Trosorna 

Admin | Lesbiskt | 23.02.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Eva ringde mig på fredags eftermiddagen och sa att hon fixat barnvakt igen och att hon hade en liten överraskning planerad för oss ikväll, men att hon hade ett par önskemål innan som jag skulle utföra innan jag fick ringa henne igen. Hon sa att det kommer ett eller flera sms om vad som ska göras och att det var bäst att jag utförde dem till punkt och pricka om jag var intresserad av sex över huvud taget i helgen.

Efter kanske 5 minuter kom det första sms:et som löd: Se till att du är helt ren innan och utan och glöm inte att klippa naglarna. Okej tänkte jag för mig själv, detta kunde ju bli intressant men satte igång då det började lacka mot middagstid. När jag var klar så såg jag att det kommit ännu ett sms, som löd: Klä nu upp dig som om du skulle ut i kväll för att ragga upp ett ”one night stand” . Okej inga problem tänkte jag när jag letade fram en snygg utstyrsel som jag snabbt klädde på mig.

Nu väntade jag på nästa sms som kändes som en evighet innan det kom, och när det kom stod där bara ta tunnelbanan in till T-centralen och gå upp på Drottninggatan. Klockan var närmar fem när jag kom fram och tog upp min mobil igen och såg att det kommit ännu ett sms. Som löd: Leta upp en butik med underkläder och köp ett par sexiga trosor med öppning i grenen storlek 46. Wow nu började jag gilla den här leken skarpt! Och hittade snabbt en butik med lite klass och kikade runt lite men hittade inga med öppning i grenen så jag var tvungen att fråga tjejen i butiken.

Och så fort jag ställt frågan, insåg jag hur pinsamt det kändes men tjejen visade vant upp deras lite sexigare sortiment och jag fastnade snabbt för ett par blå med mjuk och len spets i kanterna. Jag betalade och lämnade butiken snyggt inslagna ett sött litet paket och gick mot ett café i väntan på nytt sms. Det pep dock till i mobilen igen ganska snart och texten löd: Låna en toalett och byt underkläder till dem du just köpt! Nu kände jag att det hela börjat spåra ur och funderade över vad jag skulle göra men gav strax med mig och gjorde som det stod och trosorna var faktiskt riktigt bekväma.

Det pep till igen i mobilen och nu ville hon möta mig på den Italienska krogen vi gått flera gånger tidigare till. Vi möttes och åt en god men lite liten middag med en helt underbar efterrätt och när vi satt där och njöt som mest av kaffe och kaka så berättade Eva att hon suttit och kollat igenom katalogen med filmer som jag tankat hem under en ganska lång tid.

Tja sa jag bara slött och syftade på att det var väl inget speciellt med dom filmerna de hade vi ju sett

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia