Sommarsex 

Admin | Hetero | 04.05.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Berättelsen om Johanna

Det jag nu berättar hände före gloryholens tid och när internet inte fanns, jag var 20 år gammal och precis slutat skolan och va ute o röjde ganska mycket. Älskade sex lika mycket då som nu, P piller och ganska få sjukdomar gjorde att man knullade runt en del utan att vara särskilt bekymrad. Nåväl vi va ett par tjejer som campade och tittade på hästtävlingar i en vecka, vi såg (ser) bra ut så killar behövde vi inte ragga utan dom kom till oss.
Problemet va bara att jag och min kompis Sofia hade glömt våra p piller så vi vågade inte gå hela vägen så att säga, vi hånglade upp grabbarna, sög av dom och gick otillfredställda därifrån.
Detta gjorde dock oss till favoriter bland grabbarna då vi båda med glädje svalde satserna framför ögonen på killarna vilket gjorde dom ännu kåtare.
Sofia o jag började därför tillfredställa varandra med tungor, fingrar och vad vi kom över, det gick hett till i vårt tält må ni tro.
Fjärde dagen när vi t.o.m tröttnat på hästarna så cyklade jag o Sofia en sväng till en sjö på kvällen då detta va efter industrisemestern så va det öde på stranden när solen började gå ner. Vi klädde av oss nakna och sprang i vattnet, vi kysste varandra spontant bara av glädjen att allt va så härligt. Vi simmade in till bryggan o jag bad Sofia lägga sig ner med benen utanför så jag kunde kyssa hennes sköte. Hon smakade salt o som en kvinna ska,vi skrattade och skojade om hur mycket vi skulle ge för att få en riktig kuk i oss nu " jag skiter i om jag blir med barn" skrattade jag, vi konstaterade att den möjligheten att vi kunde bli med barn gjorde oss ännu kåtare, vi b

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ytte plats och precis när min första orgasm blötte ned Sofias ansikte så hörde vi någon komma på stigen till stranden, försent, vi va upptäckta 2 killar och 1 tjej spärrar upp ögonen när dom ser oss. Vi reser oss upp och går något generade till omklädnings hytten för att klä på oss, då kommer tjejen i sällskapet in och ställer sig framför Sofia o säger " det såg skönt ut" "jo" stammar Sofia " får jag pröva?" " Öh ja visst" Och innan hon svarat klart ligger tjejen på knä framför Sofias helrakade mus och slickar henne utmed låren, Sofia särar på benen för att sedan lägga sig på den smala britsen, Jag känner hur mitt blod kokar och börjar därför klä av tjejen och stoppar sedan in ett finger i henne för att upptäcka att hon va minst lika våt som sofia o jag.
Killarna? tänkte jag jo då dom stog o kikade försiktigt vi dörren, nu jävlar tänkte jag så jag bad dom klä av sig och ta ett dopp och komma till baka en i taget. Sagt o gjort den första killen kom in med ett präktigt stånd, dom andra två fick snällt vänta utanför, Jag sög in hela hans kuk som va lite större än normalt och masserade kulorna tills jag hörde o kände att han var när utlösning 2 "Inte än" viskade jag. jag bad tjejerna byta plats med varandra så att sofia stog på all fyra på britsen o slickade tjejen, jag såg till att killens stånd inte försvann och när dom krånglat färdigt så styrde jag in hans lem i Sofias blöta mus, Jag kröp fram till Sofia hjälpte henne o slicka lite, viskade till henne att om hon ville så skulle jag uppfylla hennes dröm om sperma i musen, "ja tack" kved hon, killen stötte djupare o hårdare i henne tills jag to

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

g ut hans lem och sög honom tills han nästan sprutade i munnen på mig men jag han köra in den i Sofia och när han sprutade sin sperma långt i henne hörde jag Sofia gny som en liten hundvalp. jag slickade av killen kuk och bad honom gå ut och skicka in nästa. Kille nr 2 kom in och fick se Sofia bli slickad ren från sperma av tjejen i deras sällskap, hon låg på rygg och Sofia satt över hennes huvud. Nu flög fan i mig, jag styrde in kille 2 i tjejen som slickade Sofia, samtidigt som jag ömsom sög honom eller slickade henne, hon ålade och kved när han sprutade först mig i munnen och sedan efter jag stoppat in den i henne djupt i hennes sköte. Nu gaddade dom i hop sig och ropade på den tredje killen som kom med kuken i högsta hugg, sätt på henne skrek tjejen, när hon o Sofia höll ner mig på rygg, killen såg lite skrämd ut men jag lyfte upp benen på hans axlar när körde in kuken i botten, han pumpade frenetiskt, Sofia tog ut honom ur mig för att suga upp honom ytterligare, tryck in den skrek jag samtidigt som tjejen bredvid drog ur sina spermadrypande ur sin fitta för att stoppa in dom i min mun. Då kände jag hur killens kuk spändes lite extra i mig och sprutade en rejäl sats, Sofia va snabbt där oslickad i sig det som kom ut och sög rent honom. Den killen som va först va hård i gen och när jag ställde mig på alla fyra så kom han in i mitt drypande sköte. även han sprutade ganska snabbt o jag blev om möjligt ännu blötare än tidigare.
Så låg vi här tre tillfredställda tjejer som alla nu kunde vara med barn, men det blev vi inte, killarna hämtade sig från chocken och vi träffade dom fler gånger.

Kramar Johanna

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia