt. Din far må være en hingst." Hun grinede.

Til hans store fryd begyndte hun at sutte og slikke hans pik og nosser, mens hun med begge hænder gned på skaftet. Han kunne se hendes brystvorter struttede. Hun lagde sin ene hånd på fissen og stønnede højt, da hun gned fissen, mens hun suttede hans pik. Han skubbede hende bagover i sofaen, greb hendes ben under lårene og pressede dem til side og opad. Hendes fisse var helt åben, og han kunne se den glinse af hendes safter.

"Forsigtig nu," bad hun, da han lagde pikhovedet mod hendes skamlæber. Han mærkede en sugende fornemmelse i pikken, da han langsomt pressede den ind i den stramme fisse. For første gang i sit liv mærkede han, hvordan det er at have pikken omsluttet af en skøn våd fisse.

"Åh, gud," råbte hun og hev efter vejret.

Han stødte forsigtigt pikken så dybt ind, han kunne, og begyndte at kneppe hende. Hvis han blev for ivrig og satte hastigheden op, bremsede hun ham. Han nød at trække pikken næsten helt ud og høre hende stønne, når han efterfølgende skubbede pikken langsomt ind til midt på skaftet og ramte bunden af hendes fisse.

Hendes kys blev hårdere. Hendes hænder var overalt på ham. Fissen var så våd og udvidet nu, at han gradvist kunne sætte hastigheden op. Hendes safter drev af hende og hendes åndedræt blev kort og stødvis.

Pludselig spændte hun op mod ham, og hans pik blev holdt fast som i en skruestik. Hun var som i krampe i nogle sekunder, hvorefter hun sank sammen, og fissen løsnede sit greb om pikken.

Hun slog armene omkring ham og kurrede: "Åh, skat, det var vidunderligt."

Han rejste sig, tog hendes hånd og førte hende ind i soveværelset. Hun satte sig på sengekanten, og han tog et godt tag om nakken på hende. Hun greb straks fat i hans stive pik og slikkede op ad skaftet.

"Uhm," sagde hun og roterede med tungen hen over pikhovedet. Han fik fat i et bryst og nulrede brystvorten, mens hun suttede og slikkede pikken.

Han havde fået lyst til mere fisse og beordrede: ”Vend dig om på alle fire.”

Hun gjorde, som han sagde, og lagde sig med den lækre røv struttende lige i vejret. Hun stønnede liderligt, da han klaskede pikken mod hendes skamlæber et par gange. Med pikken pressede han fissen åben og kørte pikken hen langs de våde skamlæber. Hun gispede, da han ramte klitoris.
Vrikkende med røven skreg hun: "Åh, knep mig med din store pik, Daniel!"

Han gav hende et smæk i røven, så hendes balder dirrede, og sagde: "Sig be" om."

"Søde Daniel, vil du ikke nok kneppe mig," bad hun.

Hun fik et endnu hårdere klask i røven så balderne rystede: "Hvad vil du ha"?" spurgte han.

"Vil du ikke nok kneppe mig med din store, dejlige pik, søde Daniel," tiggede hun.

"Det var bedre,” sagde han og førte pikken ind mellem hendes drivvåde skamlæber, der hårdt udspændt gav plads til pikhovedet. Han pressede pikken i bund, for at få den smurt, inden han begyndte at støde ud og ind.

Hun stønnede: "Åhh," hver gang pikken ramte fissens bund, og snart var hun i ekstase. Hun vrikkede og roterede med røven. Han kneppede med rolige bevægelser og nød at se hende vride sig i vellyst. Da hendes lår begyndte at dirre og ryste, og hun slog nakken bagud, mens hun skreg, skyndte han sig at trække pikken til sig for ikke at komme i klemme i fissen igen. Hun faldt ned på maven, og han gav hende et par klask i røven, hvorefter han stak to fingre ind i hendes røvhul. Hun skiftevis stønnede og skreg, og han kunne se hendes safter sprøjte ud af fissen og ned på sengen.

Da hun var faldet til ro, lagde han sig ind over hende, så pikken lå mellem hendes balder. Han kyssede hende i nakken, og hun vendte ansigtet mod ham og sugede hans tunge ind i sin mund. De kyssede længe, og hun vendte sig rundt mod ham. Han satte sig overskrævs på hendes mave, så pikken lagde sig mellem brysterne. Han greb om de store bløde bryster med begge hænder og begyndte at kneppe i sprækken mellem dem. Hun skilte læberne, så pikhovedet kunne glide ud og ind af hendes mund.

Snart mærkede han, det begyndte at rykke i pikken. Han slap hendes bryster, greb fat i pikken og gned den, mens hun stadig havde pikhovedet i munden. Hans underliv trak sig sammen, og i voldsomme ryk sprøjtede han sin varme sperm ind i hendes mund og ud over hendes ansigt.

"Uhm, lækkert," sagde hun smilende og slikkede sig om munden. Han lagde sig ved hendes side og kælede for hendes bryster.

"Vi trænger vist til et bad," sagde hun grinende. "Er det ok, jeg ringer til min veninde, Birgit? Vi deler alting."

Han nikkede og gik mod badet.

Efter badet satte han sig nøgen ind i stuen. Laila var stadig i gang med hårtørreren, da det ringede på. Han hørte hende gå ud for at åbne.

De snakkede ivrigt ude i gangen, før de kom ind, og Laila sagde: "Birgit, hils på Daniel." Birgit stoppede i døren og gjorde store øjne, da hun så ham.

"Uuh, jeg kan se, hvad du mener, Laila. Den må være gigantisk, når den bliver stiv."

Han havde set hende et par gange før, når hun fulgtes med Laila ude på gaden. Han syntes, hun var ret lækker med store bryster og dejlige runde hofter. Hendes ben var ligesom Lailas, lange og slanke.

Han rejste sig. ”Kom,” sagde han henvendt til Birgit. Hun så forventningsfuld ud, da hun gik hen til ham. Han kyssede hende, mens han tog hendes bluse af, og hun greb straks fat om hans pik. Han skubbede hende ned på hug og lod hende tage pikhovedet i munden. Laila kom nøgen hen til dem og kyssede ham, mens han kælede for hendes bryster.

Birgits mund og tunge havde nu fået hans pik op at stå. Hun kiggede beundrende på pikken og udbrød: "Wauv, det er sgu den flotteste kneppestav, jeg har set."

Laila satte sig på knæ ved siden af hende, og med et greb i begges hår styrede han, hvem af dem der skulle slikke, sutte og massere pikken. Et par gange drejede han deres ansigter mod hinanden og nød synet af de fugtige, lyserøde tunger, der vred og snoede sig i hede kys.

Begge kvinder havde nu begravet en hånd i den andens fisse, og da de begyndte at gispe og stønne

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

, trak han dem op og førte dem hen til spisebordet. Han lagde dem henover bordet, så de stod med spredte ben og de lækre røve vendt mod ham. Han løftede op i Birgits skørt og trak trussen af hende. Hendes våde fisse glinsede i lyset, da han førte pikken mod hendes sprække. "Åh, for satan da," stønnede hun, da pikhovedet spændte hendes skamlæber ud.

Han trak sig omgående ud og gav hende et klask i røven. "Ihh," hvinede hun og så skuffet ud, da han stillede sig bag Laila i stedet. Han lagde hænderne på Lailas balder og sagde: "Du kan måske heller ikke spørge pænt?"

"Hvis du har lyst til mig nu, vil jeg meget gerne have lov til at blive kneppet, Daniel skat, " sagde hun muntert.

Han gav hende et ordentligt klask i røven.

"Åh, ja," sagde hun og sank fnisende lidt i knæ, som om hun nejede for ham.

"Du er vist for pjattet til at få pik nu," sagde han og stillede sig hen til Birgit igen.

"Åh, nej, undskyld skat," sagde Laila, " jeg skal nok være en sød pige."

Han klaskede Birgit i røven og spurgte: "Er du klar nu?"

"Ja, Daniel skat, jeg er klar til at modtage din store vidunderlige pik, hvis du ønsker det."

"Det var bedre," sagde han og førte pikken langsomt ind i hendes våde og stramme fisse. "Åh," kurrede hun, "din skønne kæp gør dejlige ting ved mig."

Han forbarmede sig over Laila og stak to fingre ind i hendes fisse, mens han med rolige sindige bevægelser kneppede Birgit.

Da Birgit larmende stønnede: "Åh,ja," for hvert stød, byttede han rundt og havde nu fingrene i Birgits fisse og pikken i Lailas. Birgit kælede for Lailas bryster, og igen viklede deres tunger sammen i hede, liderlige kys.

Idet han hørte, Laila var ved at nærme sig orgasme - "Åh, Åh, ja, jeg kommer. Knep mig, dejlige dreng," stønnede hun - trak han sig ud af hendes fisse, løftede hende op på bordet og anbragte hende med benene på hver side af Birgit. Birgit begravede straks ansigtet i Lailas drivvåde fisse, mens han trængte ind i Birgits fisse. Laila havde et godt tag i Birgits hoved og pressede næsten hele Birgits ansigt ind i sin fisse, der sprøjtede sine væsker ud.

Da Laila gennemrystedes af en voldsom orgasme og faldt sammen på bordet, kneppede han stadig Birgit med lange rolige tag. Birgit havde nu fået befriet sit ansigt fra Lailas skød, og mens Lailas safter drev ned af hendes kinder, stønnede hun: "Ja, for helvede, åh, store pik, ja, åh, monsterpik, knep mig, ja, åh, for satan, da."

Han løftede Birgit op, og mens han havde pikken i hendes fisse, vendte han hende, så hun lå med røven på bordkanten og benene oppe over hans skuldre. Laila, der var kommet til sig selv, slikkede sin egne safter af Birgits ansigt og kælede for hendes bryster.

"Åh gud, åh gud, ja, åh ja, dejlige pikkemand. Jeg kommer, åhhhhh, hu, hu, åååhhh," de sidste lyde skreg Birgit ud, mens hun skjalv i hele kroppen.

Da hendes fisse igen slap hans pik, trak han den ud og lagde en hånd om Lailas nakke. Hun bøjede sig straks ned, slikkede Birgits safter af hans pik og tog den så langt ind i munden, hun kunne. Birgit havde fået luften tilbage og hjalp nu med at sutte, slikke og gnide hans pik. Indimellem kyssede de to kvinder hinanden.

Han tog Laila i armen og hjalp hende ned fra bordet. Hun satte sig på knæ bag ham, slikkede pungen og kælede med hans nosser. Han lukkede øjnene og gryntede vellystigt af behandlingen.

"Hvis du ønsker det, tager min lille fisse gerne imod din dejlige kæmpepik igen," tiggede Birgit.

"Ok, kom," sagde han og lagde sig på gulvtæppet. Birgit hoppede ned fra bordet, skrævede hen over ham, sank ned i knæene og lod sig spidde på pikken.

"Åh, skønne, skønne pikkedyr, vidunderlige kneppestok," kurrede hun, mens hun red hans pik.

Han vinkede Laila hen til sig, og med front mod Birgit satte hun sig på hans ansigt. Han slikkede og tungekneppede hendes fisse, mens kvinderne kyssede lidenskabeligt og kælede for hinandens bryster. Snart stønnede begge kvinder højt, og Lailas safter drev ned i hans mund. Han var nødt til at få luft og skubbede hende til side, hvorefter han trak pikken ud af Birgits fisse.

”Åh, nej, dejlige hingstedreng, knep mig mere,” råbte hun.

Han lagde Laila hen over en fodskammel.

”Kom,” sagde han til Birgit, ”læg dig henover Laila.” Han skubbede lænestolen hen, så Laila havde fodskammelen under hofterne og hoved og arme i lænestolen.

Birgit blev lagt ovenpå, så hun kunne støtte sig på armlænene. Han havde nu to fisser, den ene over den anden lige foran sig. Han startede med den nederste.

Laila stønnede: ”Åh, ja, aahh,” da han spiddede hendes fisse og stødte pikken ind to gange. Derefter var det Birgits tur. Også hun fik to stød i fissen, og sådan fortsatte han, mens kvinderne stønnede og skreg deres liderlighed ud.

Laila kom først, derefter koncentrerede han sig om Birgit, men hun kom snart efter i en larmende orgasme: ”Ååååh, ja, for satan, kom så store hingstepik, Åh, jeg kommer, mere pik, jeg kommer, åååååhh, ja, ja, hu, hu, jeg koooooooom...”

Da kvinderne kom til sig selv og så hans stadige stive pik, satte de sig begge på knæ foran ham og skiftedes til at sutte, slikke og gnide hans pik.

”Kom så, store pikkemand, lad os se dig sprøjte,” sagde Birgit og gned skaftet med to hænder, mens Laila suttede og gned pikhovedet.

Behandlingen var ved at gøre sin virkning, og han mærkede det rykkede i pikken.

Højt og larmende ringede det på døren.

Daniel røg op af sengen og slog til vækkeuret, så det rullede hen ad gulvet. Han kiggede håbefuldt ned på sin stive pik, men den var stadig helt almindelig og havde ikke vokset i løbet af natten.

Mens han onanerede, tænkte han på Anne Mette fra klassen. Han ville forsøge at få hende med hjem efter skole til lidt petting. Måske kunne han få lov til at gnide lidt på hendes fisse uden på trusserne, og hvis han var heldig, ville hun lægge sin varme hånd i hans skridt...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia