På väg in i vuxenlivet 

Admin | Hetero | 12.05.2024 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

På väg in i vuxenlivet. Del 1.

Mitt namn är Ulf och jag går för närvarande i en skola, som ni inte får veta namnet på.I varje fall, så trivs jag väldigt bra på min skola. Trevliga kompisar, både tjejer och killar.
Ska kanske nämna att jag är 16 men om några dagar blir jag 17 år. Stor för min ålder säger alla. I klassen skiljer det högst ett år mellan oss ungdomar.

Vi trivs väldigt bra tillsammans. Ingen mobbas eller hålls utanför vår gemenskap. Mysiga fester ibland hos någon, som har föräldrafritt. Har läst om ruskiga skandaler i sådana sammanhang. I vårt gäng har tendenser åt bråk eller obehärskad fylla, aldrig förekommit.

Det här låter kanske överdrivet i mångas öron, men det är så här det fungerar för oss. Att sitta i en undanskymd vrå och krama och kyssa en härlig tjej och om hon tillåter, treva med händerna lite både här och där och också bli trevad på, är väl inte fel. Vår väg mot det vuxna livet är absolut på gång.

Kompisar har i förtroende berättat om hur de gått hela vägen med någon av det motstta könet, om nu det är sant. Könsdriften börjar tydligen bli oerhört stark i vår ålder.Ibland är det som om hjärnvindlingarna inte vill befatta sig med något annat än det där sugande okända.

Ingen av oss har kunnat undvika att se på sexfilmer. Det är förstås väldigt spännande och påtändande. Det verkar dock, är vi överrens om, som kvinnorna och männen i filmerna skriker och suckar och överdriver ganska betydligt och de agerar ganska maskinmässigt och utan verklig känsla.

Ja, det här är förstås sett ur våra unga oerfarna själars synpunkt och det är kanske inte alls i takt med verkligheten. Men närbilderna av kvinnokönen, oftast helt släta utan hår, så man kan utan hinder se alla intressanta veck och även ingången till slidan, är i allafall för mig väldigt intressant och påverkar pickens föhållande i kalsongerna mycket positivt. Oftast så mycket, så jag måste skynda mig till närmaste toalett för att lätta på det sköna trycket.

En av flickorna i min klass, Linda, är min absoluta favorit. Jag är så enormt lyckligt lottad att hon tycks föredra mig framför andra.

Hennes hår har en djup brun färg och räcker långt ner på ryggen. Oftast har hon det samlat i svans ombundet med hårband med knut. Hennes ansikte är så mjukt. Ögonen stora i brunt men med stänk av grönt och nästan lite guld i också. Hennes mun ett mästerverk likså den mjälla halsen och benen långa och absolut rätt formade ner till de finaste små fötter. Och henned kropp däremellan!!

Jag har svårt att finna ord för den skönhet den utstrålar. Oftast är hon klädd i kjol och blus. Ibland någon topp. Jeans förstås också och sådana där som går strax nedanför knäna. Allra mest har hon vita, låga, mjuka sportskor och vita sockar.
Ni märker att jag blir lyrisk när jag beskriver Linda. Ni skulle bara se henne!! Och dessutom, till råga på allt är hon go mot alla utan undantag. Vet att hon försöker hjälpa och trösta tjejkompisar, som kommer till henne med kärleksbekymmer och andra svåra frågor, som tonåringar kan ha. Alla tycker om henne.

Hennes mamma, Sofie, är lärare på skolan och vi har henne i engelska. Hon är änka sedan ett pr år. Jag tror att hon fick Linda vid ganska låg ålder så jag antar att hon inte kan vara äldre än kring trettiofem. Hon har också verklig stil och elegans. Det doftar så enormt gott om henne när hon ibland lutar sig över mig, håller sin ena hand på min axel och pekar och förklarar något i engelskaboken.

Nu är det så, att jag råkar ha lätt för mig i matte. Linda är absolut inte dålig i ämnet men jag har suttit tillsammans med henne några gånger och kunnat visa och hjälpa när något har varit extra invecklat. Den här dagen, en torsdag, fick vi veta att klassen skulle ha en stor matteskrivning påföljande måndag. Det var ganska mycket som skulle gås igenom, så vi skulle bli tvugna att använda icke skoltid för att hinna med allt.

Rasten efter vi fått beskedet om skrivning kom Linda fram till mig, där jag satt för mig själv och tittade i en bok

”Ulf”, började hon, ”den här skrivningen verkar inte bli lätt. Mamma har så väldigt mycket att göra, hon förbereder en konferens, som hon måste koncentrera sig på med all sin kraft, så jag vet att hon inte har tid om jag behöver fråga om någonting. Skulle du kunna tänka dig att följa med mig hem efter skolan på fredag, så att vi tillsammans kunde gå igenom den aktuella matten?”

”Jag blir väldigt glad att du frågar mig, Ja jag vill myckett gärna det, men vad säger din mamma om jag kommer med dig?”

Då rodnade Linda.
”Jag skäms nästan”, sa hon, ”men jag ringde mamma för en liten stund sedan och sa att du kanske skulle komma. Det var dumt innan jag frågade dig men innerst inne så trodde jag att du ville. Det var förresten helt ok för henne”.

Det spratt till i mig då jag hörde Lindas bekännelse. Av den kunde jag nästan säkert utläsa att hon hade känslor för mig.

Linda kramade om mig och sa sig vara så glad för mitt löfte.

Kramen gick så fort, tror jag, eller så blev jag orkeslös av det oväntade, ja, jag vet inte, men i alla fall så hann jag inte reagera förrän hon hade släppt mig, sett så ljuvligt på mig och gått iväg.

Resten av torsdagen och natten mot fredagen försvann i ett töcken. Jag vet i allafall att tiden tycktes stå still. Känslorna levde rullan i min kropp och jag visste nästan inte om jag skulle skratta eller gråta.
Fredagen kom trots allt och vi träffades i skolan. Jag hade också under de föregående timmarna nästan hela tiden, nja kanske inte nästan, men i varje fall många gånger varje timme, sett hennes bild framför mig. Och när hon nu stod framför mig, log och med glittrande ögon och sa:

”Hej Ulf”.

Blev jag nästan knäsvag. Hon var ju ännu finare än jag kom i håg!!

Skoltimmarna gick ju, fastän det var väldigt segt. När klockan ringde ut efter sista timmen, kom Linda fram till mig.

”Du har väl inte ångrat dig” frågade hon lite ängsligt.

”Nämen.. nej det ha.. har jag naturligtvis inte”. fick jag ur mig stammande.

På något vis kom jag ihåg mina böcker. Vi sa hej till kompisarna och gick ut från skolan.
Att få gå bredvid denna flicka.. ja, jag kan nog inte beskriva rätt, men om jag försöker..
Det var en slags lyckokänsla, som jag inte hade varit i närheten av förut och när hon sökte min hand, och jag fick ta den och fortsätta gå hand i hand med henne kunde ingenting bli bättre. Jag vet att vi under den fortsatta promenaden pratade och skrattade. Vad vi pratade om är helt urblåst ur min skalle.

Hemkommen till Lindas, promenaden gick alldeles för fort, hade hennes mamma ställt fram mat dukat och gjort så fint. Vi såg inte till henne. Linda sa att hon var inne på sitt kontor och ville förmodligen inte störas.

Efter att vi låtit oss väl smaka av det framdukade och plockat av bordet satte vi oss i en soffa med ett bord i lagom höjd framför, och började gå igenom matten. Det var, som sagt, väldigt mycket, så vi förstod att resten av fredagen inte skulle räcka till.

Att sitta nära Linda gjorde det nästan omöjligt att koncentrera sig på böckerna, Vi kunde inte undvika att beröra varandra när vi sträcke oss efter en bok eller penna eller te.x peka på något i den andres bok. Våra lår kom på något sätt närmare och närmare och till slut låg de helt ihop.

Aktiviteterna på bordet upphörde utan att jag tror att vi var medvetna om det. Till slut lutade vi oss samtidigt mot soffans ryggstöd, vände oss nästan automatiskt mot varandra och föll, ja föll... i varandras armar. Innan jag förstod hur det hade gått till, befann jag mig med min mun tätt tryckt mot Lindas.

Vi var båda helt berusade av detta nya. I mina byxor bultade ett stånd, som jag aldrig varit i närheten av att ha tidigare. Jag dristade mig att försikti

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

gt känna på Lindas bröst.

”Ja, ja jaaa..”, flämtade hon i mitt öra och tryckte sig om möjligt ännu närmare mig.
Jag svävade någonstans, var det var vet jag inte, men rosa skyar omgav mig absolut.
Då hörde vi plötsligt hur dörren öppndes till Sofies kontor.

”Är ni hemma ungdomar”, ropade hon.

Den snabbhet, som vi slet oss från varandra och dök ner med näsorna i böckerna, kanske möjligen en höghastighetskamera kunnat registrera.

”Ja mamma och vi jobbar för fullt”.

Hur Linda så snabbt kunde finna sig, fattar jag inte.
Sofie kom in till oss.

”Hej Ulf, så roligt att se dig och att du ställer upp och hjälper Linda”, och så räckte hon fram handen.

Artig som man är, hm, så reste jag mig upp för att hälsa utan att först tänka på den kraftiga utbuktning, som syntes alltför väl på mina byxor. Jag blev säkert pionröd i ansiktet när jag kom ihåg hur det var ställt, men kunde omöjligt göra något för att dölja ståndet. Sofie kunde inte unvika att se min belägenhet, men låtsades inte om någonting

”Hej och my-ck-en tack för den go-oda maten”,stammade jag.

”Så bra att det smakade”, log hon, skälmskt tyckte jag, och så fortsatte hon, ”Jag måste till skolan och lämnar er ensamma i ett par timmar. Fortsätt att jobba och du Linda kan väl plocka fram någonting om ni bli sugna”.

”Ja det skall jag, och mamma kör försiktigt, hej då!”

Det blev alldeles tyst när Sofie hade gått. Men så tog Linda min hand.
”Kom”, sa hon, ”vi går upp till mitt rum”.

Med bultande hjärta följde jag med. Uppkomna satte vi oss på Lindas säng.
”Jag har tyckt om dig väldigt länge”, viskade Linda och rodnade, ”och har fantiserat om det som hände därnere. Skulle nu väldigt gärna vilja fortsätta med det, vill du?”.

Om jag ville!! Vi föll igen i varandras armar, lite lugnare nu, vi hade ju vana, hm,

”För mig har du varit en dröm, som jag innerts inne önskat i flera år skulle bli sann, men trott att det nog skulle stanna vid en dröm”, erkände jag i hennes öra.

”Å fina Ulf du är så härlig och jag tycker så mycket om det vi gör nu med varandra. Jag får en så ovanligt killig känsla i hela min kropp”, sa Linda och lade sig ner på rygg i sängen, sträckte upp armarna mot mig.

”Kom till mig!”
Håret reste sig i nacken när jag såg min underbara, ljuvliga drömflicka ligga där så välkomnande. Jag kröp ner med sidan mot henne och vi fortsatte att smeka och kyssa varandra.

”Får jag ta av mig blusen, så den inte blir skrynklig”, vädjade hon.

Ja, herre gud, det fanns ingen i det här rummet, som kunde ha något emot det!

Linda satte sig upp och vi hjälptes åt att avlägsna blusen. När hon lade sig ner igen satte jag händerna på bh´n över brösten och började smeka, Då reste hon sig hastigt upp, knäppte upp bandet i ryggen och slängde plagget på golvet.

Jag tror att allt hår på mitt huvud reste sig rätt upp när jag fick se hela den ljuvliga härligheten, som varit döljd. Ja, kanske inte allt hår och inte rätt upp, men känslan var i allafall att just det hände.

Linda tog mina händer och lade dom på brösten.
”Smek mig, smek mig..snälla..”, bad hon och de bruna vackra ögenen var alldeles fuktiga

Var det jag som var i samma säng som Linda? Var det verkligen jag, ja jag, som höll händerna på dessa fantastiskt mjuka, lena kullar? Jag var tvungen att bita mig i läppen för att förstå att jag inte drömde.

”Å Linda, Linda så underbart fin du är, så len och mjuk, så härlig, åå.. så mycket jag tycker om dig”, fick jag fram och började försikgt krama brösten, där jag kände hur topparna blev alldeles styva under mina händers rörelse.

”Så gott, ååå.. så gott.. så underbart du smeker, suckade hon och fortstte mjukt frågande, ”Vill du använda din mun där också?”

Jag svalde men det var helt omöjligt att få fram ett ord, så jag bara nickade, böjde mig fram och tog ena bröstvårtan i munnen och började slicka och suga på den, medan jag masserade det andra bröstet.

”Oiijj...aaaa...ooo..mer,. mer..ooooiijj”, stönade Linda och tryckte mitt huvud mot brösten
och så fortsatte hon mellan ojandet och stönandet, ”Det är som om min kropp kommer att explodera, jaaa..det hää-äänder något nuuu.” tjöt hon och lyfte underkroppen och skakade som i spassmer.

Jag blev väldigt upphetsad av hennes reaktioner, och picken spände hårt. Stenhårt i mina byxor.

”Jag tror att det gick för mig”, viskade hon när hennes andning återgått till det normala,
”Så här har jag aldrig förut känt, fortsatte hon, ”men snälla fortsätt, fortsätt..snälla..det brinner i min kropp..”, bad hon lyfte stjärten och krånglade sig ur kjolen.
För mig var utlösningen nästan på väg, men jag anade, att min stund skulle komma och gjorde allt för att behärska mig. Förstod av Lindas reaktioner, att jag nu kunde fortsätta min upptäcksfärd längre ner för hennes kropp. Smekande, slickande och kyssande satte jag igång, Lindas flämtande och suckande ökade i frekvens ju närmare jag kom hennes
troskant,

”Får jag” viskade jag och gjorde en ansats att dra av henne trosorna

”Ja,,Jaa..jaaaaaa...”. Hon hjälpte så villigt till och lyfte ändan när jag drog ner dem. Så vek hon ut benen och lyfte knäna åt sidan.
”Kom, kom...smek mig där”, ylade hon.

Den syn, som jag nu vilade ögonen på, var rent ut sagt himmelsk. Jag var tvungen stanna upp och bara insupa synen. Jag hade så klart sett fittor tidigare, som jag berättat, både på film och i bild, men verkligheten överträffade allt.

”Smek,,smek.. smek... nuuu...”.

Jag rycktes ur mitt transtillstånd, och lade handen på härligheten mellan hennes ben där jag i den rosa springan kunde se hur en klar vätska sipprade fram. Försiktigt började jag röra handen och Lindas gnyende tilltog ännu mer. Använde ett finger och smekte i springan, som hade öppnat sig lite. När jag rörde mitt finger där längst upp, ryckte Linda till och gnällde högt

”Däär..jaaa...just däär,,,, mer jaaaa...dääär”.

Hennes underliv lyftes mot min hand och fingret slank in en bit i den oljiga slidan.
Linda småskrek och flämtade och när jag tryckte mot området överst kom hon med kraftiga rop och stön. Hela hennes kropp spändes och skakade i häftiga ryckningar.

Min skjorta låg på golvet, för jag hade blivit väldigt varm. Efter en kort viloperiod rörde hon på sig.

”Ååå Ulf kom upp til mig”, bad hon och sträckte sina mjuka armar ner mot mig.

Jag kröp upp och lade mig försiktigt över henne och kramade och kysste henne.

”Så ljuvligt du gjorde det för mig. Att det kan vara så skönt. Jag tycker så väldigt mycket om dig”, viskade hon med de vackra ögonen fyllda av tårar, som också hade blött ner hennes kinder.

Jag låg och stöddde mig på armbågarna över henne och kunde känna de underbara kullarna mot mitt bröst. Kysste hennes ögon och slickade upp det salta våta på kinderna.

Efter en stund gjorde hon en ansats till att vilja stiga upp, så jag rullade mig över på sidan. Då hände något fantastiskt. Hon steg inte upp utan fattade tag i min livrem och spände upp den och vände mig på rygg.

”Nu vill jag smeka dig och se din lem”, sa hon och började dra ner mina byxor, picken stod så kraftigt, så hon var tvungen stoppa ner sin hand och vika den åt sidan för att få av byxorna. Nu hade jag bara boxershortsen kvar och de fick hon samma bekymmer med men nu tog hon om lemmen utan tyg emellan.

Att känna hennes hand på mitt organ gjorde mig närmast svimmfärdig.

”Oj så fin han är, och så hård och ollonet glänser så vackert”, Så greppade hon med båda händerna om kuken och rörde dem upp och ner.

Jag hade försökt att hålla tillbaka min utlösning så länge, att det nu var fullständigt omöjligt att behärska den.

”Linda, Linda jag koo..meer!”, skrek jag och märkte i mina lustdimmor hur första satsen slungades rätt upp och landade på mitt bröst. När ja

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

g fortsatte att komma och komma, höll Linda sin ena hand över ollonet och fångade upp det mesta medan hon med den andra handen fortsatte att smeka lemmen, som efter hand skrumpnade betydligt.

”Min underbara, underbara Linda, så fint du gjorde det för mig, så härligt, härligt, aldrig hade jag trott att du ville göra så här.Tack, Tack!” Drog försiktigt ner hennes vackra huvud och kysste de varma fuktiga läpparna.

”Jag kan inte beskriva hur fint det var och hur mycket jag tyckte om, att göra så att du också fick ha det skönt”, viskade hon ”men nu tror jag vi måste göra oss rena, för mamma kommer när som helst.

Vi skyndade att skölja av oss älskogsresterna, fick på oss kläderna, hann just ner och satt med huvudena i böckerna när vi hörde hur ytterdörren öppnades och Sofie ropade

”Hej därinne, hur går det för er?” När hon kom in till oss fortsatte hon,
”Har ni hunnit med allt som skall göras och förresten har du fixat någonting att äta åt er?”

”Ne-ej”, stammade Linda och rodnade, ”det är så mycket att göra och vi har jobbat så hårt, så jag har faktiskt inte kommit ihåg det”.
Å min underbara Linda så bra du finner dig!!

Tyckte nog att Sofie såg en aning konfunderad ut men hon gick ut i köket och ropade därifrån,
”Kom in hit om fem minuter, så skall jag göra i ordning något åt oss undr tiden”.

Linda och jag tittade på varandra, fattade varandras händer och log

När vi efter en stund satt i köket och åt sa Linda.

”Mamma vi hinner inte med det vi skall i dag, klockan är så mycket och Ulf måste snart gå hem, Gör det något om han kommer igen i morgon och vi fortsätter då, förutsatt att du Ulf vill förstås”.

Jag var tvungen harkla mig,
”Na-aturligt vis vi-ill jag det” stammade jag.

”Jag kommer att vara på skolan hela dagen i morgon, och har absolut ingenting emot att du kommer hit Ulf. Det är mycket bra att ni sammarbetar”, så fortsatte hon, ”Jag kommer att greja lite mat i kylen, som ni kan värma då ni blir hungriga”.

Jag tyckte nu att det var dags att gå hemåt, så jag reste mig upp, tackade för maten sa hej till Sofie och gick ut i hallen, dit Linda följde mig. Vi skyndade oss att kramas och kyssas och viska kärleksfulla ord till varandra och hur väldigt mycket vi båda längtade till morgondagen.

På hemvägen gick jag som på moln, ja, det kan man naturligt vis inte göra, men allt var så lätt och det sjöng i hela min kropp

”Linda, Linda åå... Linda..”.

Lördag morgon vaknade jag väldigt tidigt, men förstod ju att jag inte skulle kunna knacka på hos Lindas vid den här tiden. Minuterna släpade sig fram och vid niotiden kunde jag inte vänta längre utan skyndade iväg. Framkommen skulle jag just stiga upp för yttertrappan när dörren öppnades och Sofie kom ut.

”Men hej Ulf du är tidig och det är jättebra. Linda sover nog än men du kan sätta dig i rummet och vänta för hon vaknar nog snart”.

Så kom hon ner och gav mig en kram och jag tyckte, men det var nog inbillning, att hon tryckte sina bröst extra hårt mot mig.

”Vi ses”, sa hon och smekte min kind. Vad var nu det här? Hon var ju min lärare och jag var tvungen slå bort de konstiga, upphetsande tankar som for igenom huvudet. Dumma
fantasier.

Inkommen i hallen skyndade jag att ta av ytterkläderna och skorna. Gick in i rummet, men så slog det mig, jag går upp och väcker Linda! Sagt och gjort, Klev försiktigt uppför trappan. Framför hennes dörr var jag tvungen att hejda mig en stund, för mitt hjärta bankade så hårt. Efter en stund tog jag dörrhandtaget och gläntade på dörren och tittade in.

Linda sov fortfarande men hade kastat av sig täcket. Där låg den underbara unga kvinnan på rygg med uppdragna utvikta ben endast iförd en minimal string. Jag tror att min svimning inte var långt borta men kom till sans när jag försiktigt kröp upp mellan hennes ben. Försiktigt, ytterst försiktigt vek jag undan den lilla skyddande delen, som låg över hennes kön, och sträckte ut tungan. Varsamt, varsamt startad jag med att slicka runt de så vackra blygdläpparna och så längs springan, som nästan omgående öppnade sig lite.

Linda suckade djupt, som om hon drömde om något fint. Men när jag flyttade tungan upp i springan och bearbetade den övre delen vaknade hon med ett ryck.

”Men, men.. vad.. vem åå är det duuu.. vad göör du.. inte kaaa....jooo... forts...ååå ..så det killar.. fortsätt, meeeer..”,

Så lyfte hon sina knän ännu högre och lade benen på mina axlar och med händerna om mitt huvud tryckte hon det mot sitt underliv och när jag stack ett finger en bit in i hennes slida skrek hon,

”Ååå.. Ulf.. det koommmer...det gåår... jag ex- ploo-deerar..iii.. nuuuu!!?
Hennes ryckningar och kraftiga tryck av fittan mot mitt ansikte gjorde, att jag nästan inte kunde andas.

Gråtande och hulkande drog hon mig upp över sig, sedan hon lugnat sig lite, kramade och kysste mina av de ljuvligaste safter ganska blöta läppar, och stack sin tunga in i min mun.

Det rann de finaste tårar ur hennes underbara ögon. Jag höll om hennes ansikte, kysste och slickade allt det vackra. Sältan från tårarna var som den allra godaste dryck. Vi kramade varandra innerligt och hon gömde sitt ansikte vid min halsgrop och fortsatte snyfta. Med en av mina stora fumliga? händer strök jag sakta henne över huvudet.

”Underbara, ljuvliga Linda, jag vill vara din i all evighet, jag vet inte så mycket vad riktig kärlek är, men det jag känner för dig, måste vara kärlek”.

Hulkande reste hon sig på armbågen, såg så innerligt gott in i mina ögon och smekte mitt ansikte.

”Kära, kära vän, det du säger värmer så härligt i hela mig. Mina känslor för dig är lika starka, men först av allt, vill jag behandla det där hårda, som trycker mot min mage”.

Hon knäppte upp mina shorts och krånglade dem av mig tillsammans med kalsingarna. Min penis hade stått i ett nästan ända sedan jag vaknade i morse, förresten den var nog inte speciellt sömnig i natt heller, och nu var resningen absolut i topp.

Linda grep med båda händerna om skaftet och började massera. Jag blundade och njöt. Helt plötsligt kände jag något varmt och blött om mitt ollon!! Herre gud tänkte hon suga mig??!! När jag tittade ner såg hon upp mot mig,

”Får jag fortsätta?”

”Ja.. jaaa. Jaaa”, orkade bara mumla, ”men om jag ko-o-mmer i din mun?”

Då tog den underbara flickan hela ollonet i sin mun och lät kuken fortsätta långt in och rörde huvudet upp och ner över den. Jag såg stjärnor, planeter och blixtar och var knappt på det klara med omgivningen, men var trots det medveten om den stora eruption som byggdes upp i mig. Allt var så enormt härligt med hennes sugande och smekande, och det upphörde inte, trots min varning, utan fortsatte i stegrad takt. Till slut släppte jag allt och vrålade,

”Nuuuu!!”

Lindas huvud fortsatte att röra sig över min penis och jag kunde långt bort förnimma hur hon ryckte till, hickade och svalde och svalde. När jag kom tillbaka till verkligheten och riktigt förstod vad som hänt, kunde jag inte hålla mig utan tårar kom och jag kunde omöjligt hindra dem.

”Förlåt mig Linda”, hulkade jag, ”förlåt men det du gjorde med mig var så outsägligt skönt, så jag kan bara inte stoppa tårarna, jag skäms så”.

”Men älskade vän du är så underbar och har absolut ingenting att skämmas för. Jag förstår ju att du fick ha det väldigt skönt och jag är så innerligt lycklig, att jag fick göra det här med dig. Du fick en så kraftig utlösning, så jag kunde nästan inte svälja allt”.
Med ett innerligt leende såg hon in i mina ögon och jag log genom tårarna tillbaka.
Fortsättning följer.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia