Sommaren i St-Tropez 

Admin | Hetero | 07.11.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det här hände för ett par år sedan under sommaren när jag och min familj hade bilat ner genom Europa till St-Tropez och franska rivieran för att stanna där i två veckor.

Det hade varit en rätt trist resa ner och visst en del söta tjejer hade man stött på lite här och var när vi stannat över natt på olika campingplatser men mer än så var det inte och några djupare bekantskaper hade heller inte varit möjliga.

Vi skulle bo två veckor på en stor lyxigare campinganläggning med bungalowhus. Detta verkade lovande då den låg precis vid en flera mil lång sandstrand. Redan första dagen begav jag mig ner till stranden för att kolla läget och där fanns en hel del snygga tjejer i bikini och det verkade som om topless var mer lag än undantag, rena rama paradiset! Men det fanns inte så många i min egen ålder. Jag var då i 16-17 års åldern. Vart höll de hus? Efter lite promenader utmed stranden och spanande på bikinitjejer insåg jag att bredvid "campingens strand" låg det en nudiststrand, det skulle visa sig senare att det fanns flera och eftersom att stranden var ca 14 mil lång så räknande man enklast i antalet stränder.

Första veckan flöt på, förmiddagarna spenderades med pilbågsskytte som var en av aktiviteterna man kunde ägna sig åt. Lärarinnan Veronique var en attraktiv fransyska i 20+ 30- års åldern i tighta träningskläder och strikt rågblond hästsvans. Hon verkade alltid så barsk och sträng men det var nog mest för att hålla en god disciplin vid bågskyttebanan. Det sköts ändå med coumpoundbågar och carbonpilar så en hel del säkerhet var tvungen att hållas. Senare på eftermiddagen skulle jag gå och svalka av mig i en av campingens många duschanläggningar som fanns utspridda lite här och var och utan nån indelning mellan herr och dam utan bara duschbås. Jag klädde av mig och steg in i duschen och lät de ljumma vattnet svalka av min kropp. När jag skull

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

e greppa efter duschflaskan fick jag i ögonvrån syn på ett litet diskret hål i duschväggen. "vad är det här?" tänke jag och tog i min nyfikenhet en titt. Och döm av min förvåning men någon hade borrat ett litet kikhål in i duschbåset bredvid och där stod pilbågslärarinnan med ryggen mot mig och klädde av sig. Hon krängde av sig det tighta svettiga linnet och under hölls brösten på plats av en vit sport-bh som hon tog av sig för att släppa ut ett par välformade bröst. Snabbt krängde hon av sig träningsbyxorna och ett par vita stringtrosor för att gå in i duschen. Duschens strålar strilade ner över den nakna kvinnokroppen.

Visst hade man sett ett par nakna tjejer förut och haft sex med jämnåriga tjejer. Äldre kvinnor hade man bara sett på film men aldrig sett en lite mognare tjej naken på riktigt på det här sättet och kände att jag var inte helt oberörd av situationen och började bli lite småhård. "om hon bara kunde vända sig om" for igenom huvvet. Det verkade som hon hört mina tankar för hon vände sig om och greppade efter sin duschflaska men svor till på franska och sa sedan "jag vet att du tittar... då kan du lika gärna komma in hit och har du duschtvål att låna ut vore det snällt." Jag trodde knappt det var sant, men raffsade ihop mina kläder och slängde handduken om mig och knackade försiktigt på dörren bredvid. Veronique öppnade med ett strängt och snett leende, nickade åt mig att komma och in låste snabbt om oss.

Var svårt att hålla ögonen från hennes nakna kropp, brösten täcktes lite lätt av det utsläppta blöta rågblonda håret och det var inte mycket hår som täckte hennes välrakade sköte. "Vad väntar du på, hjälp mig att tvåla in ryggen" sa hon spelat strängt och svankade sexigt med ryggen mot mig i duschen. Jag tog och hällde ut lite duschcremé i handen och smorde sakta in ryggen på henne och fortsatte försiktigt neråt mot de

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

fasta skinkorna. Hon vände sig om och bad mig massera in duschlöddret på hennes bröst vilket hon borde klara själv så nog hade hon något i kikaren. Jag gjorde som hon sa och det kändes härligt att stå där och duscha med en äldre tjej. Veronique började tvåla in mig sakta och förföriskt och gick ner på huk och tog tag i min lem, smekte den sakta och tog den sedan i munnen. De fylliga franska läpparna slöt sig om den och hon sög sakta och retsamt. Det var svårt att hålla tillbaka men jag gjorde så gott jag kunde, det var en oerhört skön känsla och jag var helt rusig av kåthet nu. Lekte lite med fingrarna kring hennes fasta bröst och de styvnande bröstvårtorna, trevande förde jag den andra handen uppför hennes fasta lår och till hennes heta sköte.

Veronique stönade till lite när jag förde in två fingrar i henne och hon släppte taget om min unga kuk. Hon ställde sig upp och putade med sin fasta häck mot mig och bad viskandes om att jag skulle fortsätta smeka henne med fingrarna sedan tog hon och förde min kuk mot sin heta franska fitta och jag trängde försiktigt in i djupa stötar och tog ett fast grepp om hennes höfter och hon stönade till med sammanbitna läppar. Det var ju trots allt andra runt omkring oss i de andra duschbåsen Det var första men inte sista gången jag skulle ha sex med en äldre tjej den sommaren i allmänhet och i mitt liv i synnerhet och det var en fantastisk känsla att ha sex med en äldre erfarnare tjej.

Efter ett tag blev det allt för svårt att hålla emot så jag drog mig snabbt ur och kom på Veroniques bröst. Vi duschade av oss och hon klädde på sig och försvann iväg till eftermiddagskursen i bågskytte. Själv begav jag mig hemmåt, hade varit borta en bra stund och mina föräldrar undrade vart jag hade varit.

Det skulle till att bli fler äventyr de veckorna och sommaren i St-tropez men det får bli i en annan novell...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia