PingstPastornsfru 

Admin | Hetero | 23.06.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

länge förrän jag sprutade min sperma rakt på magen men ojdå utbrast kvinnan så mycket det kom. Hon lutade sig framåt och slickade i sig sperman sen började hon suga min kuk. Kvinnan sög så otroligt skönt och jag såg hur hon njöt av detta. Efter en stund så reste hon sig och började klä av sig tills hon var helt naken och medans så smekte jag min kuk. Hon grenslade mig och bad om att jag skulle styra in min lem i henne och sedan så började hon sakta rida. Jag njöt verkligen av denna stund hennes fitta var enormt skön och väldigt blöt och hon stönade
ljudligt. Hon såg djupt in i mina ögon och sa, vill du vara min hemliga älskare? Gärna svarade jag. Du får gärna komma inne i mig så mycket du vill för jag kan inte få några barn och i samma ögonblick som hon sa det så sprutade jag min andra laddning och kvinnan kom i en orgasm och hon skrek rakt ut sen sjönk hon ner och vi kysstes innerligt. Det känns så fint med dig sa hon och frågade om jag ville ha mer sen. Så klart att jag vill jag kan inte få nog av dig svarade jag. Hon la sig ner brevid mig och bad att få sitt sköte slickad. Hennes fitta var inte rakad det var inte vanligt på den tiden och hon hade en regäl buske. Jag la mig så även hon kom åt och fick sedan höra att den ställningen kallades för 69:an det hade jag inga kunskaper om då. Jag började sakta slicka och hon styrde mig så det blev så optimalt som möjligt för henne. Hennes fitta smakade och luktade riktigt gott, en blandning av fittsaft och sperma. Jag lekte med tungan på klittan och hon juckade emot mitt ansikte och jag blev riktigt kåt av detta. Åååå duuu sa hon slicka mer nerråt också och jag blev lite frågande, ville hon verkligen att jag skulle slicka hennes stjärt. Med lite tvekan så började jag försiktigt slicka där. Hennes stön blev nu ännu häftigare och hon la sina händer över mitt huvud och riktigt tryckte mig ner mot stjärten. Borra in din tunga bad hon. Jag blev lite paff men var kåt som en gnu och borrade in tungan. Kände då hur hon formligen exploderade och min första fontänorgamsupplevelse var ett faktum.
Jag ryggade tillbaka och förstog inget. Sen förklarade kvinnan hur det hela hängde ihop och vid senare tillfällen fick hon fler fontänorgasmer vilket jag tyckte var riktigt häftigt. Vi träffades många gånger under ett par år och hon lärde mig massor som jag tackar och bugar för, bättre än henne har jag faktiskt aldrig upplevt igen.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia