Provrummet 

Admin | Hetero | 15.06.2020 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

- Så kan jag ta min lunch nu? fråga jag Lisa min arbetskamrat.
- Visst, det är ju så lugnt butiken och Kikki är ju här så ta du din lunch babe ;) säger hon och ler.
- Alright! säger jag och ler tillbaka medans jag går in i personalrummet för att hämta plånboken och mobilen. Går sedan ut och påväg mot McDonalds. Det är ju fredag tänkte jag och har vart nyttig hela veckan intalar jag mig medans jag går in och ställer mig i kö.

Och som vanligt runt lunch tid är det mkt folk som ska äta, så tog upp mobilen för att messa tillbaka Emil, och fråga hur det gick på hans dejt han hade igår. Emil hittar nya killar varje dag, och själv är jobbet det ända action man får tänkte jag innan jag äntligen fick beställa maten. Magen skrek verkligen efter mat.

Mängden me människor hade tynat bort och det fanns gott om platser. Så satte mig i ett bås med utsikt över matsalen, och fick syn på en sjukt snygg väska vandrandes förbi och försökte kolla upp vem ägaren till den var. Vilket var en "drop dead gorgeous" tjej med långt mörkt lockigt hår, skogsgröna ögon, lite längre äm mig (runt 170 kanske)runt 20, slank och smal som man lätt såg även om hennes kläder döljde de lite. Hon vände sig om och fick syn på att jag nästan dreglade över henne och log. Fick nästan panik och på nått sätt fick jag ur mig -öh.. snygg väska.. Hon fnissade till lite och tackade innan hon satte sig några bord bort rakt emot mig. Jag försökte koncetrera mig på att äta och inte titta på henne vilket var väldigt svårt. Så drog upp mobilen för att ringa Emil.

Det verkade som om hon väntade på någon, kanske hennes kille som var sen tänkte jag. en tjej som henne måste ju ha kille. Säkert någon snygg modell. Emil svarade till slut men kunde fortfarande inte sluta titta på henne, studera hennes rörelser och hennes ansikst drag. Emil märkte att jag inte dirket lyssnade på vad han sa och jag berättade om det otroligt snygga tjejen. Hon tittade upp och rakt på mig helt oväntat, våra ögon möttes och jag kände hur jag började rodna och tittade bort. Men kände fortfarande hennes blickar på mig. Jag låsades att titta ut och på andra människor men lyckades inte så bra, vilket hon märkte väl och fortsatte att le emot mig. Jag samlade på mig mod och tittade tillbaka, kände verkligen hur hjärtat bankade i bröstet, fjärlirlana i magen och hur aldeles varm i kroppen jag blev. Samtidigt som jag inte kunde sluta att tänka på hur det skulle vara att kyssa henne mjuka mörk rosa läppar, smeka och känna hennes hud emot min.

Plötsligt kom en tjej skyndandes mot henne och gav henne en kram. Japp så va de slut tänkte jag, åter till verkligheten, min lunch var nästan så jag tog allt jag ahde me mig och ställde mig upp för att länma brickan och slänga skräpet. Vilket log näst intill hennes bord fick jag syn på, det vart ju försent att lägga ner brickan nu så med fega stag gick jag emot dom, halvägs dit fick vi ögonkontackt igen, det var som om hela världen försvann när hon tittade på mig och det gjorde att jag inte såg k

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

illen som kom gåendes messades på sin mobil att krocka ihop. Shit va pinsamt! jag bad om ursäkt och försökte rädda så mkt av maten som möjligt och inte kolla upp för att se henne och hennes fnittra och stirra på oss. Vilket det och alla andra människor gjorde. Så bad om ursäkt igen och syndade mig iväg ut ur mcdonalds så fort jag kunde.

Åh fan va lame! snacka om pinsamt, bara för att vi såg på varan, och då såklart klumpig som jag är krockar jag ihop me den killen. Gud, jag vill inte ens tänka på va hon tänkte, mumlade jag för mig själv när jag kommit tillbaka in i personalrummet i klädaffären.
- Hej, du är tillbaka nu, va bra nu kan jag gå på min lunch då? sa Lisa och tittade på mig.
- Visst, sa jag och log.
det var inte mkt folk alls i butiken så det fann inte mkt att göra, gick runt och städa upp lite, hängde tillbaka kläder och fick plötsligt syn på väskan igen och frös till. Neeeej! det får inte vara hon, åh va ska jag göra, det snurrade i huvudet på mig och då vände hon sig om och fick syn på mig. Jag hängde snabbt tillbaka plagget och gick emot provrummen alldeles röd i ansiktet. Kolladde dem sakta en efter en efer plagg. Och så kom hon där rakt emot mig, med ett par jeans i handen.
- Är alla provrum upptagna? sa hon lugnt och smålog.
- Äh.. jjo de till höger längs in är ledigt. Sa jag stammandes. vilket gjorde henne le mer och gick iväg mot rummet. En lite stunde senare hörde jag henne ropa från provrummet, så jag kanckade på försiktigt...
- Hej igen, skulle du kunna hjälpa mig med en sak? fråga hon.
- Visst, va som helst.
- Skulle du kunna hämta ett par av dessa jeanse i en storlek större?
- Jo, det är klart, kommer starx. sa jag fort och skyndade mig efter ett par.
När jag kom tillbaka knackade jag försöktigt på igen, hon öppnade dörren med ett leende i bara underkläder och sog på mig. Hon tog tag i mina händer och drog in mig i de lilla provrummet snabbt. Innan jag fick nån koll på vad som hände kysste hon mig, och jag kysste henne snabbt tillbaka. Jag lät mina händer glida ner längs hennes rygg och mina läppar kysste nu hennes hals. Hennes andetag var flämtande och jag kände hur kåt jag blev bara av att lyssna på hennes andhämtning. Mina händer nådde hennes fasta rumpa och smekte det. Hon tryckte upp mig mot väggen och höll tag om mina händer, jag kände hennes bröst emot mina och hennes kyssar på min hals som fick mig att stöna till. Hennes händer släppte taget om min och letade sig under min t-shirt och smekte mina bröst och min mage. Kyssarna blev djupare och mer intensiva. Hon viskar till mig att hon aldrig vart så kåt och velat ha någon så mkt. Att hon inte kunde sluta titta på mig på mcdonalds. Hon slutar upp och ser mig i ögonen, smeker min kind, kysser mig mjukt samtisigt som hon knäpper upp min jeans, drar ner dragkedjan och jag bet mig hårt i läpppen för att inte stöna högt. Hon fick av mig t-shitern, kysste mitt bröst, mina bröstvårtro som var aldeles hårda ner mot magen och min navel. Ingen av oss tänkte att någon kunde komma på oss

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

vilken sekund som helst.

Min andning blir mer och mer ojämn och jag börjar får svårt att stå still och rör min höft emot henne. Hon tog tag i mina jeans och drog ner dem mot golvet. Hon tittade upp och log när hon såg hur svårt jag hade det att vara tyst, hon drog tungan längs min troslinje vilket gjorde mig knäsvag. Hon vist väl vad jag vill men retades lite till och kysste mig längs kanten på trosorna och hela min kropp skakade till. Hon kysste insidan av min lår och slickade i hennes ljumskar ochjag stönade till igen, denna gången nästan så att nån skulle ha hört. Hon tog tag i mina trosor, men drog inte ner dem än utan istället kysste hon mellan mina benen, utanpå trosorna.
- Snälla...! Åh, jag klarar inte av mer..! sa jag medans jag bet mig i läppen ännu en gång för att inte stöna. Hon log retsamt på mig och drog ätnligen ner trosorna. Kysste mig mellan benen igen slickade mig långsamt i ljumskarna och särade äntligen på mina blygdläppar och slickade mig. Jag kunde inte låta bli att stöna till när jag kände henns tunga slickade min klitoris. Jag var hur blöt som helst och kände hennes tunga svepa över min klitoris och jag andades snabbare och snabbare. Jag var så tagen av henne, det hon gjorde att jag glömt bort allt annat totalt och plötsligt hörde vi dörren till provrummet brevid smällas igen och någon pratades i mobil. Det var som att vakna ur en dröm. Hon tittade lite irriterad bort åt dörren, jag försökte hämta tillbaka andan och på nått sätt kunna ta mig samman.
- Fan, jag måste tillbaka till jobbet... sa jag och fick på mig byxorna snabbt. Hon ställde sig upp och jag ittade lite blygt på henne. Vi kysste varan, och ja fråga om vi kunde fortsätta när jag slutat jobbet. Hon nickade och kysste mig igen, faliga kyssar som är nästan omöjliga att avsluta. Men kvinnan i provhytten pratade så högt i sin mobil att de förstörde stämningen lite.
Vi såg på varan, - Du var hur gullig och söt som helst när du krockade ihop me killen på McD hehe. Sa hon och lutade sin panna emot min, - Det var du som fick mig att glömma vart jag var....Förretsen vad heter du och vart har du köpt din sjukt snygga väska? sa jag och rodnade till lite.
- Köpte väska i paris, och ja heter Nelly.. hehe va heter du?
- Ehm, Alexandra men du kan kalla mig Alex. Vi fnissa båda til lite och kysstets en lång stund igen. Hon tog upp mobilen lite sexigt ur min ficka och skrev in sitt nr.
- Vilken tid slutar du?
- Kl. 19.00
- Okey, då kommer ja förbi och så kan vi kanske käka lite innan vi avslutar de vi börjat?
- mm.. Låter perfekt! sa jag, kysste henne snabbt igen för att jag inte kunde hålla mig och försvann ut ur provrummet. Gick till kassan och såg att Lisa kommit tillbaka från lunchen. Vilket betyder att jag vart borta ett långt tag. Men att det verkar som om ingen märkt de. Det var ingen kö och Nelly ställde sig framför för att köpa jeansen. Vi log och synade varan, och räkte över henne jeanse. Hon smekte min hand och gav mig en wink ;) och sa ses ikväll sötnos.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia