snipp snopp slut 

Admin | Hetero | 25.07.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Det hela började på sommaren och jag satt vid min favorit ek och kollade på ollonen (haha).
Helt plösligt känner jag en hand på min axel. Jag snurrar runt och av min förvåning var det Axel som stod och log bakom mig.

Det var den varmaste sommaren på länge, och öven idag var hettan slående. Axel hade tagit av sig sin tröja och hans bara bringa var för ovanlighetens skull inte rakad. Men vem orkar med hygien på semestern?

Vi bestämde oss att gå hem till honom. Han hade kommit dit med cykel så det var bara att sätta sig på den blåa hårda paket hållaren.

När vi kom hem till honom märkte jag att han hade nånting annorlunda i blicken. Han smällde igen dörren och tryckte upp mig mot väggen samtidigt som han kysste mig. Det var visst inte bara hans blåa pakethållare som var hård idag.

Vi fortsatte att hångla snabbare och mer intensivare. Jag kände hans bulltande lem mellan byxbenen. Jag kände att jag blev bara blötare och blötare.

Han förde upp en hand mellan mina ben och smekte mig ovanpå byxorna

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

, det var så skönt att jag stönade till. Detta var ögonblicket jag drömt om i 26 år, var jag äntligen på väg att bli av med oskulden?

Jag visste aldrig att man kunde var så velig. Så vi började snabbt klä av oss kläderna. Ett tips är att man ska aldrig ha jeans om man har brottom!

Han satte sig i hans grårandiga soffa och jag kröp genast fram till honom och började ta av honom de röda yllesockorna så sensuellt jag kunde. Jag kände att han bara blev kåtare och kåtare då han plötsligt började grymta lite smått i andetagen.

Jag tog mig upp från hans fötter och lyfte undan hans kalonger. Han lyfte min haka och såg mig i ögonen:
"Nu vill jag att du suger av mig, lilla flicka"

Så jag gjorde som han sa. Det var ungefär som att suga på en stor falukorv med konstig smak. Hans andetag blev bara tyngre och tyngre ju längre in jag tog penis i munnen.

Jag började runka honom samtidigt, han viskade att det snart var nära. Jag fortsatte med min brutala behandling av hans penis och det dröjde inte länge in

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nan han kom. Jag slungades bakåt av trycket av hans sats och flög in i soffbordet bakom mig. Det gjorde ont, jag slog mig i huvudet.

På något sätt trodde han att jag njöt för på en gång så flög han ner och greppade det heligaste i sin mun. Han började rotera runt klitoris med tungan samtidigt han gjorde "kom" täcken med ringret i slidan. Jag bara nööööööööööjd. :)

Jag skrek till av fasa när jag upptäckte mormor i dörröppningen. Men till min förvåning sa hon ingenting utan stängde diskret dörren bakom sig och smög fram med videokamerna i högsta hugg. Hon hade ju varit med och filmat allt i min uppväxt, från första skolavslutningen till konfirmationstalet. Det här ville hon ju absolut inte missa.

...... "Olivia, olivia, vakna!!"
Jag tittar och ser ngn suddig figur framför mig. Efter tag när allt klarnar ser jag Axel framför mig. Jag känner hur "fittan" dunkar och upptäcker att jag hade drömt allt ihop.

"Ska vi ta en tur på min cykel?" frågar Axel och ler.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia