Rebecka och Marie fixar orgie 3 

Admin | Hetero | 28.07.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Två veckor hade passerat sedan vårat senaste gangbang med tjejerna. Först hade Rebecka fått mens och sedan fick Marie det direkt efteråt så väntan hade blivit olidligt lång, men nu satt vi äntligen här i Rebeckas rum igen. Detta var den stora kvällen då Petra fullt ut skulle delta i våra sexuella eskapader, och Jocke, Simon och jag var så förväntansfulla att vi knappt kunde sitta stilla. Under de två veckor som gått sedan sist hade vi alla som bekant fått ge Petra varsitt uppdrag, som hon med bravur hade genomfört. Vad Rebecka hade hittat på åt henne visste vi däremot inte, Rebecka hade bara sagt att vi skulle få se det när vi träffas igen. Ännu en anledning till vår gränslösa förväntan där vi nu satt och väntade på tjejerna. Det var Ann som hade öppnat dörren när vi kom, och med ett illmarigt leende hade hon sagt åt oss att vänta på Rebeckas rum, tjejerna höll på att göra sig i ordning. Jag funderade över hur mycket Ann visste, och vad det var för konstig mor/dotter-relation hon och Rebecka hade egentligen.

Maries uppdrag till Petra hade kortfattat gått ut på att hon skulle "kåta upp" en vilt främmande människa, hur det skulle gå till fick hon bestämma själv. Petra var nervös men förväntansfull när hon och Marie hoppade på bussen in till stan, och hon fick direkt syn på sitt "offer". Hon gick och satte sig mitt emot en äldre businessman i kostym och kritvitt hår som enligt henne såg rätt stilig ut trots sin ålder. Marie satte sig på ett säte några rader längre bak i den halvtomma bussen för att diskret kunna hålla koll på händelseutvecklingen. Hon ville ju inte att Petra skulle hamna i en situation hon inte kunde hantera. Petra fick snart ögonkontakt med mannen och gav honom sitt mest sockersöta leende. Han log diplomatiskt tillbaka, nickade till hälsning och fortsatte sedan titta ut genom bussfönstret. Hon särade lite på benen och började sakta dra upp sin svarta knälånga kjol över låren och hon såg hur mannen sneglande följde hennes hand med blicken. Nöjd och upphetsad över att ha fångat hans uppmärksamhet drog hon upp den lite till, särade låren och mannen såg nu rakt in mellan hennes ben.

Det här kunde inte vara sant, här satt en bedårande liten blondin och drog upp kjolen för honom. Inte nog med det, den lilla slinkan hade inte ens några trosor på sig, han hade fri sikt rakt in mellan hennes fasta lår och in till hennes söta lilla mus. Han tittade upp och såg att hon tittade på honom med sin stora blå ögon samtidigt som hon log utmanande. Oj oj det var minst 40 år sedan sist han såg en så ung och fräsch fitta. Hon förde ner handen till sitt sköte och smekte med ett finger upp längs blygdläpparna till klitoris och sedan ner igen. Fingertoppen letade sig in i den våta springan, och mannen stirrade nu som förhäxad på hennes show. Fingertoppen gled nu ur henne och med den följde ett snöre med en guldfärgad kula som stor som en golfboll fäst på det. Hon drag sakta ut snöret och kula efter kula lämnade med ett suckande ljud hennes trånga springa. Bussen bromsade in och Petra drog ner kjolen, gav snöret med kulorna till mannen, vinkade hej då och steg av bussen. Marie följde efter. Kvar satt mannen, röd i ansiktet och med sin portfölj i famnen för att dölja sin massiva erektion. Kulorna som fortfarande var våta av hennes safter smög han ner i kavajfickan.

- Klarade jag uppdraget? frågade Petra fnittrande när de stod på trottoaren.
- Ja du var grym, jag trodde att gubben skulle få en hjärtattack! svarade Marie. Vad gjorde du egentligen, jag såg bara ditt bakhuvud, fortsatte hon skrattande. Petra berättade allt över en latté på ett fik. Marie sparkade av sig sin ena sko under bordet och hennes fot letade sig diskret upp under Petras kjol, som fattade vinken och särade på sina lår. Maries stortå hittade hennes klitoris, och Petra kämpade allt vad hon kunde för att hålla masken när Maries tå gnuggade henne till orgasm inne på det knökfulla caféet. Hon dolde ansiktet i händerna och andades tungt medan orgasmen genomfor hennes underliv. När hon tittade upp igen såg hon att en snygg mörkhyad servitris tittade på henne, och när Petras ögon mötte hennes blinkade hon leende åt Petra innan hon fortsatte med att ta beställningar. Petra och Marie höll på att skämmas ihjäl och skyndade sig fnittrande ut på gatan igen.

Vi grabbar hade haft lite sämre sämre fantasi när det gällde att komma på uppdrag till Petra. Egentligen ville vi alla bara köra våra kukar, fingrar och tungor i alla hennes hål, men vi kom överens om att spara allt sådant tills nästa orgie. Jocke kom till slut på ett uppdrag vi kunde ge henne, så en kväll ringde vi och bad henne komma förbi hemma hos mig. Hon kom direkt från träningen, rosig om kinderna och med sitt tjocka blonda hår i en svans. Hon hade på sig ett par ljusgråa 3/4-tights som satt slickade om hennes välsvarvade ben, skar in mellan hennes runda fasta skinkor och framtill avslöjade de en ganska framträdande cameltoe. På överkroppen hade hon

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

endast en svart sport-bh, som bara med nöd och näppe lyckades hålla hennes svällande byst på plats.
- Ursäkta att jag inte är så fräsch, jag kommer direkt från gymmet, sa hon när hon kom in på mitt rum. Vi bara gapade där vi satt på rad i min soffa, hon hade fan inte kunnat vara sexigare om hon så var naken.
- Ge dig, du är så jävla het att det höll på att gå för mig när du kom in, skrattade Simon. Petra skruvade på sig och log smickrat.
- Med tanke på att du just har tränat, tänkte vi att du kan behöva en proteindrink för att återhämta dig, sa jag samtidigt som vi alla tre halade fram våra styva kukar.
- Åh.. tack gärna, svarade Petra skrattande och gick ner på knä framför Jocke som satt i mitten. Utan att släppa ögonkontakten med honom lät hon sin gapande mun omsluta hans ollon, samtidigt som hon tog min kuk i höger hand och Simons kuk i vänstra.

Med total hängivenhet började hon så att tillfredsställa alla tre kukar samtidigt med hjälp av sin mun och sina händer. Jockes kuk stod inte ut länge med hennes varma mun och lena tunga, och han började stöna högt samtidigt som han sträckte sig efter en dricksglas som vi ställt bakom soffan och räckte den till Petra. Hon tog emot den och höll den framför Jockes ollon samtidigt som hon runkade hans kuk intensivt. Med ett vrål kom han och sprutade flera tjocka strålar sperma rakt ner i i glaset. När hon kramat ur honom de sista dropparna satte hon sig framför mig, tog ett fast grepp om min påle som nu vibrerade av kåthet. Hon såg mig djupt i ögonen och spottade på min kuk, smetade ut saliven och började runka mig bestämt. Hennes vackra bröst gungade innanför sportbehån och jag kände hur det började pirra i kukroten och sedan sprutade även jag en stadig sats i glaset. Simon kunde inte hålla sig utan gick fram till Petra, som snabbt var med på noterna och höll glaset framför hans pulserande ollon.
Han kom med ett brölande, och det ryckte i hans kuk när den vita såsen pumpade ur honom i kaskader. Petra tittade fascinerat på, höll sedan upp glaset och vi såg att det nu var ungefär en deciliter sperma i den.
- Klarar ni att pressa ur er lite till? frågade hon och tittade utmanande på oss. Vi var mer än villiga att försöka, och Petra var ivrig att hjälpa till.

Petra gick ner på alla fyra framför Simon och tog hans halvslaka kuk i munnen, ända till roten. Hon kände pålen växa och fnissade med munnen full av kuk. Hon var så jävla sexiga där hon stod på alla fyra med sina perfekta putrumpa i vädret, och jag kunde inte motstå frestelsen att "besikta" henne litegrann. Mina händer smekte och knådade hennes fasta skinkor och lår genom de tighta träningsbyxorna som avslöjade minsta lilla form och kurva. Jag kunde inte känna några troskanter, och när min hand gled över byxgrenen stod det klart för mig att hon inte hade på sig några. Tanken på att hon gått på gymmet utan trosor gjorde mig stenhård igen. Jag dök ner med ansiktet mellan hennes skinkor och mumsade på hennes röv och fitta genom träningsbyxorna. Hennes doft var en upphetsande blandning av svett och fittsaft, och hon började gnida sin stjärt mot mitt ansikte.

Simon hade nu vuxit till full storlek inuti hennes mun och hans ollon befann sig en bra bit ner i hennes hals. Petra skruvade på sig av obehag när hans kuk retade hennes kräkreflex och hon kunde inte andas ordentligt. Hon kämpade emot paniken och impulsen att befria sig från den kvävande åderpålen medan hennes ögon tårades. Just som hon skulle ge upp drog Simon sig ur hennes mun och började runka sin salivkladdiga påle framför hennes ansikte. I samma ögonblick som hon fick upp glaset sprutade han en lång stråle sperma som hon skickligt fångade upp och lyckades få hela hans sats i glaset. Under tiden hade jag stått på knä bakom henne och gnidit min kuk mot hennes ljuvliga stjärt och nu var även jag redo att släppa en andra sats. Petra dök ner under mig och sög in min pung i sin mun samtidigt som jag tömde ännu ett tillskott i våran spermadrink. Nu satt Jocke ensam kvar i soffan med sin bultande kuk i vädret. Petra satte sig på knä framför honom och drog upp sportbehån så att hennes tunga bröst föll ut i full frihet. Den bysten var verkligen ett underverk som trotsade tyngdlagen, jag kunde inte fatta att så stora naturliga bröst samtidigt kunde vara så fasta. De stora rosa bröstvårtorna stod rakt ut och hon hade snart tre par händer som klämde och smekte dom. Hon lutade sig fram och klämde ihop sina meloner runt Jockes kuk, spottade på den flera gånger och började sen gnida den med sina bröst. Jocke lutade sig tillbaka och njöt, men det varade inte många minuter innan även han hade tömts på sina sista droppar säd.

Nu satt vi tre på soffan och tog igen oss medan Petra satt mitt emot oss på golvet med glaset halvfullt av sperma i handen. Hon tittade på den vita kletiga vätskan med tvekan i blicken. Det var ganska mycket i glaset, en och en halv deciliter gissade jag.
- Är det nåt fel? frågade Simon
- Nej då, det här ska n

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

og gå bra, skrattade Petra lite osäkert. Så satte hon glaset till munnen och svepte innehållet i tre klunkar, och satt sedan länge blickstilla och hulkade litegrann emellanåt. Efter kanske en halvminut tittade hon upp, log och slickade sig om munnen. Sedan slickade hon den sista sperman från glasets kanter, medan hon började gnida sin fitta genom byxorna. Hon var djuriskt kåt nu, hon slängde med huvudet och började snart skaka våldsamt och skrek ut sin orgasm. Hon sjönk ihop flämtande i en liten hög på golvet. Plötsligt öppnades dörren och syrran kom in och undrade vad i helvete det var för liv här inne, men hon stannade tvärt och bara gapade. Framför henne på golvet låg en liten blondin med sina svällande meloner och styva bröstvårtor i vädret, och med en mörk våt fläck mellan benen på sin byxor.
- Stick för helvete! skrek jag. Syrran kom till sans igen.
- Ni är ju helt jävla sjuka, sa hon och stormade ut genom dörren, men jag anade ändå en upphetsningen i hennes röst. Vi satt helt tysta i rummet och såg på varandra, innan vi till slut allihopa brast ut i gapskratt. Petra tog av sig byxorna och hängde dom på elementet så att fittsaftsfläcken i grenen skulle torka innan det var dags för henne att gå hem.
- Nå? frågade hon leende. Har jag klarat ert snuskiga jävla test?
- Absolut. Mission accomplished.

Morgonen efter satt och jag och syrran och åt frukost, stämningen var tryckt och jag skämdes så jag ville bara försvinna över att hon hade kommit på oss igår.
- Vem var den där tjejen igår? frågade hon till slut. Till min förvåning lät hon inte alls arg eller anklagande, utan bara nyfiken.
- Äsch bara en kompis, Petra heter hon, svarade jag förläget.
- Hon såg då ut som betydligt mer än en kompis igår, skrattade hon till. Det kändes befriande att höra att hon inte var så värst illa berörd.
- Vad gjorde ni egentligen?
- Det kan du kanske räkna ut själv, svarade jag lättad. Och jag tror inte du vill veta exakt vad vi gjorde, skrattade jag.
- Haha nej kanske inte. Men jag skulle vilja träffa henne någon gång. Gillar hon tjejer... på "det" sättet du vet?
- Mmm, svarade jag. Det gör hon absolut.
- Coolt, sa syrran och såg oroväckande nöjd ut.
Jag fortsatte äta och undrade vart fan det här skulle leda. Aldrig någonsin att jag ville ha med syrran på våra äventyr.

Men åter till saken. Nu satt vi alltså här på Rebeckas rum, dagen D hade kommit, snart skulle vi ge Petra allt vi hade och vi skulle ta allt hon hade att ge. Dörren öppnades och Rebecka och Marie kom in och satte sig bredvid oss, och sedan kom Petra. Det kändes som att himlen föll ner och världen stannade, när hon uppenbarade sig framför oss i all sin härlighet, helt naken förutom trosor och high heels. Hennes blonda hår var ett enda stort rufs och hon var hårt sminkad med kolsvart ögonskugga och knallrött läppstift. I hennes mun blänkte det första beviset på att hon genomfört Rebeckas uppdrag. Hon hade piercat tungan, en blank titanstav rakt igenom med en svart kula på ovansidan. Jag kunde inte vänta på att få känna den mot mitt ollon. Även hennes bröstvårtor var piercade och det var så sjukt sexigt att se de tunna metallstavarna blänka i de rosa topparna. Hon hade på sig en minimal röd stringtrosa som var så lågt skuren att den just nådde över hennes klitoris, men blygdläpparna lyckades den inte täcka helt. Hon var som en livs levande knulldröm där hon stod framför oss i ett par stilettklackar som gjorde hennes underbara ben om möjligt ännu vackrare. Rebecka ställde sig på huk bredvid henne och sakta drog hon trosan åt sidan och avslöjade kronan på sitt verk, den sista delen av hennes uppdrag till Petra. Den förut lurviga blonda lilla fittan var nu alldeles kal och slät, och i klitoriskappan blänkte en diamant. Rebecka log triumferande mot oss.
- Nå, vad tycker ni om hennes makeover? frågade hon. Vi satt som förstelnade och bara stirrade gapande. Till slut fick i alla fall Jocke fram:
- Helt. Jävla. Underbar. Petra såg helt överlycklig ut, jag antar att hon kände sig lika sexig som hon såg ut.

- Det är en sak till som ni garanterat kommer att älska, sa Rebecka och Petra vände sig om. Hennes stjärt såg ännu mer underbar ut än vanligt i hennes stilettklackar. De stora, fasta, runda skinkorna putade inbjudande mot oss. Rebecka pillade ut stringen från hennes stjärtskåra, drog den åt sidan och drog ut en liten rosa buttplug ur Petras lilla stjärthål som genast drog ihop sig igen. Rebecka såg mig rakt i ögonen medan hon förde buttplugen mot munnen, slickade på den och gav den sedan en ordentlig avsugning.
- Mmm din stjärt smakar underbart, sa hon och gav Petra en lätt dask på ena skinkan. Men det bästa av allt får du berätta själv, fortsatte hon och hennes sina kåta gröna ögon mötte Petras förväntansfulla blå.
- Jag är oskuld i rumpan, log hon mot oss. Jag har aldrig haft analsex, men ikväll vill jag att ni knullar mig i röven. Vill ni det?
Klart fan ville vi det.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia