Första träffen 

Admin | Lesbiskt | 19.10.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det här är en väldigt romantisk novell, på ett sätt mer inriktad på romantiken än på det sexuella. Den är inte självupplevd, men det är detta som är vackert sex för mig, därför skriver jag den på detta sätt.

---

Det var en onsdag kväll, klockan var ungefär 8 på kvällen. Vi hade precis avslutat vår konversation på MSN. Till slut hade jag tagit mod till mig och frågat henne om hon ville komma över på en fika nästa dag. Jag tyckte hon behövde komma hemifrån eftersom hon precis gjort slut med sin pojkvän. De hade varit ett par i ett halvår, men till slut gav hon upp eftersom det inte funkade, varken för henne eller för honom. Men på något sätt hade hon fastnat i sin lägenhet efter det, så jag tyckte att hon behövde få komma någon annanstans. Men hon frågade om hon kunde få komma över redan ikväll, vi kunde ju ligga och prata hela natten eller se på film. Och eftersom jag tycker sådant är mysigt, så säger man ju inte nej.

Medan jag väntade på att hon skulle komma så plockade jag fram lite kakor och annat jag hittat i skafferiet, och gjorde i ordning en stor kanna te. Jag hann precis klart med teet innan det ringde på dörren. Jag tappade nästan andan när jag såg henne. Hon har alltid varit speciell för mig, lite vackrare än alla andra. Ett naturligt vackert utseende, som inte krävde mycket extra. Och att hon både är smart och rolig har ju knappast minskat min beundran. Jag blev naturligtvis besviken när hon hittade den andra killen, och jag vet att många andra av hennes vänner också blev det. Jag var knappast den ende som drömt om henne en eller annan gång. Jag bad henne sitta ner i soffan medan jag bar fram kakor och te. När allt var färdigt slog jag mig ner i soffan och vi började prata. Först pratade vi om lite allt möjligt, vädret, som många uttrycker det. Efter en stund kom samtalet in på kärlek och så, bland annat pratade vi om hennes ex. Vi kom fram till att det nog ändå aldrig hade funkat mellan dem, och att det var bra att förhållandet avslutades innan någon blev allvarligt sårad. Efter en stunds prat om annat så böjde hon sig fram och gav mig en kyss.

Jag blev så paff att jag tappade kakan jag hade i handen på golvet. En sekund trodde jag att jag bara drömde, men hon måste ha sett min förvirring, och böjde sig fram och kysste mig igen. Denna gång var det en lång kyss, och jag insåg att jag faktiskt var i verkligheten. Men, frågade jag, är det här sant eller? Hon svarade att det var helt sant, och att en av anledningarna att det tog slut från hennes sida var att hon tänkte väldigt mycket på mig. Jag, med mitt inte hundraprocentiga självförtroende tvivlade ganska starkt, men efter en stund lyckades hon övertyga mig. Flera kyssar följde, men eftersom jag visste att jag var väldigt lättpåverkad av kyssar så föreslog jag att vi skulle titta på film. Jag ville inte rusa fram och på så sätt skrämma henne. Vi valde en romantisk komedi, passande för kvällen. Jag hämtade en filt, och hon kröp upp mot mig i soffan. Själv hade jag otroligt svårt att fatta vad som verkligen hände, förutom att en av mina största drömmar var på väg att bli sann. Det enda jag kunde tänka just då var att sånt här inte händer oss vanliga dödliga.

E

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

n bit in i filmen bar det sig inte bättre än att vi började kyssas igen. Jag blev ganska upphetsad av kyssarna och det började bli svårt att dölja det. Ganska snabbt hamnade vi också i en position där hon helt uppenbart märkte det, och jag rodnade så att tomater bleknar i jämförelse. Men hon bara log och fortsatte kyssa mig. Vid det här laget kan man lugnt säga att jag var kåt. Jag kysste tillbaka och lät mina händer glida över hennes rygg, men jag är ganska blyg så jag vågade inte mer. Hon sade att jag inte skulle vara blig utan fick göra vad jag ville, så jag lät händerna glida in innanför hennes linne, och drog sakta av henne det. Jag trodde att hon hade en BH på sig, men upptäckte att den var ”inbyggd” i linnet: Blev lite förvånad men fann mig snabbt. Begav mig, i mina kyssar ner mot hennes hals och märkte att hon reagerade väldigt starkt på det eftersom hennes andhämtning snabbt blev tyngre och häftigare. Medan jag kysste henne så kände jag att hon knäppte upp mina byxor och försökte dra av mig tröjan. Jag avbröt kyssarna och lät henne göra så, innan jag fortsatte kyssa henne ner över brösten.

När jag gjorde det så gick hennes andning över i små kvidanden, det var uppenbart att hon hade en väldigt känslig kropp. Hennes hand hade vid det här laget börjat rota innanför mina byxor, och jag kände rysningarna fortplanta sig i kroppen. På något mycket underligt sätt så åkte båda våra byxor av ganska snabbt därefter. Jag lyfte upp och bar henne, kyssandes, in till sängen, där jag lade henne på rygg. Jag såg på hennes busiga leende att hon gillade det jag gjorde och jag kunde inte annat än att ge henne ett ännu busigare leende tillbaka. Jag drog sakta och sensuellt av henne trosorna, och höll hela tiden kvar hennes blick med min, hennes ögon lös verkligen. När dom var av kysste jag henne på magen ner mot underlivet. Nu hördes njutningen tydligt hos henne, och jag var glad för de tjocka väggarna. Precis innan jag kom fram till klitoris så slutade jag och log mot henne igen. Jag såg på hennes ansikte att hon ville att jag skulle fortsätta så jag öppnade munnen och bet till mjukt i hennes ena lår. Det hördes tydligt hur hon kippade efter andan, men jag tänkte inte låta henne hämta den, så jag bet igen, mjukt, och hon reagerade på samma sätt.

Jag började slicka hennes klitoris, och plötsligt fick hon svårt att ligga still. Hon började vrida på sig och låta ganska mycket, och jag log inombords. Gud, vad jag älskar att få behandla en tjej på det sättet. Jag stack in ett par fingrar i henne och det uppskattades uppenbarligen. Jag fortsatte att slicka henne, samtidigt som jag masserade henne på ovansidan av slidväggen där jag visste att G-punkten borde sitta. Jag visste att jag skulle kunna hålla på hur länge som helst och bara tillfredsställa henne, att se hennes njutning var så härligt så jag visste knappt någon gräns. Efter några minuter märkte jag på henne att det började närma sig orgasmen och jag ville göra den så skön som möjligt, så jag gjorde vad jag kunde. Hon skrek ganska ordentligt när hon kom, hon var verkligen ingen tyst tjej, men inte gjorde det mig något. När hon vän lyckats lugna ner sig så bara låg hon där och ti

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ttade upp i taket. Jag blev nästan orolig att nåt var fel, men en kort stund tittade hon på mig och hela ansiktet lyste. Gud, var det enda hon sa.

Jag lade mig ner bredvid henne och strök henne över magen. Hon bara tittade på mig och log. Plötsligt satte hon sig upp, välte mer mig på rygg och drog av mig mina kalsonger. Nu började hon behandla mig som jag behandlat henne. Först kände jag mig stel, jag har alltid tyckt att det varit obehagligt att bli avsugen, som om jag utnyttjar tjejen för egen vinning. Hon märkte det, för hon sa åt mig att slappna av, att hon ville göra det lika underbart som jag gjort det för henne. Så jag ansträngde mig, och måste ha lyckats, för jag kunde njuta som jag inte gjort förr. Efter några minuter bar jag henne att lugna sig, för jag ville kunna vara i henne också. Jag visste inte hur uthållig jag var då. Hon förstod vad jag menade och lugnade sig. Istället satte hon sig ovan på mig och sjönk ned på mig, och jag kände hur jag gled in i henne. Känslan var så skön att jag kunde explodera där och nu, men jag lyckades lägga band på mig. Hon började sakta rida mig och vi båda njöt när vi förenades. Efter en kort stund började det eskalera för oss båda, och på nåt lustigt sätt så lyckades vi tajma våra orgasmer samtidigt. Hu vi lyckades och hur vi kom, finns knappt bevarat i våra tankar, för allt blev till ett vitt ljus när vi exploderade, men underbart var det.

Efteråt så sjönk vi ihop i någon slags slingrande hög på sängen. Till en början så låg vi mest och flämtade och pillade på varandra. Våra fingrar rörde sig över varandras kroppar, undersökte, kände. Just då kändes det som ord inte räckte dill för det vi just upplevt. Jag hade fortfarande väldigt svårt att greppa att den tjej som för mig bara varit en ouppnåelig dröm, ändå kunde vara mer än bara en dröm. Och jag ville inte heller somna, för rädslan att vakna och inse att det var just en dröm. Men efter någon halvtimmes mys tillsammans i sängen så somnade vi båda av ren utmattning.

Nästa morgon vaknade jag av att solen hade nått kudden. Först var allt tomt i skallen, så som det ofta är precis när man vaknar, men strax återvände minnena. Eftersom jag skruvat på mig under natten så låg jag med huvudet utåt, mot fönstret. En kort sekund så vågade jag inte vända mig om, men när jag väl gjorde det så satt hon där. Hon var vaken och hade fått på sig sina trosor och min tröja från gårdagen. Och hon var nästan ännu vackrare nu än när jag först öppnade dörren för henne dagen innan. Hon gav mig ett ”God morgon” och ett bländande leende, som till och med övertrumfade morgonsolen. Frukost? frågade jag, och hon nickade. Hon hade hittat någon av alla mina böcker och satt och läste. Jag gick och gjorde i ordning några mackor, lite juice och te. Insåg att teet från gårdagen fortfarande fanns kvar i kannan, så jag diskade den och bryggde nytt. Hon kom direkt när jag ropade att frukosten var klar, och när hon kom in i köket så nästan kastade hon sig i min famn. Jag bara höll om henne som om jag aldrig tänkte släppa, och symboliskt sett så har jag fortfarande inte släppt. Det har varit det underbaraste halvåret i mitt liv.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia