Vem är du? 

Admin | Hetero | 16.05.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Dagen hade varit lång för Lillian. Plugg, jobb på det lokala badhuset, familjemiddag, 2 timmars träningspass och sen bar det av på jobb igen. Även om hon var utrustad för dagen redan på morgonen så kunde hon ändå inte hålla varken stress eller tröttheten borta ifrån sig. Det hade tagit på henne rejält den här gången och det var hon plågsamt medveten om.
Ett vardagsliv för en student kanske var stressfullt, men själv hade hon tagit det till en ny nivå med 3 jobb och Universitetsstuderande. Att hon lyckas få ett privatliv är egentligen otroligt, hon träffar inte så många förutom familjen, pojkvännen, de i träningslokalen och såklart jobbkamraterna.

Hon stod nu i omklädningsrummet och satte upp det chokladbruna håret i en kort svans framför spegeln, snart är det över tänkte hon. Bara det här sen så ska jag hem och njuta av min ledighet de närmsta 7 dagarna!

Att jobba på en nattklubb hade sina fördelar och nackdelar, man träffade alla de vänner och bekanta man inte hann umgås med men man tappade snabbt suget på festandet själv efter allt man har sett där i nyktert tillstånd. Den kvällen fortskred som det brukade, stället drog in mycket folk, det blev slagsmål så vakterna fick bryta in, någon tjej grät i alkoholyran, mycket prat, mycket dans, mycket skratt och mycket stoj. Men det var något som inte Lillian kunde riktigt släppa, det kändes som om vad hon än gjorde så blev hon skarpt iakttagen men hon kunde aldrig se vem det var.

- "Det är väl inte så konstigt, finns ögon överallt här, sluta va fånig!", intalade hon sig själv lågt då hon serverade drinkar.
Känslan fanns kvar länge innan hon kunde skaka av sig den ordentligt, oftast så känner sig Lillian osynlig då hon jobbade där, var det bara inbillning?

När kvällen var över och det var dags för städ och stängningsdags gjorde hon kort sorti av sina arbetsrutiner, tackade för sig till de andra och gick hem. Sängen var efterlängtad, men även om klockan var 4 på morgonen så ville Lillian först ta sig en dusch. Det finns ju inge skönare än att få nyduschad gå och lägga sig i en nybäddad säng!
Hon fingerkammade det fuktiga håret en sista gång innan hon lägger sig ned och bäddar in sig under täcket, så underbart nu ska jag äntligen få vila och känna lugnet i några dagar, hon hann knappt stänga ögonen innan hon somnade.

Efter vad som kändes som 2 minuter så vaknade Lillian av att det knakade i golvet utanför sovrummet, halvvaken kisar hon upp mot dörren och kan ana en stor svart skugga som rörde sig in i det nattsvarta rummet, hennes första reaktion var att det var hennes pojkvän Jens som kommit hem ifrån jobbveckan i Göteborg. Men skulle inte han komma 2 dagar senare?

- "Hej älskling är du redan hemma?", mumlade Lillian och vände sig på rygg. Hon satte sig upp för att omfamna skuggan som kom emot henne men möttes av en djup kyss och ett par armar som grep tag om hennes armar, hon frös till omedelbart. Kyssen hon fick var inget som Lillian hade känt tidigare, doften som kom ifrån mannens hals var inte heller densamma, hon tyckte även att händerna var alldeles för stora och grova för att tillhöra hennes pojkväns. På grund av förvåningen så tar det några sekunder innan hon drar sig bort från mannens läppar.

- "Vad i helvete?! Vem är du? Du är inte Jens?!"

I samma ögonblick som Lillian hinner avsluta sin mening så trycker händerna ned henne emot sängen och mannen lägger hela sin kroppstyngd över henne innan han täcker för munnen på henne. Chocken gör hennes hals snustorr och även om hon ville så kunde hon inte skrika! Miljontals frågor surrar runt i huvudet samtidigt och att hon var yr från den korta sömnen gjorde inte saken bättre. Paniken bryter ut då hon känner hur hans skrev hårdnar emot hennes lår. När hon väl lyckas att göra ljud ifrån sig så tystas de ner av hans shyssande och ena hand emot hennes mun. Hon visste då precis vad som skulle hända och hon hade ingen chans i världen, hon skulle bli våldtagen av en vilt främmande man.
Hon försöker förgäves att dra bort hans hand utan att lyckas och innan hon vet ordet av det så lyckas han vända henne på mage. Även om det är för mörkt i rummet för att se något klart så skvallrade det klickande metall ljudet att han hade handkl

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia