underbar natt 

Admin | Hetero | 13.09.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Hej.

Jag är 25 år gammal och älskar sex och onani. Ett väldigt starkt minne som fick mig att flyga till himmelriket DÅ var jag 21år. Det va en regnig natt och vaknade till av en erotisk dröm så snoppen stod i vädret och jag var så himla kåt. Jag blir verkligen våt när jag blir upphetsad vilket har varit ett problem för att jag får nästan duscha efteråt.

Jag tog av mina kalsonger och tog lite på penisen

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

. Min snopp är ca 18cm. Sedan när jag var ung har jag länge försökt suga av mig själv utan att det gått. Men den natten tänkte jag att min snopp är stor och jag försökte på nytt helt enkelt. La mig på ryggen med rumpan upp i vädret och helt plötsligt var min snopp i munnen. Den känslan och kåtheten var helt underbar. Så ollonet och lite till var i munnen och jag slickade och sög i 20 min. Har aldrig stön

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

at så mycket i hela mitt liv. Sen blev jag så kåt att det kändes som jag kissade ut sperman och det kom ungefär ett dricksglas. Mycket av sperman svalde och resten rann ned för munnen och på lakanet. Har aldrig sett så mycket sperma någon gång. Fick duscha efteråt:D Än idag så suger jag faktiskt av mig själv. Antingen på toaletten eller i sängen Men den regniga natten har jag länge velat ha tillbaka.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia