Spegeln 

Admin | Hetero | 07.08.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

SPEGELN

Var det verkligen möjligt att mannen som varje natt drev mig till vansinne med sina händer och tunga levde sitt liv bakom en spegel? Var han bara en dröm som min sjuka och sexuellt utsvultna hjärna uppfunnit eller fanns det en värld bortom spegelglaset? Det troliga var att jag var redo för psyket men det skulle jag aldrig erkänna för någon, eftersom det skulle innebära att jag skulle förlora den man som var natt kröp ner i min säng och förverkligade alla mina sexfantasier.

Så fort vi gick in genom glasdörrarna till loppmarknaden var det något som drog mig mot lokalens borttesta hörn. Som dragen av en osynlig lina flyttade jag mig målmedvetet mot hörnet, där det vid första ögonkastet bara verkade finnas trasiga byråer, skåp och annat bråte. En närmare titt avslöjade att även glasrutor och spruckna speglar staplats på varandra i hörnet. Halvt gömd mellan ett högt svart skåp och spånväggen stod spegeln. Den kvadratiska spegeln, kantad av en svart flätad smideskant och flammigt glas av ålder var den något som i normala fall inte skulle komma in i mitt lilla hem där det mesta gick i mjuka pastellfärger. Ändå var det något som gjorde att jag inte kunde släppa den från mig.
Det var en helt vanlig spegel, bara äldre och fulare än alla andra som kastats in i hörnet, men något gjorde att jag inte kunde låta bli att kasta ut närmare 500 spänn för den. Jennie som var med, skrattade rått när jag full av damm och med spindelnät i håret kom släpande med den ca 150 centimeters höga spegeln fram till kassan.
– Du kan inte på fullaste allvar mena att du tänker köpa detta fula monster! Utbrast Jennie häpet och stirrade på monstret när jag utan att pruta plockade fram plånboken och började räkna igenom mina pengar. Mannen bakom disken greppade raskt sedlarna och stoppade ner dom i kassalådan.
– Vad är det för fel på den här? Fräste jag tillbaka och kunde inte låta bli att beundra mitt köp, samtidigt som en liten del av mig undrade vad jag egentligen pysslade med.
– Den här spegeln blir perfekt i sovrummet, på väggen mittemot sängen… Hörde jag mig själv säga och blev själv förvånad över vad jag sagt, eftersom spegeln på inget sätt passade in i min lya. I ögonvrån uppfattade jag hur mannen bakom kassan hajade till, tittade upp från kassalådan och såg på mig en kort stund och lågt muttrade något, mer till sig själv men ändå tillräckligt högt för att jag skulle höra det:
– Du kommer att gilla att ha den i sovrummet… innan han återgick till att räkna dagens kassa.
– Vad menar du med det? Krävde jag att veta och kunde inte låta bli att se hur det i en microsnabb sekund glittrade till i hans ögon av något som inte går att förklara. Det gick så snabbt att jag inte ens är säker på att det verkligen varit något jag sett. Mannen log ett varglikt leende som inte nådde ögonen som plötsligt fått en underlig glans och vidgade pupiller. Lugnt och utan att släppa mitt ansikte med blicken besvarade han min fråga:
– jag menar bara… finns det någon kvinna som inte gillar att ha en spegel i sitt sovrum och finns det någon spegel som inte önskar att få vara en kvinnas sovrum? Kan du föreställa dig hur många nakna kroppar som denna spegel sett och hur många sovrum som den placerats i…
Hans vansinnesskratt följde oss ut genom dörren.

Vacker var den absolut inte och visst såg den en smula malplacerad ut där den stod lutad mot den champagnerosa väggen i mitt sovrum, ändå så var det något som gjorde att den passade in, för att inte säga att den nästan verkade höra hemma i mitt rum. Ju mer jag såg den desto vackrare blev den i mina ögon och jag ljuger inte när jag säger att jag tillbringade närmare två timmar liggandes i sängen och bara tittade på mitt dyra loppisfynd. En spegel som verkade vara ”ur” gammal måste ha varit med om en hel del och sett en massa saker spegla sig och om dessa saker fantiserade jag om medan jag tillbringade timmarna i sängen med blicken fäst på spegeln. När skymningen föll tände jag de ljus som jag alltid hade stående på var ledig yta i rummet. De dussintals ljusen jagade bort skuggorna och gav det i övrigt kala rummet en mjukare och intimare stämning. Det var inte ett ljus som dög att läsa i, snarare var det ett sken som kärlekspar använde vid romantiska tillfällen, men för mig hjälpte de levande ljusen min kropp och hjärna att slappna av efter en hård arbetsdag.
Som hypnotiserad av den slitna glasytan som gjorde att min spegelbild verkade suddig och oklar klädde jag av mig. Greppade linningen på t-shirten och drog den över huvudet, droppade den vid mina fötter och vred mig runt ett halvt varv. Korsade armarna över brösten och studerade mig själv i spegeln över axeln. Någon gång i tidiga tonåren hade jag kanske studerat mig naken i helfigur, men det var länge sedan. Nu för tiden hade jag knappt ens tid att spegla mig med kläderna på… Längst tid framför spegeln var jag när jag borstade tänderna och sminkade mig, men aldrig att jag klädde av mig bara för att bedöma mitt yttre.
Hur många kvinnor har stått framför denna spegel och skalat av sig plagg efter plagg för att slutligen blotta sina kroppar, och studera den på samma sätt som jag just var på väg att göra? Förde händerna till ryggen och kände haken på behån. Knäppte med vana fingrar upp den och lät axelbanden glida nerför armarna tills även den hamnade över tröjan på golvet. Fortfarande med ryggen mot spegeln såg jag mig än en gång över axeln och studerade den bit av kroppen som låg bar inför min granskande blick. Ljusens dansande lågor gjorde att min hud som större delen av året befann sig i likblekt tillstånd, fick färg i spegeln som låg åt det svagtbärnstensfärgade hållet. Axlarna hade inte den bredhet som symbolis

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

erade mannens axlar, inte heller antog de formen av 80-talets axelvaddar utan var mjukt och kvinnligt sluttande. Under huden syntes konturerna av ryggraden som likt en svanhals välvde sig från nacken och in under jeanslinningen. Väl synliga och markerade i denna pose, med armarna löst korsade över bysten som en gest att dölja bröstens nakenhet, buktade benen ut på ryggen likt början på ett par avsågade änglavingar. Efter något velande kom jag fram till att jag snarare hade timglas formad kropp än päronformad även om min midja inte var riktigt så smal som ett timglas så var jag närmare den formen än päronet med svällande höfter. Långsamt vred jag mig tillbaka och blickade in i spegeln. På sättet jeansen satt så hade jag höfter, för långt ner på dessa vilade jeansen och knappen som troligen var det enda som höll byxorna uppe befann sig någon centimeter under navelns grop. Knäppte upp knappen på jeansen och drog långsamt ner dragkedjan och utan att behöva göra något ytterligare åkte jeansen ner och lade sig runt mina anklar. Lyfte fötterna en i sänder och klev ur dom. Stående framför spegeln klädd endast i svarta tangatrosor och vita Tubsockor kändes det fel på något set. Tittade ner på mina fötter och viftade prövande på tårna. Japp! det var sockorna som inte riktigt passade in i bilden. Raskt befriade jag fötterna från de vita värmande sportsockorna och tånaglarnas blodröda lack passade bättre samman med bilden av den nästan nakna kvinnan som studerade mig från spegeln. Rätade på ryggen, parkerade fötterna bredsida mot bredsida och vickade nacken ett par grader åt vänster. När modet ännu fanns kvar befriade jag mig även från trosorna som gick samma väg som jeansen. Stilla studerade jag min spegelbild och kunde inte släppa taget om känslan av tillfredsställelse som jag förvånande nog kände då jag såg min nakna kropp. Kanske var jag inte modellskön, och knäna kunde ha varit vackrare men jag blev förvånad över att jag inte var fulare. Dåligt självförtroende och självkänsla är kvinnans evige följeslagare.
Påverkad av min modighet förde jag handen över låret, över den tunna behåringen på venusberget, lät naglarna lätt rispa över den platta magen och kände musklerna darra till som en kort inandning under skinnet, innan handen fortsatte färden mot det vänstra bröstet. Med en långsam rörelse förde jag långfingret runt hela bröstet, från gropen i halsen till armhålet och långsamt tillbaka igen. Till min förvåning såg jag i spegeln hur blicken i mina ögon förändrades och även hur vänsterbröstets vårta långsamt styvnade och hårdnade för att slutligen likna ett färskt och saftigt hallon. Kupade handen över bröstet och kände vårtans hårdhet i handflatan. I mitt tycke lagom stora bröst, bara B-kupa, men fasta och toppiga med en smultronröd vårta på toppen som i just denna stund sträckte sig mot taket. Gjorde samma rörelse med handen runt det andra bröstet för att slutligen även ha det bröstet under handens kupa och vårtan hård mot handflatan. Kände mig levande och genom kroppen strömmade vågor jag inte känt på länge och knappast ens längre kände igen. Genom spegelns åldrande glas, mitt i skymningens mörker och omgärdad av stearinljusens fladdrande gul/röda lågor kunde jag nästan tas som vacker. Sedd genom spegeln var jag vacker där jag stod som en nervös oskuld med händerna på brösten och låren så hårt ihop pressade att venusberget bara framträdde som en skugga, bland alla andra skuggor i rummet. Så ytterst stilla som för att inte krossa stämningen som infunnit sig i rummet, lät jag handens fingertoppar glida längst med kroppen, över revbenens hårda ben och magens skälvande muskler. Ner mot den mjuka skuggmattan mellan mina ben.
Min nyfikenhet för min egen kropps hemligheter var väckt. Jag hade aldrig funnit intresse av att tillfredställa mig själv med hjälp av handen. Hade aldrig haft intresse av att onanera, så detta var första gången jag medvetet lät min hand utforska kroppen. Håret som nuddade mina fingertoppar var kort, småkrusigt och strävt, en känsla inte olik bränt hår. Höll andan medan jag förde handen mellan låren som jag omedvetet särat och lade handen med handflatan mot underlivet som en skyddande handske över blygden. Fingrarna blev fuktiga när kontakten och hårdheten mellan hand och fitta ökade. Kastade huvudet bakåt av njutning som bara blev starkare samtidigt som tvivlet gnagde i mig. Jag viste inte om jag ville fortsätta om jag borde fortsätta men inte heller om jag kunde sluta, men jag hade lärt som liten att fina flickor inte pillar på sig själva. Men jag var inte liten längre och jag ville känna vågen som drev genom min kropp bli ännu starkare. Kanske kunde jag få mig själv att se stjärnor.
För första gången få en orgasm på egen hand.
Såg förvandlingen i spegelbilden. Pupiller som mörknade, förstorades och torra blodfattiga läppar som särades i alltmer ansträngande andhämtning. Tungspetsen som svepte ett varv i uppmjukande syfte över läpparna för att strax efter åter försvinna in bakom tänderna. Förändringen skedde framför mina ögon och det enda jag behövde göra var att långsamt röra handen fram och tillbaka, ömsom hårt ömsom mjukt och ömsom hålla handen stilla och bara låta långfingret röra sig i snabba rörelser i sidled. Rörelsen ökade efterhand som vågen ökade och handens kramand om bröstet hårdnade. Snart, snart var jag där… Ögonen tårades av längtan, halsen torkade igen av mina allt häftigare andetag, huvudet kastades tillbaka av okontrollerbara ryckningar och benen hotade att vilken sekund som helst vika sig. Oförmögen att hålla emot kände jag varje muskel i kroppen krampa, kände pirrandet i fittan öka för att slutligen börja pulsera i häftiga och efterlängtade pulser. Med varje muskel darrande

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

s kunde benen inte längre hålla mig upp och jag föll ihop på golvet, fortfarande med handen mellan benen och den andra om mitt bröst. Vill sluta ögonen och svepas bort av den välförtjänta sömnen. Men återhämtningen blev kortvarig eftersom telefonen på sängbordet plötsligt började leva.
– Du verkar andfådd… har du sprungit? Undrade Jennie då jag på femte signalen, orkade röra mig och lyfta telefonluren.
– Skulle man kanske kunna kalla det… svarade jag matt och hade ingen lusta att redogöra vad jag pysslat med då hon störde mig.

Min hjärna hade redan somnat när Jennie avslutade samtalet med orden:
– Du verkar trött, jag ringer dig i morgon i stället.
I ren reflex sträckte jag ut handen och lyckades träffa klykan med telefonluren. För trött för att tvätta mig och borsta tänderna drog jag bara täcket över mig och kurade ihop mig i sängen i fosterställning. Stearinljusen var bortglömda i samma stund som orgasmen skakat mina organ ur sina fästen, men de skulle slockna när de brunnit ut… som vanligt.

Hur länge jag sovit vet jag inte och inte heller vet jag riktigt vad det var som fick mig att vakna. Kanske var det rörelsen i resårmadrassen, kanske var det mina andetag som plötsligt verkade ha förökats till det dubbla eller bara vetskapen om att jag inte längre var ensam i mörkret.
Ett fjäderlätt andetag mot vaden som i sömnen, hamnat utanför täcket fick mig att spänna kroppen i panik, skräck och i en rädsla värre än jag någonsin tidigare upplevt.
Någon andades mot mitt ben!
Någon inte bara andades mot mitt ben, utan även mjuka kyssar utdelades mot mitt ben. Kyssarna och de vindlätta blåsningarna rörde sig från vaden upp mot knävecket och det enda jag kunde göra var att ligga stel som en pinne med hjärnkapaciteten nere på siffran 0. Kunde inte skrika, inte röra mig och knappt andas. Det enda jag kunde göra var att ligga kvar och känna hans läppar, andetag och små nafsningar på mitt ben. Rummets kyla träffade mitt andra ben i samma sekund som täcket veks upp och placerades på min rumpa och åter kände jag hans läppars, tänders och tungas beröring mot min kylknottriga hud. Försökte vrida mig runt till rygg för att se vem tusan det var som mot mig vilja vågade tafsa på mig, men han var snabbare än mig och med båda sina händer placerade på min korsrygg hade jag inte en chans att röra mig.
– Vem jag är kan kvitta. Viskade han med en underligt ekande röst som genast förde tankarna till samtal i ett tomt kaklat badrum. Som om han satt på botten i ett tomt badkar och pratade… Innan jag han reda ut mina förvirrade tankar fortsatte han tala samtidigt som han kysste mitt smalben.
- Vem jag är spelar ingen roll… Men din ohämmade njutning framför spegeln tidigare i kväll, tvingar mig att röra dig. Jag kommer aldrig att skada dig, jag vill bara se dig njuta på nära håll. Hans läppar hade nått till knävecket och som en glad hund slickade han mig i vecket med en mycket sträv tunga. Kunde inte låta bli att rysa till av oväntad njutning samtidigt som jag insåg att jag var i en galnings våld och att det skulle sluta med att jag blev mördad, våldtagen och knivhuggen. Kanske inte i den ordningen men jag skulle hittas stendöd. Men tvivlet fanns kvar, om jag nu skulle våldtas varför då inte bara få det överstökat istället för att med smek och kyssar försöka hetsa upp mig? Det värmande täcket hade under mina tankars funderingar avlägsnats från min rumpa och jag insåg med ens att det sista hindret var borta och jag låg helt naken, utlämnad i sängen, utan något som skylde mig från hans blickar. Samtidigt som hans beröring började tända mig, kunde jag inte låta bli att rädslas inför tanken på vad han skulle hitta på. Jag hade inte riktigt fått chansen att protestera, eller så hade mitt undermedvetna just önskat sig den behandling han gav mig. Hur som helst så protesterade jag inte det minsta, utan snarare slappnade av då varma händer började massera mina lår. Med knådningar och smakningar fick han en låga av eld att tändas i min kropp. Passion och lust blossade upp inom mig. Han satt gränsle över mina smalben och även om jag velat röra mig och fly fältet så satt jag fast i ett hårt grepp medan den ljuvliga massagen långsamt tinade upp mig. När låren ansågs färdig behandlade gick flinka fingrar vidare till mina skinkor som även de fick sig en grundlig massage med knådningar, smekningar och blöta pussar. Hade vid det här laget svårt att ligga stilla och pressade mitt dunkande underliv ömsom mot hans masserande händer och ömsom mot madrassen under mig. Kände skinkorna säras och hans hand röra sig ner mot mitt sköte som jag gissade, flödade av lusta. Långsamt rörde han handen framåt och nuddade slutligen min bultande klitta med en fingertopp. Hela min kropp darrade till och en flämtning av längtan letade sg upp genom halsen. Utan att direkt vara medveten om det försökte jag pressa mig närmare hans fingrar, strävade efter att känna dom inom mig men innan min önskan uppfyllts var handen borta efter bara ett par snabba smekningar. Hans grepp om mina ben hade lättat och han viskade med hes röst:
- Vänd på dig…
Med ögonen hårt slutna, gjorde jag som han sa och hamnade på rygg under hans blick. Kände hans blick glida över min kropp och i en attack av blygsel korsade jag armarna framför bröstkorgen. En ide som självklart var lite i senaste laget. Han hade redan sett mina toppiga bröst vars vårtor under hans behandling blivit som stenhårda russin. Åter satte han sig tillrätta och mina ben var än en gång låsta under hans tyngd.
- Öppna ögonen, Krävde han med än hesare röst och oförmögen att låta bli slog jag upp ögonen och flämtade till av överraskning...


En fortsättning kommer! // Queenie

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia