semestern på kusten  

Admin | Lesbiskt | 02.10.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Detta hade varit bestämt sedan länge,vi skulle dra på en mini semester bara jag och en utav mina bästa vänner. Vi skulle ta en tågresa ner till kusten och tälta där i några nätter. Mer var inte planerat och nu sitter vi här på tåget,båda förväntansfulla över hur resan väl kommer bli. Antagligen kommer vädret att bli dåligt det är alltid så när man ska bort någonstans,eller så får någon utav oss mens och är grinig alla dagarna. Men vi hoppas på att det ska bli trevligt

Påvägen dit spelar vi kort och pratar om allt möjligt, hon pratar om sin pojkvän och allt vad dom har gjort. Själv har jag ingen pojkvän, vill inte ha det heller. Jag skäms nästan för att säga det och jag vet att det kanske inte är helt okej,men varje natt när jag onanerar så är det hon som dyker upp i mina tankar.

Det har varit så här i flera månader nu och bara genom att tänka på henne känner jag jag börjar bli allt blötare mellan benen. På dessa månader har det blivit en del äventyr med henne. I mina drömmar sätter jag på henne med strapon i skogen där ingen kan se oss. Ibland pullar Vi varandra på en offentlig toalett någonstans och ibland ligger vi hemma i någons säng och slickar varandra. Oj vad jag önskar att det vore på riktig. Men istället får jag sitta här och lyssna på när du pratar om ditt heterosexuella förhållande och vad han gör som är så gött.

Dock blir jag nästan lite tänd av att höra vad ni gör och sånt, det är inga jätte detaljer men bara av att höra att ni provade något nytt så

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

blir jag alldeles varm i kroppen,och trots att jag inte får så börjar jag smeka dig lite diskret på handen och söker min fot till din. Jag tror inte du förstår.

När tåget nått sin slutstation så går vi ut och försöker hitta rätt väg till bussen som vi ska ta till det stället vi ska campa på. Det är ingen camping utav bara ett ställa nära sjön,supermysigt.

Vi hittar rätt buss och blir avsläppta 2 kilometer från sjön. Så det blir en liten promenad, den är varm och allt efter vad tiden går blir hon svettigare och bär mindre kläder istället ligger utanför ort en, här finns det inga hus så till slut går hon bara omkring med sina mörka jeans shorts och den svarta bh:n. Hennes bröst guppar när hon går och jag försöker att inte glo men det är svårt när dom är otroligt vackra.

Vi kommer fram till stranden, letar upp ett ställe att sätta upp tältet på och så gör vi i ordning allting, bäddar och lägger maten på ett kallt ställe och sen hoppar vi i vattnet, det är kallt och svalkande.

Hon säger att hon är hungrig,så vi går upp, jag frågar om vi ska sätta igång med maten men hon svarar att inte riktigt än hon ska bara hämta en sak först, sen försvinner hon iväg ett tag.

Jag kollar på klockan efter en stund och inser att hon har varit borta i nästan en kvart, jag blir orolig och går iväg för att leta efter henne.
Det skulle jag inte ha gjort, när jag.hittade henne satt hon på huk. Antagligen så kissade hon. Jag vände mig om för att gå därifrån men hon hade redan sett mig.

-D

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

u!
-Ja?
-Kan du komma hit lite.

Jag kände mig illa till mods. Jag har varit kåt på henne ett längre tag och nu är jag på väg mot henne och hennes blottade fitta.
När jag kommer närmare ser jag pölen, hon hade kissat. Jag försökte att diskret kolla på hennes fitta men bara så att hon inte förstod det.

-Jag glömde papper,och ett annat par trosor. Jag vill inte lukta kiss resten utav semestern,så nu när du ändå bär här. Kan du kanske tänka dig att slicka mig ren?

Jag blev alldeles till mig, sånt här händer inte, ingen kommer med det förslaget, men just hon.

-Visst. Säger jag.
Hon lägger sig ner och särar på benen så att jag ska kunna slicka hennes blygdläppar,först försöker jag att bara göra som hon har sagt och låtsas att det inte alls är.konstigt.Men jag kan inte motstå att börja smeka hennes klitta med min tunga, hon började röra sig det kändes att hon nöjt, sedan körde jag upp två fingrar i hennes slida och började pilla henne,samtidigt som min mun letade sig upp mot hennes läppar och kysste dom ömt.

Hon blev som vild och hånglade upp mig som ett djur eller liknande, drog av mig kläderna och började ta mig mellan benen.

-Fan. Att kulla med honom är ingenting jämfört med det här säger hon.
Och jag känner att hon menar det, hennes fot ta är blöt och min nästan rinner, som.jag längtat och nu äntligen, det känns som att hon längtat oxå.

Tillslut kom hon efter att jag pullat henne. Jag kom någon minut senare efter att hon slickat mig.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia