skoj på sidan om 

Admin | Hetero | 14.11.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Ända sedan vi träffades första gången har det varit något speciellt mellan oss, en spänning som är så stark så man säkerligen skulle få en stöt om man tog på den.
Det är ju inget fel med det om det inte hadde varit för att jag är gift och har barn.
Första 2 gångerna vi sågs så låg vi bara i sängen och pratade med varandra, visst rörde vi väll varandra lite men det var mest lite tafatta smekningar över håret och hålla i handen. Ganska så oskyldigt alltså.
Tredje gången kom du hem till mig (min man var bortrest) och barnen var hos en kompis. Redan när du kom så fanns det en åtrå i luften mellan oss.
Vi satt i soffan och pratade först men det gick sakta över till att vi började kramas och du började smeka mig försiktigt över magen och brösten.Det kändes fel sammtidigt som jag ville så mycket, spärren satt där inne i mig för jag är ju trots allt gift.Jag sa till dig att jag inte tänker kyssa dig,för det är för intimt.Du förstod sa du men försökte ända kyssa mig några gånger.
När det var dags för dig att gå hem så stod vi och kramades i hallen en lång stu

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

nd. Jag hörde skratt och stoj i trappen och förstod att barnen var på väg hem. Då innan jag öppnade dörren så kysste jag dig försiktig innan jag öppnade dörren. Du stängde dörren igen dörren, drog in mig i famnen och kysste mig tills det ringde och ryckte i dörren. När barnen och min kompis kom var både du och jag alldeles rödflammiga i ansiktet. Hon kommenterade det men sa det i en skämtsam ton, hon skulle bara veta.
Det dröjde 4 veckor innan vi träffades igen och då hade jag fixat så att jag skulle sova hos dig över natten, visserligen tillsammans med barnen men vi fick ju 2 hela dagar tillsammans endå.
Jag låg inne i gästrummet med barnen. När barnen somnat och det var lugnt och skönt så hade vi tid för oss själva.
På natten så gick det ganska hett till, vi hade aldrig sex men vi gjorde så mycket annat. Du frågade vad jag gillade varav jag svarade att killen ska dominera. Du hämtade ett par sjalar och band båda mina händer i sängen.Jag kände upphetsningen stiga rejällt. Han naffsade
i mina bröstvårtor lite lätt och bet mig i halsen. Han sa att han ville kom

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ma in i mig men jag sa nej. Använde ju inget skydd och inga kondomer hade vi. Han bönade och bad men jag stod på mig. När han endå förökte så slet jag mig loss från
sjalarna tog tag om hans ansikte och kysste honom hårt, sen slängde jag ner honom på sängen och började kyssa honom från halsen och neråt, mellan benen. Han flämtade till när jag sakta började suga av honom. Jag ökade sakta takten hela tiden, när det var nära för honom så försökte han ta undan mig. När jag föste bort hans hand så la han sig ner och stönade till, sen dröjde det inte länge innan han tömde sig inne i min mun. Efteråt gick jag till toaletten och sköljde munnen litegranna. När jah kom tillbaka satt han upp i sängen med ett lyckligt leende.
Vi låg och kramades och kysstes ett tag till sen gick han in till sig och la sig, annars hadde det inte blivit någon sömn alls kan jag säga.
Det blev inget sex men vi hadde det så himla mysigt endå. Så stark sexuell spänning mellan oss och nästa gång vi lyckas fixa en natt tillsammans kommer vi garanterat vara väl förberedda med kondomer:).

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia