Som en midsommarnattsdröm – del 1 

Admin | Hetero | 10.05.2021 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Några ord från författaren: Hej alla ni läsare där ute. Denna historia har vuxit i mitt sinne senaste veckorna. Det är litet av flera historier i en, eller snarare en berättelse i en berättelse. Hoppas ni inte störs av detta utan kan tillgodogöra er den i alla fall. En liten brasklapp kan vara på sin plats – detta är inget för dig som vill ha snabb stimulans. Är det på det viset får jag be dig lämna denna istället för att bli arg och frustrerad. Det finns andra alster här som kan göra dig på bättre humör och ge det resultat du var ute efter då du kikade in. Med det önskar jag er bara god läsning.

Varma hälsningar: Zanzibar

Midsommarafton, Sveriges högsta och förnämaste högtid. En tid då precis allt kan hända. en tid då gamla vikingakungar går igen för att visa var de grävt ner sina skatter. En tid då unga flickor lägger sju sorters blomster under kudden för att drömma om sin kommande man. Det är en tid då vi alla blir totalt och okontrollerat vilda, precis som våra förfäder vikingarna. Då våra kvinnor slänger av sig duktighetens och dygdighetens tagelskjorta för att åtnjuta hett och vilt sex. Våra döttrar trotsar mammas förmanande råd och vakande ögon för att smyga sig ut i natten för het och fuktig älskog. Att den svenska kvinnans största resurs står att finna i hennes frigjordhet är ett obevekligt faktum. Tyvärr har denna blivit föremål för allehanda debatter och trätoämnen. På sista tiden har inflytandet från inskränkta religiösa inom- och utomeuropeiska rörelser kommit att svårt hämma hennes utveckling. Vi på redaktionen vill slå ett slag för fortsatt utveckling mot hennes totala frigjordhet. Dessutom vill vi se mer av henne och mindre av kläder. Om detta hycklar vi inte det minsta. Vi anser på heder och samvete att kvinnan är den främsta av skapade varelser och som sådan formligen dyrkar vi henne.

Vi sände ut vår välhängda reporter, Charlie att jaga villebråd. Utrustad med nära nog femtiotusen riksdaler bad vi honom jaga ett scoop. Vi var såpass specifika med att vi ville ha en obefläckad kvinna som inte var så van att vara ute i ”svängen”. Fördenskull ville vi inte pruta av på skönhet, grace och stil. Kort sagt ville vi ha bilder och reportage av en knockoutbrud med Supermodell-potential. Orter finns att välja bland, Smögen, Båstad, Rättvik, Finlandsbåtarna. Vårt val föll på Båstad. Långa sandstränder och sol. Hela tiden följde vår fotograf Peter med Charlie på stan. Det bar av in på krogar och caféer, ja till och med en sväng in på biblioteket och en frikyrka som precis hade torgmöte. Det var där av alla ställen som vi hittade henne med stort ”H”.

Eliza Fellin, stod längst fram i kören. Hon var en bokstavlig uppenbarelse av långbent, blond, sval och oemotståndligt skön svensk kvinna. Jag tror vi sa ”Halleluja” samtidigt. Ett änglalikt ansikte från vilket ett par blågrå ögon lyste som sökarljus i jakt efter förtappade själar över publiken. Tror aldrig jag varit så nära att bli frälst. Ett par fylliga, smakfullt rödmålade glansiga läppar och långa manikyrerade, pärlemorvita naglar fick oss att hett önska ett ”ja” från henne senare på kvällen. Hon var en kolossal kukretare av ett slag vi aldrig stött på innan.

Vi slog till precis då Eliza såg sig om som letade hon efter någon bekant…

– Söker du söker någon?

- Ehhh, jo men.....

- Förresten… vad bra ni var och som du sjöng!! Har aldrig hört dess like!

Hon tittade först litet förvånat på oss men fann sig ganska snabbt. Hon var inte den där som famlade efter pepparsprejen så fort hon blev tilltalad av en man. Hon var avväpnande social och verkade ha nära till ett leende. En klanderfri, perfekt tandrad sken mot Charlie. Han har ett grundmurat rykte att ha kvinnotycke. Få är de kvinnor som orkat stå emot hans charm. Den svek honom inte den här gången heller. Eliza ögnade honom intresserat med blicken medan han fortsatte berömma henne. Som den trovärdige lögnare han är, drog han en vals om att han var sångare och kristen. Han räknade upp de kristna artister han mindes och påstod att han kände dem. Hennes ansiktsuttryck lättade. Istället för mild skepsis fanns nu där ett intresserat blänk i hennes ögon som forskande ögnade honom. När han hämtade vår fotograf, Peter, avslöjade han på stående fot hur mycket han ville fotografera henne. Hon log hon brett. Vi hade henne!

– Menar du det?

– Helt klart! Jag skulle vilja ta en hel serie med dig. Jag har hur många intressenter som skulle älska att ha ditt ansikte med i annonsering. Faktiskt över hela världen. Men vi kan väl ta en fika eller ett glas vin och snacka över saken. Det är förstås om du inte har annat för dig…?

– Asch… skulle träffa brorsan… vi skulle dansa framför nån majstång i närheten, små grodorna och det där, du vet. Men han… måste ha dragit nån annanstans… ganska likt honom för övrigt.

– Aja baja, lämna en sån skönhet ensam, det blir underkänt i protokollet, flikade Charlie in. Hon log ett ännu större leende mot honom och granskade honom beundrande i smyg.

– Nu går vi, sa han och tog henne i handen. Det här gick som på räls men jag säger aldrig hej innan jag är över bron. Än kunde saker hända, det får man som porrproducent alltid räkna med. Kvinnor får kalla fötter vid minsta lilla fel eller slarvig yttring på tungan. Det är många härliga fittor vi aldrig fått penetrera framför kameran tack vare att vi slant på tungan i fel ögonblick. Den här gången fick det bara inte ske. Detta var ett Fröken Sverige material vi hade framför oss.

Fan tro’t men hon kunde till och med vara oskuld såvitt jag förstod. Hon slukade alla våra komplimanger okritiskt och utan vidare. Tjejen måste ha levt otroligt skyddat liv innan vi fann henne. Både Charlie och jag höll henne om midjan där vi flanerade längs gatan. Folk for härs och tvärs runt om. Någon stod redan och spydde i rännstenen. Några bråkade högljutt. Andra sjöng och dansade mitt på gatan medan en polis trött skrev något i sitt anteckningsblock medan hans kollega skällde ut någon ungdom på moped. Allt var, med andra ord, precis som det brukade vara en svensk midsommaraftons-kväll, förutom att vi fått med den vackraste kvinna jag någonsin sett. Chansen var överhängande att vi skulle få ta henne senare, mycket pekade på det. Jag viskade till Charlie att ge allt han hade till hands på förförarsidan.

Hon fnittrade uppsluppet och stirrade storögt på var och en av oss där vi ljög ikapp för att imponera på henne. Jag kunde inte stirra mig mätt på hennes utsökt läckra ben som skymtade under den korta kjolfållen. De röda pumpsen med hål framtill där en rosa-lackerad tånagel kikade fram under nylonstrumpans skyddande flor. Som alla kvinnor har en "flukt-radar" märkte hon rätt fort mitt intresse för tånaglarna.

– Du gillar målade tånaglar, va? Jag ser det. Tycker du dom är fina? Hon spretade extra med stortån medan jag nickade och log gillande.

– Du är så tokig men skön, fortsatte hon och tokfnittrade. Vart ska vi gå förresten?

Jag hade kontakter på orten tack vare att vi filmat porr där innan. Jag kände till ett hotell med total diskretion och avskilda rum med full service. Det som skedde där, stannade där, det visste vi sedan tidigare. Pengar fanns och vi sparade inte på krutet då det gällde vinnotan och maten. Som de förförarstrateger vi är hade vi som sagt beställt en avskymd vrå på restaurangen. Ingen kom in såvida vi inte kallade på uppmärksamhet.

Vi skämtade och skojade friskt och Eliza blev allt mer avslappnad i vårt sällskap. Snart infann sig en uppsluppen och skön stämning. Fotografen tog flera bilder av henne, hon vred och vände på sig, kastade håret över axeln och stirrade förföriskt in i kameran och fnissade. De bilderna har jag uppe på väggen nu, de är ett minne för livet kan jag garantera och jag lovar att jag aldrig glömmer henne så länge jag lever.

Vinet flödade och skratten ekade. Atmosfären ökade från somrigt sval till erotiskt het. Vi kom in på ämnet sex och fick veta att hon knappt haft något i sitt liv. Förvånat tittade vi på henne och frågade om hon ljög för oss, kristen som hon var. Hon ställde sig upp på lätt vinglande ben och gjorde scouttecknet vid tinningen varpå hon högstämt deklarerade att det enda hon fått uppleva var litet trevande petting men det var allt. Nu kokade bokstavligen blodet i oss alla. Peter, vår fotograf hade i smyg sin bandspelare på för detta måste tamme fan sparas till eftervärlden.

– Är det inget du kan känna du saknar då, frågade Charlie lågmält och hest.

– Är vi inte litet väl personliga nu, svarade Eliza och log menande.

– Det kan man väl vara om man är vänner, för det är vi väl, va? Tystnad följde, hon lade benen i kors och lutade sig bakåt, tog en rejäl klunk vin och ställde sedan huvudet på sned och log pillemariskt. Hon drog lätt i Charlies slips.

– Har du haft många tjejer, Charlie? Om du svarar på det så svarar jag på din fråga.

– Vet inte men tror det är uppe i drygt fyrahundra skulle jag uppskatta… men jag började när jag var tretton.

– Bara tretton år?!? Fyra hundra… nog måste du väl överdriva??

– Kan vara femhundra också…

– Du ljuger! sa hon och log, men Charlie rörde inte en min och hennes leende försvann och ersattes av en uppmärksam blick.

– Nix… men… vet inte… tjejer har liksom aldrig varit några problem för mig – någonsin. Det har fallit naturligt för mig. Dom gillar mig och jag gillar dom, så enkelt är det.

– Men har du aldrig fallit för någon, jag menar… blivit kär?

– Det… kära du, är farligt nära nu… Eliza rodnade med ens och försökte dölja det genom att vända bort huvudet och vifta med handen. Sedan fann hon sig och replikerade:

– Ehh… kul… men… du vet… jag är förlovad… Eliza visade oss alla ringen som gnistrade på ringfingret. Vi förlovade oss igår men min pojkvän hade bara permis och var tvungen att åka tillbaks till Gotland där han ligger inne just nu.

Hon sträckte ut handflatan och vek på den så vi skulle se. Okej, första utmaningen, tänkte jag. Detta händer så gott som alltid och är tjejernas sista desperata handling för att kyla ner närgångna beundrare. I hundra procent av fallen vill de så det värker men måste för sakens skull bjuda till litet motstånd. Som de gamla förförare vi alla var log vi mot varandra men granskade ändå artigt metallskrotet på ringfingret innan vi återgick till verket.

Charlie höll i hennes hand medan han såg djupt in i hennes ögon. Slutligen kysste han handen, varpå hon fnissade till. Han kysste den en gång till och ännu en. Hon fnittrade generat till en början men tystnade till sist. Han tog den andra handen och kysste även den medan jag korkade upp ännu en vinare. Vin är en utsökt afrodisiaka som ger en skön och hanterbar fylla. Charlie hade nu hennes långfinger i munnen som han sög på. Hennes ögon var stora som golfbollar nu och det syntes att hon, trots vinet, var oerhört påverkad av stundens hetta.

– Ehh… grabbar… vill nån av er… ehh… dansa? Vi var så vana att ett sådant ögonblick alltid dyker upp. Dansa kunde varenda en av oss, det var på dansgolvet våra bästa ligg visat sig finnas. Därför var det av vikt att man kunde visa kvinnan att man inte var född med två vänsterfötter.

Sex och fiske liknar varandra till en del. Det gäller att släppa på linan ibland för att kunna hala in tjejen då det blir dags. Detta var ett sådant tillfälle. Charlie fick den äran att gå ut i salongen och ta en svängom med damen ifråga. Till hennes stora förvåning undgick det henne inte att känna hur hans kuk vuxit sig stenhård där innanför byxtygen. Han förspillde inte ett tillfälle att låta kuken gnida mot hennes nylondraperade, läckra ben. Hon skulle få känna vad som väntade.

– Gud det kan inte vara möjligt! tänkte hon. Ingen kan vara så grov oc

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

h stor!!
Hon kom nästan av sig men Charlie förde henne runt i en skön soulballad. Sedan tog han henne vid handen och gick ut på balkongen för att skåda ut i midsommarnatten, den tid då solen står som högst på året. Där stod han tyst och bara skådade in i hennes ögon. Hon visste med pinsam tydlighet vad som komma skulle. Det var erotik i luften omkring och det kändes i varje fiber av henne. Charlie kom sakta närmre hennes ansikte. Han tittade allt oftare in i hennes ögon och behövde inte vänta länge. Han bad att få kyssa henne och hon kunde inte längre säga nej. Kanhända var det något spännande hon aldrig gjort innan, något ”förbjudet” som mamma definitivt och strängt skulle förmanat henne för.

– En kyss är väl ingenting, tänkte Eliza, Det ger jag ju t o m pappa. Förklaringen kom ur henne, kanhända som för att mana upp ett försvar emot samvetet som anklagade henne. Men en kyss följdes av ännu en tills bägge stod vid räcket till hotellbalkongen och syntes aldrig vilja lämna varandras läppar. Luften gick nästan ur henne av hettan i den kyssen. Han kunde sin sak, den här vrålsnygga killen med grånade tinningarna. Mobilen ringde och hon sökte svara men Charlies tumme klickade på knappen i hörnet och den tystnade åter.

– Det… (suck!) kan vara… (frust!)… Jesper…

– … eller nån säljare… svarade Charlie och fortsatte kyssa henne.

– Ouuuhh… om du inte slutar snart… så gör jag kanske något jag får ångra… jag kan snart inte hålla emot längre…

Charlie svarade inte på det utan slickade och kysste hennes hals medan han höll upp hennes haka med handen. Det pirrade som elektriska ålar utefter hennes ryggrad, ända ner till fittan som började kännas mycket, mycket blöt nu. Eliza var sannerligen i ett predikament, precis som vi sett otaliga andra kvinnor befinna sig innan de släppt sina hämningar och hängett sig åt otroheten utan säkerhetsbältet på. Utan någon som helst tanke på konsekvenser eller påföljder. Som lejontämjaren då han för sitt huvud in i lejonets gap. Ändå har det varit mycket få kvinnor som efteråt sagt att de ångrat sig.

Elizas sista fördämningar brast totalt. Hennes kropp var nu någon annans. Det var inte Jesper som höll i henne utan en kille hon bara mött på gatan hux flux. En total främling egentligen men vad kan man göra åt det när begären brinner? När lustan spränger alla försvar och bryter ner portarna finns i regel inte mycket att sätta emot. Det började sakta gå upp för henne att hon höll på att bli förförd i typiskt, klassiskt manér och hon hade inte ens märkt det. Hennes kropp kändes som glödande lava. I takt med att kyssarna tilltog i intensitet och hans händer blev alltmer vågade minskade bokstavligt talat all hennes motståndskraft.

– Ta mig… eller låt mig gå härifrån, för jag håller på att begå ett förfärligt misstag tror jag… ska du göra det, gör det då nu…

– Ja, jag ska ta dig och du kommer att älska varenda sekund av det. Jag tänker tränga in i dig och visa dig vad en man verkligen går för. Det är ett litet krux, Eliza, viskade Charlie i hennes öra. Hon såg återigen på honom med vitt uppspärrade och kåtdruckna ögon.

– Vi vill ha dig… alla tre. Är det okej med dig? Jag lovar vi ska vara försiktiga och hantera dig som den sköraste porslinsdocka. Det gick som en blixt igenom kroppen hennes, hon blev hon varm som en kamin. Fittan blev blötare än blöt vid blotta tanken. Trots att tanken på att älska med flera män samtidigt varit en av hennes innersta, hemligaste önskedrömmar måste hon försöka uppamma något försvar annars…

– Jag vet inte… jag… jag gillar dig… men… oj, oj, oj… TRE STYCKEN?!?? Jag som knappt varit med en ännu…?!

– Det är bara för en gång, Eliza… kommer nog inte en sån här chans mer i livet för dig, vännen. Sånt här händer aldrig för de flesta andra. Vi är så grymt tända på dig alla tre. Jag och kompisarna brukar hänga på swingers-sajter och älskar att ha gruppsex. Såna är vi, döda oss om du har lust men så är det. Seså, kom nu…

Charlie ledde henne varsamt in igen. Det fanns en tvekan i hennes steg men hans kyssar och smekningar gjorde henne snart skvatt galen. Samtidigt var trosorna blöta som en disktrasa. Hon hade aldrig känt sig så gruvligt upphetsad som nu. Det som höll på att hända var sådant hon läst om i smyg på förbjudna sajter som sexiganoveller.se. Men aldrig trodde hon att sådant skedde i verkligheten, utan var en produkt av frustrerade människors kåta fantasier.

Han ledde henne till soffan där de slog sig ned. Vi stod litet på avstånd, alla hade vi varit med om detta förr. Vi älskade speciellt den här biten av dramat då bytet fälls.

Charlie och Eliza satt i soffan och grovhånglade allt medan Peter filmade i smyg. Snart hörde man henne sucka och svälja medan han slickade bakom örat och kysste henne längs halsen. Händerna kramade begärligt utanpå tyget på hennes fylliga bröst. Hon var helt med på noterna och gungade med sitt underliv medan han snart var nere i skrevet och smekte henne utanpå fittbullen. Långsamt lät han axelhällan på klänningen falla ner. Slutligen fick vi se ett par av de vackraste bröst vi skådat i mannaminne. Fanns det ett Hall of Fame för bröst hade de definitivt platsat där. Han drog i bröstvårtorna som styvnade till i stram givakt. Hon sökte för ett ögonblick fösa undan hans händer men han bara log och satte dem där på nytt. Till slut brydde hon sig inte längre utan lade armarna om hans hals och kysste honom innerligt.

Så inne i det hon gjorde var hon att hon inte märkte då fotografen satt upp en lampa och började filma från alla vrår och kanter. Charlie tog fram sin enorma kuk och förde hennes hand till den. En förvånad suck undvek hennes läppar innan han omslöt dem i en hård sugkyss. Själv satte jag mig invid dem på andra sidan och omfamnade brösten vars bröstvårtor var hårda som stål. Charlie såg till att långsamt dra av henne trosorna. De gled så lätt över och nedför hennes blodröda pumps. Min kuk stod som en raket innanför byxorna så jag fattade hennes andra hand och förde den till min bultande, heta lem. Tror aldrig jag varit så kåt i hela mitt liv, inte ens de gånger jag medverkat i pornografiska tagningar! Eliza var alldeles för vacker för porr men nu var hon med. Tror aldrig det skulle finnas på hennes karta, men porr skulle detta bli, sanna mina ord och pengar skulle vi tjäna, om det fanns det inga tvivel.

Medan jag fortsatte kyssa henne och krama om de fina pristuttarna kröp Charlie ner och vek hennes ben utåt. Det hördes ett lågmält försök till protest men till intet gagn. Är det något han är en mästare på så är det att slicka fitta. Fanns det ett OS i det hade han nog placerat sig på prispallen. Han börjar alltid trevande vid vaderna och går sedan långsamt uppåt längs låren. Vid den stund han är framme finns det inte en fitta som inte fullkomligen dryper av saft. Hennes mobil ringde i handväskan och en diskret blick fann att det var en ”Jesper”, alltså inte hennes bror som hette något annat, vad hade jag redan glömt. Jag noterade åter förlovningsringen som glänste på hennes finger. Detta gjorde mig ännu kåtare. Vetskapen om att det fanns någon där ute som satt och räknade minuterna och undrade var älsklingen befann sig medan vi snart skulle fylla henne med kuk var ordentligt upphetsande. Älsklingen skulle dessutom fångas på film och troligtvis cirkulera på Internet för evigheter framåt. Jag skrockade belåtet inombords.

Eliza halvlåg nu i soffan med underlivet utanför soffkanten på darrande ben. Fotografen hade flyttat ut bordet ut på den röda heltäckningsmattan. Kuken, som han klämde oupphörligen på under fotograferingen, stod betänkligt innanför hans byxor. Han ställde sig bredvid mig och halade ut kuken som han förde till hennes läppar. Hon öppnade munnen och slickade försiktigt på toppen av Peters kuk.

– Duktig flicka‚ väste Peter hest. Duktig flicka.
Hon öppnade munnen ytterligare även om Charlies sköna behandling av hennes fitta gjorde det svårt att koncentrera sig på att runka min kuk och suga Peters.

Charlie slickade henne med långa drag med sin lika långa tunga. Eliza trodde hon skulle svimma av kåthet. Hon kämpade med att hålla inne ett skrik. Hon hade aldrig uttryckt sig högljutt dessförinnan. Inte ens då hon smekt sig till orgasmer på sitt rum hemmavid. Nu kunde hon helt enkelt inte hindra det. Orgasmvrålet började rulla inuti henne som en begynnande lavin. Det började lågt och gnyende men ökade sakta i takt med musiken och skrålet utanför. Slutligen skrek hon gällt och högt när det gick för henne. Det kom i flera omgångar då det gick upprepade gånger för henne.

– Ahhhh… naaaaahhh!! Aiiiiiiyyyeeeehhhh!! Åh! Herreguuud! Vad händer!? Vad gör ni med mig?! Naaaaaannghhhhaaaaaaaah!! Åh shit! Åh shit! Åh shit! Åh shit! Åh herregud! … Ååååh shit! Åååååh… hj… hjäääälp… m-m-m-miiiig…!! Ahhhahhhaaaåååhh! Nu kommer det igen!! Åååååhhh! Ahhh! Ahhh! Ahhh! Ahhh! Aaaaaaahhh! Åååh det kommer ännu meeer!

Eliza höll min kuk i ett våldsamt strupgrepp som bara gjorde den hårdare. Den andra gröpte hon in i Charlies kalufs och vred om så han nästan skrek till av smärta. Hon ryckte till om greppet för var gång hon kom i en rad efterorgasmer. Peter sökte på nytt föra in kuken i hennes mun medan hon skrek men (givetvis) utan framgång.

Charlie reste sig i knästående mellan hennes ben där hon redan halvlåg med underkroppen utanför och den glansiga fittan vitt uppspärrad. Kåtdropparna ibland blygdläpparna glimrade i det mjuka sommarljuset som letade sig innanför persiennerna. Jag har nog aldrig sett Charlies kuk så förbannat styv som nu. Den var böjd uppåt som en banan. Ollonet glänste blårött. Vi såg bägge på varandra och log. Detta skulle bli den bästa reality-rulle vi någonsin gett ut, sanna mina ord. Rekvisitan från tidigare inspelningar fanns redan riggad och mikrofoner som satt dolda runt om gav utslag på mätaren. Inget skulle få gå till spillo. Om jag så skulle ta den här till Polar Studios för att få ljudet i surround-tappning så tänkte jag göra det, kosta vad det ville.

Charlie var dock inte mannen som stressade sig igenom en tagning. Han tecknade åt mig och jag drog i en hast av mig byxorna och ställde mig uppfordrande framför henne. Förde hennes hand som ännu håll hårt i min kuk och sedan ollonet långsamt mot hennes läppar. Hon öppnade munnen på vid gavel och nu tror jag hon visste vad hon skulle göra. Tungan smekte mjukt under ollonsträngen medan hon sög på ollonet. Jag smekte hennes kind medan jag sa:

– Duktig flicka, duktiga vackra unga flicka. Om du gör det riktigt bra så ska du snart få känna den inuti dig men bara… om… Du förstår, vi knullar inte vem som helst. Vi har vissa… ehh… krav… Vi är mycket kräsna då det kommer till kvinnor, mycket, mycket kräsna.

– (Glupp!) Du-du- (glarf!) duger jag…? Är… är… jag… b-b-bra…?

Strängar av försats hängde från hennes kyssäkta röda läppar som osten från en pizza. Jag stod bredbent framför henne och hängde över henne med kroppen. Peter suckade avundsjukt bakom min rygg men fortsatte filma. Det var ju f.ö. hans jobb. Charlie närmade sig bakifrån, drog ut hennes underkropp ytterligare och påbörjade inträdet. Först gnuggade han upp och nedför fittskåran hennes. Blygdläpparna sprängfylldes av blod på millisekunder och bildade en dekorativ köttram runt hans stora ollon.

Långsamt trädde han upp den unga vackra kvinnan på sin mycket grova och nu hyperstyva stake. Hon stannade upp, gav till ett hest, dämpat skri men jag förde åter kuken till hennes mun för att distrahera henne. Kvävda skrik hördes när Charlie obönhörligt visade henne vad hon gruvligt gått miste om under sin tid i kyrkovärlden. Han förde henne upp och ner på kuken med händerna fast om hennes höfter. D

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

et här var sanningens minut då Eliza skulle bli knullad på riktigt av en bastant manskuk.

Hennes lårmuskler var spända och darrade oupphörligen medan Charlie långsamt banade sig väg upp i den ouppknullade fittan. Någonstans där hade kanske mödomshinnan gått men ingen av oss hade hört något gny eller minsta gnäll från henne. Kanske någon redan tagit den, men trång, det intygade Charlie snart att hon var. Själv är han en jätte med sina tjugoåtta centimeter och över hälften så grov, så en fitta fyller han med lätthet. Kanhända hade hon haft sin fulla koncentration på att härbärgera denna väldiga köttpåle att hon inte märkt när oskulden brast. Vi makade oss uppåt på soffan och jag övergick till att bröstknulla henne medan Charlie lade upp hennes vader på sina axlar och bestämt greppade om hennes handleder.

– Åhh! Ajjj! Åhhh… för-försik…tigt… ååååhhh! Herreguud vad stor du är människa!!! Jag… jag… ååååhhhh!!!!! AAAAHHJJJ!! Åååh, den är bara fööör stoooooor! Åh herregud.... min snippa är på tok för liten för den här.... åh! Åh! Aj! Åååh!,

Eliza slängde av och an med huvudet medan jag under tiden jag bröstknullade henne utan uppehåll. Jag kände att det snart var seriöst nära för mig att komma. Jag stannade upp, slöt ögonen och borrade in kuken i bröstvecket mellan halvorna, klämde ihop dem och släppte den värsta sats jag kan minnas jag haft. Jag vrålade högt och ljudligt så takplattorna måste ha flyttats några centimeter. Det sprutade mellan bröstvecken och på hennes haka där det rann ner på hålan där nyckelbenen möts under hakan. Brösten var fullständigt nerkladdade, jag strök ut det över brösthalvorna och steg sedan av henne. Medan jag tände en cigg och blåste rökringar kom Peter med sin kamera.

– Ta den! Nu är det banne mig min tur! Nu ska hon få suga kuk!
Peter är minst lika välhängd som Charlie och han ställde sig över hennes bröstkorg och förde uppfordrande kuken mot hennes flämtande och vidöppna mun. Charlies kaninrytm hade lugnat ner sig och han drog nu allt lugnare ut och in i hennes allt ömmare men kåta fitta. Han var på väg att komma… slutligen tryckte han sig längst in och djupast in i botten av henne och bägge gav upp ett unisont vrål då han tömde sig in i hennes förmodligen oskyddade fitta.
Hon vände och vred på underkroppen som för att frigöra sig från jättekuken men den satt väl inborrad längst upp i i hennes unga oskuldsfulla kvinnosköte. Eliza kunde känna stötarna då sperman piskade mot hennes fittväggar och rätt in i livmodertappen som satt intryckt som en nertrampad kantarell där uppe.

Hon gav till en suck av lättnad. Det blir vad det blir. Om hon blir på smällen finns det ingen annan än sig själv hon kan skylla ifrån sig på. Hon var med på detta, hela vägen från start till finish. Innan hon kan tänka den tanken klart känner hon två händer som vänder henne på alla fyra. Det är Peter som nu tänker ta henne bakifrån. Alla kvinnor älskar bakifrån. Kuken når bäst in i de annars så skyddade skrymslena från det hållet. Hon ligger nedåt soffdynan med kinden mot det litet sträva tyget medan hon känner honom böja hennes armar bakåt och uppåt. Han daskar hårt till henne på skinkan medan han trycker sig in i henne hårt och skoningslöst. En suck ekar i lokalen då han bottnar i henne.

– Nu är det min tur och du ska fan i mig ta emot den i sin fulla längd, hör du det?! Han drar i hennes hår och hon halvskriker ”okej!! okej! okej!”. Jag håller i kameran och filmar hennes ansiktsuttryck där hon kniper ihop ögonen halvt av njutning och halvt av smärta medan munnen är vidöppen och flämtningarna ekar genom salen. Förstår inte riktigt Peters tonläge. Han har en tendens till att bli våldsam mot kvinnor och har fått sota för det innan. Nu är han på samma gamla villospår igen känns det som.

– Du gör som jag vill nu! Hör du det?!

– J-j-j-jaaaaa… jag … ja-j-j-j-jaa… (KLATSCH!) AJ! AAAJ! Jag ser tydligt hur Peters kuk böjer sig då det inte finns mer plats för den i den trånga, nyknullade fittan. Kuken böjer sig utanför fittmynningen men Peter har gett sig fan på att trycka in hela även om det inte går.

– Snälla… jag går sönder… du… du… du är alldeles för… för… STOOOR!! Snälla!

– Peter, nu lugnar du ner dig! hör jag Charlie säga. Vi håller väl inte på att straffa Eliza nu när hon ställt upp och vill ha sex? Älska med henne för fan och bete dig inte som en straffånge från San Quentin, vet jag!!

Charlie har alltid med sig respekt och jag hör tydligt Elizas hjärtskärande snyftningar. Charlie är högröd om kinderna och ser ut att vilja slå Peter på käften. Vete fan om inte jag gör det om han tvekar, men det gör aldrig Charlie. Peter stannar upp

– Nu ber du henne om ursäkt och kliver av.

– Jag… jag ville ju bara... förlåt… förlåt mig… jag… jag…

– Inga men, du har gjort ditt, ditt jävla troll! Goodbye! Peter drar sig långsamt ur. Gå ut och ta dig en rök eller så men kom inte tillbaks förrän du på allvar bett om ursäkt för ditt beteende, förstått?!

Snacka om antiklimax men det är vad det är. Peter drar sig motvilligt ur den snyftande Eliza. Han inser att detta totalt sabbade alla våra planer på en läcker reality-video med en sjukt snygg kvinna. Charlie kan kvinnor på sina tio fingrar och vet att nu är goda råd dyra. Så han lägger sig bredvid henne och kysser henne milt. Hon snyftar och jag ser tårarna rinna nedför ögonen och bilda svarta nildeltan av mascaran. Jag räcker henne en våtservett och sätter mig bakom henne och lutar huvudet mot bröstryggen på henne.

– Ni två är schyssta men han… han vill jag inte ska va här mer… okej?! Vi går med på det och jag går ut och ger Peter nycklarna till vårt andra hotellrum. Förebrår honom och han förstår att han gick över gränsen och sket i det blå skåpet – med råge.

– Nu får vi gå in och söka rädda det du strulade till. Gå hem och nyktra till, ring sedan en psykolog på måndag och ta och red ut detta för nåt skit ligger bevisligen på botten och ställer till det för dig. Detta är, som du säkert minns, om du försöker, inte första gången. Tack för att du sabbade alla våra planer på en storsäljande video med en sjukt snygg kvinna. Schysst som fan!

Jag står och ser hur han slänger jackan över axeln. På vägen svär han och sparkar till en ölburk och en plaststol som flyger i en båge över en gräsmatta. – Han kan gott ha det, tänker jag och går in igen. Väl där har kyssarna övergått till hångel igen och han är åter inne i henne. Nu är hon med som aldrig förr. Svetten rinner om henne och droppar från hennes lugg ner på bröstkorgen medan hon rider Charlies kuk.

– Vad duktig du är, Eliza! Helt otrolig! Flicka, du är helt jävla otroligt fantastisk!

– (snyft!) ty-tycker du… d-d-det?!

– Men gissa… du är helt jävla fantastisk!

– Charlie… du har den skönaste kuk jag någonsin känt… du och han där är de schystaste killar jag träffat på. Ni har charm till tusen. Skulle vilja ha kvar er som min vänner efter detta. Har ni Facebook?

– Jim, hörde du? Jag nickar och ställer mig bredvid och vi möts i en lång kyss medan Charlie fortsätter knulla henne. Eliza lutar sig bakåt med huvudet mot mina ben medan han drar henne till sig var gång han ska in. Det räcker för honom och han sprutar henne full ännu en gång. Jag går in och beställer en ostbricka och litet grillad kyckling och mer vin. När jag kommer in sitter hon lutad mot hans bröstkorg medan han ömsom smeker hennes hår och brösten. Hon tittar upp då jag kommer med varm mat. Ett stort leende sprider sig över ansiktet och de vackra blågrå ögonen blir stora och fulla av liv igen. Vi skrattar alla gott och har en underbart skön stund. Hon torkar munnen och slänger servetten i mitt ansikte och skrattar efteråt. Jag söker fånga henne men hon glider med ett skrik ur mina händer.

Hon lägger sina händer under hakan medan hon stödjer sig på sina knän.

– Jim… du har ju inte fått… du vet… göra det… med mig ännu. Har du lust? Såg att också du är väldigt stor. Tror jag håller på att utveckla ett beroende av stora kukar efter det här. Hon ler snett medan hon låter luggen falla över ögat medan hon ser på mig. Jag smeker henne ömt om kinden och säger:

– Bara det är okej med dig…

– Mmm hmmm… det är det…

– Vad gillar du bäst, fortsätter jag.

– Bakifrån… den verkade trots allt mycket skön. Kom då innan jag ändrar mig och går hem. Eliza går fram mot soffryggen och sträcker ut armarna medan hon svankar ryggen. Jag närmar mig henne försiktigt, smeker henne om magen då jag märker att hon fattar tag om min kuk och styr den in till fittmynningen.

– Kom nu, pojken, vi ska älska. Resten får du nog göra själv… viskar hon och vänder huvudet och ler. Vi ser varandra i ögonen medan jag sakta glider in i den nu spermahala fittan utan större problem. Slutligen blundar hon och ler.

– Jag trodde på det här med att storleken inte spelar nån roll… men nu… tror jag att jag ändrar mig. Det spelar visst roll… stooor roll. Uhmm… nnaahhh… åhhh… per-perf‚ perfekt! Precis så… ja… såja… gubben… jobba p充 längre in… ja, just så… hårdare… mycket hårdare… s-s-s-s-åååå…

Eliza gnuggade sin klitoris medan jag matade mina centimetrar tills pungen daskade i hennes skinkor. Hon höll sedan bak sina armar och jag drog henne mot mig med ett fast grepp om hennes handleder. Fittan var alldeles spänd som en fiolsträng.En lång, rosa flik av fittkött följde med ut som ett bubbelgummi då jag drog mig ur henne. Kuken var vit av hennes sekret och förmodligen Charlies sperma också. Han satt och såg på oss med ett brett leende klistrat tvärs över ansiktet. Jag förstod vad han hade i kikaren – dubbelmacka. Han gav mig burken med specialvaselinet vi använt oss av så många gånger och med så stor framgång. Jag doppade tummen i burken och började smörja anusrosen, mjukt och försiktigt innan jag körde in den i hålet. Jag tog ännu mer och smorde inuti analen så det till slut såg gräddigt ut runt kransen. Upphörde sedan bara för att krypa under henne och åter äntra in. Jag såg till att kyssa henne då Charlie långsamt började gnugga sin jättekuk mot hennes anusros.

– MEN…?? OJ!! VÄNTA!!… Jag tror inte det där kommer att gå… ni två är jättestora… och… aaaahhh… åååhhhh… vänt… aaaaaaa… åååhhhh…

Vi såg till att köra in växelvis i vardera hålet så när jag körde in min kuk i fittan drog han ur sin ur analen. Elizas ögon var vitt uppspärrade men jag viskade åt henne att slappna av och inte spänna sig. Hon slickade sig om munnen och knep ihop ögonen då han körde sig allt längre in i hennes anal. Charlie tog det mycket varsamt. Ska man lära tjejer gilla analsex får man ta det oerhört varsamt och stanna ofta. Jag höll fast grepp om hennes bröst medan hon kastade huvudet bak och fram och åt sidan. Lätena som kom från hennes strupe är oefterhärmliga. Det var ett djurs brunstläten som ekade runt hotellväggarna. Charlie masserade intensivt hennes klitoris hela tiden vi knullade henne. Resultatet lät inte vänta sig. Hon flämtade och kippade efter andan medan hon reste bäckenet uppåt i en båge. För mig blev detta för mycket och jag kände ilningarna i ryggen som brände som en präriebrand då de kom farande nedför kotorna och ut i sädesledaren. Charlie kom samtidigt i hennes anal och vi stönade och brölade som vilddjur medan vi fyllde båda hennes hål. Efteråt sjönk vi ihop i en jättehög på varandra, hon på mig, Charlie på henne. De ljusa fjunen på hennes ben och armar stod upprätt medan hon andades i staccatorytm.

Forts följer i del 2

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia