Stränga Ridläraren och lilla söta Vera 

Admin | Hetero | 16.09.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Än en gång stort tack för alla positiva mail och komentarer till mina tidigare noveller i "Stränga" serien.
Några killar(män) efterlyser helt nya noveller, men så länge den positiva responsen från tjejer, 90% vill att jag fortätter med varianter på samma "Stränga" tema så blir det så. Girl Power!

Nu har turen kommit till Vera, 17 år från Åbo i Finland (läsekretsen är tydligen internationell) - hon har i ett flertal mail bett mig skriva en novell om henne.

--------------------

Vera är 17 år och går i gymnasiet i Åbo, hon älskar ridning och hästar och är en mycket lovande ryttarinna i Finland.

Hon har tjatat länge på sina föräldrar att få åka på ett exklusivt ridläger hela sommaren i England, dit endast lovande ryttare från flera länder får tillträde.

Till slut ger föräldrarna med sig och skickar in ansökan, det är ett mycket dyrbart internat och alltså en stor investering de gör i sin dotters framtid.

Efter några veckors väntan kommer det positiva beskedet att Vera antagits till ridlägret som enda ryttare från Finland.

Det är med spänd förväntan som Vera går ombord på flyget till London för vidarebefordran till Yorkshire där lägret ligger.
Hon anländer till den imponerande anläggningen och möts av en dam som är husmor i det hus Vera skall bo i 3 månader.
Hon installeras och visar det sig, skall dela rum med Louise, en flicka från Sverige.

Louise är 18 år och tillhör ungdoms eliten i Sverige, hon kommer från Skåne där föräldrarna har en stor hästgård.
Louise verkar betydligt mer världsvan än blyga Vera och är den som tar kommandot i rummet, jag sover där, du får ligga där.

Senare på eftermiddagen klär Louise av sig naken och tar en dusch, Vera beundrar i smyg hennes välsvarvade kropp, själv har hon något mindre bröst, men är minst lika söt som sin rumskamrat.
Vera är dock inte lika frimodig som Louise, utan klär av sig vänd mot sängen och tar snabbt på sig sin badrock innan hon går in i badrummet. Hon har aldrig visat sig naken inför någon annan tidigare.

På kvällen träffas alla eleverna i matsalen, där Ridläraren och hans assistenter tar emot - det serveras endast alkoholfria drycker till de 25 utvalda flickorna.

Ridläraren hälsar välkomna och går igenom de stränga regler som gäller: lektioner varje dag, frukost 07:00, uppställning i ridhuset 08:00, lektioner till lunch 12:00, fysisk träning och ytterligare ridlektioner till 17:00, middag, sen teori på kvällarna utom fredag/lördag kväll.

På rummen skall vara släckt 22:00, väckning 06:00 varje morgon.
Fredag och lördag kvällar är fria, men alla flickor skall vara tillbaka i rummen senast 24:00.

Ridläraren förklarar tydligt att disciplin är skolans ledord, det är A och O för en framgångsrik ryttare, inget slarv med tider

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

eller annat tolereras.
Han gör glasklart att sen ankomst mer än en gång kan rendera i avstängning från lägret - och att inte finnas på rummen 24:00 på fredag/lördag kvällar betyder omedelbar hemskickning.

Ridläraren, en stilig man i 60-års åldern, gör ett mycket strängt intryck på alla flickorna och Vera tittar skrämt på Louise, som inte verkar bry sig lika mycket.
Till sin hjälp har läraren 5 yngre assistenter, duktiga ryttare från hela England - de är alla i 25 års åldern och flickorna tittar trånande på de snygga killarna.

Ridläraren avslutar mötet och uppmanar alla att gå till sina rum för tidig sänggående inför morgondagens första träning.

På rummet himlar Louise med ögonen och suckar, såg du killen längst ut till höger, gud så cool, bland de snyggaste jag sett.
Vera håller med, men är inte lika entusiastisk som kompisen, hon är mer seriös och helt inställd på att lyckas med träningen och komma hem som en ännu bättre ryttare.

Veckan förlöper bra, träningen är hård, men Vera trivs och är van med det hemifrån - Louise verkar ta lite lättare på allting och är mest intresserad av att komma till tals med "sin" tränare.

På fredag kvällen klär de upp sig för att ta bussen in till stan och kolla vad som finns i form av nöjen, Vera hade hellre stannat på rummet och läst, men Louise insisterade på att de skulle kolla läget.

De går till en bar som verkar livlig och med bra musik - Louise beställer 2 Gin/Tonic, Vera tvekar, hon dricker inte alkohol i vanliga fall, men vill inte verka alltför barnslig inför väninnan.

Plötsligt rycker Louise henne i armen - titta, där kommer 2 av tränarna, den som Louise gillar och hans kompis som Vera sneglat på några gånger.

Killarna, Eric och James ser förtjusta u:, Wow, our Nordic Beauties, nice to see you here!

Louise ler och njuter, Vera rodnar och tar en klunk till av drinken.
Trycket ökar i baren, drinkarna flödar och dansen börjar - Vera dansar med James och känner hur han smeker henne så fort han kommer åt, hon känner sig smått berusad och låter honom hållas, hon gillar honom verkligen, men känner att hon håller på att tappa kontrollen.

Eric och James föreslår att de skall fortsätta hemma hos Eric, som bor i närheten, Vera vill inte, hon ser att klockan är 11 på kvällen och att de bara har en timme på sig att komma hem.

Louise bara skrattar och vill fortsätta - killarna förklarar att reglerna inte gäller när de är med dem som är assisterande lärare - de lovar att köra dem hem lite senare.

Nya drinkar, mer musik, Vera ser hur Louise och Eric går in på ett av rummen, James smeker och kysser henne, tar av henne blusen, men blir stoppad när han vill knäppa av BH´n.

Vera förklarar blygt att hon är bara 17 år och oskuld, petting är OK, men inte mer - James ser lite

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

moloken ut, men inser att han nog får vänta lite - han är mycket förtjust i den söta Vera. De fortsätter att pussas och kramas tills Vera ser på klockan att hon är 01:00, en timme över tiden - James lugnar henne, men hon känner att de måste åka hem.
James hämtar Eric och Louise och de skjutsar hem flickorna.

Framme vid huset smyger de in i korridoren till sitt rum - när de öppnar dörren sitter husmor i fåtöljen med klockan i handen - "Jaha,
vet ni vad klockan är - halv två på morgonen, ni är 1 1/2 timme för sent - det här måste jag rapportera till Ridläraren - ni kommer att skickas hem. Första veckan och ni har redan brutit mot den viktigaste regeln"

Flickorna blev likbleka och försökte förklara att de varit med Eric och James som sagt att reglerna inte gällde när de var med dem.
Husmor tittade föraktfullt på dem och på pekade att det bara finns en chef, Ridläraren, det är han och ingen annan som bestämmer.
Det här måste jag rapporetera i morgon, God natt!!

Vera sov oroligt resten av natten, hon drömde om hur hon skickades hem, hur arga och besvikna hennes föräldrar blev, hur hela hennes ryttarkarriär slogs till spillo.

Nästa morgon vid morgonsamlingen meddelade Ridläraren att 2 elever misskött sig och riskerade att skickas hem, alla flickor såg på varandra och undrade vilka det var - Ridläraren tittade ut över flickorna och sade att de två skyldiga skulle infinna sig på hans kontor på kvällen direkt efter middagen.

Dagen släpade sig fram för Louise och Vera, de försökte få kontakt med Eric och James, men de höll sig undan hela dan.

Det blev en nervös middag för Vera och Louise, de åt nästan ingenting och höll sig kvar i matsalen tills nästan alla flickor gått ut - de gick till rummet och snyggade till sig inför mötet med Ridläraren - de kom överens om att ha blus och kjol och se prydliga ut.
De gick på darrande ben mot hans kontor, knackade på dörren och steg in.

Ridläraren såg mycket sträng ut när han tittade upp på dem - inte en vecka har gått och ni har brutit mot den viktigaste regeln på skolan - att vara inne på tid på fredag/lördag kvällarna, vad har ni att säga till ert försvar??

Flickorna förklarade nervöst vad som hänt, att Eric och James sagt att regeln inte gällde när de var med dem - Ridläraren blev än mer uppbragd, vad menar de, var killarnas ord viktigare än hans??
Hur dumma kunde de vara, det var hans ord och skolans regler som gällde, inget annat!!

Flickorna krympte ihop inför hans vredes utbrott, de kände sig små och utlämnade.


-----------------------------

Fortsättning följer, om ni vill, nästa vecka...

Maila mig gärna förslag på vad som skall hända med de stackars flickorna då!!

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia