Grannen 

Admin | Lesbiskt | 13.11.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Grannen
Sara är en tjej på 19 år, har vältränad kropp , lagom stora bröst och är alltid rakad. Hon förlora oskulden som 18 åring och har sen det varit besatt av sex och kan inte få nog av sina leksaker. Så fort hon har en ledig stund och är ensam hemma börjar äventyren.
Det var lördag kväll och Sara var ensam hemma. Hon satt och titta på en film och var mest intresserad av sexscenerna. Hon började blir smått kåt och gick och satte sig vid dator istället för att porrsurfa och läsa sexnoveller. Hon visste redan att detta skulle sluta med en orgasm men det vara vägen dit som var roligast. Sara satte sig i bara underkläder och småtittade lite på en porrfilm men började sen läsa då hon blev kåtare av det.
"Peter stönade högre och högre och spruta snart lång ner i Hannas kuksugande mun, Hanna svalde och njöt av sperma smaken. Nästa sprut hamnade på Hannas kind, hon torka av den med handen och smetade ut det på sina stora bröst och lekte med dom styva bröstvårtorna. Peter kände hur kuken nu börja slaka och bestämde att det var Hannas tur att njuta. Han kasta ner hennes på sängen och smekte hennes bröst. Börja leka med tungan på bröstvårtan och nafsa lite medan hans hand vandra ner mot fitta. Det var våt, riktigt våt. Peter smekte klitoris och Hanna stöna. Han kröp nu ner och börja leka med tungan, slicka lite snabbt på klitoris och i Hanna svara med ett stön. Han slicka en stund och börja sen tungknulla henne samtidigt som hans tumme smekte klitoris. Hanna stöna allt högre

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

och Peter var oroligt att grannarna skulle höra men det spela ingen roll nu för Hanna var nära och Peter byta nu så hans tunga lekte på klitoris och han pulla henne med två fingrar. Hanna själv smekte brösten, kände den sköna pirrandet och fick en enorm orgasm. Hanna stöna och Peter log. "
Sara upptäckte nu att hon hade handen innanför sina rosa spetsstring som var dyblöta. Fingrade lite på klitoris och kände den sköna känslan pirra i kroppen. Hon undra om hon skulle fortsätta läsa eller leka? Det blev leka då hon insåg att hon var riktigt kåt och längtade efter dildon.
Stringtrosorna och bhn åkte snabbt av och massageoljan fram tillsammans med dildon. Sara la sig i sängen och börja leka med sina bröst det vara riktigt skönt och ena handen gick snabbt ner till fittan. Sara släppte ifrån sig ett stön. Hon tog oljan och droppade några droppar i fittan och på låren. Sara masserade låren och vandrade in mot fittan, ena handen börja massera fittan medan den andra brutalt knådade bröstet. Sara börja nu stöna högre, kom på att altandörren var öppen men sket i det, låt grannarna höra. Hon stack in ett finger i fittan, det var varmt och blött, snabbt kom ett andra finger med in och nu låg hon och hårdpulla och tummen knådade klitoris. Stönen blev högre och högre, nu hör säkert alla grannar det. Sara kände att hon var nära att komma och tog dildon i handen. Det behövdes inget glidmedel denna gång. Sara förde in den och var glad över att det var en modell större, den både rote

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ra och har en vibrerande klitorisstimulerare. Nu nästan skrek Sara så skönt det var och hon var så nära att hon var tvungen att hålla i sängen för att inte vrida sig för mycket.
"Ring" - skit det var telefonen. Sara blev förbannad när hon insåg vad det var som störde henne och hon var ju tvungen att svara, hennes mamma vänta viktigt samtal. Sara sucka djupt det var bara en telefonförsäljare. Irriterad för att blivit avbruten bestämde hon sig för att lägga sig och sola ett tag. Hon var fortfarande riktigt kåt men dildon var inte rolig, NU ville hon ha kuk.
Sara la sig i trädgården med sin minimala bikini som inte döljer mycket, man kunde nästan se igenom hur våt hon var. Hon titta sig omkring och såg att grannen Mats var ute i sin trädgård. Han tittade nyfiket tillbaka.
- Hade du det skönt där inne? Fråga han och log.
Skit; tänkte Sara, han har hört mig. Sen såg hon bulan i hans byxor.
- Det var skönt men ensamt och sen ringde den satans telefonen.
- Men stackars Sara. Svara Mats tillbaka, log, blinka och försökte dölja sitt nu stora stånd.
Mats var runt 25 år och har en kropp som en gud, han skulle kunna vara en fotomodell. Sara bestämde sig för att retas med Mats, hon kanske kunde få sin kuk ändå. Snabbt tog hon av bikiniöverdelen och la sig tillrätta. Vinden blåste lite och bröstvårtorna ställde sig i givakt. Det behövdes inte mycket nu när hon var så kåt. Direkt hörde hon en vissling på andra sidan häcken, Mats gilla tydligen det han såg. Sara log.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia