Andrea och Jöns 2 

Admin | Moget | 25.05.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Andrea och Jöns 2

Jag kände mig gladare än på länge! Stoltare, starkare och tryggare! Det hade gått ett par dagar nu sedan Andrea hade utsatt mig för det hemskaste jag varit med om, men jag hade gått stärkt ur det hela. Förtroendet var förvånande nog bättre för min fru nu än innan hon hade dragit hem en man som fått knulla henne inför mig och sedan fått mig att suga av honom, för att hon inte skulle göra det.
Det var på något märkligt vis en kärleksförklaring eller åtminstone ett bevis på mina känslor för Andrea och hennes för mig.

Idag skulle vi få nytt besök och jag kunde knappt hålla tillbaka det breda leende jag kände ville bre ut sig över mitt belåtna ansikte.
-Såja! Så glad såg du inte ut för några dagar sedan! sa Andrea och blinkade åt mig. Hon hade ett par svarta tights och en ärmlös t-shirt på sig och såg mer bekväm ut än uppsnofsad. Vi väntade på Jessica från ICA. Tjejen som var ihop med Magnus, den stora killen jag fått lära känna på det lite jobbigare viset. Hon jobbade som sagt på ICA och jag trodde mig ha lyckats slänga obemärkta blickar på hennes väl tilltagna byst, men tydligen hade Andrea ändå lyckats se det.

Jag var klädd i beige chinos och en vit skjorta, noga med att ge ett gott intryck på Jessica, som nu verkade köra in på grusuppfarten. Jag tittade ut och såg hur hennes lilla gula bil stannade och hur en blond vacker kvinna gick ur bilen. Hon hade en vit spetsblus på sig och redan härifrån kunde jag se hur den svarta bh´n syntes rakt igenom. Hon hade svarta byxor och höga stövlar med hög klack.
Det såg riktigt porrigt ut. Inte riktigt min stil annars, men nu när jag visste vad som väntade så kände jag direkt hur min kuk började resa sig.

-Nu kom hon! sa jag lite för ivrigt.
-Som ett barn på julafton! suckade Andrea och skakade leende på huvudet.
Det kittlade i min mage av förväntan och jag gav Andrea en hastig kram följt av en puss, innan jag gick bort och öppnade dörren redan innan hon ringt på.

-Välkommen! sa jag och klev åt sidan. Jessica log tindrande mot mig och jag slog över hur pass mycket annorlunda hon såg ut nu, när hon inte jobbade. Hon var mer sminkad och jag hade aldrig sett henne i andra kläder än de hon hade i affären.
-Tack! Heeeej! sa hon och gav mig en snabb kram, så att jag kände hennes stora tuttar tryckas mot mig. Mina kinder blev genast röda och kuken värkte till.

-Hej! Kanske bäst jag tar över nu, eller hur älskling? sa Andrea och gick fram och fick sig en kram hon med. Tänk att jag skulle få se dessa bägge vackra kvinnor nakna om bara ett litet tag! Jag ville bara hoppa jämfota, så vuxen jag var!

Andrea lade armen om Jessicas axlar och ledde henne in i vårt hus och jag följde efter och kunde bakifrån jämföra hur de båda kvinnornas kroppar skiljde sig åt. Min fru var lika lång som jag och välformad, medan Jessica var kortare och hade bredare höfter och kurvigare ben.
När Andrea visat runt Jessica på bottenvåningen, vände de sig mot mig.

-Jaha, Jöns! Magnus har berättat om ert senaste möte! sa Jessica med oväntad självsäkerhet och log. Jag kände mig genast liten och insåg att hon visste vad jag hade gjort och blivit utsatt för.
-Han var verkligen glad och hade tydligen haft en sådan fantasi länge! Och så fick han uppleva det på riktigt tack vare er! Så nu står jag till ert förfogande, som tack! sa hon och vickade lite på sina runda höfter och sträckte på ryggen så att tuttarna sköts ut. Hon var verkligen inte blyg i alla fall!

-Jaha! Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska säga! Jag har aldrig.........
-Nääh! Det framgick ganska uppenbart! skrattade hon glatt direkt. Andrea lade en hand på min axel. Det värmde och jag blev lite gladare.
-Han är min hjälte! sa hon och klappade mig.
-Så då så, Jöns! Hur vill du ha mig? För det är väl ingen idé att slösa bort värdefull tid! Jag är redo i alla fall!
Jag blev plötsligt torr i munnen och svalde.
-Öhhrrm! Jaa! Jo, jag…Om ni ville…Shit! Äh, vad fan! Jag har ingen plan! Bara ta av er! Sa jag osäkert.

-Vill du att jag klär av Jessica? sa Andrea.
-Jaaa! stönade jag med bultande kuk. Jessica log med kåta ögon som låstes i mina. Andrea skrattade nervöst och började knäppa upp Jessicas blus med darrande fingrar. Skönt! Det var inte bara jag som var ute på okänd is. Jessica höll armarna bakåt så att Andrea kom åt ordentligt och snart var blusen helt uppknäppt och man såg nu den svarta bh´n som såg så ansträngd ut. Det nästan vällde ut mjukt hull över kanterna och jag kunde knappt vänta tills de skulle släppas fria så att jag kunde få kyssa de härliga tuttarna!

Andrea drog av blusen och Jessica vickade på överkroppen från det ena hållet till det andra, så att det dallrade läckert. Åh, gud! Vilken syn!
Hon lät sedan Andrea dra ner hennes svarta byxor och hon hade lågt skurna svarta trosor som nästan skar in i hennes mjuka höfter, men Andrea hjälpte snart till med att dra ner dem till anklarna och Jessica klev lätt ur dem. Nu var hon nästan helt naken och i mina byxor fanns det nu inte mer plats.
-Så! Vad tycker du? sa hon förföriskt och drog lite i bh´n. Hon visste mycket väl att det var brösten som jag ville se, även om den blonda triangeln av tunt fitthår mellan hennes ben också var lockande i allra högsta grad.

-Ohh, jösses! sa jag.
-Ska jag ta av henne bh´n, älskling? frågade Andrea vänligt.
-Har jag sagt att jag älskar dig, Andrea? viskade jag.
-Haha! Ja, ofta! skrattade hon och ställde sig bakom Jessica. Jessica höll ut armarna och Andrea passade på att sträcka fram sina händer och lade dem rakt över de runda behagen. Hon tryckte upp tuttarna och körde runt med händerna och lekte med dem. Jessica skrattade och jag kom nästan i byxorna.
Hon drog lite i bh´n och nu hoppade en av de ljusrosa bröstvårtorna fram, omgiven av en lika ljust rosa vårtgård med små knottror. Det här var lika overkligt som när Andrea fått mig att suga av en annan man, fast betydligt trevligare vill jag bestämt påstå!

-Mmmmmm! Vill du röra vid dem? frågade Jessica samtidigt som Andrea drog ner den andra kupa

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n så att den andra bröstvårtan också befriades.
-Ja! Ja, herregud, ja! sa jag och gick fram ett par steg.
Men så slog det mig att jag inte skulle låta Andrea slippa undan min uppmärksamhet och även om jag inte hade något så grymt i åtankarna som hon utsatt mig för, så ville jag ha med henne i det som nu hände.

-Andrea! Smek hennes bröst! Smek bröstvårtorna tills de är alldeles hårda!
Min fru lydde och Jessica tittade sig bak och såg hur Andrea öppnade sin mun och sedan började smeka tuttarna på riktigt. De delikata händerna gled över de ljusa brösten och fingrarna lekte. Jessica lutade huvudet bakåt och stönade upphetsat.
Att se de fylliga pattarna i min frus händer var för jävla coolt! Andrea hade visst fina, välformade bröst, men Jessicas var verkligen spektakulära!
-Andrea! Ta av dig allt! sa jag nu och smekte mig över bulan i mitt skrev.
Jessica verkade nästan besviken när Andrea släppte tuttarna och började istället smeka dem själv, medan hon gick bort mot den öppna eldstaden, där jag hade gjort upp en brasa. Hon lade sig ner på golvet framför elden och verkade vänta.
Min fru tog snabbt av sig sina kläder och var nu naken. Hennes kropp var oerhört vacker! Hon var som sagt längre och smalare, brösten mindre, men med naggande goda små bröstvårtor som självfallet var stenhårda. Hennes fitta var helt slätrakade och springan syntes klart löpa ner mellan hennes lår.

-Lägg dig ner hos Jessica! sa jag och kom på mig själv med att fundera på varför jag egentligen fortfarande var påklädd. Snabbt som blixten slet jag av mig alla kläderna och stod sedan och tittade på de båda vackra kvinnorna på golvet. De låg på en tjock fårskinnsfäll och Jessica lade armen om min fru.
-Såja! Det är jag som bestämmer nu! sa jag hest och de tittade roat på mig. De låg på rygg med armbågarna inunder sig. Benen var korsade och jag såg ännu inte deras fittor ordentligt, men bara det att de var nakna tillsammans var hur sexigt som helst.

-Andrea! Skulle du vilja……Skulle du vilja kyssa hennes bröst? Slicka bröstvårtorna?
Hon svarade inte, utan log bara när hon lade sig på sidan och böjde ner huvudet mot tuttarna. Jag flyttade mig för att kunna se ordentligt. Andrea blundade när hennes mun pussade Jessicas behag och snart stack hon ut tungan och lät den vidröra de rosa bröstvårtorna och sedan slicka dem mjukt och sensuellt.

-Shiiiiiiiiit! stönade jag och kunde inte låta bli att börja runka. Men vad fan gjorde jag det för? Jag gick ner på knä och tog tag i Jessicas ben, för att sedan lägga dem åt sidorna. Nu såg jag hennes fitta ordentligt! Hon var rakad längs springan och de ljusa, regelbundna läpparna delade vackert på sig. Hon var blank av väta mellan benen och jag slängde mig ner och satte min mun mot det välsmakande skötet med en gång. Jessica stönade och särade än mer på sina ben. Jag stack in min tunga rakt in i hennes slida och smaka och slickade henne allt jag kunde.
Vad Andrea tog sig för bekom mig inte alls just nu, jag var helt fokuserad på hennes fitta och att få smaka på henne.

Nu fick jag de första tecknen på min kommande orgasm och jag tänkte verkligen inte slösa den i fårskinnet, så jag reste mig upp och visste att jag inte kunde hindra någonting. Jag slängde mig fram med kuken i min hand. Jag siktade rätt och med ett högt stön från Jessica, stötte jag mig ända in i henne med en enda stöt. Andrea skrattade och jag stönade när jag juckade snabbt och hårt i den våta fittan. Satsen kom efter några stötar och med ett brölande tömde jag mig inuti ICA-Jessicas heta fitta.
När jag ryckt färdigt och sprutat ur mig hela satsen, tittade jag ner på Jessica som såg mycket road ut. Hennes tuttar flöt ut mot armhålorna och hon var verkligen en syn.

Andrea satt på knä vid sidan om och log. Ingen av dem verkade finna det roande att jag nyss kommit så snabbt, utan verkade snarare nöjda med att ha fått mig dithän. Jag drog mig ur Jessicas fitta och ställde mig upp. Nu skulle Andrea få smaka på sin egen medicin!

-Lägg dig ner och slicka henne! sa jag. Andrea såg faktiskt en smula förvånad ut, men efter någon sekunds tvekan flyttade hon sig ner mellan Jessicas ben och tittade storögt mot den kladdiga fittan, vars rosa fittläppar badade i vit sperma som läckt ut. Hon verkade ta ett djupt andetag och satte sedan sin vackra mun mot det upphetsade könet.
Det var först lite tveksamt, men när hon väl fått smaka på blandningen av sperma och kvinna, ökade hon takten och snart slickade hon längs springan med långa tag. Jessica verkade finna det mycket upphetsande och satte fingertopparna precis över klittan och gnuggade sig hårt medan hon bet ihop hårt med tänderna.

Det dröjde inte mer än ca två minuter innan Jessica skrek högt av sin orgasm och Andrea imponerade med att fortsätta att slicka fitta ända tills hon var klar.

-Herrejävlar, tjejer! Det här är bara…………Jag kan knappt tro det!
-Du är väl inte klar än, hoppas jag! sa Jessica och log menande åt mig.
-Nej! Han ska minsann få kämpa lite mer! sa Andrea och lade sig på rygg och särade på sina ben. Mina ögon föll så klart även nu på hennes fitta. Två skrevande vackra kvinnor framför mig! Vilken dröm! Men vad fan skulle jag göra nu?

Jag skämdes så klart en aning över att jag hade kommit så pass fort, men vem hade inte gjort det i min position?
-Jessica! Dra upp ditt ena ben mot överkroppen!
Hon lydde villigt och drog det uppåt tills det pressades mot hennes ena bröst. Fittan drog mina ögon till sig.
-Andrea! Vänd dig och lägg ditt ena ben över Jessicas! Nej, inte så!
Jag rättade till henne så att de skrevade mot varandra.
-Så! Nu närmar ni er varandra och så trycker ni era musar mot varandra och s充…ja, ni fattar!

-Vi fattar! sa Jessica och lyfte upp sitt underliv en aning. Andrea bet sig i läppen och mötte hennes skrev med sitt. Bara åsynen av de båda kvinnornas kroppar som rörde sig så smidigt och synen av deras fittor som smekte varandra, var tillräckligt för att jag skulle bli hård igen.
De verkade verkligen försöka göra det skönt för varandra, trots att d

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

et nog inte var så lätt och jag lät dem hålla på i ett par minuter innan jag kände att jag ville komma in i värmen igen. Andreas rakade fitta lockade mig, men nu tänkte jag logiskt och kom fram till att det kunde jag ju göra närsomhelst. Nu gällde det att passa på när Jessica var här!

-Andrea! På rygg! Jessica! Lägg dig på Andrea i en sextionia!
Min fru lydde och Jessica lade sig ovanpå henne och utan att jag behövde säga någonting, började de genast att slicka varandras fittor. Först tittade jag på Jessica, när hennes ansikte rörde sig mellan min frus ben och hur hennes lilla tunga fladdrade över Andreas klitta! Andrea stönade njutningsfullt av behandlingen.
Sedan gick jag runt och såg hur min frus tunga gled längs de mjuka, släta fittläpparna mellan Jessicas ben. Hennes händer grävde sig in i Jessicas vita skinkor. Det här var bara för bra!

Nu gick jag ner på knä och tryckte ner kuken mot Andreas mun. Hon slutade slicka för en sekund och sög in min kuk. Jag munknullade henne några gånger innan jag drog ut kuken och siktade lite högre upp.
Andrea tittade på när jag penetrerade Jessicas fitta bara några centimeter från hennes ansikte. Vi stönade alla tre och de båda kvinnorna fortsatte sedan att slicka varandra, medan jag började röra mig fram och tillbaka i Jessicas varma hål.

Jag kan inte påminna mig att jag blivit så här hård så snabbt någon gång innan, men det var ju verkligen inget jag klagade över och det verkade inte vår gäst heller göra! Det gick ju inte att se något från min nuvarande position, förutom Jessicas blonda hår som rörde sig mellan Andreas lår och min kuk som gled in och ut i fittan. Fast jag såg ju så klart Jessicas lilla rövhål där också!

Om jag skulle? Frestelsen växte sig allt större, medan jag tittade ner på den lilla kratern. Andrea ville inte gärna ha något där och det respekterade jag, men kanske Jessica…..? Försiktigt satte jag min tumme mot hennes bakhål och cirklade lite med den. Jessica ryckte inte till, utan sköt istället baken mot mig, med ett dovt stönande. Jag tryckte lite hårdare och blev verkligen förvånad när hela tummen bara gled in i den heta, trånga öppningen. Helvete! Här hade jag min tumme upp i en annan kvinnas röv, bara någon decimeter från min frus ansikte och hon visste ingenting!
Jag bara fortsatte att knulla henne, men passade på att knulla henne med tummen samtidigt. Så mjuk hon var inuti och så tydligt hennes trånga öppning klämde om fingret! Hon var uppenbarligen inte främmande för denna typ av stimulans och frågan var ju nu om jag skulle våga mig på ytterligare ett steg?

Vild av kåthet, drog jag mig ur fittan och tog ett hårt grepp om min stenhårda kuk. Jag tryckte ollonet lite högre upp och det halkade runt lite, innan jag kände att jag var på rätt ställe. Andrea hade slutat slicka nu och såg det hela, men det visste inte jag.
När jag så kände hur Jessica tryckte sig bakåt igen, tryckte jag mig framåt och med ett visst motstånd, penetrerade jag henne och mitt ollon gled innanför hennes trånga muskel. Jag fick stanna upp och hämta andan, innan jag fortsatte och stötte mig försiktigt allt längre in i hennes rumpa.

-Jöns? hörde jag från Andrea.
-J-ja? svarade jag oroligt.
-Knulla henne! Knulla henne långt upp i röven! sa hon oväntat och jag kunde inte annat än att älska min fru över allt på jorden.
-Jessica fnittrade, men stönade skrattande till när jag körde in hela min kuk i hennes arsle. Jag var hal nog för att det skulle gå utan problem och hon var ingen analoskuld, så jag knullade henne hårt och jag tror att Andrea gjorde så gott hon kunde med sin tunga mot den nu lediga fittan.
Jessica började i vilket fall som att skrika och stöna. Hon slog med huvudet och kunde inte längre slicka Andrea. Hennes tuttar hängde och slog under henne och det fanns inget som kunde få mig att sluta nu. Inte nu när jag hade det så bra!

Den här gången höll jag ut bättre och det tog ett tag innan jag började närma mig min orgasm. Jessicas stönanden hade övergått till gnyenden och emellanåt böjde hon sig ner och gav Andrea en våt kyss rakt över fittan, vilket fick henne att stöna lätt.
Men så var jag tvungen att ge mig. Jag drog ut min kuk ur värmen och höll om skaftet. Ollonet var alldeles rött och svullet.

-Sätt er upp och sätt huvudena bredvid varandra!
Kvinnorna gjorde som jag sade.
-Gapa! sa jag och de gapade, men började samtidigt sträcka ut sina tungor så att de möttes i en liten härlig lek. Nu gick det för mig. Jag höll om min pulserande kuk och siktade rakt över deras slingrande tungor och öppna munnar. Sperma sprutade ut över hakor, läppar, kinder och givetvis in i deras munnar.
De lekte runt med sperman och slickade varandras läppar, innan de möttes i en riktig tungkyss med munnarna mot varandra, där jag kunde se hur sperman gjorde att de gled mot varandra. Deras fantastiska tuttar klämdes ihop mellan deras överkroppar och jag satte mig ner på baken, helt utmattad och föll bakåt med en lång belåten suck av glädje!

När jag återfick minnet, var de båda redan påklädda och de skrattade åt mig, där jag låg med en liten hopskrumpen kuk.
-Ska vi kanske tacka vår lilla gäst, Jöns? skrattade Andrea. Jag hoppade pinsamt upp och höll min hand framför kuken.
-Tack! Tack, Jessica! Det här var bara så underbart! Tack!
-Ingen fara! Jag gillade det också! Du har en underbar fru, Jöns!
-Jotack! Jag vet! sa jag och log mot Andrea. Jag kände en kärlek till henne som var starkare än någonsin och jag såg på henne att hon delade den med mig!

Jessica gick ut till sin bil och skulle ge sig av hemåt till sin store, kåte Magnus. Hon sade att hon nog inte skulle få så mycket vila.
Jag och min fru gick in och satte oss tillsammans och tittade på elden som brann i kaminen. På golvet framför låg det en stor fårskinnsfäll, hopsydd av flera skinn. Det hade hamnat lite snett och var vikt på något ställe. Vi bara höll om varandra och mådde bra. Sååå bra!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia