Sommar på landet. Del 25 

Admin | Hetero | 11.06.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Sommar på landet. Del 25

Ann du lagar underbar mat sa Mery, tack sa Ann och stoppade mer mat i munnen. Nettan kommer hem i övermorgon berättade Ann mellan tuggorna, hur vet du det Ann? Kristina ringde på förmiddagen och hon frågade efter dig faktiskt sa Ann och blinkade åt mig. Kristina berättade att Nettan repat sig, hon undrade vart du höll hus hon hade inte sett dig på ett tag sa hon. Mery tittade på mig och väntade på att jag skulle säga något om Kristina men jag fortsatte att äta, Ann fortsatte att prata och lockade oss till skratt.

Kristina hade kommit på sida ett tag och jag blev medveten om att hon saknat mig, behagliga minnen sköljde över mig. Försjunken i tankar lyssnade jag inte på tjejerna som skrattade åt något, det var mig de skrattade åt av någon anledning. Ann tittade på mig, var är du Ben? Vet inte sa jag sanningsenligt, du ser ut som du sålt smöret och tappat pengarna. Det är för många mysiga tjejer i mitt liv konstaterade jag, Anette hade repat sig och det gjorde mig riktigt glad, ytterligare en frestelse som skulle röra om mitt liv. Låt honom vara Ann hörde jag Mari säga, jag åt och kände mig lite förvirrad.

Mery återkallade mig till verkligheten med en kyss, Ben kan du köra mig hem om en stund? Kan du inte vara kvar hos mig i natt? Du vet Ben. Jag förstod var skon klämde, säg till när du vill åka Mery, hon nickade bara. Vi dukade av och drack kaffe, Ann gjorde nästan allt jobb i köket och när det blev dags för disken så gick jag in till henne i köket. Ann lyste upp när hon fick hjälp, du vet att Mery är tok kär i dig Ben, kanske sa jag lite eftertänksamt. Det gick fort att diska när vi var två, Ann passade på att kramas lite. Är det slut med vårt mys nu Ben? Varför skulle det vara det Ann inget har förändrats, hon kramades hårt och hennes ansikte sken upp.

Har Mari sagt något om mig och Mery Ann? Nej inte annat än att hon undrade vart ni tagit vägen, jag körde händerna innanför trosorna på Ann och smekte henne över rumpan. Vill du ligga med mig Ben? Ja så klart jag vill viskade jag i hennes öra, inte nu va! Sen Ann, jag är lite pilsk förstår du skrattade Ann, det var ju något nytt log jag. Du får nog hälsa på Kristina Ben hon lät lite ledsen över att du inte hört av dig, jag kysste Ann som förstod varför.

Mery och Mari satt i hammocken när jag kom ut, Ben det är dags att åka hem sa Mery och reste sig. Mery höll hårt om mig och kysste mig i nacken, när vi så småningom kom fram hoppade hon av och kysste mig ömt. När får jag träffa dig igen Ben? När du vill Mery, i morgon tack log hon och gick. Efter några meter vände hon och kom springande och slängde sig i mina armar. Åk inte Ben jag kommer inte att klara natten utan dig, Mery darrade lite och hennes grepp runt mig hårdnade. Länge stod vi och höll om varandra, jag springer nu Ben sa Mery och sprang upp för grusgången.

Jag tittade efter henne ett tag och åkte hemåt, efter några kilometer fick jag en ingivelse vände och svängde upp för backen i byn och passerade sjukstugan, Kristinas bil stod på parkeringen så jag bromsade och ställde moppen mot väggen. Det var mörkt och stängt, jag gick runt och såg att det lyste i ett fönster och när jag tittade in såg jag Kristina ligga med huvudet på skrivbordet. Jag knackade försiktigt på fönstret, Kristina tittade upp lite yrvaket och när hon fick se mig kom hon till fönstret. Hon öppnade fönstret, hej Ben! Hej Kristina, kommer jag och stör? Nej, nej, hoppa in. Väl inne fick jag Kristina i famnen, jag har längtat efter dig var har du hållit hus? Jag glömde att berätta att jag lovat hjälpa Kristins pappa med att sätt upp taggtråd och i går var det full rulle så jag kom inte ifrån bara.

Du är här nu det räcker för mig Ben, Kristina var lite spänd men slappnade sakta av i min famn. Hur visste du att jag var här Ben? Jag åkte förbi och såg din bil utanför, jag blev sittande med lite pappers jobb och somnade visst skrattade hon. Jag har tänkt på dig Kristina, jag har längtat efter dig Ben log hon. Jasså man ligger bra till skrattade jag och gav henne en puss på munnen, det vet du sa hon allvarligt. Vi tittade varandra i ögonen och kysstes försiktigt, du Ben vad skulle du säga om att vi blir grannar? Hur menar du Kristina, Anns pappa vill sälja gården och jag funderar på att köpa den. Jag har tänkt öppna egen praktik ett tag och en gård skulle passa bra, mitt hjärta gjorde frivolter när jag förstod innebörden av det hon sagt.


Har du pratat med Ann om det här? Nej bara med hennes pappa varför undrar du det Ben, Ann pratade om att hennes pappa funderat på att sälja men det har tydligen blivit allvar. Jag ska titta på gården i morgon eftermiddag och passar det för mig så slår jag nog till, sätt dig Kristina vi måste prata lite, Kristina tittade på mig med stora ögon när jag berättade vad Ann drömt om. Ann är en bra tjej Kristina och om du köper gården så ber jag dig att låta Ann hyra brygghuset där hon bor nu, och vill du ha gården i drift så låt Ann sköta den. Ben jag kommer inte att sparka ut Ann jag lovar sa Kristina, jag kysste Kristina som svarade mjukt.

Ben vill du bo hos mig om jag köper gården? Jag blev totalt överrumplad av hennes fråga, du känner mig knappt Kristina hur kom du fram till det? Min känsla för människor har ledsagat mig hittills i livet så jag litar på det Ben, dessutom har du något som gör att jag känner mig trygg. Yr av allt satte jag mig ner, du behöver inte svara nu Ben jag vet att du kommer att svara när du vet. Kristina min största önskan just nu är att allt fortsätter att vara som det är och du vet vad jag menar, Kristina tittade mig djupt i ögonen och kysste mig. Vi löser det här till det bästa Ben det är jag säker på, underbara Kristina sa jag mest för mig själv, hon log mot mig och kramades mjukt.

Tankarna snurrade i mitt huvud, saker och ting kan förändras med blixtens hastighet konstaterade jag. När du tittat på gården i morgon kan du inte komma till mig då Kristina, jag kommer Ben. Ann verkar stå dig nära Ben, ja vi har känt varandra hela livet och Ann betyder mycket för mig det erkänner jag Kristina, ligger ni med varandra Ben? Ja fast inte på det viset om du förstår vad jag menar? Jag förstår v

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ad du menar Ben, jag har en känsla av att det kommer att bli fint viskade Kristina och smekte mig på kinden. Jag vill med dig Ben men det finns vissa hinder i dag om du förstår, jag tror jag förstår.

I timmar vände vi och vred på idéer som kom upp, Kristina skrattade ofta och som tidigare kändes det fint i hennes sällskap. Jag måste hem och sova lite Ben jag ska upp tidigt i morgon, vi kysstes och kramades en stund tills Kristina tvingade sig att åka. Det var nästan mörkt ute och jag satte mig på en bänk utanför sjukstugan, jag var tvungen att fatta ett stort beslut och jag hade ingen aning vad jag ville. En timme senare hade jag fortfarande ingen aning och började åka hemåt. Mitt velande utbyttes sakta mot ett lyckorus, sakta men säkert förstod jag att allt som hände hade en mening.

Ann kom upp för backen vid gården så jag stannade, hej Ben Mari sover så det blev lite tråkigt. Kom hit Ann beordrade jag, Ann kom avvaktande fram till mig, jag kysste henne i glädjerus och kramade och smekte hennes spensliga kropp. Vad är det Ben har du blivit kär i mig sa Ann lite osäkert, ja Ann jag älskar dig och sluta aldrig att vara Ann snälla. Ann blev stående och gapade av förvåning när jag åkte vidare.
En längre tid hade jag känt mig kluven men nu visste jag vad jag skulle göra, jag parkerade och smög upp för trappan till övervåningen, Mari sov mycket riktigt så jag stängde dörren försiktigt. Med handduken över axeln gick jag mot bäcken och visslade på en låt som inte ville lämna mitt huvud. Jag satt mitt i lagunen och skrubbade min rygg och visslade på samma låt, Ann dök upp på stigen, du hörs över hela nejden vet du om det? Jag bryr mig inte sa jag och fortsatte vissla. Ann tittade på mig ett tag och började klä av sig, har du blivit galen Ben eller vad är det som händer sa hon och satte sig bredvid mig. Jag är bara glad Ann är det förbjudet kanske skrattade jag, vad är det som gör dig så glad då? Jag kan inte berätta Ann men snart får du veta lita på mig.

Ann tittade på mig en lång stund, skönt att du inte blivit galen i alla fall log hon. Tack lilla gumman sa jag och drog henne intill mig, kanske du har fått en liten släng ändå skrattade hon. Jag kysste och smekte Ann som bara stirrade på mig, lugn Ann jag kommer att berätta senare. Kan vi gå hem till mig som omväxling undrade Ann, gärna sa jag och drog upp henne ur vattnet. Efter att torkat henne ordentligt fick min egen lekamen en avtorkning, vi gick hand i hand över åkern. Jag hade varit hos Ann för många år sedan och då hade hon sitt rum på övervåningen men nu bodde hon i det gamla brygghuset, välstädat och prydligt var det och vid hennes säng fanns ett foto av Ann och mig som små.

Vilket par sa jag och pekade på fotot, ja du och jag Ben redan då hade du charmat mig och tagit mitt hjärta. Det låter så grymt när du säger det Ann, nej då Ben. Vill du ligga med mig Ben? Ja men hädanefter säger vi älska Ann, med höjda ögonbryn gled hon in i min famn. Jag klädde av henne försiktigt och tittade på hennes muskulösa kropp, gillar du det du ser Ben? Ja tänk för att jag gör det Ann. Nu visste hon inte vad hon skulle tro längre, hon drog ner mina shorts och kallingar. Det började sakta resa sig och Ann runkade den mjukt, hennes mjuka rumpa var varm och go så jag lät bägge händer vila på den.

Jag blir fan galen Ben! Berätta nu! Nej Ann jag kan inte och vill inte heller. Fan sa Ann och kysste mig hett, bakifrån smekte jag henne toppiga bröst när hon sakta böjde sig framåt. Med benen brett isär och rumpan i vädret bjöd hon in mig, sakta körde jag min lem i hennes trånga sköte som var blött och varmt. Ann juckade emot och gjorde en ljudlig suck, jag ökade tempot lite och Ann stönade högt. Tycker du att det är skönt att älska med mig Ben? Du är underbar Ann var tyst snälla. Jag höll om hennes fina lilla rumpa och kände den första ilningen, Ann rörde runt med underkroppen och gav upp små skrik.

Sakta och försiktigt smekte jag runt hennes stjärthål med tummen, Ann vred sig som en mask och stönade högt. Ann skrek och lät sin orgasm ta henne, i ett vansinnigt tempo pumpade jag henne full med min sperma. Det ryckte krampaktigt i hennes inre, mera flämtade Ann och tryckte upp rumpan mot mig. Min tumme var i henne nu, Ann juckade vilt och skrek hela tiden. Hon fick orgasm på orgasm och var omättlig, efter ett antal skakningar lugnade hon ner sig lite. Sakta lät jag den glida ut och in i hennes varma inre, kan jag lägga mig ett tag undrade hon och landade i sängen med mig ovanpå.

In med den fort Ben innan allt rinner ut i min säng, jag gjorde som hon ville förstås. Ann flämtade till när jag råkade bottna i henne, förlåt gumman gjorde jag illa dig? Nej då ingen fara log hon. Vi älskade hängivet och tittade på varandra hela tiden, Anns ansikte lyste som vanligt. Hon skulle bli jätte glad snart för jag var övertygad om att Kristina skulle köpa gården, vad tänker du på Ben? På oss svarade jag, Ann granskade mig men sa inget. Du sitter inne med något som kommer att påverka mig eller hur Ben, kanske sa jag avsiktligt lite frånvarande.

Vi älskade och njöt som aldrig tidigare, antagligen för att vi var ensamma och lärt oss varandra. Ann log och lyfte underlivet en aning, jag svarade med att hålla emot lite, några minuter senare gick det för mig igen och det tände Ann ytterligare. Vi juckade som galningar och föll ur sängen, jag låg där med Ann på mig och skrattade. Jag hade åkt ur henne och jag kände något varmt rinna på min mage, ligg still så hämtar jag papper sa Ann och höll sin hand mellan sina ben och reste sig.

Ann torkade mig noga och smekte min lem i förbigående, hon hade en papperstuss mellan benen som jag tog bort och smekte hennes blöta mus, hon lade sig sakta och drog upp benen. Jag var stilla i henne och kysste henne mjukt, gud så underbart suckade hon. Några sekunder senare var vi tillbaka i vårt vilda älskande, krafterna tog snart slut och flämtande kysste vi varandra försiktigt. Ann strök mig över kinden, Ben! Du tänker väl inte överge mig? Nej Ann Aldrig, hon tittade lite missmodigt på mig.

Jag kände mig grym som höll henne på sträckbänken men hon skulle säkert förlåta mig, är du törstig Ben vill du ha ett

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

glas öl? Mums sa jag bara. Ann reste sig och stoppade papperstussen mellan benen, hon kom med två kalla öl som hon öppnade. De har väntat länge på dig så drick med andakt Ben skrattade hon. Kall öl smakade gudomligt nu, Ann visste vad jag uppskattade och hon kunde verkligen tillfredsälla mig på alla sätt. Hon såg på mig med bus i blicken, Ann hade en söt liten uppnäsa med fräknar på och det gjorde att hon såg lite busig ut. Hennes röda hår och klarblå ögon gjorde hennes ansikte tilltalande och vackert, Ann hade alltid varit ett yrväder och hon var nästan alltid glad och trevlig.

Vad grubblar du på nu då Ben? Jag tänkte faktiskt på dig och att du nästan alltid är glad, du gör mig ofta glad Ann och jag uppskattar det ska du veta. Tack viskade Ann, vi skojar och håller på Ann men jag menar aldrig att såra dig bara så du vet lilla gumman. Hennes långa kyss avslöjade hennes känslor, Ann torkade tårarna med baksidan på handen. Nu måste jag sova lite Ben jag ska mjölka damerna i morgon bitti för pappa ska till stan och träffa någon mäklare eller vad han sa.

Vårt farväl tog säkert en halvtimme och ändå gick Ann med mig ända hem, jag kysste henne och hon sprang hemåt. När jag inte såg henne längre gick jag in, det var tyst i huset och jag blev kaffe sugen. Det sprakade hemtrevligt i vedspisen, kaffe pannan kom på och jag hittade några bullar som Anette bakat. Kaffe och bullar var gott så här mitt i natten, många tankar snurrade i mitt huvud och ju mer jag grubblade ju fler lösa ändar blev det. Kristinas utspel och idéer kunde inte komma lägligare, jag började nästan be böner för att allt skulle gå i lås.

Tankarna på att flytta ihop med Kristina och få bo här på landet kändes overkliga, jag kände mig upprymd och samtidigt osäker på något vis. Klockan visade halv två och ögonen började kännas grusiga, Mari sov och jag kröp försiktigt ner hos henne. Hon var naken och låg i fosterställning med rumpan mot mig och försiktigt lade jag armen om henne, jag lyssnade på hennes lugna andhämtning tills jag somnade. Jag vaknade under natten och då låg Mari med huvudet på min mage, hon doftade gott och hennes hår var mjukt och lent. Jag somnade om och sov tills solen lekte i mitt ansikte och väckte mig, Mari var borta och jag hörde henne rumstera på undervåningen, jag sträckte ut mig på rygg och blundade.

Efter ett tag blev det för varmt och jag bestämde mig för att gå upp, Mari satt vid bordet och smuttade på kaffet. God morgon kvittrade hon, jag kramade henne och pussade henne på huvudet. Jag sover så gott här Ben och jag undrar vad det beror på, det är samma för mig jag sover också gott med dig hos mig skrattade jag. Du har nog rätt Ben, hon var som vanligt och inte ett ljud om Mery. Jag måste vara i skolan klockan tio för vi ska gå igenom hösten och nya barn, jag tror jag sover hemma i natt förresten för jag ska vara i skolan åtta i morgon fortsatte Mari. Kommer du och hämtar mig i morgon då? Det är klart vilken tid då? Jag är klar vid två så det vore fint, två blir det sa jag.

Mari var glad och pratade på om allt möjligt, hur blir det med Mery Ben? Hur då blir undrade jag, du vet vad jag menar fortsatte Mari och tittade på mig. Hon är mysig och älskar mig uppenbarligen vad ska jag säga Mari, kastar du mig på soporna nu då? Varför då Mari, jag vet inte vad som händer vi kan inte styra över allt Mari. Jag älskar dig Ben betyder det inget då? Lilla Mari du vet ju hur jag känner så prata inte så där är du snäll. Förlåt Ben jag har varit lite extra svartsjuk ett tag, Mari reste sig och satte sig i mitt knä vänd mot mig och höll om mig hårt. Hon hade bara trosor och linne på sig, försiktigt kysste hon mig och tittade mig i ögonen.

Ben du betyder mycket för mig det vet du, jag bär mig dumt åt ibland för jag vet inte hur jag ska hantera vissa situationer, Mari jag gör också fel och bär mig illa åt vi är bara människor gumman. Mari kysste mig, lämna mig inte Ben snälla, snälla! Jag kommer inte att lämna dig Mari så sluta oroa dig, vi lever ett härligt liv Mari men det kommer inte alltid att vara så här därför vill jag ta vara på det så gott det går. Mari tittade tyst på mig, efter en lång stund viskade hon, du har helt rätt.

Kristina vad betyder hon för dig Ben? Jag vet inte uppriktigt sagt, vi har haft sex ett par gånger. Du är ärlig Ben det gillar jag hos dig, jag blir ju inte glad att höra sådant som du förstår men jag förlåter dig för att jag älskar dig. Det stack till i mitt hjärta för jag sårade henne och jag missbrukade hennes kärlek. Förlåt Mari jag bär mig illa åt och jag vet banne mig inte varför det blir så hela tiden Mari, jag fick en varm kyss.

Mari förstod mig alltid som Anette och i viss mån Ann, jag vill inte göra dig illa Mari och jag vill att du säger till när jag bär mig illa åt. Det blir fint Ben bara jag får vara hos dig och de andra, vi tittade på varandra en lång stund och Mari kunde också föda passion. Det kändes som jag försummat Mari, hon hade många sidor och det kom fram en ny då och då. Ska vi åka snart så jag kommer i tid Ben? Det gör vi, ska du hem först? Ja jag måste vara anständig i skolan skrattade hon.


Fartvinden härjade om i våra hår, vi passerade Lomma som låg ner i hörnan på hagen. Mari höll hårt om mig och hade händerna på min mage innanför min skjorta, hennes händer var varma och smekte min mage hela tiden. Vi rundade gården och kom ut på stora vägen, på håll såg jag en polisbil komma emot oss. Jag bromsade in lite för att se om det var Stig och det var det, de stannade och vi också, hej på er sa Stig och hoppade ur bilen. Vi hejade på Stig som undrade när vi skulle komma och hälsa på, vi kommer någon dag det har varit så mycket senaste tiden ursäktade jag oss.

Stigs kollega Ulf satt kvar i bilen och pratade i radion, vi är på väg till ett dödsfall vi ses säkert skrattade Stig, titta in på en fika när ni är i krokarna sa jag. Vi kommer sa Stig och hoppade in i bilen, lite senare svängde vi upp på grusgången hos Mari. Jag kommer snart sa Mari och sprang in, jag tittade efter Mery men hon syntes inte till.


Fortsättning följer.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia