Stranden 

Admin | Kinky | 23.03.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Morgonsolen når tidigt vårt sovrum, värmer våra redan varma sinnen med sin glädje över ytterligare en fin dag, ser dina ögon plira mot mig, ler och ger dig ett -godmorgon älskling innan jag kysser din panna och fortsätter -det ska bli härligt att åka till stranden med dig idag hjärtat. Du bara ser in i mina ögon, ler och ger mig dina läppar.

Vi tar en tidig frukost, fixar sedan kaffe, sallad och någon frukt för att åka ner till stranden. Men då du står där vid köksbänken och morgonsolen inramar din nakna vackra skepnad med bara några få lätta strimmor kvar av rotting på dina skinkor från gårdagskvällen, då kan jag inte låta bli att hänföras över hur vacker och sexig du är. Vackra lätt muskulösa vader och lår som möter en stuss och en i mitt tycke, en vacker och ungdomligt fast stjärt, en stjärt som jag verkligen älskar att smeka, bita, grabba tag i och framförallt tillfoga njutfull smärta genom smisk och rotting antingen över knä eller fastspänd över köksbordet. En midja smal som på en tonåring avlöser den, en rygg och skuldror som hos en gymnast.. du är så vacker, du gör mig så hård.
Kliver upp bakom dig i min egna nakenhet. Fattar tag om dina fasta bröst som så perfekt passar i mina stora händer och drar dig till mig. Kysser dig i nacken och säger hur vackert sexig du är älskling och att du kommer att locka till dig männens hungriga blickar på stranden. Dessa få ord, mina tankar hur männen med förstulna men lystna blickar ser på din vackra kropp. Hur de ser dina bröst, hur de ser din vackra uppenbarelse. Hur de ser det våta glittra mellan dina ben där du ligger med benen uppdragna och vitt skilda just för att reta, dessa tankar gör mig hård och kåt där i köket.
Du känner min hårdhet mellan dina skinkor, böjer dig fram av min hands tryck och bjuder mig in i ditt trånga varma sköte, känner hur kåt du är av mina ord och där vi befinner oss och att vi för första gången tillsammans ska ned på nakenbadet.. Grabbar hårt tag om din midja och stöter in min kåthet i din så härligt våta längtan…


Vi är nere vid stranden ganska tidigt. Där ligger redan några par, någon ensam man samt en familj med barn och solar på den öppna delan av nakenbadet, i och för sig så är barnfamiljen redan stojande och skrattande i vattnet men vi går längre in mot de små dungarna som är likt små sandvikar då vi vill ha lite avskildhet och inte ”stojet” som jag vet kan förkomma på sanddynan och sedan ger väl de lite avskildhet för annan njutning än sol och bad.
Vi hälsar åt ett par som ligger i början av den smala strandremsan, nickar åt ett par ensamma män som står nakna i vattenbrynet men sedan är det bara vi.
Vi hittar en större yta där vi ställer ner vår packning och lägger ut våra filtar, klär av oss och går ned mot vattnet, ett vatten som kyler våra varma kroppar.
Vi doppar oss, simmar lite och nojsar på där i vattnet en stund. Ser att det kommer några fler par och fler ensamma män varav en av dessa män lägger sin handduk bara ett par tre meter från våra.
Men inget som stör oss där vi står tätt sammanslingrade i vatten över våra midjor och kysser varandra.
Jag kan inte låta bli att bli hård igen fast jag nyligen kommit i dig där i köket, du har denna påverkan på mig, att göra mig hård och kåt likt en tonårspojke. Skrattande fattar du om min lem och säger retfullt -nu går vi upp och solar. Toka där säger jag -jag kan väl inte gå upp och ha kuken i vädret heller, -nej gå upp du älskling så simmar jag omkring lite och kyler ner mig. Leende ger du mig en puss på mun och börjar gå upp mot stranden.

Du är så vacker där du går, din vackra sexiga kropp med dina underbara former blir allt mer synlig då det blir grundare och jag mer förstår än anar att mannen som sitter på sin handduk tittar på dig trots hans mörka solglasögon.
Du tar en handduk och börjar torka dig lite lätt, jag ser att han säger något och du går lite närmare, hör ett skratt då och då och tänker vilken njutning för honom att se dig stå där oblygt naken och vacker framför honom. Ni surrar ett tag innan du går tillbaka till ”vår” plats, dricker lite vatten och tittar ned mot mig. Du vinkar lätt för att sedan lägga dig på rygg på filten närmast honom.
Då jag nu är lagom ”nedkyld” bestämmer jag mig för att gå upp men i samma stund som den tanken och de första stegen ser jag mannen ställa sig upp och går mot dig där du ligger med fotsulorna på filten med uppdragna knän så jag bestämmer mig leende för att stanna en stund till i det härliga vattnet.
Ni surrar på ett tag. Några fler lätta skratt hörs samt

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

idigt som jag ser hur du nästan omärkbart men troligtvis fullt medvetet och oblygt särar dina lår för att bjud in honom att se din vackra ros som jag nog nu anar glittrar av annat än vatten från badet.
Då han nu står med ryggen mot mig så förstår jag att han påverkas av detta för han kastar en snabb blick ned mot mig men står kvar med sin ena hand på sin höft med den andra inte synlig för mig men förstår av hans skuldras lätta rörelse att den inte är helt stilla. Då du, vad som tycks helt oavsiktligt, låtsas borsta bort lite sand från insidan av dina lår och mage men sedan låter den handen lätt glida ned över din vulva för att sedan hamna över ditt sköte, av rörelserna förstår jag att du smeker dig lätt.
Jag vet att du vet. Du vet att jag ser men det gör inte han. Du låter den andra handen smeka och krama dina bröst så där hårt som du älskar, han sneglar ned mot mig igen. Men då jag låtsas som inget, simmar lite, vänder mig ut mot fjärden så ser jag att han blir tuffare. Ser på hans skuldra att han nu jobbar fortare, smeker sig själv då han njuter dig, jag låter er hållas då jag vet hur du min älskade njuter av detta liksom jag gör.
Jag vet inte om han kommer men är ganska så säker på att du gör då jag vet hur lätt du har för orgasm och då han kastar en sista blick ned mot mig som låtsas som ovetande vad som händer och går bort mot sin plats, ja då anar jag att han njutit fullt ut och att du min älskade fått ge njutning genom din, genom vår njutning.
Euforin som infinner sig i mig i detta ögonblick, i denna stund av två själars…eller ska vi säga, tre, själars njutning, den är enorm. Jag älskar Dig så mycket.
Då jag kommer upp och tar min handduk för att torka mig frågar jag dig om du mår skönt och du svarar -ja, mycket. Varför har du aldrig tagit mig hit förut frågar du. Jag svarar bara med ett leende -älskling, någon gång ska väl vara första gången.
Medans jag torkar mig hälsar jag på mannen som ligger på mage men som rest sig upp på armbågarna då jag kom upp. Vi surrar lite om sommaren och värmen. Stranden vi är på och hur skönt det är att sola näck. Han frågar om det är skönt i vattnet varav jag svarar med ett leende -jo, svalkande skönt.
Jag lägger mig på mage vid sidan av dig, kysser dig lätt samtidigt som jag med min ena hand lätt smeker insidan av ditt lår och känner de lätta men så igenkännande ristningarna i dig då jag låter handen smeka över din varma vulva och mage för att ett kort tag stanna på en av dina härliga kullar där jag känner styvnaden i din bröstvårta att du njuter solens värme. Jag nyper lätt det styva på ditt bröst innan jag frågar -sugen på något? Leende säger du -ja, ja jag är sugen på ”något”


Vi ligger och lögar oss i solen. Njuter dess värme och smekande hand där vi somnar till emellanåt. Dina snarkningar hörs lätta men njutfulla, anar att mina hörs högre. Vi tar ett dopp innan jag dukar upp lite sallad och bröd åt oss, tar en kaffe med kaka efter det.
Du ligger på mage bredvid mig som ligger på rygg med händerna under mitt huvud. Vi surrar om lite av allt möjligt men av stämningen, auran runt oss, vet vi vad vi bägge vill då passion och njutning av varandras sinnen och kroppar är i symbios. Du vänder dig på sida mot mig, lägger din hand på mitt lår retfullt nära min lem och jag kan inte undanhålla ett lätt töm av njutning.
Jag älskar dina händer, dina läppar, din underbara kropp nära min.. Du kysser mig lätt samtidigt som din hand greppar tag om min, inte styva men ändå med åtrå fyllda lem. Jag försöker att allt inte i världen påverkas av din kyssa eller tag om mig då vi är helt synliga för andra men då jag inte kan hålla tankarna borta från det jag sett mellan dig och vår strandgranne, ja då blir jag stenhård.
Helt oblygt böjer du dig över mig. Låter tungan smaka sältan som finns där, låter läppar så varma och smekande omsluta mig.
Jag tittar runt för att se om någon ser. Ser ingen och låter dig ge mig, njuter din hand, njuter dina läppar och låter mig blundande hänföras under solen och din hetta.
Efter en stund känner och hör jag att någon närmar sig och tittar upp och en bit från oss står en främmande ung man. Han ser vad du ger mig älskling, han njuter av det för han är hård. Viskar åt dig -vi har en fluktare, du bara svarar genom att suga och smeka mig mer passionerat.
Ser över din sida att strandgrannen sällat sig till den främmande unga mannen, ser genom slutna ögon att även han blir kåt av det du ger mig… och älskling. Dessa män, det du ger mig inför dem får mig att skaka av lust för jag

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

älskar den fria kåthet du vågar visa, den vi delar.. jag kan inte hålla emot. Kommer som aldrig förr. Pulserande, bultande under en tid som verkar som en evighet fyller du min orgasm, hela jag skakar..

Vattnet svalkar. Vi badar och simmar omkring lite innan vi går upp. Nu sitter grannen vår helt oblygt med sin halvhårda kåthet väl synlig. Vi pratar lite mer med honom bägge två medan vi torkar av oss och får höra att han har en kvinna men hon gillar inte nakenbad så han får ta de tillfällen som ges för att njuta solen över hela kroppen utan blöta kläder.
Efter att ha torkat oss och tagit en kopp kaffe lägger vi oss åter ned för njutning under kraften av solens njutfulla värme. Jag somnar nog rejält kvickt efter att ha hört dina snarkningar, vaknar till någon gång då och då då folk passerar för att somna om igen, en sådan där lätt härlig sömn men måste nog ha somnat till rätt så hårt.
Vaknar som i dvala, märker att du inte är där men tror väl att du badar så jag somnar om en stund.
Efter ett tag vaknar jag igen, sugen på kaffe. Blickar ned mot vattnet men ser dig ingenstans så jag tror väl att du är i buskarna och kissar men då jag vänder mig mot termosen ser jag att du står och pratar med vår strandgranne och den yngre mannen, vad ni pratar om vet inte jag men jag ser att de är väldigt intresserade av dig älskling så jag låtsas bara vända mig på mage för att ha ett öga uppe.

Ni pratar på. Hör ditt skratt samtidigt som du vänder dig mot mig som låtsas sova. Du greppar helt oblygt den unge mannens lem, böjer dig ned för att smaka honom. Samtidigt kliver vår granne fram, sätter sin hand mellan dina ben, ben, lår som du särar så han ska få känna ditt fuktiga blöta, min kuk bultar hårt mot filt och sand. Detta min älskade gör mig otroligt kåt.
Fler sluter upp för att se. Det är några män, ett par par, alla kåta av vad de bjuds på men jag ligger still för att njuta med dig älskling.
Grannen som ’du’ sett tidigare men inte jag, han är ordentligt grov och stor ser jag nu, mycket större än mig. Han tar tag med en hand om din höft medan han styr sin grovhet mot ditt villiga sköte. Stöter hårt in hela sin längd så du tappar taget me din mun om den yngre. Att se dig älskling bli tagen så, hårt, frenetiskt och av två sugna där fler ser på, Det min älskade gör mig hur kåt som helst…

Villigt putar du mot den grova, villigt suger du den yngre med en hand om hans ådrighet. Ser hur de som ser hur kåta de är av dina ljud, din skönhet. Det du får uppleva..
Nu kan jag inte hålla mig längre. Går fram och säger åt grannen att lägga sig ned så hon kan rida dig. Lite förskrämt tittar han på mig men då han ser mitt leende och mitt stånd drar han sig med en från dig suck ur, lägger sig ned och ber dig rida honom -låt mig stöta min kåta kuk i din trånga blöta fitta då du rider mig.. Synen av hans kuk, våt av dig gör mig helt galet kåt. Ådrorna på honom, det grova som fyller dig och dina läppar som smeker, aldrig har jag sett något vackrare och mer sensuellt.
Dina höfter dunkar mot honom, hans mot dina i ett fast hårt grepp om dina skinkor era läppar möts i en eldigt hård kyss där dina bröst möter hans bringa.
Ljuden av då människor ger sig hän och älskar. Deras kroppars möten då hud mot hud möts är underbart, ljud av åtrå och lust ekar över stranden, den yngre mannen verkar vilsen i detta det ni, du och grannen ger oss andra.

Jag kliver fram, frågar dig -var det detta du var sugen på? -mmm Ja! är det svar jag får säger åt dig att -älskling, det kommer mer.
Jag njuter några minuter till. Njuter av dem som ser på men mest av din njutning älskling då du är så vacker där då ni i varje stöt möter varandra. Hans hårda grepp om dina skinkor som blottar era köns njutning.
Jag säger åt den yngre mannen samtidigt som jag ger honom vår olja att nu har du din möjlighet. Olja din lem och hennes anal, stöt in din kåthet i hennes härliga stjärt.
Då du känner händer på din rygg, känner att någon mer är där, då stannar du upp för att ta emot honom. Du vill att han ska fylla, komma in i din anal men av osäkerhet så möts två kåta i ditt sköte, fyller dig till bristningsgränsen av njutning och tar dig hårt.
De stöter och bökar i dig. Du är så välfylld och kysser grannen under av ren njutning. Dina bröst nöts mot honom…älskling jag njuter.
Snabbt är den yngre klar. Man hör och ser hur han kommer i dig och hur hans njutning rinner ur dig och ner över mannen under. Jag tar ett fast tag om dina skinkor och fyller din anal med mig….

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia