Resan till den tropiska paradisön - del 1. 

Admin | Hetero | 28.10.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Resan till den tropiska paradisön Neoma

Jag och min sambo Estelle hade länge pratat om att vi borde åka iväg på en gemensam romantisk resa ihop. Hennes största önskan var att åka iväg till en tropisk paradisö. En kväll när vi låg i sängen och tog igen oss efter en het omgång i sänghalmen så kom vi in på ämnet igen. Estelle kröp upp närmare i min famn och viskade i mitt öra. "Jag har något att erkänna... jag har alltid fantiserat sedan jag var yngre om att ha sex på en sandstrand i månljuset." hon gav mig ett urskuldande leende och lade hastigt till "ja.. det kanske låter lite sådär flickrumsromantiskt och hmm... det är det väl men det vore både sexigt och upphetsande"

Jag nappade på idéen och det märktes att Estelle hade närt den här fantasin av och till då jag kände att hon blev alltmer småfuktig mellan låren. "Det förklarar varför du pratat så mycket om tropiska öar på senast och du är ju rätt blöt nu"

"jag brukar fantisera om det när jag smeker mig själv och nu ikväll kunde jag inte låta bli att låta fantasierna dra mig iväg.." Svarade hon med en lång drömsk suck.

Vi låg en stund till och pratade om saken och kysstes innan vi somnade. veckorna gick och det hann bli vinter och bra kallt.
Det blev inte så mycket kring det hela efter det och rann lite ut i sanden. Men en dag då jag var på stan kom jag att tänka på det hela och gick in på en resebyrå för att höra mig för vad de hade för resor och till ett bra pris. Jag gick in på den lilla resebyrån, det var rätt mycket folk där inne. Förmodligen fler som är trötta på kylan tänkte jag och nappade åt mig lite olika resekataloger och satte mig på en av sofforna och bläddrade lite förstrött i dem tills jag hitta något som verkade intressant.

Det skulle till helgen avgå en resa på två veckor till en ö som kallades Neoma vilket betydde "Fullmånens ljus". "Intressant" tänkte jag och bläddrade vidare, det såg ju väldigt inbjudande ut på bilderna. En av tjejerna på resebyrån kom fram och frågade mig vänligt om jag hade fått hjälp och jag svarade först lite jakande då jag varit försjunken i egna tankar att det hade jag inte fått ännu. Hon kastade en hastig blick mot katalogen.
"Om du funderar på att åka till Neoma så är det bäst du passar på nu, det är begränsat med platser och en populär ö för par."
Jag satte mig ner och hon presenterade sig med ett stort leende som Jessica loggade in på datorn och började visa mig bilder och fortsatte.

"Neoma ligger i karibien och är en mindre ö i en större ögrupp. Den är väldigt populär som sagt blan par för dess orörda natur, vackra tropiska djungel, vita sandstränder, vattenfall och laguner. På grund av naturen så tillåts endast mindre grupper om 6-10personer + reseledare till ön per vecka för att göra så lite inverkan på miljön som möjligt. Vad sägs, låter det intressant?"

"Det låter ju väldigt intressant, vad ingår, boende och vad är det för pris för det hela då? Måste nog höra mig för med sambon först..." Svarade jag men stannade upp i tanken. Det vore ju roligare att ge henne resan som en övveraskning.
Jessica knappade snabbt på datorns tangentbord och fick upp mer information. Hon gav ett hastigt leende och vred skärmen så att jag också kunde se. Kunde inte låta bli att lägga märke till hur attraktiva alla var som jobbade på resebyrån. Jessica såg ut att vara någonstans mellan 23-30 års åldern. Långsmal med rågblondt hår och en strikt klädsel i kavaj och knälång kjol. Däremot var det svårt att inte undvika att blicken vandrade lite mot den större glipan i blusen, de putande brösten och den vita spets-bh som hon hade på sig under och som döljde det hela.

Jessica gav mig en granskande blick och jag kände mig lite dum att jag tittat på henne, kanske ett försäljningsknep? "Det som ingår är mat och dryck men ön har färskt sötvatten från bäckar och rikt på frukt och fisk om man vill ordna med maten själv och leva mer tropiskt öliv. Ön har inga hotell så det är ingen traditionell turistö som Mallorca utan ni kommer bo i hyddor eller bungalows vid stranden nära vattnet. Då de flesta som åker hit är par, förälskade eller bröllopsresor så ligger varje bungalow vitt åtskild från den andra så ni får vara ostörda..." Jessica stannade upp och lät mig kolla igenom bilderna och infotexten själv inna hon fortsatte. "jag och min kille åkte dit förra sommaren och det var helt underbart, rena drömmen och vi hade det så skönt... har nog aldrig haft det så skönt på en semester tidigare..."
Jag tittade upp på henne, just hennes betoning på skönt fick mig att hajja till

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia