Ståndet på nakenbadet, del 2 

Admin | Hetero | 25.12.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det här är en fortsättning från 13-01-11

Vi stod på stegen vid bryggan. Den läckra mogna kvinnan hade just runkat av mig över sina stora, bruna bröst. Hon tog sedan den halvslappa kuken i sin mun och sög girigt.

Vi avbryts plötsligt av att det kommer folk på bryggan. Hon ger kuken en snabb kyss och hoppar från stegen i vattnet. Jag hoppar efter och vi simmar ut en bit. Snart vänder vi tillbaka och simmar in på vatten där vi bottnar. Vi står med vattnet till axlarna och tittar på varandra. Hon ser både generad och kåt ut.

- Är du ensam här på stranden, frågar hon.
- Jag är ensam, säger jag
- Min man har åkt utomlands så jag åkte hit några dagar, säger hon.
- Okej, du är gift, säger jag.
- Ja, men jag ..., säger hon och avbryter sig.
- Du gjordet det så skönt på mig, du har underbara bröst, säger jag och smeker hennes bröst under vattnet.
- Jag brukar inte göra så där med män jag träffar på stranden, säger hon och skrattar till.

Jag tar ett allt fastare grepp om hennes bröst. Ohhh, så stora och fasta dom är! Hon gör inget för att hindra mig utan tar ett rejält tag runt min kuk.
- Älskar din kuk. Jag måste få den i mig, säger hon med darr på rösten.
- Trodde du har dina dagar eftersom du sa det tidigare, säger jag.
- Det är inte så. Va nåt jag sa bara. Brukar inte vara otrogen. Jag blev störtkåt när jag fick se din kuk. Min man har nog bara hälften så stor.
- Har du aldrig varit otrogen, undrar jag.
- Jodå, några gånger. Min man kan inte tillfredställa mig. Han känns inte i mig om du förstår, säger hon och kramar min kuk hela tiden.
- Var det skönare med de andra männen, frågar jag.
- Finns ingen man som tillfredsställt mig. Dom hade väl lite större än min man men det kändes inte så mycket skönare. När jag blir riktigt upptänd när jag ligger med en man så känns det som kuken försvinner. Den känns inte så mycket. Jag är nog ganska rymlig där nere och behöver något stort, säger hon och kramar kuken lite extra.
- Men dom kunde väl tillfredsställt dig på annat sätt, säger jag.
- Min man slickar mig ofta och ibland går det för mig då. Men det blir ingen fantastisk orgasm av det. Det är sköna

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

re när några fingrar stoppas in djupt i mig, säger hon. Jag vill ha själva penetreringen djupt in i mig. Då brukar det gå för mig så där skönt. Men jag väntar på något ännu skönare. Jag tror din kuk skulle ge mig den där orgasmen jag aldrig fått. Det var så jag kände när jag såg dig med fullt stånd på bryggan. Men jag hade lovat min man att vara trogen när han är utomlands.

Vi simmar ut mot stegen på bryggan och klättrar upp. När hon klättrar upp halvvägs frågar jag varför hon har bikinitrosor på sig.
Hon ser lite generad ut.
- Jag har rakat mig där nere. Jag har aldrig gjort det förr eftersom min man vill att jag ska ha hår där. Vågade inte gå naken när jag är rakad, säger hon.
- För att din man inte skulle gilla det, frågar jag.
- Ja, lite kanske. Han tycker det är slampigt att raka sig där.
- Vad vill du själv, frågar jag och ber henne stanna på stegen och vända sig mot mig.
- Jag tror det skulle kännas spännande, säger hon och ler.
- Att gå helt näck med rakad fitta?
- Jaaaa, säger hon och ger mig en kåt djup blick.

Jag tar tag i hennes bikinitrosor och drar långsamt av dom till hon står där helt naken. Fittan är rosaskimrande och vacker i sin nakna glans.

- Va fin du är! Fittan ser härlig ut, säger jag.
- Ohhhh, jag är så kåt säger hon med en flämtning.

Jag knyter fast bikinitrosan på stegen och säger att hon inte behöver dom idag. Smeker hennes fötter och ben. Kysser henne på benen och uppåt. Hon särar villigt på låren. Jag kysser insidan av låren. Plötslig hörs folk som kommer på bryggan. Jag kysser henne över blygdläpparna innan vi avbryter oss och klättrar uppåt. Några tjejer hoppar i vattnet direkt från bryggan. Jag klättrar tätt bakom henne på stegen. Så nära att min kuk sväller till fullt stånd. Jag trycker kuken mellan hennes fylliga stjärthalvor precis när vi kommer upp för stegen. Hon stannar. Stönar högt och trycker stjärten mot kuken.

- Jag måste få den, säger hon.
- Vet du något bra ställe man kan göra det på stranden, frågar jag upphetsad.
- Där uppe tror jag, säger hon och pekar upp mot en höjd bland några sanddyner.
- Tror du inte att någon kan komma där och se

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

oss, säger jag.
- Ohh, det vore nästan bara skönt om nån såg oss. Skulle nog bli ännu kåtare då. Kom nu så går vi, säger hon och griper min hand.
Vi går med raska steg mot höjden. Kuken står rätt upp och några kvinnor skrattar och säger något. Känns aningen pinsamt men mest skönt när kvinnorna tittar på kuken.

Hand i hand med min underbara kvinna med de härliga brösten brinner kåtheten i mig och inget kan stoppa oss. Snart är vi uppe på höjden och ingen ser oss.

- Jag vill rida dig, säger hon med kåt stämma.

Jag lägger mig i den solvarma sanden och hon stätter sig grensle över mig. Griper tag i kuken och styr den mot fittan. Hon stönar högt när hon gnider den stenhårda kuken mot fittläpparna. Hon trycker fittan över kuken och sakta, sakta slukar den hala kåta fittan kuken som går i botten. Hon sitter stilla en stund. Hennes kropp är spänd som en fjäder och jag suger på de superstyva bröstvårtorna. Kramar de stora tunga brösten.

- Ohhh, du fyller ut min fitta helt. Din kuk kommer åt något som ingen gjort förr. Längst inne har det känts tomt, där har jag inte känt något förr. Din kuk fyller ut tomrummet så fullständigt. Så underbart! Nu känns det så oerhört skööönt! Det känns så mycket. Överallt. I hela fittan, säger hon och börjar rida mig sakta. Med hennes stora tuttar gungande framför mina ögon känns det som sprutet inte är långt borta.

Hennes ansikte förvrids av njutning. Hon gapar och andas häftigt. Då får hon plötsligt en oerhört kraftig orgasm där fittan kramar min kuk som i kramper. Hon skriker rätt ut och skakar i hela kroppen. Jag kramar tuttarna och känner hur sprutet kommer djupt inne i hennes fitta med sån kraft att det spänner i kuken vid varje sprut.

Vi faller ihop i varnadras armar en stund innan vi båda är redo för att fortsätta att göra det skönt för varandra. Det blir tre gånger till innan vi känner oss tillfredsställda.

- Du uppfyllde mina vildaste fantasier. Din stora kuk gav mig orgasmer som jag inte trodde fanns, säger hon och kysser mig.

På kvällen går vi ut och äter. Där får jag hennes mobilnummer som jag ska ta väl vara på.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia