Smycket 

Admin | Hetero | 29.12.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag satt vid min dator och surfade runt. Hamnade till slut på en hemsida med kontaktannonser. Nyfiken som jag är läste jag många många av dem. Älskar att se vad som söks.

Efter ett bra tag fick jag se en annons ifrån ett äldre par som sökte en yngre tjej som resesällskap. Först tänkte jag att det verkade konstigt, men efter att jag läst hela deras ganska så långa inlägg tyckte jag att de verkade lite gulliga. Inte alls så där rakt på som många andra annonser.

De sökte en tjej som resesällskap på deras husbilssemester till sommaren. De ville först och främst bara ha en till med på resan, inget annat om man själv inte ville.

Jag beslutade mig för att kontakta dem och

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

till slut "träffades" vi för första gången på via webcam. I kameran såg jag en man och en kvinna i 60års åldern. Jag själv som bara var 22 kände mig väldigt blyg plötsligt.

De satt tysta en stund och bara tittade på mig. De var klädda i helt vanliga kläder och jag i top och jeans.

Efter en stund sa kvinnan att hon tyckte jag var söt och motsvarade alla deras förväntningar. De hoppades att jag ville följa med dem på resan till sommaren som deras resevän. De ville så gärna ha något att titta på sa de skrattandes. Jag log tillbaka och kände att detta kunde ju bli kul.

Vi chattade via kameran många gånger innan och blev jättebra vänner innan sommaren äntligen kom.
Det

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

var inget webcamsex direkt, men de ville att jag skulle visa upp mig lite, så jag fick chatta i bikini några gånger. Och jag såg på dem att de blev lite upphetsade.

De hämtade upp mig hemma en solig julimorgon. Jag var uppspelt för att vi äntligen skulle åka iväg.

Jag tog på mig min vita bikini under ett par jeansshorts och en liten topp. När jag mötte dem fick jag världens goaste kram från dem båda. De stannade upp och tittade på mig från topp till tå.
Kvinnan gick fram till mig och smekte min mage som syntes under den korta toppen...........du är så söt, sa hon. Denna sommaren kommer du aldrig att glömma........

"Skall jag skriva en fortsättning? "

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia