Mellomys med orgasm 

Admin | Kinky | 10.04.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Mellomys med orgasm


-Va? Har du ingen? Har du aldrig ens provat? sa min kompis Alexandra och såg uppriktigt förvånad ut. Vi hade känt varandra i säkert tio år och höll fortfarande kontakten, även om hon nu hade flyttat från den lilla staden jag bodde i.
-Nää! Jag har aldrig behövt………!
-Behövt och behövt! Du måste väl få ha lite roligt, raring! sa Alexandra och skrattade högt så att några på cafeét tittade åt vårt håll.
-Schhhhh! Du behöver väl inte vara så högljudd? Nä, jag har inte behövt någon leksak, okej?
-Men gumman! Du är så söt! Du vet ju inte vad du missar! sa Alexandra lite nedlåtande till mig som om alla kvinnor har en trave dildos liggande i strumplådan. Men jag kände Alexandra för väl för att ta illa upp, men lite gammeldags fick hon mig ändå att känna mig, eller kanske snarare lite pryd.

-Jag kanske fixar det manuellt? Har du tänkt på det?
-Ja, vad har du att välja på? Du har ju ingen pojkvän! Nä, men du, köp en så får du se! Det är skoj, jag lovar!
-Okej, expertonanisten, vad rekommenderar du då?
-Tjaa! En nybörjare som du får väl…………..
-Ta dig i häcken, Alexandra! skrattade jag.
-Då får du allt fråga snällt, Mia! skrattade hon tillbaka.
-Nej, alltså inte så!
-Jag vet vad du menade! Bara skojar med dig för du blir helt jävla spänd när det handlar om sådant här, eller hur?

Jag var inte säker på att jag höll med, men jag nickade med spelat sur min.
-Ja, jag tänker i alla fall inte beställa någon! Det kommer säkert stå ”Der Deutsche megapanis fur die gefitten” eller något på paketet och den kommer säkert sticka ut och vibrera så att postdamen inte kan undgå att se vilken desperat och pervers själ som står där darrande framför henne!
-Inte då! Det kommer i ett diskret paket utan avslöjande text eller avsändare! Det sköts mycket proffsigt!
-Hur många har du egentligen?
-Om jag räknar alla sorterna?
-Vadå, alla sorterna? sa jag och undrade hur man kunde variera en löskuk.
-Okej, söta du! Vi har dildos och vibratorer. Dildos kan finnas med både vibrator och utan, vibratorer är allt med, som du förstår! Sen finns det både för snippan och rumpan och till och med dubbla som fixar allt på en gång! Sen har du de i metall, hårdplast, mjuk plast, gummi, latex och andra helt underbara material! Du kan få dem med fjärrkontroll, både trådlöst och med! Vattentäta och en del kan spruta ut vad du nu föredrar att fylla dem med! Vad sägs om en kraftig negerkuk som sprutan vaniljsås i din mun?

Jag bara gapade av förvåning.
-Ja, det var ju en del, men det kanske räcker för dig?
-Vad……i………helvete………? sa jag långsamt och såg på Alexandra att hon njöt av att göra mig förlägen.
-Jag vet, det är en djungel! Men nu gör vi så här att vi går hem till dig, så hjälper jag dig att beställa någon medelsvenssonvibrator i gummi som kan tänkas passa frun!
-Kommer inte på fråga! sa jag, men reste mig ändå. Det fanns nog allt för många nyfikna öron runt omkring oss. Alexandra reste sig också upp och vi gick ut därifrån, eftersom vi redan betalt.
Vi bytte samtalsämne, vilket gladde mig och pratade minnen från förr. Till slut gick vi till min lägenhet och slappade lite. Vi skulle stanna uppe sent och titta på melodifestivalen, vilket vi båda gillade. Alexandra tittade förstås mest på de unga killarna som knappt fått hår på snorren, men vi hade det trevligt ändå.

-Så, Mia! Har du bestämt dig?
-För…?
-Vilken dildo du ska ha, så klart!
Jag tittade på henne. Hon var verkligen snygg! Svart långt rakt hår, ett vackert ansikte med röda läppar och en välbyggd kropp med stora bröst. Jag var lite kortare och kurvigare och hade större tuttar, vilket hon ibland brukade reta mig för.

-Men sluta! sa jag uppgivet.
-Icke då! Jag startar min laptop! sa hon och gjorde just det. Efter en stunds väntan skrev hon så in en adress hon tydligen kunde utantill och vips dök det upp en massa rosa och ljusblåa leksaker av vuxentyp. Shit, vad grejer!
-Vi väljer bort leksakerna för män, bort med allt utan vibrator och bort med de dyraste och de billigaste! Så, nu gör vi en sökning, så ska du få se! sa hon och tryckte på ”enter”!
En lång lista med vibratorförsedda dildos dök upp. Jag stirrade storögt och Alexandra tittade med kåta ögon på listan och försökte välja något som kunde passa mig.
-Här! En rosa gummistav! Sjutton centimeter, vattentät och med vibrator. Den går på AA-batteri, vilket är bra. Ska du ha en sån?
-NEJ! Är du galen?
-Men den här då? En lila i jelly-material?
-NEJ! sa jag igen och hon lutade sig uppgivet tillbaka.
-Meh, vad tråkig du är! När blev du så tråkig? Har du redan blivit kärring, eller?

Nu var jag riktigt irriterad över att hon inte respekterade mig och jag reste mig snabbt.
-Alla är inte som du, Alexandra! sa jag bara och gick iväg. Det kändes konstigt att bli ovän med henne och jag ville verkligen inte bli det!
-Förlåt! Jag menade inget med det! sa jag lågt.
-Äh! Det är lugnt! Men kolla här bara! sa hon och lämnade datorn och gick till soffan där hon hade sin resväska. Hon bodde ju hos mig i några dagar och sov på soffan. Hon dök ner i väskan och rotade tills hon fann vad hon sökte efter. När hon ställde sig upp hade hon en hoprullad liten handduk i handen som mycket väl kunde innehålla en löskuk av formen att döma.
-Va? Har du en med dig?
-Ja! Ifall du blev tråkig och tantig! Nä, jag har ofta en med mig! Och nu ska du få se på den.
-Alltså, jag är nog inte riktigt bekväm med att se den! Du har ju……ja!
-Äh, kom hit så ska tant få se! sa hon bara och snurrade upp handduken så att den gyllenglittrande löskuken nu låg i hennes hand. Den var nog nästan tjugo centimeter och gjord som en kopia av en riktig kuk, bortsett från färgen då!

Jag tittade noga på den och försökte förstå mig på Alexandra.
-Känn på den! Och, ja, jag har tvättat den! sa hon och förekom mig. Jag ville inte visa mig feg, så jag lyfte min hand och klämde med fingertopparna mitt på skaftet. Jag blev verkligen förvånad när det nästan kändes som riktig hud.
-Du ser? sa Alexandra triumferande och skrattade.
-Shit, vad den kändes!
-Tänk dig nu att den är insmord med glidmedel, vibrerar skönt och att du drar den fram och tillbaka mellan benen!
-Men för helvete, Alexandra! sa jag och släppte den genast. Hur kunde hon hålla på så där? Hur som helst så släppte vi ämnet och började förbereda oss för melodifestivalen. Jag ställde mig på balkongen och började grilla grillspetten med fläskkarré och grönsaker, medan Alexandra ordnade med sal

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

lad och såser. Pitabröden skulle vi inte köra igång än, då de smakade bäst när de var nyvärmda.

Tio minuter kvar tills det började och nu hade vi nästan allt på plats. All maten stod på soffbordet och jag sprang och hämtade två glas och en låda rödvin. Nu skulle det bli mellomys!
Vi hade börjat äta när programmet startade och jag tyckte att det var en toppenkväll, nu när Alexandra hade lugnat sig. Presentatörerna gjorde så gott de kunde med ett uselt manus och det visades små löjliga intron inför varje låt. Varför kan de aldrig få det intressant? Vad är problemet? Vi satt och diskuterade detaljer och småtjafsade om huruvida något var bra eller dåligt.
Alexandra gick mycket på utseendet och dans och sådant, medan jag ofta analyserade låten i sig och hur stor chans den skulle ha på den internationella arenan. Då funkade det ju inte med en skånsk gitarrtrubadur som gick hem hon de gamla gubbarna och kärringarna i Sverige.
Det obligatoriska rappandet var så klart också med och vi tyckte båda två att det endast var till för att vara politisk korrekt och smöra för de få ungdomar av utländsk härkomst som möjligen kunde tänkas titta på denna traditionella institution som mellon var.

Nåja, det hörde väl till att man inte gillade alla bidrag, det var ju kanske därför den var så populär? Man kunde ju prata länge och väl om låtarna och de märkliga artisterna och det var alltid lika märkligt att tillsynes likartade människor kunde ha en sådan skild syn på vad som var en bra låt.
Vinet fylldes på allt eftersom programmet fortskred och våra kommentarer blev allt mer okontrollerade och vågade. Alexandra var nog värst, men jag kunde jag med och till slut var vi tillbaka på ämnet med dildos.
-Kolla den bitchen! Tror du inte hon hade behövt en stor löskuk i fittan så att hon slappnade av? sa Alexandra när en äldre kvinna med många år i branschen uppträdde. Att den usla låten var med berodde ju endast på att hon var en kändis.
-Jo, faktiskt så tror jag att hon kanske hade behövt sitta på något kittlande! skrattade jag och tog en klunk vin.
-Jag kan se hur ögonen hade gått i kors på henne! Hon har väl aldrig visat sig näck ens inför sin man! sa Alexandra elakt.
-Kanske det var han som köpte kuken till henne för att han själv skulle slippa?
-Oahahaha! Alexandra slog sig på låren och skrattade högt.
-Eller så har hon fått den av tillverkaren som ett prestandaprov! Klarar den av henne, så klarar den av vilken kvinna som helst!
-Fan, du är go´! Men du, ska du inte köpa en i alla fall?
-Ähh! Det är nog inte för mig!
-Men hur kan du veta det när du inte ens provat? Kom igen nu! Du är lite sugen i alla fall, va?

Jag ville verkligen inte medge det, men en smula nyfiken hade jag blivit och vinet gjorde inte mycket för att hjälpa mig dölja det! Jag var en usel lögnare som nykter och ännu värre när jag var berusad.
-Man vet aldrig! sa jag och Alexandra passade då på att vingla sig upp ur soffan och bort till hennes väska. Hon kom tillbaka med den guldglittrande dildon och slängde sig i soffan. Nu kände jag mig väldigt obekväm och kände samtidigt hur jag rodnade i hela ansiktet.
-Här! Kör hårt!
-Haha! Nu ska vi inte gå händelserna i förväg! Jag bara menade att jag kanske någon gång i framtiden kanske köper mig en! Det går ju inte att utesluta!
-Trams-flams! Passa på nu och testa den, vetja! Kostar inte en spänn och så vet du ju om de vill ha en annan modell, kanske! Det fanns ju några stycken att välja på!
-Vadå, testa? Sen i natt, eller vadå? Tror du jag kommer göra det när du bor här?
-Tror du jag kommer lämna den här? I helskotta heller! Men du, nu kommer ju din favorit! sa Alexandra och pekade mot TV´n. Det var skönt att ämnet byttes tyckte jag och vände mig mot TV´n för att se den unga killen med den bara överkroppen vinka mot publiken och sedan börja gå mot scenen.

Men hon tänkte inte byta ämne alls.
-Ner med byxor och trosor och så kör du igång, medan du fantiserar om att han slickar dig och sedan kör in sin kuk i din längtande fitta!
-Alexandra! Du är inte klok! Lägg av!
-Paaaaa-Paaaaa-Pa-Pa-Pa-Paaaaaaa! sa hon och härmade en höna, vilket hon visste att jag hatade. Blodet rusade upp i huvudet på mig och jag blev nu ännu rödare i nyllet.
-Men det fattar……
-Paaa-Pa-Pa-Pa-Paaaaaaa!

Nu tog ilskan över och alkoholen hjälpte till att förinta mitt sunda förnuft, så jag slet kuken från henne och vred på strömbrytaren så att den började vibrera med ett kraftig surrande.
-Bra Höna-Pöna! Ner med byxorna nu!
-Men jag kan väl inte……?
-Jag hjälper dig, bara! Kom här! sa Alexandra och satte sig ner på knä och började dra i mina byxor.
-Släpp! Släpp! sa jag, men hon drog ner dem till fötterna och sträckte sig sedan efter mina trosor.
-Kom igen! Du har väl inget att förlora?
-Du! Det………
-Paaaa-Paaaaaa! Av med trosorna nu och gör som jag säger! sa hon med en ton som angav att det inte var lönt att diskutera det hela. Med en invärtes suck, tittade jag mot TV´n och såg den unga killen sträcka upp armarna med mikrofonen i den ena handen innan han började sjunga.
Då drog Alexandra ner trosorna och jag knep ihop med benen.
-Nu tittar du på honom och sätter dildon mellan dina ben, annars tänker jag göra det åt dig! Du behöver det här, Mia! Kom igen nu! Det är korta bidrag i mellon! Kan du inte föreställa dig hans unga hårda kuk i din hand?
På något vis såg jag en ung hård och darrande kuk i mitt huvud nu och när Alexandra med händerna på mina knän, särade på mina ben, visste jag att jag var tvungen att fullfölja.
-Jag ska! Jag ska! sa jag och förde nervöst den surrande gummikuken ner mot mitt skrev. Alexandra tittade hänfört på den och jag koncentrerade mig hårt på att föreställa mig den släta kuken hos artisten och att jag gärna ville ha den i mig. Vilken slampa jag var! Fast jag kan inte påstå att jag tyckte det var något direkt negativt just nu. Det var mest oerhört nervöst!

-Bra! Och så lägger du den mot, bara! Just så! sa hon när jag lade kuken längs min savande våta springa och kände hur vibrationerna gick rakt in i min kropp. Jag suckade djupt och drog den lite uppåt och neråt, medan jag såg hur den unga artisten juckade med höfterna i sitt avancerade dansnummer.
-Hur känns det?
-Bra…Bra! Jag…unnnh! fick jag bara ur mig, när allt mer lustfyllda känslor började sprida sig allt längre ut från min fitta. Det lät lite när dildon gled över mina våta läppar och jag kom på mig själv med att sära ännu mer på benen så att dildon kunde glida in en bit till mellan läpparna.
-Bra, g

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

umman! Upp nu och tryck den mot klittan!
Jag gjorde som hon sagt och rös till när vibrationerna gick via klittan och rakt upp i lustcentrum i hjärnan.
-Ooooooohhhhhhh! Ohhh!
-Du ser? När du känner dig redo låter du den glida ner mellan läpparna och så kör du in den i dig med vridande rörelser, medan du smeker klittan med fingrarna. Ser du hur han juckar? Hur han skakar på sin fasta lilla rumpa? Känner du hans kuk?
-Mmmmmmmm! stönade jag bara och lät dildon glida ner från klittan efter ett par härliga sekunder. Det brann i fittan och det var så härligt drypande våt! Jag kunde inte för mitt liv förstå att jag gjorde det här, men nu var det som det var!
Gummiollonet lade sig tillrätta mid min slidmynning och jag pressade den sakta inåt medan jag vred den åt höger och vänster. Kuken gled in utan problem och jag njöt för fulla muggar när jag körde in Alexandras guldkuk till botten i min superkänsliga fitta.

Hade jag nu kunnat tänka, så hade jag släng gummileksaken och förmodligen slagit till Alexandra, men jag var för upphetsad nu. Jag körde nu kuken i min med snabba rörelser medan jag smekte mig med den andra handen. Om det var situationen som sådan eller om det berodde på vinet eller den surrande dildon, vet jag inte, men det gick snabbare för mig än när jag onanerade själv! Det var en sak som var säker.

-Jag kommer! Jag kommer! Åh, guuuuud! Åhhhh, så sköööööönt! Iiiiiiiiihhhhhhhhhhhh!
Alexandra lade sin hand på min axel och jag kunde känna hur min fitta slöt sin rytmiskt om kuken i takt med mina sammandragningar. Jag kände mig trots allt väldigt säker och trygg just nu! Aldrig hade jag gjort något sådant här innan och speciellt inte i sällskap med någon annan kvinna.
-Bra, gumman! Du såg ut att ha det skönt!
-Mmmmmmmmmm! sa jag bara och log med blundande ögon. Det hade verkligen varit skönt! Jag fick väl ta och beställa en sådan där!
Men då kände jag hur Alexandra rörde sig i soffan och plötsligt kände jag hur Alexandra hjälpte min hand att dra ut den ännu surrande vibratorn ur min fitta. Jag lät henne göra det. Det var ju ändå hennes. Men sedan kände jag något annat mellan mina ben och jag spärrade upp mina ögon och tittade ner mot min fitta. Alexandra hade tagit plats på golvet och satte just nu sin mun mot min våta fitta.

-Aaahhhhhhh! Vad fan gör du! skrek jag och slog ihop med benen om hennes huvud.
Men hon bara särade på mina ben igen och började kyssa mig mjukt rakt över mina blygdläppar.
-Alexandra? Vad gör du? sa jag igen, men nu sträckte hon ut sin tunga och började sedan att slicka mig mellan benen. Upp och sedan ner, ibland utanför läpparna och sedan innanför dem. Hon vek liksom mina läppar åt sidorna och kunde sedan slicka hela min fitta och sedan även min känsliga klitta.
-Alexandra? stönade jag. Mellon hade jag nu helt glömt och Alexandra brydde sig då verkligen inte, utan jobbade duktigt med sin tunga och sin mun. Hon gjorde det verkligen skönt för mig, det var jag tvungen att erkänna!

Hon gav sig inte, utan låg kvar där och jag lät henne. Jag slappnade av allt mer och mer och till slut fick hon mig att komma i en ännu kraftigare orgasm som inte ville sluta, så länge hennes tunga gled runt där nere.
-Förlåt! Jag kunde bara inte åta bli! Är du arg på mig, Höna-Pöna?
-Jag fattar inte! Gillar du det här?
-Gjorde inte du?
-Jo, men jag visste inte att du gillade tjejer!
-Jag har alltid längtat efter dig, Mia! Men jag har varit för rädd att bli av med dig som vän om du visste! Vad känner du nu?

Jag fick tänka efter. Jag slog ihop mina ben, för det kändes nu fel att sitta skrevandes.
-Jag kan ju inte neka till att det var skönt!
-Vilket var skönast? sa hon direkt innan jag hann fortsätta.
-Öhhh? Du! Du var skönast, men det kändes onekligen mer onaturligt och overkligt samtidigt! sa jag helt ärligt.
-Vänta! sa hon och ställde sig upp. Hon verkade inte det minsta vinglig av vinet, det hade väl förbränts! Hon kom snabbt tillbaka med ett bälte av nåt slag, fast med en stor kromad ring sittandes fastnitad. Hon slängde den på bordet och började sedan att ta av sig alla sina kläder.

-Vad gör du? Vad är det där? frågade jag oroligt.
-Vänta, så ska du få se! sa hon och klev ur sina trosor. Hon hade perfekta bröst och en helrakad fitta. Min rodnad återkom när hon gick mot mig.
-Du ville ha det lite mer naturligt? Då så! sa hon och tog sedan på sig bältet. När det var på, tog hon dildon och vred på den, innan hon körde in den genom den kromade ringen så att den nu pekade rakt fram likt en riktig kuk.

-Missionären eller bakifrån?
Jag bara gapade och förstod nu vad som skulle hända.
-Då tar vi bakifrån, så slipper du se mig! sa Alexandra och drog upp mig från soffan. Hon lade en kudde på det låga bordet efter att ha tagit undan vinet och förde mig sedan på plats på alla fyra med knäna på kudden.
Nu kunde jag titta rakt mot TV´n.
-Så! Nu kan du välja ut någon snygging, så kommer jag att knulla dig!

Jag hann inte säga någonting förrän jag kände hur gummikuken vidrörde mina fittläppar och sedan kördes in i mig bakifrån.
-Jävlar vad härligt! Du skulle se det ur min synvinkel! sa hon och smekte mina skinkor med händerna samtidigt som hon nu knullade mig som en man. Allt för mycket hade nu hänt för att jag skulle ha en klar bild över det som skedde, så jag bara lät mig tas och fann att jag verkligen inte alls ogillade det. Måhända att jag inte tände på kvinnor, men skönt var det!

-Vad fin du är, Mia! Du skulle se dina läppar glida längs gummit och ditt söta lilla rövhål som lyser som en liten rosa stjärna. Är du inte snäll, så byter jag hål!
-Nej, för faaan! sa jag stönande och var fullt nöjd med det hål hon nu knullade mig i.
Alexandra bara skrattade och ökade takten.
Kanske knullade hon mig i fem minuter, kanske var det femton? Till slut gick det för mig igen och jag skakade i hela kroppen, utmattad och tillfredsställd. Trots allt hade detta varit den skönaste upplevelsen jag varit med om och det hade jag Alexandra att tacka för.

Jag satte mig i soffan igen, när hon dragit sig ur mig och hon satte sig bredvid med kuken svajandes, våt av min fittsaft.
-Fy, faaan, vad skönt! sa jag uppriktigt och tittade mot henne.
-Visst är det! Men du?
-Mmmmmm?
-Hör det inte till att man bjuder igen? sa Alexandra med ett lustfyllt leende och förde sakta ner sin hand mellan sina ben.
Oj! Det blir nog en lång kväll!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia