Agnetas födelsedagsparty 

Admin | Moget | 24.06.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Av Nikita Klarin.
Om du vill så får du gärna läsa min första (Nya Gamla Vänner) del av Agneta novellerna först. Det kanske är lättare att få sammanhang då.
/Kram Nikita


Lotta och jag har varit vänner i många herrans år, men det hade som det så ofta blir, blivit ett avbrott i umgänget när barnen klivit in i tonåren. När barnen var små åkte jag och Nils ibland ner till Österlen och hälsade på i sommarstugan.

I somras gjorde jag slag i saken och tillbringade min första semestervecka nere hos Lotta, i hennes och hennes mans sommarstuga utanför Ystad. En stor orsak till det var att mitt äktenskap gick på tomgång och jag ville komma iväg själv en stund.

Det blev en kanonvecka med sol och bad. Jag blev tillockmed nästan nudist på kuppen! Lotta och Stefan har en nudistisk livsstil och badar och solar nakna. Det hettade tillockmed till en kväll med lite lightsex, när Stefan intimrakade, först Lotta sedan mej. Lotta berättade för mej att dom hade vänner som dom umgicks lite intimare med.
Först tyckte jag att det verkade så konstigt och otänkbart men efter en tid efter det att jag kommit hem så började jag vänja mig med den tanken och insåg att det kanske bara är vår kultur som bestämmer att det är fel med sex mellan vänner och att man ska skämmas för det. Vi har ju lärt oss sedan barnsben att det är skämmigt att njuta köttets lustar, särskilt för oss tjejer.

Hursomhelst så blev det en trist höst, för Nils och jag beslutade att bli särbo eller något sådant. Efter alla dessa år tillsammans så kändes det trots allt som ett misslyckande, fastän jag insåg att vi gick åt olika håll i livet. Han upptäckte inte ens att jag var rakad, bara det!

Plötsligt kände jag ett surr i fickan.
”Agneta.”
”Hej på dej din gudinna, det är bara din nudistkompis som är på trån, stör jag?”
”Nej absolut inte, jag sitter bara här och självömkar mej.”
”Då har jag kommit rätt, ska du med på Yoga intro i helgen?”

Lotta är alltid så sprudlande full av energi och ser allt i ett ljus, tänk om man fick en gnutta av det.

”Jaha, men jag kan ju inget omYoga.”
”Men hallå, sa jag inte att det var en intro!”
”Jo, okejdå jag har ändå inget liv.”
”Men lilla gumman, det där lät inget bra.”
”Nej det känns fortfarande konstigt att bo själv igen och förresten så saknar jag trots allt lite fysisk kontakt även om den vi hade var av det torftigare slaget.”
”Det här ska vi ändra på, jag mejlar över en lista på vad du ska ha med dej och när jag fiskar upp dej på lördag.”
”Bara så där!”
”Ja bara så där, överlämna dig i tant Lottas våld så fixar det sig.”
”Bye.”
”Hejdå.”Yogaintrot var på en kursgård en bit utanför stan. Det var bara tjejer som hade tagit sig dit, inte en kille så långt ögat nådde. Men jag gillade själva grejen, särskilt den här softa stämningen och musiken, Deva Premal hette visst hon som sjöng. Fast inners inne hade jag ju en svag förhoppning att det skulle finnas något manfolk där.
”Nå vad tyckte du”, frågade Lotta i bilen hem.
”Jo absolut bra, det gav mersmak, särskilt det här med andningen, tänk att man måste gå och lära sig andas på nytt på gamla dar”
”Chackra grejen då?”, undrade Lotta.
”Spännande tycker jag, hade aldrig trott att man kunde känna sådana energier”
”Stefan och jag har gått en del kurser i en annan variant på temat, tantra”
”Det har jag hört talas om, är inte det något mera med sex å så”
”Jo absolut, men faktiskt är det en variant av yoga, man bara plockar in kontakt mellan människor i det hela, skithäftigt, rekommenderar å det grövsta”, skrattade Lotta.
”Låter spännande, men jag kan ju inget om tantra, ha ha”.
”Pilutta dej du, jag ska nog ta ur dej jag kan ju inget om snacket”.

”Från det ena till det andra, jag vet att du fyller jämt om två helger, har du några planer?”, undrade Lotta.
”Nej inget bestämt”.
”Får Stefan och jag ordna ett födelsedagsparty för dej hemma hos oss med lite goda vänner?”.
”Men inte”
”Stopp, inget sådant babbel”, avbröt Lotta.
”Ni är så himla justa hela tiden, tack för att du försöker att få fart på mej Lotta”.
”Ja ja, då kör vi ett litet party, som du sent skall glömma” sa Lotta med en blinkning.
”Nu blir jag orolig”.

Lotta skickade ett mejl i veckan som kom och berättade att hon fått ihop lite kompisar till en tjejmiddag, och undrade om det passade Agneta. Självklart passade det, kan bli hur kul som helst tänkte jag, men lite orolig över Lotta och hennes upptåg är jag ju, man vet absolut aldrig med henne.

”Välkommen Agneta”, sa Lotta när hon öppnade dörren, med ett skumpaglas i högsta hugg.
När jag fått av mej skorna så trycks ett skumpaglas

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

in i min hand.
”Tack”.
”Kom in och hälsa på folket, några känner du nog och några är säkert nya bekantskaper”.

Lotta vallade runt mej, ingen tog i hand, alla kramades så där äkta som om man verkligen ville kramas. Jag gillar det, Nils hatar det. Faan, nu ska jag inte tänka på honom, skärpning på mej.

Det dukades in tapas och lite annat smått och gott. Bubbelflaskorna poffade iväg sina korkar med jämna mellanrum.
När vi suttit där och smaskat i oss en lång stund, ja vi hade ju skrattat också och haft det trevligt i största allmänhet, reste sig Lotta och sa. Nä nu får personalen ta och duka ut så vi kan få in tårtan!
”Vi hjälps åt”, sa en tjej som hette Lena.
”Behövs inte, det är ordnat”, kontrade Lotta snabbt, väldigt snabbt faktiskt.In kommer 3 killar iklädda svarta förkläden, utan något på överkroppen, dessutom barfota. Alla tjejerna gav till ett jubel och när dom började plocka med tallrikarna och glasen upptäcker vi att dom är helt nakna under förklädena. Ännu mera jubel! Lotta stoppade in en hand under förklädet på en av grabbarna, som stannade upp i sitt avdukande och bara log.
”Oj oj, här är visst nån som glömt en diskborste eller nått”.
Ett fnittrig skratt spred sig som en löpeld bland tjejerna.
”Jag är ganska säker på att vi får korv till dessert”, konstaterade Lena, efter att ha slagit sina armar runt en kille som stod med rumpan mot henne.
Det blev bara värre och värre. Efter en stund började jag förstå vilka killarna var. En av dom kände jag ju, det var Lottas Stefan, en annan var troligen Åsas kille och hette tydligen Åke, den tredje var Evas kille Claes.
Killarna försvann ut i köket en stund. Skrattandet och rådnandet avlöste det allt grövre snacket.
Lena gav till ett glädjetjut, jag vände mig om och fick se Claes stå i köksdörren med full erektion utan en tråd på kroppen, jäklar vilken lång snopp, helt klart den längsta jag har sett i verkligheten.
På den där häftiga snoppen hade han hängt upp något.
Claes kom fram till mej.
”Grattis, vi hörde att du önskade dig ett halsband, varsågod, vi hittade inget omslagspapper så det fick bli på ett annat sätt”.
Jag har aldrig någonsin rodnat så till den milda grad, jag var nog tomatröd över hela kroppen. Försiktigt började jag lyfta av min present från upphängningsplatsen. Tjejerna tjöt av skratt.
Plötsligt flög fan i mej.
”Det går lite trögt att få av halsbandet”, klämde jag ur mej samtidigt som jag mjukt började krångla och snurra runt med halsbandet runt Claes kuk. Ibland gör jag saker utan att tanken har en chans att koppla in förståndet, jag böjer mig helt plötsligt fram och tar in Claes kuk i min mun, så långt det bara går, sedan drar jag mig sakta tillbaka och säger helt lugnt.
”Nu ska det nog gå lättare”.
Jublet vet inga gränser. Jag tittar upp på Claes, jag tror bestämt han också rodnar lite.

Efter en stunds tackande och grattande så kommer Stefan och Åke in med tårta, dom är fortfarande anständigt klädda i sina förkläden, med rumporna bara.
När vi har suttit där och tryckt i oss tårta och Åsa och Eva har bekräftat att det är deras killar som har ställt upp på den här grejen, jag tackar dom så jättemycket, särskilt Eva som ”lånade” ut sin killes snopp till min present, så trodde jag att det hela var över. Men ack så fel jag hade.

Stefan kommer in med Claes och Åke alldeles efter sig, han dämpar ljuset och sätter på en soft lugn musik, något indiskt kanske. Dom kommer fram till mej och sätter på mej en ögonbindel. Stefan frågar om det är ok, jag nickar.
Två starka armar hjälper mej att resa sig. Jag leds sakta iväg in i ett annat rum, där läggs jag ner på en madrass, troligen på golvet. Stefan viskar i mitt öra ”är det ok?”. ”Mmm”, svarar jag med ett leende.
Någon börjar sakta smeka mitt ansikte och mina ögonbryn, helt underbart. Nästan samtidigt känner jag någon som tar tag i mina fötter och berör dom med otroligt lätta händer. Efter ett tid, det är helt omöjligt att säga hur länge, känner jag hur knapparna i mina jeans knäpps upp och sedan känns det som om tio händer hjälps åt med att få av mig dom. Jag förekommer Stefans viskning med att nicka tydligt och klart, det kommer ingen viskning.
En varm och mjuk hand som helt klart är insmord i olja börjar smeka mitt ena ben, strax därefter känner jag samma sak på andra benet, sakta nerifrån och upp, först mest på utsidan, sedan insidorna tills alldeles innan trosorna börjar. Samtidigt hjälps jag av med T-shirten av en massa varma mjuka händer.
Nu har jag inoljade händer över hela kroppen känns det som. Plötsligt viskar Stefan” känns det bra”. ”Underbart” svarar

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

jag.

Ganska direkt därefter vänds jag försiktigt över på mage. Alla dessa händer tar nu av mig först bh:n sedan trosorna, tror jag, jag börjar blanda ihop alltsammans.
När jag ligger där och njuter som en gudinna slår det mig plötsligt att det är minst 5 par händer som gör allt för att ge mig njutning nu, om inte fler. En våg av spänning och välbehag får min kropp att rysta till. En liten stund försöker jag analysera vilka händer som tillhör killar och vilka som tillhör tjejer. Jag kommer av mej när någon lägger sin hand över min stjärt och sakta pressar fingrarna mot mitt sköte, det går inte att låta bli att släppa ifrån sig ett tydligt stön.
Jag vänds försiktigt över på rygg. Smekningarna fortsätter, så där sakta och underbart som man bara inte trodde fanns. En tunga börjar röra sig runt en av mina bröstvårtor. Snart även den andra.
När alla dessa händer rör sig runt och på och i mitt sköte så kan jag inte hålla mig, jag gnyr högt och ljudligt.
En varm känsla lägger sig över musen. En mun trycks mot mitt underliv. Ingen tunga som leker omkring utan bara ett långsamt sug och släpp. Orgasmens vågor går inte att stoppa, jag får en orgasm som jag aldrig någonsin viste man kunde få. Kroppen pumpar och pumpar tills jag ligger där helt slut.

Efter en evighet eller kanske bara några sekunder så lättar någon på min ögonbindel, jag ser att det är en helt naken Lotta som sitter ovanför mitt huvud på madrassen som hjälpt mig av med bindeln.
”Nu är du värd att få välja vilken du vill börja med”, säger Lotta och pekar på tre stora kukar som befinner sig några decimeter från mitt ansikte.
Åke står grensle över mej i brösthöjd ungefär. Hans kuk ser jag lite snett underifrånoch kan bara konstatera att om Claes som står till höger om Åke har en lång kuk så är Åkes otroligt grov. Stefan som står på andra sidan har en ganska normal snopp, inte något fel på den inte, absolut inte.
”Åke står ju bra till så varsågod om du har lust”, säger jag Agneta till Åke. Var har denna frigjordhet kommit ifrån och när dök den upp?

Åke lägger sitt kukhuvud mot min plaskvåta fitta och börjar sakta sakta pressa in hela sin lem in i mej, känslan är otrolig, jag är fullständigt hänförd. Jag inser att det sitter ett hel hög med människor och leende iakttar när jag blir knullad av Åke, däribland hans flickvän Åsa, och jag tycker att det är helt i sin ordning, oj oj oj, man kan tydligen flytta sin gränser.
”Nähe du Åke nu får vi turas om lite”, säger Claes med ett skämtsamt tonfall.
Claes övertar Åkes plats och börjar att sakta föra sin långa kuk in och ut, det ser häftigt ut, men Åkes kuk var på något vis skönare, tror jag, eller så är det bara att han var först.

Åke lägger sig på rygg och stödjer sig på ena armen samtidigt som han sakta börjar onanera. Plötsligt ser jag i ögonvrån att Lotta går fram till Åke och bara sätter sig ner på hans stånd, som vilken naturligaste sak i världen som helst. Vilka häftiga människor!

”Ok Stefan nu får du dela ut din andel av presenten”, skrattar Claes och drar sig ur mej.
Stefan ställer sig på knä mellan mina ben och säger”Den här synen känner jag igen, men denna gång tänker jag stoppa in hela min snopp in i dej Agneta”. Jag ryster till av ren och skär kåthet, han syftar ju på sommarens besök ner i deras sommarstuga på Österlen, när han rakade min mus och var bara några millimeter från att ha sin kuk i mej.
Stefan hinner bara föra sin snopp in och ut i mej några få minuter innan orgasmens vågor sköljer över mej igen, det var nog den uppdämda spänningen på Lottas kille som tog över mina känslor. Så jag tänker egentligen, jag vill ju inte alls åt honom jag råkar bara känna en stor kåthet sedan i somras.

Det känns så overkligt att sitta där i soffan inlindad i en filt med en kopp kaffe i sin hand efter gängets gemensamma upplevelser. Jag börjar tacka alla och blir nästan lite gråtmild, jag är rörd över att folk kan vara så frikostiga och öppensinnade, för att inte tala om vilket förtroende man får, det är ju total tillit som krävs när man delar med sig på ett så här djupt plan.
”Lotta, jag har en liten fråga”.
”Ja det var jag som gav dig den första orgasmen”, svarade Lotta innan jag han ställa frågan.
Leendet runt bordet när Lotta sa det skulle jag vilja ta med mej i graven.
”Förresten så var killarna publik mest hela tiden när du låg på rygg, ha ha”
Jag trodde jag hade rodnat klart för idag men det hade jag tydligen inte.


/Nikita

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia