På sexklubb med min fru 

Admin | Hetero | 12.05.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inledning:
Detta är en fortsättning på berättelsen ”Två om min fru”, och för att få full behållning rekommenderas att läsa den berättelsen först. Det mesta som står i båda berättelserna är sanna och självupplevda, men vissa ändringar har gjorts för att inga personer skall bli igenkända.

Vi fortsatte att träffa Christer några gånger, och hade några sköna trekanter med Malin i centrum, men ganska snabbt träffade han en ny kvinna som han blev kär i och flyttade samman med, och då upphörde våra träffar. Kanske var det lika bra det, för det kändes som om Malin hade börjat få lite djupare känslor än de rent sexuella, även om hon förnekade det när vi pratade om det.
Det gick en tid, och jag föreslog lite då och då att vi skulle försöka hitta en ny kontakt, men Malin kände inte för det.
Vi bor i Skåne och kan lätt få in de danska TV-kanalerna, och en dag såg vi att dansk TV skulle sända ett reportage om en sexklubb i Köpenhamn. Malin, som efter att kontakten med Christer upphörde varit väldigt ljumt intresserad av sex med andra, verkade minst lika nyfiken som jag och sade spontant att det där måste vi bara se.
Vi dukade upp med lite ost och vin framför TV:n för att mysa lite, samtidigt som vi tittade på programmet.
Vi hade nog båda två förväntat oss en massa unga, vackra och sexiga människor, typ vad man kan se i porrfilmer, men riktigt så blev det inte. I stället började reportaget med att ägarparet, som var i den övre medelåldern berättade om klubben, vad som brukade hända där olika kvällar, och vilka regler som gällde för besökare. På lördagar var klubben öppen enbart för par, och torsdagar, samt första fredagen i månaden fick även singlar komma in. För att det inte skulle bli alltför stort manligt överskott släppte man bara in två singelkillar per par. Klädsel under dessa kvällar var underkläder eller något annat raffigt eller, om man ville, ingenting alls. Man betonade också att det var säker sex som gällde, om man hade sex med någon annan än sin egen partner. De berättade också att många som kom dit kanske inte hade sex, utan nöjde sig med att titta runt, och självklart respekterade alla om någon inte var intresserad av att delta.
Sedan följde en intervju med två par, som brukade besöka klubben. Båda verkade vara någonstans mellan 40 och 50 år. De var fräscha och välvårdade, men såg i övrigt ut som folk gör mest. Det ena paret hade besökt klubben på torsdagar, och kvinnan berättade med inlevelse och tindrande ögon om några episoder där hon njutit av att vara i centrum för flera mäns uppmärksamhet.
Malin lyssnade intensivt. När vi pratade om det efteråt, berättade hon att tanken på att göra det kvinnan berättat om gjorde henne väldigt upphetsad, men sa samtidigt att hon inte skulle våga göra det i verkligheten.
Vi pratade om detta ofta de kommande veckorna, och jag gjorde mitt bästa för att övertala henne om att vi skulle åka dit. Efterhand började hon själv argumentera i banor, som att det kanske inte skulle vara så farligt att göra ett besök ändå. Ingen skulle ju känna igen oss där, och man behövde ju inte delta om man inte ville. Hon var väldigt ambivalent, så andra stunder kände hon inte alls för det. Det hela utmynnade i att vi bestämde oss för att åka till Köpenhamn och bo över på hotell den första fredagen i den kommande månaden, och kanske gå på Club20 som klubben hette. Malin smög in en brasklapp om att hon fortfarande inte var helt säker på att hon skulle våga gå dit, och jag fick lova att inte bli sur om hon backade ur i sista stund.
Vi tog ledigt från jobbet några timmar på fredagen, så att vi kunde checka in på ett litet mysigt hotell strax bakom Hovedbangården redan vi sextiden på kvällen. Alkohol brukar gör människor mera frimodiga, inte minsta Malin, så jag såg till att vi fick i oss vars två stadiga drinkar innan vi gav oss ut på stan, för att äta en bit mat. Vi vandrade nedåt Istegade, den gamla gatan, som förr ansågs som syndens näste nummer ett, men som numera sanerats och i stället blivit en restauranggata med många exotiska matställen. Vi hittade en liten mysig restaurang, där vi serverades en fantastisk måltid som sköljdes ner med en flaska vin. Efter maten hängde frågan i luften: Skulle vi gå till klubben?
Det var Malin som själv besvarade frågan med att säga att om vi nu kommit så här långt, så kunde vi lika gärna gå dit.
Klubben låg på Godsbanengade, och även om det inte var så långt dit tog vi en taxi. Taxin stannade utanför en dörr som fanns en halvtrappa ner till en källarlokal. Vi ringde på och blev insläppta av en person, som jag kände igen som Pia, den kvinnliga klubbägaren från TV-reportaget. Hon höll på att städa och göra klart inför kvällen, och berättade att klubben visserligen öppnade klockan nio, som klockan var då, men att gästerna inte började droppa in förrän tidigast en halv timme senare. Eftersom det var gott om tid, och vi var nya, visade hon oss runt och berättade om hur det brukade gå till på en sådan kväll som det var nu. Lokalen bestod av ett stort samlingsrum med ett antal soffgrupper och en stor rund säng i det bortre hörnet, två ”lekrum”, det större med en stor rund säng och en massa kuddar och dynor runt omkring, och det mindre med en säng som täckte hela rummet. Mellan de båda lekrummen fanns ett mörkrum med fönster mot båda lekrummen. Dessutom fanns ett omklädningsrum med skåp för kläder, och väl tilltagna toalett och duschutrymmen. Runt om i lokalen fanns skålar med kondomer utplacerade och man rekommenderade alla att skydda sig om man hade sex med någon annan än den egna partnern.
Hon talade också om att man måste vara medlem och det kostade 400 kronor per år, men eftersom hon märkte att vi var oerfarna och osäkra, talade hon om att vi kunde gå in utan medlemskort den här kvällen, och så gav hon oss ett inbetalningskort, som vi kunde betala in avgiften på om vi ville komma dit fler gånger.
Pia föreslog att vi skulle ta en liten promenad till en närbelägen pub, och komma tillbaks om en dryg halvtimme när det hade kommit lite gäster.
Vi kom tillbaks vid tio-tiden och ringde på. Ett lite surrande talade om att dörren var öppen och vi blev insläppta i entrén. Bakom disken stod nu en man, som ville veta vårt medlemsnummer. Vi hade förväntat oss att Pia skulle vara där, men fick veta att hon hade behövt rusa iväg på ett hastigt påkommet ärende, och att han som stod där hade hoppat in och lovat att ta hand om gästerna tills hon kom tillbaka.
På bästa skandinaviska försökte vi förklara att Pia låtit oss prova på en kväll utan att vara medlemmar, när han avbröt oss med ett leende och på ren svenska talade om att han förstod vårt språk flytande, och eventuella överenskommelser med Pia fick vi ordna upp senare när hon var tillbaks. Han presenterade sig som Hans, och talade om att han bott och arbetat i Trollhättan i åtta år, därav hans svenska med västgötsk accent, men efter att han och hans svenska fru separerat, så hade han flyttat tillbaks till Danmark och bodde numera några mil söder om Köpenhamn. Vi stod och pratade en stund, och han gav Malin en massa komplimanger och försökte på alla vis charma henne, något som det märktes att han lyckades väldigt väl med. Så plingade det plötsligt i dörrklockan, och Hans gav oss en nyckel till ett skåp i omklädningsrummet, samtidigt som han talade om att det var dags för honom att ta hand om nya gäster, och att han hoppades att vi kunde ses lite senare på kvällen.
Vi gick in i omklädningsrummet och började klä av oss.
Jag hade klätt av mig och stod i bara kalsongerna och Malin hade klätt av sig blusen och skulle just ta av sig kjolen, när nästa gäst kom in. Det var en kille som hejade på danska, och vi hejade naturligtvis tillbaka. Man kunde inte undgå att lägga märker till honom, han var väldigt storväxt utan att vara tjock, och så lång att han fick böja sig när han passerade dörröppningen in till rummet. Malin stod och drog i sin kjol för att ta av den, men det märktes att hon helt plötsligt blev generad när det fanns en annan man i rummet, och det dröjde ett tag innan hon drog ner den över höfterna och stod där i bara svarta stayups, högklackade skor, tangatrosor och behå i ett halvgenomskinligt spetstyg, som bara delvis dolde vad som fanns inunder.
I klädskåpet fanns var sitt badlakan, och med det i handen traskade vi in i det stora samlingsrummet. På vägen dit talade Malin om att även om hon tyckt att mannen som kommit in efter oss såg både snygg och sexig ut, så hade hon inte känt sig bekväm av att han, som hon sa, stirrat på henne inne i omklädningsrummet. Jag påpekade för henne att varenda karl i världen hade gjort likadant om han hade sett henne i den klädseln, så snygg och sexig som hon var, men det märktes att hon inte köpte det argumentet fullt ut.
I det stora samlingsrummet fanns fem andra par och ett tiotal singelkillar. De var utspridda i de olika soffgrupperna, men trots att det var flera personer som tydligt visade att det fanns plats hos dem föreslog Malin att vi skulle sätta oss i en soffa för oss själva.
En projektor visade porrfilm på väggen framför oss, och på ett par andra platser i lokalen fanns TV-apparater som också visade porr. Filmljudet var dämpat och en ljudanläggning lade en dämpad ljudkuliss med gregoriansk musik över rummet.
Diskret studerade vi de övriga gästerna, och pratade lite lågmält om vad vi tyckte om dem. De flesta såg trevliga ut. I soffan rakt under den projicerade porrfilmen satt en kvinna som jag fick ögonkontakt med och varje gång våra blickar möttes gav hon mig ett leende. Hon hade ganska små bröst och lite för breda höfter för att uppfylla några skönhetsideal, men det kompenserades av hennes vackra ansikte och sexiga leende. Malin märkte också att kvinnan då och då tittade på mig och konstaterade att jag hade fått en beundrarinna. Vi pratade om de olika killarna och Malins kommentarer var i de flesta fall godkänd eller t.o.m. klart godkänd. Tyvärr fanns det också två malplacerade typer, den ena stor och tjock och den andre liten och smal, och båda såg nästan snuskiga ut. Malin reagerade starkt och sa att bara tanken på att de skulle röra vid henne eller titta på henne gav rysningar av obehag, och det tog ner stämningen lite grand.
Efterhand kom det fler personer och ett nytt par hade slagit sig ner i soffan som stod mitt emot oss.
En av singelkillarna slog sig ner hos dem, de hejade på varandra som gamla bekanta, och han kramade om kvinnan. Kramarna fortsatte och de båda männen började ge kvinnan alltmer intima smekningar. Efter ett tag hade de fört upp hennes behå, och kysste hennes blottade bröst. Deras händer fortsatte nedåt och hon lyfte upp fötterna på soffbordkanten och stretade med benen för att ge lättare åtkomst. En av männen förde trostyget åt sidan, och där satt hon med blottat kön bara två meter framför oss. Även om kvinnan inte var min typ, så måste jag erkänna att jag blev väldigt kåt. Tyvärr reagerade Malin inte på samma sätt. Jag vet inte om det var vad som hände i soffan framför oss eller de två fula gubbarna i lokalen, men Malin talade om att det här var lite för mycket för henne.
Singelkillarna rörde sig lite runt i lokalen, oftast under förevändning att hämta en fika och för att sedan lite diskret närma sig något par och fråga om de fick slå sig ner. Helt plötsligt stod en av killarna vid vår soffa och frågade om han fick slå sig ner vid sidan om Malin. Det var en av de som Malin tidigare sagt att hon tyckte var ´klart godkänd´, men det hjälpte inte nu för Malin tittade förskräckt upp och sa ett snabbt nej, samtidigt som hon kröp in i min famn som en rädd fågelunge.
De tre i soffan framför oss hade nu kommit så långt att kvinnan satt med en kuk i varje hand, samtidigt som killen som slagit sig ner hos paret körde två fingrar ut och in i hennes fitta. Kvinnan stönade fram något på danska, och så reste sig alla tre och började röra sig mot lekrummen. Det blev som en startsignal, för alla de andra i lokalen började också resa sig och dra sig mot lekrummen. Till sist var det bara Malin och jag som satt kvar.
Malin kände sig väldigt obekväm och ville åka därifrån, men jag försökte lugna ner henne och påminde om att vi inte behövde delta i några sexuella aktiviteter om vi inte kände för det. Hon lugnade sig något, och efter ett tag bestämde vi oss för att åtminstone gå in i lekrummen och se vad som hände där.
I det stora lekrummet, som vi kom till först, var det full aktivitet. På sängen låg två kvinnor och fyra män. Båda kvinnorna sög på varsin kuk, samtidigt som den ena blev slickad av en annan man och den andra blev knullad. Runt om sängen satt en massa människor som sträckte sina händer in och smekte kvinnorna. Snett framför oss stod en kvinna som blev smekt av tre män, och lite vid sidan om oss stod två män och runkade för fullt. Rummet ljöd av könsljud, suckar och stön, och det hela var någon slags råsex helt utan finess, och alltsammans kändes väldigt overkligt.
En man flyttade sig närmre oss, och gav Malin en lätt smekning på armen. Pia hade berättat för oss tidigare på kvällen att ett vanligt sätt att närma sig någon var att ge en smekning på någon neutral kroppsdel, typ arm, axel eller hand. Om den som blev smekt då sade nej, gällde ett ovillkorligt nej, medan ett uteblivet nej alltid tolkades som en tillåtelse att gå vidare.
Malin tog genast bort den smekande handen, samtidigt som hon drog i min arm och sade: ”Vi går!”
Vi fortsatte in i tvärgången mot det lilla lekrummet, men stannade eftersom dörren ditin var stängd.
På ena sidan av korridoren mellan lekrummen fanns ett stort draperi, som dolde mörkrummet. Jag föreslog att vi skulle gå in där och se hur det såg ut, men Malin sade bestämt nej eftersom hon trodde att de fula gubbarna säkert var därinne, och ville därifrån så fort som möjligt.
Vi gick tillbaks till samlingsrummet. Malin var uppriven och ville lämna klubben direkt, men jag förslog att vi skulle lugna ner oss med en fika innan vi gick därifrån. Jag hämtade kaffe och lite tilltugg och sedan satt vi och försökte samla ihop intrycken av vad vi varit med om. Hon lugnade ner sig, när hon förstod att det varit lite för mycket även för mig, och att jag också ville gå därifrån. Just då, hörde vi en röst som fråga: Får vi slå oss ner?
Vi tittade upp och där stod Hans, och hans kompis, som presenterade sig som Erik, och pekade på soffan mitt emot oss. Båda var klädda i boxershorts.
De berättade att Pia kommit tillbaka, och att de nu hade ledigt och kunde roa sig resten av kvällen. Jag sa något om att nöjesaktiviteterna var inne i lekrummen, men Hans svarade att när nu balens drottning var i det här rummet, så ville han hellre stanna här. Malin sög åt sig smickret, och verkade bli på bättre humör igen. Hans frågade varför vi satt kvar, och vi berättade om hur vi, och då framför allt Malin, upplevt kvällen så här långt. Hans kommentar var att hon inte var den första som reagerat så, och sedan berättade han om när han och hans exfru besökt klubben första gången. De hade upplevt ungefär samma som vi, en massa människor som nästan skrämt i väg dem med sina helt öppet visade sexaktiviteter, men så hade de så småningom hamnat i det lilla lekrummet tillsammans med två killar, och det hela hade sluta med skön sex med hans fru i centrum.
Malin lyssnade noga och när Hans tystnade, sa Malin att något sådant skulle hon också kunna tänka sig. Jag misstänkte att hon sa det mest för att inte framstå som en alltför pryd och tråkig person, men samtidigt märkte jag att hon inte längre nämnde något om att vi skulle gå därifrån. Hans och Erik var trevliga, och samtalet flöt på med komplimanger om hur snygg och sexig de tyckte att Malin var, och med anspelningar på att de inget hellre önskade än att få följa med oss in i det lilla lekrummet. Vi satt nog och pratade i närmare en halv timme, när de andra gästerna som varit i lekrummen började komma tillbaka. Alla var nakna och såg ut att komma direkt från duschen. Hans förklarade att det brukade vara så att efter att alla varit i lekrummet, brukade man komma tillbaks till samlingsrummet och ta en

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

fika, och då var det ingen som längre brydde sig om kläder. Vissa gick sedan hem, medan andra fortsatte en gång till i lekrummen.
Hans gav ett litet leende till Malin och sa: ”Nu när de andra gästerna börjar komma tillbaks nyknullade och nyduschade, så kanske det finns plats för oss i det lilla rummet.”
Jag trodde att Malin skulle svara med att vi skulle gå därifrån, men i stället tittade hon frågande på mig, och sa: ”Vi kan väl gå och se efter.”
Vi reste oss och gick mot det inre rummet. Malin och jag gick först tätt följda av Hans och Erik. När vi gick där tänkte jag på vilken vacker syn Malin måste utgöra för dem, i sina strings och stayups. Malin är strax under 1,70 lång, har ett vackert ansikte och en underbar figur med fasta bröst i b-storlek, smal midja, lagom breda höfter, en härligt skönt formad rumpa och långa slanka ben. Hon har behållit sin skönhet och sin figur genom åren, och trots att hon snart skall fylla femtio kan hon fortfarande få karlar att vända sig om efter henne på stan.
I det stora lekrummet hade sexaktiviteterna upphört, och folk låg mest och pratade och skrattade och verkade ha trevligt.
När vi närmade oss det lilla rummet såg vi att dörren in dit fortfarande var stängd.
Hans föreslog att vi skulle gå in i mörkrummet, för att därifrån se in i rummet om de som var där snart var klara. Malin tvekade, men det var som om han läst hennes tankar, för han fyllde i med att vi tre killar kunde stå runt henne och skydda henne så att inga fula gubbar kom och kladdade på henne. Det lugnade tydligen Malin, för vi drog draperiet lite åt sidan och gick in.
Mörkrummet gjorde skäl för namnet. Där var beckmörkt, och det enda ljus som fanns sipprade in genom de båda fönstren som vette mot lekrummen. Nu var belysningen dämpad i de rummen, speciellt i det lilla rummet, så den lilla mängd ljus som trängde in gjorde att man endast kunde se personerna i mörkrummet som siluetter när de avtecknades mot fönstren.
Malin och jag hamnade precis framför fönstret som vette mot det lilla rummet, och Hans och Erik ställde sig bakom henne.
På sängen i det lilla rummet stod en kvinna på knä, och sög och smekte en man som halvsatt framför henne, samtidigt som en annan man knullade henne bakifrån i långsamt och stilla tempo. Alla tre såg ut att njuta fullt ut. Jag viskade till Malin att det påminde mig om när vi hade trekant med Christer, och hon höll med. Helt plötsligt lutade hon sig mot mig och viskade i mitt öra att det var någon som smekte henne på ryggen.
Vad som hände i det lilla rummet blev nu mindre intressant, så jag vred mig mot henne, och viskade tillbaks, att om hon tyckte det var skönt kunde hon väl låta det fortsätta. Det var ju det hon ville, annars hade hon ju inte kommit med förslaget om att gå till lekrummet tillsammans, men det kändes ändå som om hon ville ha en bekräftelse från mig, för så fort jag sagt det lade hon armarna om min hals och gav mig en kyss. Det märktes på hennes andhämtning att situationen gjorde henne upphetsad, och att hon njöt av Hans och Eriks händer.
Hon vilade sitt huvud mot min axel, och efter en stund viskade hon flämtande: ”Nu är det någon som smeker mig på rumpan också”. Jag smekte hennes ansikte, ner över halsen och vidare nedåt, och kände hennes styva bröstvårtor genom det tunna spets tyget.
”Oh, det är någon som smeker mig där. Är det du?”, viskade Malin. Vad hon menade med där var ganska uppenbart, och hon måste ha förstått att det omöjligen kunde vara jag, när jag stod snett framför henne och handen kom bakifrån, men kanske var det hennes sätt att urskulda sig för att hon lät en främmande hand smeka sin mus.
Jag smekte henne ner över magen, över det tunna spetstyget i hennes stringtrosor och ned mellan hennes ben. Mina fingrar stötte på en hand som drog sig tillbaka. Jag smekte hennes fuktiga gren, och drog trostyget åt sidan så att jag kunde låta långfingret glida över springan mellan hennes blygläppar. De delade sig och mitt finger kände hennes plaskvåta skåra. Jag lät fingret glida fram och tillbaka, och ibland så långt fram att jag smekte hennes svullna clitoris med fingret som var blött av hennes safter. Malin flämtade i mitt öra och jag kände hennes hand smeka mig på magen och vidare ned innanför kalsongerna där hon började smeka min kuk.
Det kom en trevande hand bakifrån mellan Malins ben. Jag flyttade min och lämnade plats, så att någon annan kunde få känna hennes sköna fuktighet. På nytt smekte jag henne upp över magen upp mot hennes bröst, men där var det redan fullt med smekande händer. Jag såg mig hastigt omkring och konstaterade att det var fler personer än Hans, Erik och jag som nu stod runtom Malin.
Jag smekte Malin på ryggen och knäppte upp hennes behå. Den gled ner över hennes armar, och när jag drog den ned över armen som höll min kuk, släppte hon greppet tillfälligt, för att på nytt ta ett stadigt grepp när jag trätt behåbandet över armen. När jag drog ner behån över den andra armen upptäckte jag att hon hade stuckit in handen i kalsongerna på en man som ställt sig snett framför vid hennes andra sida. I det svaga ljuset kunde jag skönja Hans och Eriks ansikten bakom Malin, så det måste var en helt främmande person som trängt sig fram. Jag kysste Malin och kunde då se att hon blundade och njöt, så hon var nog inte medveten om att det fanns fler personer i hennes närhet.
Så helt plötsligt kände jag att Malin stelnade till och så kom det en djup flämtning, samtidigt som hon viskade: ”Han har ett finger inne i mig”. Jag lät min hand glida ner och smekte hennes clitoris, och jag kände hur hennes underliv rörde sig i takt med fingret som rörde sig inuti henne. Hon stönade mer och mer och jag märkte att hon inte hade långt kvar till orgasm.
”Vill du inte ha en riktig kuk där i stället”, viskade jag frågande i hennes öra, och fick en flämtning till svar. Jag tolkade det som ett ja, och sa över Malins axel till siluetten bakom, att han skall hämta ett gummi. Han försvann, och jag tog tag i Malins trosor och drog dem nedåt. När jag sänkte mig nedåt, kysste jag hennes bröst, mage, och sköte, där jag möttes av en sträv, söt brunstdoft. Malin lyfte på fötterna och steg ur trosorna. Hon ställde sig med benen isär, som om hon gjorde sig klar för att ta emot en kuk, och jag kysste mig upp igen över hennes kropp. När jag rest mig kände jag hennes hand greppa om min kuk igen, och hon lutade sitt huvud mot min axel. Mannen bakom henne hade kommit tillbaks och på hans rörelser märkte jag att han stod och fumlade med ett gummi. Även om jag kände en upphetsning som jag aldrig känt förr, fanns ändå en liten gnutta förnuft kvar, så jag viskade till Malin att hon skulle känna efter, att han hade ett gummi på. Hon släppte min kuk, och sträckte sin arm bakåt. Hon höll armen kvar och viskade ett ja i mitt öra, samtidigt som hon flyttade isär benen lite mera och putade bakåt med rumpan. Siluetten bakom henne sjönk ner lite grand, och sedan kände jag hur Malin trycktes framåt och hon stönade fram: ”Den är inne i mig.”
Hon gungade mot min axel, när den främmande kuken åkte in och ut i henne. Jag lät min hand glida ner och fortsatte med att smeka hennes clitoris. Det dröjde inte länge förrän jag kände hur hon stelnade till, och sedan skrek ut sin orgasm. Mannen bakom henne stannade först upp, men sedan hörde jag en röst som jag kände igen som Eriks, stöna fram: ”Oh nej”, och sedan gjorde han några häftiga stötar innan han pressade sig hårt in i Malin när det gick för honom.
Vi stod stilla en stund och fick nästan hjälpa Malin att stå upprätt efter hennes våldsamma orgasm. Mannen som stått snett framför henne vid hennes andra sida hade försvunnit, men när Erik drog sig bort från Malin, såg jag honom komma tillbaka, och han trängde sig fram och tog Eriks plats. Jag förstod att han hämtat ett gummi, och hans rörelser avslöjade att han rullade på det och gjorde sig klar för att knulla min Malin. Han sänkte sig ner lite grand, och jag märkte att Malin trycker sin rumpa bakåt, och sedan kände jag hur hon åter igen trycktes hårt framåt mot min axel, och ett djuriskt stönande trängde över hennes läppar när en ny kuk trängde in i henne. Han höll sig stilla i henne en stund, innan börjar röra sig i henne i långa djupa drag.
Malins suckar och stön avbröts av att vi hörde en dörr som öppnades. Jag sneglade bakåt över axeln, och såg att det lilla rummet nu var tomt, så jag föreslog att vi skulle gå in dit i stället. Vi plockade upp våra handdukar och Malins trosor och behå, från golvet och gick in i det lilla rummet. Jag gick först och kröp längst bort i den stora sängen, där jag bredde ut våra handdukar, innan jag tog av mig kalsongerna och lade mig på rygg längst in. Malin kröp upp i sängen efter mig, men lade sin inte ned, utan stod kvar på alla fyra, med sin bara rumpa riktad bakåt mot dörren. Hon hade sitt huvud mot min mage, och smeker min kuk. Mannen som just börjat knulla henne i mörkrummet kröp upp bakom Malin mellan hennes ben och tryckte in sin kondomklädda kuk i henne på nytt. Nu kände jag igen honom som en kille som suttit i en soffa snett emot oss tidigare på kvällen, och han var en av de killar som Malin lite skämtsamt kallat klart godkänd.
Hans kom in i rummet och kröp upp i sängen vid sidan om Malin i höjd med mina knän. Malin vred på huvudet och stelnade till när hon såg honom. Hon trodde, berättade hon senare, att det var Hans som var i henne, och visste inte riktigt hur hon skulle bete sig, när hon förstod att det var en helt främmande mans kuk, som nu gled ut och in i henne och skapade hennes njutning. Hon vågade inte vända sig om och titta vem det var, utan vred i stället ansiktet mot mitt, om med en frågande blick viskade hon fram: ”Vem?”
Jag svarade henne tyst, att det är någon som hon tyckte var klart godkänd, och med det lät hon sig nöja, för hon slöt ögonen och vred huvudet så att hon kunde komma åt att ta min kuk i sin sköna mun.
Malins bröst är ganska fasta, men gungade ändå skönt i takt med knullrörelserna. Hans och jag smekte henne från var sin sida, och jag kupade min hand under hennes ena bröst och klämde lite lätt med fingrarna om den hårda bröstvårtan. Jag lät handen glida ner mot skötet och försökte smeka hennes clitoris. Jag kom inte åt så bra, så efter en stund kände jag att Malin knuffade undan min hand, och började smeka sig själv.
Jag hörde henne stöna fram ”Oh Guuuuud!”, när det gick för henne igen. Hon föll framåt över mig, och främlingen bakom henne följer med.
Vi låg i en ställning som inte var bekväm för någon, men främlingen fortsatte att köra sin kuk in och ut i Malin i ett allt snabbare tempo, för att till sist med ett stönande trycka sig långt in i henne. Vi låg alldeles stilla en korts stund, och sedan reser sig främlingen upp, gav Malin en kyss i nacken, och sa: ”Du är skön!”, innan han kröp över sängen bort mot dörren.
Malin vände sig om för att se vem det var, men hann bara se en skymt av hans ryggtavla, när han försvann ut genom dörren. Hon tittar generat upp på Hans och mig, och säger: ”Det här är ju inte klokt, Jag har haft sex med två helt okända män. Vad skulle folk säga därhemma om de visste vad hon just hållit på med.”
Både Hans och jag konstaterade att de flesta människor skulle bli gröna av avund, om de visste hur skönt hon haft det, och dessutom skulle fortsätta att ha. Kvällen var ju inte slut ännu, och nu tänkte vi ta hand om henne en stund.
Malin släppte sitt bekymmer, och sa skrattande att det nog var bäst att hon fick lägga sin ned då, för hon började bli trött i knäna.
Hon rätade till handduken och lade sig på rygg vid sidan om mig. Jag var så kåt att jag bara kände att jag måste få komma in i henne, så jag lyfte hennes vänstra ben över mig, och lät min kuk glida in i henne snett bakifrån. Hans kröp upp och ställde sig på knä i höjd med hennes ansikte. Jag drog Malin lite mer över mig, så att hennes rumpa kom upp på min höft och hennes kön lyftes upp. Hans böjde sig framåt och kysste sig ner över hennes kropp, så att han hamnade i en sextinioställning över Malin. Han slickade hennes clitoris, och hon sög begärligt på hans kuk, samtidig som jag knullade henne i långsamma drag. Malin stönade mer och mer, och när det gick för henne, kände hur hennes slidmuskler kramade min kuk, på det sköna och välbekanta sätt som jag tror att bara hon kan göra. Jag kände att jag inte skulle kunna hålla igen länge till, men ville inte att det skulle gå för mig ännu, så jag sa att det var nog bäst om Hans och jag kunde byta plats ett tag.
Jag låg stilla kvar i Malin, och såg hur Hans sträckte sig mot en lite hylla på väggen och tog en kondom ur en skål och började rulla på den. Det kändes så overkligt att se en annan man stå på knä vid min frus ansikte och göra sig klar för att knulla henne, samtidigt som hon smekte honom på pungen.
Jag drog mig ur Malin när Hans flyttade sig nedåt och ställde sig på knä mellan hennes ben. Han lutade sig framåt, och stödde sig på sin ena arm, samtidigt som han använde den andra till att dra kuken fram och tillbaka mellan hennes blöta blygdläppar, innan han siktade in sig mot hennes öppning och sakta gled in i henne.
Malin sträckte sin hand efter min kuk, och smekte den först, men bad mig sedan komma högre upp. Nu var det Hans som knullade henne, och jag som stod på knä vid hennes huvud och njöt av att känna hur hon smekte min kuk med sin tunga och sin mun. Jag smekte hennes bröst och lät handen glida ner mot hennes clitoris. Hon var lite torr där, så jag fuktade mitt finger med saliv innan jag började smeka henne.
När främlingen gick hade han inte stängt dörren, och när jag tittade upp såg jag en man stå där med en styv kuk i sin hand och med en frågande blick. Jag skakade på huvudet, och han försvann. När han försvann dök det upp en annan man i dörrhålet. Det var den store killen, som kommit in i omklädningsrummet när vi klädde om, och även han var naken och stod där med en frågande blick. Han var storväxt på hela kroppen, och hade en kuk som såg stor ut även på honom. Den måste vara upp emot tre decimeter, och var tjock som en falukorv.
Jag tänkte mig tillbaka till när Malin och jag hade trekant med Christer. Han var också väldigt välutrustad, även om han inte kunde mäta sig med den här, och Malin hade verkligen njutit av att ha honom i sig. Jag frågade Malin om hon orkade med en till och när hon stönade fram ett ja, nickade jag åt den storväxte killen, som senare lärde känna som Peter, att han fick komma in.
Efteråt fick jag veta att Malin trott att jag frågat henne om hon orkade med en orgasm till och om jag skulle smeka vidare, så det blev en liten missuppfattning. Det var därför inte så konstigt att Malin tittade upp lite extra, när hon märkte att det var någon som kröp upp i sängen vid hennes andra sida. Hon vred på huvudet och när hon fick se Peters stora kuk rakt ovanför sitt huvud ryckte hon till i ren förvåning. Försiktigt tog hon tag i den och höll om skaftet. Hennes hand såg liten ut och fingrarna räckte inte riktigt runt. Hon släppte min kuk och höll med båda händerna om Peters kuk, samtidigt som hon höjde huvudet lite och kysste hans ollon. Sedan gapade hon stort och tog in det i munnen.
Hans stönade och sa att nu började det bli alldeles för skönt, och att han måste kyla ner sig en liten stund, så att det inte skulle gå för honom redan. Han drog sig ur, och satte sig på sängen vid sidan om Malin.
Hon tittade upp på mig, och när jag inte gjorde någon antydan till att ta den plats Hans precis lämnat, tittade hon upp på Peter och sa tyst till honom: ”Du får, om du vill.”
Peter hade en kondom i handen, och nickade lite urskuldande att han hade egna eftersom de i kondomskålen var så små. Han stod på knä vid Malins huvud, med kuken svajande rakt över hennes ansikte. Hon höll sin ena hand runt hans kukrot, och med den andra smekte honom på låret och uppåt , så att hon höll hans pung i handen när han rullade på gummit.
När han flyttade sig nedåt i sängen, drog Malin upp sina ben så att knäna nästan låg mot hennes bröst, och stretade så att hennes sköt

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

e låg vidöppet och välkomnande. Blygläpparna var svullna och lämnade en öppning som lyste röd och glänsande i det svaga ljuset. Peter sänkte sig över henne och stödde sig på en arm samtidigt som hans styrde sin kuk mot ingången till hennes kärleksgrotta. Malin lyfte huvudet och ville tydligen se när denna jättekuk skulle komma in i henne. Hon flämtade av upphetsning när han roterade ollonet i hennes mynning, och stötte sin kropp mot honom för att få in den i sig, men Peter lät i stället kuken glida upp och massera hennes clitoris, vilket fick Malin att stöna ännu högre. Efter ett tag flyttade han återigen kuken till hennes mynnig, och helt plötsligt tystnade Malin. Hon stirrade förhäxat när ollonet sakta pressade blygdläpparna åt sidan och trängde in i henne. Väl där stannade Peter upp och tittade ner på Malin, som nu lät huvudet falla tillbaks ner på sängen. När hon log mot honom, samtidigt som hon sträckte ner sin ena hand mot hans skinka och försökte dra honom mot sig, fortsatte han att sakta låta sin stora kuk tränga in i henne. När han hade fått in lite mer än hälften, såg jag att hon bet sig i läppen och stönade till, samtidigt som hon flyttade sin hand till hans mage och stoppade honom från att föra in den längre. Han var väldigt försiktig mot henne och stannade upp direkt, men när hon slappnade av och tog bort handen började han köra kuken sakta fram och tillbaka, och för varje gång kom han en liten bit längre in. Till sist hade han fått in hela, och då sjönk han ner över Malin. Hon försvann under hans stora kropp, det var bara ben och armar som stack ut, men Peter höjde sig snabbt och stod på raka armar, när han sakta drog sin kuk i långa drag in och ut ur Malin. Hans och jag hade krupit upp och ställt oss på knä vid hennes huvud, och hon greppade våra kukar, en i var hand, och drog dem mot sin mun.
Vi smekte hennes bröst och ner över magen, men när jag nådde clitoris, tog hon bort handen. Hon stönade högt, och jag såg de välbekanta rörelserna i hennes magmuskler som visade att hennes orgasm var på väg. Malin brukar inte få orgasm av bara samlag, utan behöver få sin clitoris stimulerad för att det skall ske, men här hade Peter tydligen träffat någon extra känslig punkt, för hon stönade allt högre för att till sist skrika rakt ut när orgasmen sköljde över henne. Peter stannade upp ett litet tag, tills Malin hämtat andan igen, och sedan fortsatte han att knulla henne i långa drag. Malin intresserade sig igen för Hans och mig genom att krama våra stakar och växelvis pussa dem och ta dem i munnen, men ganska snabbt kände vi hur hon släppte greppet om dem, och stönade fram att det gick för henne hela tiden. Tiden tycktes stå stilla, men så började Peter andas häftigare, och sa att han måste vila lite annars skulle det gå för honom. När han försökte dra sig ur låste Malin fast honom i en bensax, samtidigt som hon slog armarna om hans hals och drog sig upp så att hon hängde hopkrökt mot honom, och stönade fram: ”Nej, nej, fortsätt, fortsätt!”
Peter höll sig först stilla, men stimulerad av Malins orgasmskrik passerade han snabbt punkten utan återvändo, och han började trycka in kuken i henne i långa djupa stötar. Han greppade om hennes skinkor, och lyfte upp henne, och sedan stod han stilla på knä och drog hennes kropp fram och tillbaks över sin kuk, innan han drog henne så långt mot sig som han bara kunde och stönade fram att det gick för honom. Rörelserna stannade upp, och han lutade sig fram så att Malin låg på rygg i sängen med Peter ovanpå sig. Han reste sig sakta och började dra ut kuken, samtidigt som han tittar ner på Malin och sa: ” Du är skön!”. ”Alldeles för skön” tillade han och kastade en blick ner på den slaknade kuken som höll på att glida ur henne. Malin tittade upp, smekte honom på armen och svarade med ett leende att hon tyckte att han var skön också.
Peter mumlade något om att han måste gå på toaletten, och försvann ut ur rummet. Kvar låg vi, Hans och jag med Malin emellan oss. Jag vände mig mot henne och frågade om hon orkade mera, och hon svarade med att låta sina händer glida ner och smeka våra stenhårda stakar. Jag kysste och kramade henne, och sedan rullade vi runt så att hon hamnade ovanpå mig. Hon reste sig upp grensle över mig och flyttade sig över min kuk, och lät den glida in i sin varma nyknullade fitta. Jag smekte hennes bröst och Hans var även där med sina händer. Hon vände sig mot Hans och sa lågt: ” Jag vill ha dig också i mig nu.”
Hans sträckte sig efter en kondom, rullade på den och kröp upp bakom Malin. Hon lutade sig framåt och vilade huvudet mot min axel, så att han lättare skulle komma åt att tränga in i hennes bakre hål. Malin stönade till och bad honom ta det försiktigt. Efter lite fumlande kände jag genom den tunna väggen hur hans kuk sakta gled in i henne. Malin stönade till, och vi låg alldeles stilla så att hon fick vänja sig vid att ha båda kukarna i sig. Hon reste sig upp i sittande ställning igen, och Hans och jag hittade snabbt en rytm, där våra kukar växelvis gled ut och in i hennes sköna kropp. Malin började stöna, och jag försökte smeka hennes clitoris, men hon tog bort handen och sade att nu ville hon bara att det skulle gå för oss.
Det hade hänt så mycket under kvällen, som gjort mig upphetsad, och jag kände redan efter några minuter att jag inte kunde hålla igen så värst länge, så jag stönade fram att det snart skulle gå för mig. Hans flämtade högljutt, så jag förstod att han inte hade långt kvar han heller, och när Malin stönade fram ett ”Låt det gå!” , så tryckte jag mig uppåt så mycket jag kunde, och lät den första spermastrålen spruta i hennes fitta. Jag fortsatte att pumpa upp i henne och jag kände hur Hans pressade på och det ryckte i hans kuk, när det gick för honom också.
Vi gled ner på sängen, med Malin mellan oss, och pustar ut.
Vi låg tysta tills Malin helt plötsligt sade: ”Det här är ju inte klokt, men det var det skönaste jag varit med om.” När Hans och jag talade om att kvällen inte var slut ännu, tog hon ett tag om våra slaka kukar, och började skämta om att vi var några riktiga skrytmånsar, som lovade mer än vi kunde hålla. Vi låg och flamsade och skrattade en stund, innan vi samlade ihop våra pinaler och gick till duschrummet.
Malin och jag delade en duschkabin och duschade tillsammans. Vi tvålade in varandra och njöt av att känna varandras kroppar, och tog god tid på oss, och när vi var klara hade Hans redan försvunnit. Malin började med att ta på sig trosorna, men ändrade sig och tog dem i handen i stället, och sa att man får väl ta seden dit man kommer, och så gick vi nakna in i samlingsrummet. Den prydhet hon haft tidigare på kvällen var definitivt borta.
I samlingsrummet var det så gott som tomt. De andra gästerna var tydligen igång igen inne i lekrummen, eller så hade de gått hem, för kvar fanns bara vi, Hans och ett annat par, där jag kände igen kvinnan med det vackra ansiktet och det sexiga leendet, och som jag haft ögonkontakt med tidigare under kvällen. Vi presenterade oss, och de hette Cristina och Björn.
Just som vi slagit oss ner i soffan hos dem, kom Peter in i rummet. Han var fullt påklädd och skulle åka hem, men ville bara säga ”Hej då!” till oss. Han lämnade också ett visitkort och ville att vi skulle ringa honom när vi skulle åka till klubben nästa gång. Malin reste sig och gav honom en kram innan han försvann. De såg väldigt konstigt ut när hon stod där helt naken och kramade en fullt på klädd man, som hon egentligen inte kände, bortsett från att de hade knullat med varandra.
Cristina och Björn var jättetrevliga och vi pratade och hade kul alla fem. Cristina och Malin fann verkligen varandra och stämningen var hur frigjord som helst. Cristina och Malin berättade helt ohämmat för varandra om vad de upplevt på kvällen. Cristina och Björn och en annan man hade suttit på några kuddar längst in i det stora lekrummet, och det hela hade lett till en massa smek och avancerad petting, där Björn och den andre mannen smekt henne till flera orgasmer. När sängen så småningom blev ledig, hade flyttat dit, och den andre mannen hade rulla på en kondom. Cristina skrattade till besviket när hon berättade det, och sa att hon trodde att han varit allergisk mot gummi, för han hade haft stånd hela kvällen, ända fram till han rullade på kondomen. Då vek sig mandomen, så det hela tog slut redan innan det började. Så pratade vi om kondomer och hur viktigt det var att skydda sig mot sjukdomar, men att det var mycket skönare när man visste att man kunde lita på den andra personen och köra utan.
Malin, som satt intill Cristina, berättade hur hon varit på väg att åka hem, men att Hans och Erik kommit och börjat prata, och efter ett tag hade hon bestämt sig för att nu skulle det ske; Hon skulle ha sex med tre män samtidigt. Hon berättade om mörkrummet och att det så småningom blivit fem män i stället för tre. Under tiden hon berättade lade tröstande armen Cristina och sa medlidsamt att hon tyckte det var synd att hon inte kommit in i lilla rummet, får då skulle Malin gärna delat med sig. Cristina log lite underfundigt, gav mig en sexig blick och sa att det kanske inte var för sent ännu. Sedan tittade både Malin och Cristina i våra skrev, och sa lite skämtsamt att det såg ut som om vi tyvärr var förbrukade för kvällen. Vi tog det som en utmaning och svarade att om vi bara fick lite hjälp, så skulle vi snart stå till tjänst igen. Malin sa skrattande till Cristina att det måste undersökas, så att vi inte bara satt och skröt.
Cristina tittade på Malin och sa, ”Får jag ta hand om honom?”, samtidigt som hon nickade mot mig. Jag tänkte direkt på den gången när Malin och jag provade på partnerbyte med ett annat par och hon blev så svartsjuk att vi blev tvungna att avbryta.
Jag var rädd för att svartsjukan skulle komma nu också, men Malin bara log tillbaka mot Cristina och sa att med henne delade hon allt, och att hon själv kunde ta hand om Björn och Hans. Cristina krånglade sig förbi mellan Malins ben och soffbordet och sjönk ner på knä på golvet mellan mina ben. Hon tittade upp, log det där sexiga leendet igen, och började smeka mig uppför låren mot mitt kön. Jag kände hur kuken började svälla innan hon nådde fram, och när hon sedan tog ett tag om den och började kyssa den på undersidan, så ställde den sig i givakt direkt. Cristina lekte med tungan på kanten av ollonet och sög sedan in det i munnen. Hela tiden hade vi ögonkontakt, och även med kuk i munnen hade hon det där vackra och underfundiga leendet. Hon reste sig upp och sa att nu var den precis så som hon ville ha den, och så tog hon tag i min hand och drog iväg mig mot den stora runda sängen i bortre ändan av rummet. När vi kom fram stannade hon och jag greppade om henne bakifrån och böjde mig ner och kysste henne på halsen. Hon vred huvudet bakåt och sa lågt: ”Jag vill ha dig i mig nu.” Jag sträckte mig mot kondomskålen, men hon hejdade mig, tittade mig i ögonen och sa: ”Jag vill ha dig utan.” Jag tänkte på det hon sagt tidigare, att hon bara haft oskyddad sex med personer hon kunnat lita på, och med ett bultande stånd var det inte svårt att lita på henne. Hon kröp upp i sängen och ställde sig på alla fyra, med stjärten inbjudande vänd mot mig. Jag följde efter och ställde mig bakom henne, mellan hennes ben, och strök med kuken mellan hennes blygdläppar innan jag riktade in den mot hennes blöta öppning och sakta gled in i henne. Hon var så varm och trång, och när jag var helt inne i henne höll jag mig där helt stilla, innan jag tog ett stadigt grepp om hennes höfter, och började knulla henne i långa sköna drag.
Så, kände jag en hand på min arm, och tittade upp. Det var Malin, som log och nickade mot mig, som för att visa att hon inte var svartsjuk. Sedan kröp hon upp i sängen och ställde sig på alla fyra vid sidan om Cristina, och sa småskrattande: ” Är det så här man skall stå, om man vill ha något i sig?”
Björn var snabb med att krypa upp bakom henne. Han hade en kondom i handen, men när han skulle öppna paketet stötte jag till honom, och ruskade på huvudet och pekade ner på min kuk, som gled oskyddad ut och in i Cristina. Han så först lite tveksam ut, men sedan kastade han bort kondomen mot skålen där han tagit den, och riktade in sin kuk mot Malin, som nu stod beredd att ta emot sin sjätte kuk för kvällen. Det hela var så overkligt, men samtidigt så underbart skönt. Hans kände sig nog lite utanför, men han kröp upp och lade sig framför tjejerna, och de började genast smeka och suga på honom. De skojade lite om vems tur det var, men så småningom slutade de prata och det hördes bara suckar och stön. Jag böjde mig fram över Cristina och började smeka hennes clitoris, men hon tog ganska snabbt bort min hand och började i stället smeka sig själv. Det dröjde inte länge förrän hon började stöna högre, och sedan kände jag hur hennes fittmuskler kramade min kuk när det gick för henne. Jag höll mig stilla i henne tills hennes orgasm ebbat ut, sedan började jag röra mig sakta ut och in i henne igen. Jag kände hennes hand komma ner och smeka min pung, och det vara bara för skönt, så jag stönade fram att om hon fortsatte sådär, så skulle det gå för mig väldigt snabbt. Hon stönade fram: ” Kom, kom, kom”, och fortsatte att smeka mig. Jag var osäker på om hon ville att jag skulle komma i henne, så jag stönade fram: ”Får jag komma i dig?”
Hon tittade bakåt, på mig och sedan med en frågande blick mot Björn, som nickade mot henne.
Hon log sitt sexiga leende mot mig igen och sa: ”Kom i mig!”.
Jag kände hur trycket byggdes upp mer och mer, och jag hörde Cristina stöna att hon kände hur min kuk växte i henne. Sedan svartnade det för ögonen när jag med all kraft tryckte mig så långt in i henne jag kunde och lät den första spermastrålen träffa hennes inre. Någonstans långt borta hörde jag de andra stöna, men själv borrade jag mig långt in i Cristina gång efter gång och tömde min saft i henne. Vi sjönk ner på sängen, och tittade på de andra. Malin sög på Hans kuk, och när han stönade fram att det snart skulle gå för honom tog hon den ur munnen och fortsatte att runka honom tills han sprutade satsen över sin mage. Björn hade hållit igen i det längsta, men han började stöta hårt in i Malin och stönade fram att det gick för honom. Sedan låg vi en stund och bara njöt innan vi gick in och duschade tillsammans.
Innan vi gick hem utväxlade vi adresser och telefonnummer, och sa att det här var så skönt att vi bara måste göra om det igen. Vi bestämde dock ingen tid, kanske för att vi alla kände att det som hänt måste få smälta in, och att vi i de båda paren måste får stämma av våra egna relationer, innan vi gick vidare.
Malin och jag tog en promenad till hotellet, och när vi lagt oss frågade jag Malin om hon inte känt svartsjuka när hon sett mig och Cristina tillsammans. Hon svarade att hon redan från första stund tyckt väldigt mycket om Cristina, och kanske därför inte känt någon svartsjuka. Dessutom hade hon nog lärt sig lite mera att skilja på sex och kärlek. Sedan kramade vi om varandra och hon viskade i mitt öra att det var bara mig hon älskade. Vi somnade tätt omslingrade i den stora dubbelsängen.

Epilog:
Vi besökte klubben ett par gånger till, men det var inte lika trevliga gäster som första gången. Ryktesvägen har vi fått höra att klubben i dag är träffpunkt för transvestiter och personer med lite avvikande läggning, så det lockar inte längre. Peter den store, som vi kallar honom numera har vi träffat ett par gånger, en gång på klubben och sedan ett par gånger hemma hos oss, men efter att han börjat arbeta i utlandsprojekt har det blivit glest mellan tillfällena. Cristina och Björn har blivit våra bästa vänner. Vi spelar golf, reser och gör en massa andra kul saker tillsammans, och framför allt så har vi underbart skön sex varje gång vi träffas. Ibland bjuder vi också in Hans till våra träffar, och någon gång har också Erik varit med. Kanske kommer det en fortsättningsberättelse om det.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia