SKÖNA STUNDER MED FRU CARLSSON - DEL III 

Admin | Hetero | 02.12.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Forts från SKÖNA STUNDER MED FRU CARLSSON DEL I och II:
http://www.sexiganoveller.se/15226/skona-stunder-med-fru-carlsson--del-ii

Efter den sköna morgonclimax jag hjälpt fram fru Carlsson till, fortsatte vårt romantiska äventyr med nya förlustelser. Det hade verkligen börjat bra för henne, redan innan vi lämnat hallen hade hon fått sin första orgasm tillsammans med sin unge älskare. Hur jag fick förtoendet att bli hennes specielle kärlekspartner kan ni läsa om i ”Sköna stunder med fru Carlsson – del I”. Men jag kan ändå förklara här att hennes ofta bortreste man var helt införstådd med att jag tillfredställde henne under de långa perioder han var på resande fot i sitt arbete. Det ingick i en överenskommelse de båda träffat för att få deras äktenskap att hålla ihop. Att en 38-årig hemmafru som Suzette Carlsson skulle lämna sin make för en 18-årig yngling såg han inte som särskilt sannolikt. Och då Suzette känt sig attraherad av mig när de varit i simhallen och badat (jag jobbade) samt att jag själv känt stor åtrå till henne, gjorde att pusselbitarna föll på plats. Jag hade först fått erbjudande om att hjälpa familjen med gräsklippning och snöskottning, men när maken själv kom till mig och frågade om jag kunde stå till tjänst även med ett ”specialuppdrag” var saken klar. Jag kunde inte motstå frestelsen och lockelsen att få lägra en fullmogen och välväxt kvinna som hon. Hon var som en lång och ståtlig 50-talspinuppa med böljande spetsigt putande bröst och breda höfter. Långa, sexiga ben med fylliga lår som smalnade av mot knäna och ett moderligt rundat magparti som inte var av denna världen. Dessutom hade hon ett erotiskt lockande ansikte med moget sensuella drag och ett långt hårsvall som i full frihet räckte ända ner över hennes maffiga bakdel. Nu skulle denna underbara kvinna äntligen få bli min, inte bara i drömmarna utan på riktigt.

Suzettes formidabelt kurviga och välformade kropp hade fått mig på fall och nu stod vi här hemma hos henne tillsammans, bara hon och jag. Fru Carlsson helt nytillfredställd, och jag själv förväntansfullt nyfiken, efter den underbara oralsex hon gett mig i simhallsexpeditionen kvällen före. Vi behövde lite återhämtning efter hennes sköna climax, som jag villigt och vällustigt slickat henne till i hallen, och en kopp kaffe. Hon gick ut i köket och satte på en kanna, satte sig sedan ned och bad mig göra detsamma. Vi pratade om allt möjligt en stund, log och höll varandras händer. Kelades och vänslades i största allmänhet. När vi druckit upp våra koppar föreslog hon att vi skulle sätta på en dvd-film. Det skulle visa sig vara en film av det mera romantiska slaget, men med ett innehåll som

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

kåtade upp både henne och mig. En del väldigt sensuella scener med nakna kroppar som slingrade sig i vällust. Vi satt båda nakna i varsin fåtölj och tittade intresserat på den välgjorda och eggande filmen. När den var slut ville Suzette ta en dusch.

Hon ville jag skulle tvåla in henne och det kunde jag inte tacka nej till. Ståndet mellan mina ben hade slaknat men lemmen hängde ändå ner ganska lång och fyllig. När jag kände hennes ljuvliga former under mina smekande händer och med den lena duschcremen, reste den sig sakta igen. Suzette stod med ryggen mot mig och jag tvålade in henne från axlar till fötter. Hon var helt inoljad i den lena cremen, dock hade jag inte masserat in hennes sköte. Det ville jag vänta med. Men de stora brösten med sina styvnande tuttar, den maffigt rundade magen och hennes välformade rumpa fick sin del av det sköna. Håret hade hon satt upp i en klut på huvudet och det var väldigt sexigt att se henns bara hals och rygg framför mig. Jag tryckte mig mot hennes bakdel och gled med magen över de slipprigt intvålade stärthalvorna. Hon gnuggade vällustigt sin vackra rumpa mot mig till svar och jag började försiktigt nafsa henne i nacken. Samtidigt smekte jag ner över magen med mina händer och nådde hennes härlighet på nytt. Suzette särade sina lår så att min stålhårda lem gled upp mellan dem och lade sig tillrätta där. Mina fingrar var redan där och hon var oljigt hal och kåt. Jag smekte över blygden och den känsliga clitoristappen och snart började hon vrida sig vällustigt. Hon masserade min stake mellan låren när hon vällustigt gled sin rumpa mot mig i skön rytm och jag kysste hennes nacke och axlar allt intensivare. Ökade även intensitéten i min undelivsmassage lite grand. Det fick henne att börja stöna lite, vilket gkorde mig ännu kåtare.

Ganska snart förstod jag att det skulle kunna gå för henne ytterligare en gång, och när fru Carlsson själv insåg vad som höll på att ske särade hon sina långa ben brett och bad mig komm in i henne bakifrån. Hon svankade upp sin kurviga bakdel och sina breda höfter inför mig på att alldelers fantastiskt sätt. Hennes stora och moget kvinnliga sköte öppnade sig som en blomma för mig när hon lutade sig framåt med särade raka ben. Jag gav henne min undomligt uppstyvade påle på hennes begäran och hon förde ollontoppen tillrätta i sin plaskhala mynning med van hand. Det var bara för mig att fatta tag om hennes höga höfter och låta strammen glida in, centimeter för centimeter. Zusette stönade vilt och smekte sig själv när jag gled alllt längre upp i hennes längtande kropp. Det var obeskrivligt skönt när fru Carlssons vältrimmade vagina tog emot mig. Den var djup men slöt sig ä

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ndå tajt och fast runt mitt organ så att jag blev helt salig av lycka. När jag var helt inne var det som om jag kommit till paradiset, vilket jag iofs också hade gjort. Att en kvinna kunde vara så skön hade jag inte trott tidigare. Fru Carlssons kärlekstunnel var det mest underbara jag upplevt och jag kunde inte hejda mig från att genast börja penetrera henne med långa och rytmiskt utförda rörelser, ut och in.

Jag njöt obeskrivligt av att äntligen få knulla Suzette.Och vilken underbar ställning dessutom, bakifrån med henne i brett särad pose. Hennes bakdel var så vacker och välformat fyllig att jag nästan inte trodde det var sant. Men det var det. Jag tryckte hennes höfter mot mig vid varje inåtjuck och hon var följsam i sina egna underlivsrörelser. Våra parningsorgan var äntligen förenade och jag kom djupt in i henne med min pistong. Det kvaskade av härlig kärlekssvätska när jag nådde botten. Hon var underbart hal och våt vaginamuskulaturen slöt sig runt min batong så skönt att jag snart skulle komma. Jag juckade allt intensivare och Suzette svarade med allt intensivare motjuck. Efter en stund blev det för mycket för henne och hon exploderade i en pyramidalt intesiv orgasm som fick hennes vagaina att pumpa av orgasmryckningar runt min sprängfyllda påle. Inte heller jag kunde hålla tillbaka längre utan lät min varma säd fylla det innersta av fru Carlssons hemliga utrymmen. Jag ville betäcka henne och hon ville bli betäckt, så jag bara lät mina satser pumpa hennes välformade kvinnokropp full av min ungdomliga säd. Kaskad efter kaskad sprutade in i Suzettes orgassmryckande vagina och den sög i sig med ett villigt pumpande som fortplanatde sig till min känsliga lem.

Min orgasm hade börjat lite efter hennes och varade också längre. Den var så härlig och pruten verkade aldrig ta slut. Säden bara flödade ur mig och den rann ner längs innerkanten av hennes särade lår. Innan det sista sprutet lämnade ollontoppen hade fru Carlsson snabbt vänt sig om och hon tog nu emot den med leende och gapande mun. Efter att villigt ha svalt ner säden som skvätte upp i gommen slöt sig hennes vackra läppar runt mittt ollon. När jag började slakna tog hon hela min mandom in i munnen och masserade med tunga och gom i en sugande skön avslutning som fick den att styvna till lite grand igen Hon log mot mig och behöll min lem i sin underbart varma munhåla en lång stund innan vi åter sjönk ner tätt omslingrade och nöjda med vad vi hade åstadkommit tillsammans. Detta första riktiga samlag hade varit något speciellt och extra, både för Suzette och mig. Hon var 38 och jag 18, men åldern spelar ingen roll när två människor ska ha det skönt tillsammans.

Patrik/

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia