Undergivna Hanna och Stränga franskläraren 

Admin | Hetero | 04.12.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Bakgrund:

I förra novellen "Stränga Polischefen och söta lilla Hanna", hade Hanna från Skåne som läser franska på universitetet i Aix en Provence efter studenten, hamnat i trubbel sedan hon med sin rumskompis Amy 18 år från Amerika, kommit in på en klubb med åldersgräns på 18 år, trots att hon var bara 17. Polisen hade gjort en razzia för att hitta knark, men bett om leg på alla närvarande och det uppdagades att Hanna var där olagligt.

Hon blev tagen till förvar på polisstationen och polisen förklarade att det var ett allvarligt brott i Frankrike att vistas på lokal med spriträttigheter och vara under 18 år.

Hanna fick välja mellan polisanmälan vilket automatiskt skulle innebära relegering från universitetet och hemskickning, vilket vore en katastrof för henne, då hon tänkt studera vidare på det berömda Sorbonne universitet i Paris.
Alternativet var att få sin bestraffning där och då på stationen.
Hanna valde givetvis att ta sitt straff på polisstationen!!

Del 2.
När Hanna på natten kom hem till huset hos deras värd, Lektorn i franska på universitet, väntade Amy på henne och frågade vad som hänt.
Hanna förklarade allt som skett på polisstationen - hur hon tvingats klä av sig, fått smisk, blivit smekt av både den kvinnliga polisen och polischefen, blivit pullad i båda hålen, kysst av de båda och slutligen blivit knullad av chefen.
Hanna hade uppnått ett osannolikt antal orgasmer under kvällen.

Amy berättade att samma sak hänt henne förra året då hon också var 17 år, hon hade sedan hört från en väninna att dörrvakten som släppt in dem, misstänktes för att vara i maskopi med polischefen, som sen kunde bestämma över flickorna på stationen.

Amy tröstade Hanna, klädde av henne och kröp ner i hennes säng och smekte henne - Hanna som innan händelsen på polishuset aldrig varit haft någon lesbisk upplevelse kände hur kåtheten pirrade i henne under Amys smekningar och till slut hängav hon sig helt till ännu en helt ny erotisk höjdpunkt - dom kysstes, smektes, slickades och kom sen i en samtidig orgasm.

Vid söndag lunch kom Lektorn hem från sin weekendresa och frågade om allt varit lugnt under helgen - Hanna förklarade sitt dilemma och han bad Hanna komma in i sitt arbetsrum och förklara sig.

Lektorn hade fått mail från sin vän polischefen som beskrivit allt och informerat om att han avstår från polisanmälan, men att det är nu upp till Lektorn att bestraffa Hanna och avgöra om hon skall lämna universitet.

Hanna vädjade och lovade att det aldrig skulle upprepas igen, men Lektorn svarade att hon måste få sitt straff eller skickas hem.
Hon valde givetvis att ta sitt straff.
Lektorn förklarade att hon från och med kommande fredag, skulle stå till hans förfogande varje fredag kväll i de resterande 7 veckorna. Hanna nickade och insåg att han inte hade något val!

Veckan kröp fram och Hanna svävade mellan olust och förväntan inför kommande fredag.
Amy hade berättat att hon förra året varit i samma situation - hur hon tvekat att samtycka, men slutligen givit upp och hur hon genom Lektorns dominans insett hur undergiven hon egentligen var och vilka nya erotiska insikter hon kommit till.

Hanna började fundera i samma banor - hon som aldrig tidigare ens tänkt tanken - hon som var duktig i skolan, bäst i laget och van att bestämma och ta ansvar - hur kunde hon känna hur skönt och befriande det var att slippa bestämma, att vilja bli dominerad och bara lyda.

Hon hade känt det på polisstationen efter ett tag - hur det först var förfärligt, men sen en skön befriande känsla att bara lyda och göra som hon blev tillsagd och hur hennes erotiska fantasier hade blivit förverkligade - först ville hon inte riktigt erkänna det för sig själv, men förnuftet försvann och erotiken tog överhand.

Tänk om jag också innerst inne är undergiven, tänkte hon - att jag vill bli dominerad av en äldre auktoritär man - lära mig lyda, hänge mig åt mina erotiska fantasier och bara njuta.
Hon som hade pojkvän hemma som hon älskade, men där sexet var åt vaniljhållet med kärlek, pussar, mys och "vanligt" samlag.

Inget fel i det, men med sina nya erotiska upplevelser kände Hanna att hon nu var redo för något nytt - nu slapp hon välja, det skulle ske nästa fredag med Lektorn!

Hanna hade en gång tidigare haft mailkontakt med en äldre man och pratat om erotiska lekar med lätta dominansinslag, Hanna ville gärna, men hade inte riktigt vågat ta steget fullt ut, hon velade länge fram och tillbaka men bestämde sig till sist.

De hade träffats i hennes

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

hemstad och hon hade fått uppleva de mest otroliga erotiska fantasier hon någonsin kunnat drömma om - och fler fontänorgasmer än hon anat var möjligt.
Det mötet ångrade hon aldrig - hon tänkte på ett ordspråk av Oscar Wilde "jag ångrar ingenting jag gjort, bara det jag aldrig gjort".

Så det var inte bara med viss bävan hon såg fram mot fredagen med Lektorn!!

På fredagkvällen kallade Lektorn in Hanna till sitt bibliotek och sade att de skulle gå ut och äta middag - han befallde henne att ta av sig trosor och BH och bara ha på sig blusen och kjolen samt sina vita strumpor och skor.

Hanna blev förvånad, men gjorde som han sa, "jag vill att du skall känna dig naken när vi är på restaurangen, och jag har en liten present till dig som du skall få där"

Restaurangen låg bara en kort promenad bort - hovmästaren hälsade på Lektorn och visade deras bord i ena ändan av matsalen med fin utsikt över floden. Hanna sattes med ryggen mot resten av rummet och Lektorn mitt emot. Han räckte över en liten ask som hon öppnade - Hanna tittade oförstående på honom, "vad är detta", frågade hon.

"Ett litet ägg som du skall stoppa in i din lilla snippa, smek dig först så du blir fuktig".
Hanna tvekade, såg sig om, men ingen tittade åt deras håll - hon hade ju lovat att lyda Lektorn, vad han än befallde.

Hanna smög ner handen under bordsduken och började smeka sin klitta, hela situationen var så skämmig och så förnedrande, men samtidigt väldigt erotisk - hon blundade och fortsatte smeka sig tills hon kände hur våt hon började bli.

"Smörj in "ägget" med dina fittsafter och låt mig smaka på ditt finger efteråt", sa Lektorn. Hanna gned in det och förde in det i snippan, det gled lätt in, ett band var fäst i "ägget" så det skulle vara enkelt att dra ut. Hon sträckte över sitt långfinger mot Lektorn som sakta sög på det och njöt av hennes fittsafter - han tittade henne länge rakt in i ögonen medan han sög på fingret.
Hanna såg sig oroligt omkring den fullsatta restaurangen, men ingen verkade ta notis om dem.

"Knäpp upp alla knapparna i blusen", Hanna såg vettskrämd ut - "nej snälla, inte här" bönade hon, men lektorn var obeveklig och sa åt henne att lyda och vara en duktig flicka.
Hanna såg sig om igen, men ingen brydde sig om dem.

Sakta knäppte hon upp knapp efter knapp utom den nedersta, som i alla fall höll ihop blusen lite grand.
Lektorn log mot henne - "den nedersta också" - Hanna suckade och knäppte upp den också.
Nu hängde blusen ner men skylde inte hennes bröst - Hanna kände (tyvärr) att hennes bröstvårtor styvnade.

Plötsligt började det surra i snippan - Hanna ryckte till och såg frågande på Lektorn, som nu höll upp en liten fjärrkontroll som styrde "ägget".
Han drog hastigheten upp och ner, Hanna ryckte till varje gång den ökades.

Han lekte med henne - där satt lilla Hanna med bara bröst på den fullsatta restaurangen med en äggvibrator i sin snippa - helt utan kontroll över händelserna.

Hon kände hur ägget började verka - hon blev våtare och våtare, det fanns inget hon kunde göra - hur långt tänkte han gå??
Han såg att Hannas ögon blev glansiga och att hon hade svårt att sitta still, så han avbröt vibrationerna.

Hanna suckade, ville hon det, eller??

En kypare kom fram för att ta beställning på maten och vinet - Hanna drog ihop blusen - Lektorn tittade strängt på henne medan han bestämde menyn.
Kyparen försvann - "Gör aldrig om det där, jag vill se dina söta bröst hela kvällen" sa Lektorn - "Ja, men kyparen kan ju också se, det känns så oerhört förnedrande, jag kan inte sitta med öppen blus när de kommer till bordet"

"Du har lovet att lyda mig, vad jag än befaller - annars vet du vad som händer - du har ingen egen vilja längre på fredag kvällar, det är min vilja som gäller - den här kvällen är första steget att dominera dig och lära dig lyda i alla situationer, även de som du kommer att uppleva som förnedrande och obekväma - det här kommer att ta fram din undergivna sida som du kanske inte har upptäckt än."

Hanna tittade uppgivet ner i bordet - "se mig i ögonen, sa Lektorn, säg att du vill lyda mig i alla situationer och att du är undergiven och vill att jag bestämmer över dig"

Hanna tvekade, kunde hon verkligen uttala de här orden, tuffa modiga starka Hanna, som var van att bestämma och fatta beslut hemma.
Hon kände hur ägget började vibrera igen och insåg att han nog hade rätt - hon ville vara undergiven och lyda honom - det var inte längre bara hotet om relegering som gjorde det - hon började

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

inse att hon faktiskt ville bli dominerad.

"Jag vill lyda Lektorn vad ni än befaller, jag är undergiven och njuter av att vara dominerad och att bara behaga er." Nu var det sagt, var det bara ord eller hade hon menat det - hon visste inte själv, men insåg hur skönt och befriande det kändes att ha erkänt det för sig själv.

Lektorn såg nöjd ut och drog ner vibratorn - hon skulle inte få sina orgasmer redan.
Han böjde sig fram och nöp i hennes högra bröstvårta, kände hur den styvnade än mer, smekte den vänstra och nöp lite i den också, samma reaktion.

Han såg i hennes ögon hur kåt hon började bli, han visste att hon kommit över gränsen, nu var hon hans att leka med hela långa kvällen.
Kyparen kom med förätten, Hanna gjorde inget för att skyla sig - hon kände kyparens blickar på sina nakna bröst, men brydde sig inte längre - tvärtom, hon började njuta av det, av sin sexualitet.

Middagen förflöt, till huvudrätten var det hovmästaren själv som serverade, hans kollega hade berättat om den unga flickan som satt med bara bröst.

Hovmästaren höll på att tappa tallrikarna, så mycket stirrade han på Hannas fina bröst, han log mot Lektorn och viskade något i hans öra.
Lektorn nickade och sade, "mais oui", javisst.

Hovmästaren tog i Hannas ena bröst och smekte det, nöp lätt i bröstvårtan medan han tittade Hanna i ögonen, smekte sen det andra - Hanna rörde inte en min utan såg honom i ögonen hela tiden. Han visste inte sin lycka, hur han fick smeka denna söta unga flicka på brösten, det var årtionden sen han smekt så unga fina bröst.

Lektorn såg beundrande på Hanna, "nu var du en riktigt duktig flicka, du menade verkligen vad du sa tidigare, det var inte bara ord", Hanna nickade och kände sig glad av berömmet, hon hade blivit riktigt kåt av hela situationen, även när hovmästaren smekt hennes bröst.

"Nu är det dags för nästa steg i din lydnads process" sa Lektorn, "dra upp kjolen till midjan, så du sitter med stjärten bar på stolen"

Stolen var bred och med högt ryggstöd, så Hanna trodde inte någon bakom kunde se henne, men helt säker var hon inte - hon såg vädjande på Lektorn, men han bara nickade.
Hanna suckade och började försiktigt kavla upp kjolen över låren, halv reste sig och drog upp den mot midjan.

Nu satt Hanna med brösten bara under den hängande blusen och kjolen vid midjan, hon kände den svala stolsitsen mot sina bara skinkor.
Aldrig hade hon känt sig så totalt naken och utlämnad, dessutom i offentlig miljö.

Lektorn satte igång vibratorn, Hanna suckade och började vrida sig, det blev snart olidligt - hon tittade Lektorn rakt i ögonen hela tiden. Nu kom hovmästaren tillbaka för att duka ut - Hanna lutade sig fram över bordet för att skyla sin nakenhet, men Lektorn sade åt henne att sitta rakt upp.

Hanna såg åter vädjande på honom, men det gavs ingen pardon, hon satte sig rakt upp. Hovmästaren hade nu full insyn på Hannas välrakade lilla snippan som dessutom darrade av vibratorn - han trodde inte sina ögon, han kände hur penisen styvnade och det spände i byxan.

Hovmästaren böjde sig fram och smekte hennes klitta, kände hur den skakade av ägget som nu var på max - hon var dyblöt och kände orgasmen närma sig, gud, vad gör jag om jag kommer måste hålla igen, tänkte hon.

Plötsligt började hon skaka, orgasmen var på väg, hovmästaren smekte klittan, vibratorn gick på max - hon var hjälplös - det gick inte att hålla sig längre - Lektorn höll fingret för sin mun som tecken på att hon måste vara tyst.

Hanna bet ihop, men nu gick det inte längre, hon kände hur hon började skaka, kunde inte sitta still, vred sig som en mask - och kom i en väldig orgasm, men höll munnen stängd, hmmmmmmmm, uuuuuuuuummm, lät det, men musiken i matsalen var högre så det hördes nog bara vid bordet.

Hovmästaren var salig, han höll fram sitt finger mot Hanna - hon sög på det och kände smaken av sina fittsafter.

Lektorn berömde henne än en gång för hur duktig hon varit och nu fick hon lov att klä på sig, så de kunde gå hem och fortsätta kvällen, hovmästaren log lyckligt mot henne när de gick ut.

---------------------------------------------


Om Hanna vill och ni läsare vill kanske det kan bli en fortsättning på vad som händer Hanna hemma hos Lektorn på kvällen!!

Har ni synpunkter på denna eller mina andra noveller är ni välkomna att maila mig på: advokaten09@gmail.com

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia