Äldre dam - Fem kåta stunder 

Admin | Lesbiskt | 23.05.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Förord
De samlade mötena med en ”Äldre dam”.
Fem härligt heta möten med en sexig parant överklass dam, som vet hur man handskas med yngre män.

Del I – Första mötet
Den här händelsen inträffade för ett antal år sedan, när jag som ny invigd i en orden, blev utkommenderad från logen vid en reception. Under tiden som receptionen pågick fick jag uppleva något som länge varit en ”önskedröm”.
Hon såg på mig och log. Hennes ansikte var lite fårat och såg nästan lite slitet ut, men leende fick henne samtidigt att se yngre ut.
– Hej jag heter Simone, sa hon med lite sprucken röst. Ska du hjälpa till med serveringen idag? Hennes ögon utforskade mig intensivt samtidigt som hon sträckte fram sin slanka svala hand. Jag kände mig som en liten skolpojke som kommit in i lärarrummet av misstag när jag besvarade handskakningen.
– Hej, jag heter Konrad, svarade jag och försökte låta självsäker. Nja, jag tillhör gröngölingarna och blev utvisad under receptionen, min tur kommer väl sedan. Mina blickar gled från hennes ansikte ner mot brösten, där blicken vilade ett kort tag innan vandringen fortsatte mot kjollinningen, ner till vristerna och snabbt upp till ansiktet igen. Hon verkade inte ta notis om min mönstring av hennes kropp utan fortsatte konversationen.
– Ja din tur kommer snart, det behöver definitivt komma in lite yngre människor i vår orden. Hur ofta brukar du deltaga i mötena?
– Åtminstone en gång i månaden, svarade jag lite tafatt, eftersom jag blivit pinsamt attraherad av hennes sensuella sätt att föra sig under konversationen. Mina genitalier började styvna betänkligt. Jag tycker det är fantastiskt trevligt här, men det är svårt att få livet att gå ihop om man ska gå vid varje tillfälle. Jag vet inte hur lång tid jag blir här ute, men om det finns något jag kan hjälpa till med, så gör jag det gärna.
– Om det finns, kom med mig till köket så ska vi hitta en lämplig uppgift åt dig, sa Simone och vände sig om. Hennes klackar klickade ljudligt mot parkettgolvet och jag såg ett par välformande vrister förpackade i svarta strumpbyxor som snabbt rörde sig mot köket.
Jag såg mig omkring, bordet var dukat och alla som ”arbetade” verkade finnas i baren som är förlagd på våningen under, det var alltså bara jag och Simone här för tillfället. Min fantasi skenade iväg, jag fick inre hallucinationer om hur Simone utövade orala tjänster med min lem och hur hon sedan kommenderade mig på rygg och därefter styrde in min styva lem i sitt inre varma sköte och red mig till utlösning. Bulan på mina byxor hade växt betänkligt när jag gjorde entré in i köket.
– Här, sa Simone, kom och hjälp mig med att ta ner servetterna från översta hyllan. Vi kan hjälpas åt att vika dem.
Simone hasade fram en stol och pekade samtidigt med den andra handen mot angivet hyllplan. Jag ställde mig på stolen, utan att tänka på mitt penibla tillstånd. Det var förstås omöjligt för en erfaren dam, som Simone, att misstolka anledningen till det spända tyget i mina byxor, speciellt som ”tältet” hamnar inom damens naturliga blickfång. Simone stirrade på bulan.
– Vad i hela friden går du i för tankar? Går du runt och kåtar upp dig på en gammal dam, sa Simone. Vet skäms, jag är ju gammal nog att vara din mor!
Jag kände hur ansiktet hettade till, rodnaden kom lika hastigt som min kåthet hade gjort innan. Jag kände skammen välla upp inom mig, så naivt att tro att ett vänligt leende var lika med en invit till en sexuell akt. Besvärad av mitt tillstånd och mina skam känslor vickade stolen till och jag föll handlöst mot golvet och slog i bakhuvudet mot dörrposten.
– Aj som … sa jag när kvicknat till. Jag ber om ursäkt, sa jag till Simone, det är inte alls som du tror, försökte jag ljuga. Simone tittade nedlåtande på mig.
– Hur då, inte som jag tror?
– Ja, jag vet inte riktigt, sa jag och kände att jag målat in mig i ett hörn. Du får förlåta mig, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara…
– Kom med här, sa Simone. Hon ledde in mig till ett förrum till köket och satte ner mig på en stol. Jag ska hjälpa dig med bulorna sa hon. Hon tog av sig sina våta trosor och började badda dem mot bulan i mitt bakhuvud.
– Håll det här mot din bula i huvudet sa hon, sedan började hennes händer att knäppa upp mina byxor och därefter drog hon ner både byxor och kalsonger till mina knäveck. Min lem stod styv och hård.
– Lilla vän, sa Simone, vilken rejäl apparat du har dolt i byxorna. Tant Simone ska ta hand om dig nu. Det frasade till i hennes kjol när hon drog upp den samtidigt som hon tog ett stadigt tag i min lem och förde den mot sitt sköte. Simone drog mitt blålila ollon fram och åter mellan sina fuktiga blygdläppar. Jag tittade tacksam på henne samtidigt som min skam känsla övergick till sexuell lust. Jag släppte trosan som jag höll mot bulan i bakhuvudet och placerade mina händer på hennes höfter.
– Nu ska du få komma in i mig, suckade Simone till, och sänkte sig ner på min lem. Jag kände hur mitt ollon sakta klöv sig in i hennes sköte och en känsla av vällust uppfyllde mig. Gud vad härligt, en dam i svarta nylonstrumpor som sakta rider mig. Jag tittar ner på min lem, som blev blank av hennes sav, och ser hur den glider in i hennes varma sköte. Sakta sjunker hon ner tills jag känner att ollonet når in i botten på hennes sköte. Hon sitter kvar så en stund och vi är förenade till ett. Sedan börjar hon att gunga med sitt underliv och ritten eskalerar i hastighet, men hon låter det inte gå över styr. Hennes sköte var förvånansvärt trångt och det kändes nästan som hon sög av mig. Mina händer klättrar på hennes höfter en stund sedan låter jag högra handen ”råka” hamna mellan hennes skinkor. Mitt långfinger gled fram mot slidan, där jag fuktade det och förde därefter fingret mot hennes anus. Hennes ritt ändrar karaktär då hon börjar trycka sin anus mot mitt finger. Hon greppar tag om mitt huvud och pressar det mot sin barm samtidigt som hennes suckar ökar i ljudnivå. Jag känner att hennes sköte flödar till och hon kväver ett skri av vällust, hennes orgasm blir våldsam och utdragen.
– Oj vilken styv karl du var, sa Simone. Jag vill att du tömmer dig i mig, du behöver inte vara orolig, tant Simone kan inte få barn längre. Hon log mot mig och red sedan upp och ner på lem. Varje gång hon red upp var hon noga med att inte låta mitt ollon trilla ur helt, sedan sjönk hon ner och då kändes det som att jag penetrerade henne för första gången. Hennes slida mjölkade min lem och tillslut lät jag det stötvis komma i henne.
– Tack för kaffet, sa Simone och skrattade till, nu måste vi skynda oss ut med servetterna annars kan vi bli avslöjade här. Min karl är inne på receptionen och torde inte uppskatta mina övningar just nu. Simone torkade sig mellan benen med en diskhandduk, drog på sig sina trosor och rättade till sin blus och sin frisyr. Hon slängde över handduken till mig och sa åt mig att snabba på.
– Men vem är din karl då, undrade jag?
– Strunt i den gamla stuten, sa Simone, det spelar ingen roll vem han är.
– Jag vill gärna träffa dig igen, lyckades jag klämma fram, innan Simone försvann ur rummet.
– Jag hör av mig din lilla bock, så ska tant Simone lära dig mer av livets lustar. Skynda dig att rätta till dina kläder nu sa hon och klappade varligt min kind och gav mig en kort kyss på munnen. Min blick följde henne när hon snabbt försvann ur rummet och började plocka med servetterna. Jag hjälpte till att vika några stycken innan jag blev inkallad till mötet igen. Simone blinkade åt mig när jag gick in och tackade för sällskapet, generat bugade jag mig tillbaka innan jag gick iväg. Simone hörde av sig så småningom och vi hade ett antal heta möten innan livet tog annan vändning.


Del II - Återföreningen
Simone ringde en kulen höstdag, vinden tog i så det knakade i trädtopparna. Hon tackade för senast och undrade om jag var fortfarande var intresserad av att fortsätta vår relation. Jag flämtade till i luren och meddelade att mitt intresse inte på något sätt hade avtagit. Vem kan glömma den underbara behandling hennes sköte hade bjudit på, när hon förförde mig första gången, tänkte jag för mig själv.
– Min man reser iväg på en kryssning om lördag och kommer inte hem förens på söndag kväll. Jag skulle uppskatta om du har möjlighet att besöka mig i vårt sommarhem, jag tänkte göra vinter där och kan bjuda på middag om du har lust.
Om jag hade, jag hörde naturligtvis mellan raderna att ett samlag utlovades och många timmars härlig närvaro hos denna synnerligen eleganta dam. Vi pratade en stund om praktiska detaljer, hon skulle hämta med båt, eftersom sommarnöjet låg på en ö i skärgården. Jag lovade att ta med lite verktyg, eftersom vattnet skulle kopplas ur och fönsterluckor monteras.
– Ja, sa Simone. Då ses vi på lördag vid mjölkudden, det blir skönt på alla sätt att vintra sommarhuset i år, avslutade hon.
Jag sade adjö och knäppte av mobilen, min lem bultade svårt och jag fick tvinga mig själv att tänka på annat för att inte gå in på toaletten och onanera.

Sommarhuset låg i de yttre skären och var endast åtkomlig med båt. På ön fanns det några fler hus men inget som låg i dess direkta närhet och Simone hade berättat att de inte umgicks med grannarna på ön. Jag parkerade bilen i en skogsglänta och begav mig ut till mjölkudden, där Simone skulle hämta mig. När jag anlände till bryggan satt Simone i båten, en akterruffad sak, med utombordare.
– Välkommen till skärgården, min lilla dräng, sa Simone och skrattade. Har du med dig allt du behöver för en natt härute?
– Jag tror det, svarade jag, och kände mig plötsligt som en skolpojke igen. Hennes grå/blonda hår fladdrade i höstvinden och hon hade eleganta fritidskläder på sig. Hon var kurvig och oerhört vacker för sin ålder. Mina erotiska fantasier triggades genast igång, men hon verkade se det och avbröt mig.
– Kasta loss båten din lilla bock, sa Simone, jag fryser och behöver komma in i stugvärmen.
Simone startade vant båten och styrde ut mot sin ö. Hon bad mig att jag skulle ställa mig bakom henne, så att hon kunde känna om min lem var redo för helgens kommande aktiviteter. Lydigt gjorde jag som hon sa och höll om hennes höfter samtidigt som jag pressade mitt bultande stånd mot hennes stjärt. Under tystnad åkte vi ut mot sommarhuset och jag gned och juckade mot henne hela resan. Väl framme vi bryggan beordrades jag att hoppa i land och förtöja båten. Simone inspekterade min förtöjning och justerade den bakre.
– Vi vill inte att båten ska slita sig, om det blåser upp i natt, sa hon.
– Men har du redan vintrat, sa jag förvånat. Fönsterluckorna är ju redan monterade och allt annat verkar ju också vara klart.
– Javisst, sa Simone och log. Min stut till man fick dåligt samvete för att han lämnar sin fru för en kryssning så han var ut och ordnade allt under veckan. Kom nu min lilla dräng så går vi in i stugvärmen, jag känner mig lite frusen och ruggig. Väl inne i stugan sprakade en brasa i allrummet och värmen kändes välkomnade.
– Nu Konrad, sa Simone, vill jag att du tar av dig. Du ser ut att vara i god kondition, men jag vill kunna göra en ordentlig bedömning.
Jag blev alldeles paff av hennes framfusiga sätt, här var fanns inget tvivel om vem som bestämde. Lydigt klädde jag av mig och vek ihop mina kläder på en stol, men jag sparade mina boxershorts på, trots att min lem var styv som en tältpinne innanför och helst ville komma ut. Simone, som hade varit i rummet bredvid, hade också klätt av sig. När hon kom tillbaka bar hon, till min förvåning, långa randiga bomullsstrumpor, som slutade på halva låret, och en halvöppen morgonrock. Trosorna hade hon däremot tagit av sig. Hennes blick granskade mig uppifrån och ner.
– De här går inte an, sa hon, och drog ner mina boxershorts så häftigt att min lem smällde till när den fjädrade upp på min mage. Jösses vilken bamsing, utbrast hon. Den här måste mätas upp.

Simone hämtade en tumstock ur hallbyrån. Hon placerade den mot roten och mätte sedan ända ut mot mitt ollon. Under själva avläsningen lät hon sin tumme cirkulera på mitt ollon och smörjde ut den lilla försats som mitt organ börjat utsöndra.
– Ja den är väl sju eller åtta tum i längden, sa Simone samtidigt som hon rispa sina naglar mot lemmens undersida. Det var inte dåligt, och rejält kraftig i roten är den också.
Hennes hand började smårunkade nu min styva lem och den andra handen knådade mina kulor. Jag kände att saven började trycka på betänkligt. Hon smakade lite på mitt ollon och varje gång som hennes tungspets slickade på ollonets undersida klämde hon till lite hårdare om mina kulor.
– Snälla nu måste du hålla upp, bad jag henne.

Simone tittade upp på mig och klämde till lite extra om kulorna. Hennes hår hade busat till sig lite och en del av det hade trasslat fast sig under min förhud.
– Blev du så kåt av min behandling, bäst att ta fram förrätten då, sa Simone.
Hon drog tillbaks min förhud så långt det gick och släppte taget om min lem, sedan försvann hon in i rummet intill och kom tillbaka med en saccosäck av jätte format. Hon placerade säcken framför braskaminen och satte sig själv på den.
– Varsågod min lilla bock, kom och smaka på din förrätt. Simone särade sina ben samtidigt som hon tog m

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

itt huvud mellan sina händer och förde det mot skötets öppning.
– Var inte blyg nu, suckade hon till, ta för dig så mycket du vill…
Jag lät mina händer glida på hennes strumpbeklädda ben och ner på lårets insida, där jag smekte sakta mot hennes blygd. Mina händer utforskade insidan av hennes lår och jag kysste henne överallt, men undvek nog slidöppningen och klitoris. Hennes underliv smakade kvinna och jag njöt av henne fullt ut. Hon suckade högt av vällust när jag tillslut lät min tunga sakta glida över slidöppningen och klitoris.
– Ååhh gud vad skönt du gör det för mig, stönade Simone till. Smaka på mig mera…MERA
Jag kände att hennes sköte flödade och mitt långfinger letade sig in i hennes slida. Nu sög jag i mig hennes kärlekssafter samtidigt som mitt finger utforskade hennes slida med smekningar. Emellanåt lät jag tungspetsen snabbt beröra hennes klitoris en stund för att avsluta det hela med en bredtungad slickning över hela skötet. Simone juckade tacksamt sitt underliv mot mitt ansikte och hennes händer höll varsamt kvar mitt huvud mellan hennes ben. Jag kände hur hennes kropp började skaka och vrida sig och andhämtningen blev tyngre. Nu pressade Simone sitt sköte mot mig och hennes orgasm var vild, hämningslös och lång. När orgasmen så småningom ebbat ut kom Simone till sans och log mot mig.
– Hur smakade förrätten då, undrade hon. Var den till bockens belåtenhet?
Hennes ansiktsuttryck skvallrade om tillfredsställelse.
– Den var superb, svarade jag. Min lem stod styv som ett hammarskaft och mitt ollon, som under akten skavt mot mattan, pulserade.
Jag kände Simones fot under min pung, hon lät den glida fram och åter och emellanåt vägde hon pungen med sin fot. Vi såg in i varandras ögon, både Simone och jag visste att nu måste ett samlag fullbordas innan middagen, tacksamt kände jag hur hon med sin kropp visade min lem vägen upp till hennes slida. Jag suckade till när hon styrde min styva penis till sin slidöppning och lät mitt blålila ollon få nosa runt lite innan hon tillät mig att begravde min lem i hennes varma sköte. Jag klarade inte av att göra många juckningar innan jag fick en exploderande orgasm. Min säd pumpande ur mig samtidigt som Simone viskade några snuskiga ord i mitt öra och höll mina kulor i ett stadigt tag…

Del III – Fortsatt umgänge
Simone och jag hade efter vår kärleksweekend, i hennes sommarhus, inte haft möjlighet att träffas på en månad. Jag hade försökt kontakta henne men varje gång jag ringde svarade hennes man i telefonen. Jag fick kalla fötter varje gång och bad om ursäkt för felringningen. Jag började tappa förhoppningen om att få träffa Simone fler gånger, då jag plötsligt av en tillfällighet sprang på henne med en väninna utanför stadens bibliotek. Simone hälsade och utstrålade uppriktig glädje av att träffa mig. Vi stod och kallpratade en stund innan hennes väninna påminde Simone om deras egentliga ärende började brådska.
– Javisst ja, utbrast Simone. Tyvärr måste vi skynda vidare Konrad.
Simones glittrande ögon blinkande åt mig och hon gav mig en hastig avskedskram samtidigt viskade hon i mitt öra ”ring så knullar vi”.
– Torsdag kväll passar utmärkt Konrad, sa Simone övertydligt.
– Jag ringer, nickade jag. Jag kände hur min kåthet ökade dramatiskt. Min blick följde Simone och hennes väninna. Simone hade knähöga stövlar med halvhög klack och kjol som vanligt. Hennes kurviga kropp var som sagt inte ung längre, men oerhört välbevarad för att var 55+. Jag såg att hon vickade lite extra på sina höfter för att ytterligare egga upp mig.

Torsdagen kom och jag ringde Simone på kvällen som hon bett mig.
– Det är Simone NN, svarade hon.
– Hej Simone det är Konrad, du ville att jag skulle ringa, öppnade jag.
– Nej Konrad, jag ville att du skulle komma och ta mig, svarade hon. Har du lust att komma IN i mig i kväll.
Mitt fortplantningsorgan sprätte till i kalsongerna, att Simone kunde vara fräck, det visste jag, men så här rakt på sak hade hon aldrig varit.
– Jag kan komma med en gång om du vill, svarade jag.
– Du är välkommen, kvittrade Simone, jag har saknat din styva lem i mig. Du får skynda dig…

Jag ringde på dörr, en klassisk ding-dong hördes följt av det kvinnliga ljudet av klackar som smällde mot golvet. Dörren öppnades och jag kippade efter andan. Simone stod framför i en blommig tunn sommarklänning som slutade strax ovanför hennes knä. De välformade vaderna var förpackade i vita nylonstrumpor. Jag observerade att klänningen spände över hennes barm och urringningen avslöjade ett vackert dekoltage. Hon bar vita handskar och en vacker sommarhatt.
– Välkommen, sa Simone och hennes rödmålade läppar log inbjudande. Jag håller på att prova kläder till min väninnas dotters bröllop, kan jag gå så här? Hon plutade lite med sin mun och försökte spela lite oskuldsfull.
– Naturligtvis, du ser oerhört elegant och väldigt sexig ut, svarade jag. Jag lät återigen mina ögon vandra upp och ner för hennes kropp. Min lem som blivit halvslak vid ljudet av hennes klackar stod nu styv och hård i mina byxor.
– Din lögnare, sa Simone leende och lät sin handskbeklädda hand smeka kullen på mina byxor. Stig in nu Konrad, jag har väntat på dig. Hon låste dörren efter mig och tog sedan min rock och hängde upp den på en tamburmajor.
– Ta av dig resten också, så jag får se om du är kåt på mig Konrad! Hon lämnade inget utrymme för egen tolkning, alla kläder inklusive kalsongerna skulle av, det var underförstått. När kläderna var av, tog hon tag i min lem och böjde ner den mot golvet och släppte den sedan. Min styva lem klatschade till mot min mage varje gång hon släppte den. Hennes tunna handske skavde skönt mot mitt ollon och mina kåtsafter fuktade hennes hand något.
– Att du är så styv och hård redan, suckade Simone till. Är det jag som skapar den effekten? Är det mig du blir så kåt på, undrade Simone och hennes ögon speglade en glansig kåthet?
– Ja, svarade jag sanningsenligt. Det är du som gör mig så kåt…

Simone ormade sig ur överdelen på klänningen och lät den bli kvar runt midjan samtidigt som hon frigjorde sina bröst från behån. De förhållandevis stora brösten, som förmodligen varit något fastare i tidigare år, vällde fram. Simone ställde sig på huk och placerade min lem mellan sina bröst. Jag kände hur hela mitt kön pulserade av kåthet. Att känna hennes mjuka varma härliga bröst på och runt mitt kön gjorde att jag automatiskt började jucka med mitt underliv i samlagsliknande rörelser. Plötsligt kände jag att mitt ollon omslöts av hennes röda läppar varje gång jag juckade och njutningen blev fullkomlig… Jag bröstknullade en elegant dam som säkert var 25-30 år äldre än mig, och jag älskade det. Nu bröt Simone upp och bad mig att jag skulle lägga mig på rygg i divanen som stod i vardagsrummet. Lydigt gick jag in och gjorde som hon sa. Hon lät mig se på när hon tog av sig klänningen och trosorna. Sedan satte hon sig med sin springa över min mun och sjönk ner. Jag började slicka hennes sköte, som smakade fantastiskt gott. Jag lät min breda tunga glida mellan hennes blygdläppar hela vägen från klitoris, över slidöppningen och till hennes anus. Mina händer sökte sig till kanten där de sexiga nylonstrumporna slutade till hennes mjuka lena lår och smekte vidare upp mot hennes välformade stjärt. Hon juckade sitt sköte fram och tillbaka under stön och suckar av vällust. Plötsligt viker hon sig framåt, greppar ett stadigt tag i min lem och slukar den i sin mun. Jag känner hur hennes tunga virvlar runt på min lem och hur hon suger in mina kulor i sin mun emellanåt. Vi suckar i kör, samtidigt som vi ger varandra maximal njutning i denna härliga 69. Simone tar av sig sin ena handske och börjar att rispa med sina naglar längs hela min lem. Men sin andra hand knådar och leker hon hårdhänt, på gränsen till att det gör ont, med mina kulor. Min lem blir om möjligt ännu styvare eftersom jag inser att hon när som helst kan utbyta njutningen mot ren smärta, om hon vill. Full av tillit till min sexkamrat låter jag henne fortsätta behandlingen, utan att be henne vara försiktig. Simone sätter sig upp på nytt, kliver av mitt ansikte förflyttar sitt sköte ner mot min stenhårda påle. Hon ställer ner sina fötter på golvet och riktar in mitt ollon mot slidöppningen. Sakta låter hon därefter mitt ollon klyva sig in mellan blygläpparna, som smiter åt förvånansvärt mycket, trots att vi utbytt oralatjänster en god stund alldeles innan. Simone tar god tid på sig att sjunka ner och tillsist känns det nästan som att livmodertappen stoppar mitt ollon, jag har kommit så långt in i henne som det överhuvudtaget är möjligt. Hon glider lite upp och ner på min stake, som glänser av kärlekssafter, och jag håller i hennes höfter. Det känns oerhört skönt att ha denna kvinna påträdd sin påle, som rider den med ryggen mot dig. Mitt ena finger letar sig mot hennes anus, och där börjar jag låta det cirkulera. Hon suckar till och låter mitt våta finger penetrera hennes anus. När mitt finger väl kommit in i hennes trånga hål blev hennes ritt makalöst sensuell, eftersom hennes sköte kramade, pumpade och nästan sög av min lem när den var längst upp i henne samtidigt som hon kved av kåthet. Jag ser hur hennes vadmuskler är spända under de frasiga vita nylonstrumporna och hennes högklackade pumps förflyttar mina sexuella lustar bortom alla fantasier. Hennes stön kommer tätare och min lediga hand söker lårets mjuka insida. Jag betraktar hennes stjärt som rytmiskt guppar upp och ner på min styva lem. Hon trycker hela tiden sitt anus mot mitt finger och visar med detta att hon uppskattar behandlingen. Jag kan känna min pulserande stake med mitt finger som finns i hennes anus.
– Ooh gud, suckade Simone till, jag är din hora, din egen lilla hora…du måste komma i mig… du måste spruta i mig…Ooooh

Jag kände att min pung drog ihop sig, min säd började tryck på något alldeles väldigt. Min stake spydde stötvis ut min säd i hennes oskyddade varma sköte och en våg av vällust, tacksamhet och kärlek till denna underbara kvinna övermannade mig. Jag pressade in mitt finger en bit till i hennes anus, när vi gemensamt levde ut vår orgasm. Simone satt kvar en stund innan hon vände sig om och vi kysste varandra en lång stund. Jag kände hur min säd rann ut från Simones slida och ner på min mage.
– Vilket duktigt samlagsämne du är min lilla bock, sa Simone fräckt. Kan du stanna hos mig i natt jag tror jag mitt sköte behöver mer herr besök inom kort. Simone log och smekte över mitt bröst med sin slanka ådriga hand. Hennes röda naglar rispa och rev försiktigt kring min vårtgård, det var bara fråga om att ladda om, för den här natten hade bara börjat…


Del IV – Trettondagsbalen
Simones man hade efter vår senaste träff blivit misstänksam och därför kunde vi inte träffas. Jag fick nöja mig med korta SMS och flyktiga löften om framtida möten. Eftersom veckorna gick började jag inse att Simone aldrig skulle bli min, hon hade släppt till vid några heta möten, men hon skulle inte ge upp sitt äktenskap och sin samhällsposition för att få ha mig vid sin sida. Strax innan julhelgen pep det dock till i min mobil och jag öppnade meddelandet.
<Hej, du har väl anmält dig till er Ordens trettondagsbal, mitt danskort är för närvarande ej ifyllt! Kanske du skulle vilja fylla upp mig? Puss S.>
Jag förstod att Simone nu hade planer på att förföra mig igen, men hur tänkte hon lösa det? Hennes karl skulle definitivt vara på plats, och han hade säkert inga planer på att låta sin fru ha samlag med någon annan. Jag svarade att hon kunde räkna med min närvaro och att jag var redo att uppfylla både henne och hennes önskemål.
Dagarna släpade sig fram och jag hade fått ytterligare lovande SMS under nyårsnatten, men dessa hade jag undvikit att svara på, eftersom jag antog att hennes karl fanns i närheten.

Dagen för balen kom dock tillslut, och min lem stod styv och förväntansfull redan i duschen, innan jag ens klätt mig för balen. Jag fick intala mig själv att låta bli att onanera, säden skulle sparas åt Simone, några snabba runktag kunde jag dock inte låta bli att göra, samtidigt som jag sköljde av mig tvålen. Jag klädde mig enlig min Ordens klädkod, som föreskrev frack vid detta tillfälle. Det var inte problemfritt att stänga byxorna, min lem vägrade slakna, trots att jag försökte bortse från kvällens förväntade samlag.

Väl på balen samlades all i förrummet för lite mingel innan middagen skulle ta vid. Jag cirkulerade runt och småpratade lite med de övriga i rummet, mitt prekära tillstånd må ha synts eftersom många damer bar oerhört eleganta kollektioner med djupa urringningar. De flesta var åtminstone tjugo till trettio år äldre än mig, så i detta sammanhang var jag lammköttet. Jag fick kryssa försiktigt mellan damerna så att min styvhet inte skulle ge sig tillkänna. Plötsligt får jag syn på Simone och hennes man, de står och konverserar med ett annat äldre par, Simone för sig oerhört elegant. Hennes slanka handled bär upp ett vackert armband och hon har en vacker blodröd glänsande balklänning, som elegant omsveper hennes kropp. Bysten, som är förhållandevis stor, framhävs på ett behagligt sätt och under klänningen kan man skymta ett par högklackade

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

vita pumps. Min lem reser sig givakt, jag får vända mig mot väggen, och diskret försöka flytta min lem något, så att bulan inte framhävs alltför mycket. Efter min övning förflyttar jag mig närmare Simone. Först hälsar jag artigt på Simones man Birger, ett välkänt ansikte, eftersom han liksom jag varit en flitig besökare inom vår Orden, därefter föreställer han mig för sin fru Simone.
– Får jag presentera min kära hustru, Simone, säger Birger.
– Hej, sa Simone med sin lite spruckna hesa röst, har vi fått in så unga kavaljer till balen!
– Hej, svarade jag, ja det verkar så. Vi yngre behöver ju få lära oss att dansa vals.
– Då får du lov att bjuda upp Simone senare, svarade Birger, hon är fantastisk på vals.
– Det ska jag göra, om det passar sig, svarade jag.
– Naturligtvis passar det sig, sa Simone avmätt. Birger är inte Anna-Britta och Gösta där borta, vi måste hälsa på dem!

Birger ursäktade sig och gjorde helt om för att möta upp Anna-Britta och Gösta, Simone gav mig en nästan omärklig blinkning och råkande låta båda sin hand och stjärt att beröra min bultande bula när hon gjorde samma manöver som Birger. Jag lät mina ögon vila på Simones stjärt när hon elegant gled fram på golvet. Jag visste att jag skulle få penetrera henne inom några timmar, det gällde bara att hitta tillfället.

Middagen förflöt utan några större incidenter, eftersom jag kommit utan sällskap blev jag bordsplacerad på hörnet och utan bordsdam. Samtalet flöt ändå lätt då vinångorna började påverka samtliga, både herrar och damer. När efterrätten avnjutits började orkestern spela upp, det spelades vals och som seden bjuder tar herrarna med sig sin bordsdam upp på den första dansen. Efter några virvlande danser började sällskapet den ofrånkomliga segregationen, där drinkarna samlades kring cigarrlådorna och konjaken från de övriga som älskar att dansa. Normalt sett tillhör jag cigarrerna men denna kväll hade mitt könsorgan fått upp vittringen på ett villigt sköte, och det gällde att smida innan det svalnar. Jag dansade ett flertal danser med olika damer, dock var jag noga med att hålla avståndet mellan oss, eftersom alla damer på balen hade sällskap redan. Tillslut vågade jag mig på att bjuda upp Simone. Jag såg att hennes ögon glittrade när jag frågade om lov. Under dansen lät hon sin höft då och då nudda min styva lem och hennes blick såg gillande på mig. Vi dansade fyra valser därefter bröt vi upp. Jag följde Simone med min blick när hon försvann in till cigarrerna och konjaken. Simones Birger, som vid det här laget började bli sluddrig, hade lagt all sin kraft och koncentration på att dricka. Birger dansade plikttroget två danser med Simone och återgick till sin favoritsyssla. Simone smög upp vid min sida och viskande nästan ohörbart att jag skulle bege mig till garderoben i förrummet. Jag slank iväg till förrummet, som var tomt på balgäster och vidare in i garderoben.

Jag satt och väntade en god stund innan jag hörde kvinnosteg som närmade sig. Simone kom in i garderoben och vi möttes i en glödhet tungkyss. Hon pressade sin barm mot mig och gned sitt underliv mot min styva lem, vi kippade efter andan och forsatte kyssas. Vi blandade vår saliv och hennes händer vandrade på mina skinkor, och äntligen började hennes fingrar befria min lem, som varit instängd, styv och hård i timmar. Hon tog min ådriga stake i sina svala slanka händer och runkade försiktigt min förhud fram och åter över ollonet.
– Gud vad kåt jag är på dig, viskade jag, samtidigt som jag kände hennes lår mot min pung. Simone jag vill ha dig…
– Schhh… sa Simone och höll pekfingret över sin mun. Simone tittade mig djup i ögonen samtidigt som hon åter började runka mig. Hon sjönk sakta ner på huk och lät sina läppar omsluta mitt ollon och sög därefter in hela lemmen. Det var en fantastisk känsla att se hela pålen uppslukad av en parant dam i festkläder och känna hur hennes hand höll kulorna i ett järngrepp. Hon lät mig börja jucka och munknulla henne, men när jag juckade för fort klämde hon till hårt om kulorna. Simone sög och slickade på min stake en god stund, sedan reste hon sig upp och vi kysstes igen.

– Nu vill jag att du kommer fyller upp mig, bad Simone.

Hon drog upp sin klänning och vek sina små tunna trosor åt sidan vände sig mot väggen och bjöd in mig bakifrån. Jag lät mitt ollon nosa i slidöppningen och gned ollonet mot hennes klitoris. Sedan lät jag ollonet påbörja infärden till hennes slidbotten, men avbröt när hela ollonet kommit, drog mig ur för att sedan gnida ollonet mot klitoris igen. Jag hörde Simones bedjande suckar var gång hon kände att jag trängde in i henne och tillslut började hon göra kraftiga motjuck under inträngandet, för att min lem skulle komma in lite längre. Jag retade henne en stund innan jag med kraft pressade in hela lemmen i botten. Simone tjöt till av vällust och min stake började frenetiskt att bearbeta hennes varma våta sköte. Jag höll stadigt i hennes höfter samtidigt som jag lät min styva lem penetrera hennes slida. Det var en underbar syn att se hennes skinkor dallra till varje gång mitt organ slog i botten och höra hennes hesa kåta flämtande. Jag såg hur hennes benmuskler spändes innanför hennes nylonstrumpor när min stake åkte in och ut i hennes sköte. Hennes slida kramade, smekte och smörjde min styva lem och jag kände hur himmelska höjder började närma sig. Plötsligt började Simone att skälva, hennes orgasm eskalerade i takt med hennes kvävda kåtskrik och jag fortsatte att pumpa in min påle ända tills Simone högg tag i min pung.

– Nu vill jag suga av dig, sa Simone. Jag vill att du tömmer dig i min mun.

Simone rätade upp sig och vek tillbaks sin små trosor över sitt sköte, släppte ner klänningen och gick ner på huk. Hon sög in hela min lem och slickade av den dess kärlekssafter. Hennes tunga virvlade över mitt ollon och slickade försiktigt på ollonets känsliga bakkant. Hennes slanka ådriga händer runkade snabbt och precist min penis samtidigt som mitt ollonen vilade på hennes tunga. Min sats kom, inte oväntat, stötvis och det flödade generöst med spermier var gång. Simone lapade girigt i sig och slickade sedan av de rester av säd som hängde från mitt ollon. Därefter stoppade Simone in min lem och knäppte mina byxor och rättade till min kläder. Vi kysste varandra länge en sista gång innan vi gav oss in till balen igen.
– Nu får vi gå tillbaka, sa Simone, annars hinner min gamla stut bli alldeles för onykter.
Simone log mot mig och smekte med sin hand över min halvstyva lem.
– Vi ses väl snart igen hoppas jag…min lilla bock!

Del V – Brunchen
Dagen efter trettondagsbalen vaknade jag ensam i min säng, med ett jätte stånd. Jag lät mina tankar glida i väg till gårdagskvällen då jag tagit Simone bakifrån och sedan hade hon tagit min lem i munnen och sugit av mig. Mitt könsorgan bultade av kåthet när jag rullade ur sängen. Jag gjorde morgontoalett och stod i duschen när telefonen ringde.
– Hej det är Konrad, svarade jag.
– Hej min lilla bock, hördes en kvinnoröst. Det är Simone, har du vaknat?
– Ja, jag har precis duschat.
– Så bra, du jag undrar om du har lust att komma över till mig på en brunch?
– Jo, det kan jag väl, svarade jag, men passar det sig?
– Javisst, jag är alltid sugen på lammkött, skrattade Simone. Birger har gett sig av till Stockholm och kommer hem om ett par dagar.
– Ja, då kommer jag över på en gång, svarade jag.
– Men lilla du, är du så sugen på mig redan? Jag tyckte jag tog så bra hand om dig igår, men nu vill du ha samlag igen, din kåtbock!
– Jo, ja du är ju så skön… började jag samtidigt som jag rodnade.
– Försök inte lura en dam, sa Simone, jag vet nog vad du tycker är skönt. Seså skynda dig nu…

Jag fick på mig kläderna och begav mig till fots mot Simones lägenhet. Jag kände att min lem började styvna, trots att vinterkylan var sträng. Jag smet in i ett snabbköp på vägen och köpte en bukett med blommor, en parant dam som Simone skulle säkert uppskatta den här sortens uppmärksamhet.

Simone öppnade dörren och häpnade när jag räckte över blombuketten.
– Oh, det var länge sedan jag blev uppvaktad med blommor, speciellt från en så här ung kavaljer. Stig på Konrad.
Simone tog hand om min rock och visade in mig till matrummet. Bordet var dukat för två och det var smakfullt dukat med lite småvarmt, frukt, ägg, kaffe och juice.
– Varsågod, sa Simone och drog ut en av stolarna.
Simone satte sig mittemot och lade ut en servett över sitt knä. Hon log mot mig och bjöd på lite rostat bröd. Vi småpratade lite och Simone gled snart in på händelserna som utspelat sig dagen innan. Jag kände hennes fot vandra in över min bula på byxorna och den började massera, trycka och smeka. Jag styvnade ytterligare av hennes behandling. Simone såg mig djupt in i ögonen.
– Vill du inte ta av dig lite, jag känner ju att du är stenhård mellan benen. Simone pressade sin fot lite extra mot min lem. Birger försökte betäcka mig i natt, men hans lem slaknade hela tiden. Jag är så kåt nu att jag håller på att flöda över.
Jag kände hur jag rodnade, men jag ställde mig upp och lät mina kläder falla till golvet och strax stod jag naken framför min samlagsvän. Simone ställde sig även hon och greppade ett stadigt tag om min stake.
– Kom med här, sade hon. Det lämnades inget utrymme för några invändningar. Hennes fasta grepp runt min påle hårdnade när hon gick före mig in till badrummet. Väl inne i badrummet tog hon av sig naken och satte sig på toaletten. Hon smårunkade min lem samtidigt som hon kissade. Jag servade henne med lite papper och fick torka hennes springa när hon var klar.
– Vill du ta ett bad med mig, frågade Simone? Egentligen fanns där inget val, hon hade redan börjat tappa upp badvatten. Vi satte oss i det rymliga hörnbadkaret, Simone masserade min pung hela tiden och jag lät mina händer väga hennes generösa bröst. Vi badade en kort stund innan Simone ville ha besök av mig.
– Nu Konrad måste du komma in i mig, bad hon. Jag behöver få en ung hård stake intryckt i mitt sköte.
– Varför så bråttom, undrade jag. Vill du inte att jag pullar upp dig lite först. Om jag penetrerar dig nu kommer jag att spruta på en gång.
– Vad du var len i munnen då, svarade Simone, jag vill ju att du skall komma i mig. Låt påle åka in nu.
Jag lät mig inte trugas, jag lyfte upp henne i det säte som fanns i badkaret och pressade in min stake i botten på henne.
– ÅÅhh gud vad stor du är… suckade Simone till. Konrad, jag är din hora, knulla mig hårt…
Jag lät min lem åka in och ut i hennes sköte i rask takt, och jag kände att pungen drog ihop sig av vällust med en gång.
- Simone jag kommer nu… Min sats kom stötvis i henne samtidigt som vi möttes i en sensuell tungkyss. Hon höll om mig hårt samtidigt som jag tömde mig i henne.

Efter badet duschade vi av oss och Simone tvättade noga min lem.
– Vilken duktig liten ung bock du är, sa Simone. Det är så skönt när du sprutar och kommer i mig…

Vi gick in till sovrummet och jag kröp upp och gosade ner mig i hennes barm samtidigt som hon lekte med min lem. Jag slickade och sög på hennes bröstvårtor så att de styvnade, sedan fortsatte jag ner mellan hennes ben. Hennes sköte var plaskvått och jag lät mig väl smaka när jag sög i mig hennes safter. Min tunga gled från hennes anus, mellan blygdläpparna, över klitoris. Jag lät min tunga börja småknulla hennes anus samtidigt som mina fingrar pullade skötet och masserade klitoris. Simone började sucka tungt, hennes slida savade kraftigt och hennes anus blev insmort av fittsafter och min saliv. Simone drog i mig så att min nyknullade stake åter nosade i hennes springa, men den här gången lät jag penetreringen gå långsammare och när lemmen kom ur henne igen var den blank av hennes sav. Jag sänkte ner ollonet från slidspringan till hennes anus och lät min lem åter börja nosa runt, men den här gången tänkte jag försöka penetrera hennes anus. Simone såg mig djup in i ögonen samtidigt som hennes ringmuskel sakta öppnade sig för mitt hårda ollon. Jag insåg att jag var på väg att trycka in min kuk i fel hål, men hon lät det hela ske. Simone skötte själv hela analpenetreringen. Jag ville inte att hon skulle få ont, därför fick hon sköta tempot. Det var en härlig känsla när hela mitt ollon hade kommit in i hennes anus, och sedan lät hon min penis få glida in ännu längre. Simone smekte sig själv samtidigt som hon hade hela min lem upptryckt i anus. Min påle stod hård och stark i hennes anus och jag började småjucka lite. Hon kved av vällust och hennes ringmuskel slöt sig hårt runt min kuk. Hennes sköte nästan sprutade av sav samtidigt som hon bet mig i axeln och hennes naglar klöste över min rygg. Jag kände att min styva lem började tömma sig igen, den här gången i hennes anus. Ringmuskeln höll min kuk i sitt grepp och jag lät den sakta glida ur henne när den slaknat något.
– Fy skäms på dig Konrad. Inte får man väl stoppa in lemmen så här i en gammal dam, sa Simone leende. Nu måste jag tvätta av din penis lite innan du får slicka din lilla hora ren mellan benen…

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia