radio amatören 2 

Admin | Hetero | 29.02.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

fortsättningen............
Britt och jag sitter och pratar med varandra när dörren slits upp och Eva tillsammans med en stor karl. Sitter ni här och pratar en massa strunt säger Eva, nej det gör vi inte svarar jag. Sa jag att du inte skall käfta emot kvinnorna, jo det har du helt rätt i, men, men, stammar jag fram. Nu är det i alla fall färdig lekt, och du får faktiskt skärpa dig NISSE om du vill stanna kvar.
Du har fått dit betyg av Åskådarna och det var inget vidare bra kan jag säga dig, de tyckte att ditt knullande var under all kritik. Anna verkade du utnyttja som ett stycke kött, för dina egna behov. Vill du verkligen stanna här, frågar Eva och Jens nickar instämmande. Ja det vill jag, jag har ju semester och vill vara här, det kommer en liten tår på kinden när jag säger detta.

Jens tar till ton och säger sluta med det där tramset och lyd istället.
Vi får lära dig ifrån grunden tror jag vad tror du Britt, jo han skall lyda er. Bra då går vi tillbaka in igen på scenen, det är dämpad belysning och mitt stånd har försvunnit, skönt att det inte syns. Jag hör ett svagt buande ifrån Åskadarna och jag hör en man skrika skärpning denna gång.
Det står nu en tom kraftig karmsto

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

l på scenen, den har remmar på armstöden och vid benen. Vi tre Eva Jens och jag går upp tillsammans, hur vill Åskådarna ha det. Den äldre damen ordförande i Åskådarna kommer fram med ett kuvert till Eva som läser högt 22 röster för att Jens skall ta fösta sittningen i stolen och sedan får Nisse ta andra omgången. Jens spänns fast och kan ana vad som är på gång, detta går jag inte med på tänker jag.
Fan vad skumt tänker jag 22 röster för och ingen emot inte ens min egen syster. Eva sätter en mikrofon på mig och filmkameran är redan igång. Nu tar Eva en mikron och säger, nu får du börja att suga kuk. Vad har jag för val har aldrig gjort det innan, det känns inte så fel när jag väl kommer igång och Jens frågar om det är första gången och jag svarar ärligt att det är så. Vad tycker du om det, blir nästa fråga, jo det är bra men lite skämmigt att alla kan se på och nu börjar stolen att sakta rotera så alla kan se.
Jag suger och får in kuken längre och längre i munnen, Eva säger ta du på kulorna också. Eva berättar vidare att Jens kuk är 23 cm lång, och när jag är klar med Jens blir det din tur i stolen. Man hör i högtalarna att Jens njuter och att jag smackar och

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

smackar. Nu får jag stånd igen, känns jätte skönt att suga kuk bara jag inte blir bög av all kuksugning. Jens ger upp ett vrål och det går för honom, Eva säger: du vet nog vad jag tänker nu Nisse. Ja svarar jag, att jag skall ta all satsen och slicka rent kuken. Du börjar att lära dig Lille Nisse, säger Eva och Äskådarna börjar att skratta.
Nu släpper man loss Jens och han tackar för av sugningen, nu är det din tur i heta stolen fnittrar Eva, Fan om Jens skall suga av mig nu. Du har två val nu Nisse du får ögonbindel på dig, och det är om Jens får suga av dig eller någon kvinna ur publiken, jag väljer en kvinna så klart. Hon kommer upp och jag hör att hon har klackjärn under skorna den enda jag vet som har det är min syster, men har hon bytt skor med Anna , nu snurrar det runt i skallen vem suger av mig. Det är jätte skönt oh jag börjar att skaka av väl lust , ta lite närbilder hör jag ifrån åskådare plats och jag hör att det är Anna. Kuksugaren tar på kulorna och jag kan inte hålla tillbaka längre. Eva säger då i mikrofonen kan Anna komma upp och göra rent, hon har också klackjärn under skorna, vad är det som händer.
fortsättning följer om ni vill................

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia