Onkel, del 1 

Admin | Hetero | 14.08.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag är en tjej som just fyllt byxmyndig när detta hände, vilket är några år sedan.
Bodde i utkanten av en mindre svensk mellanstor stad med mamma och pappa. Livet bestod av hästar och plugg, och jagvar väl inte den där tjejen som hade några direkta vänner eller några killar som svärma för mig precis. Med mitt eldröda hår och fräknar över i stort sett hela min 47 kilo tunga kropp, var jag ingen killmagnet precis.
Mina föräldrar var mtt i sina karriärer och jobbet kom alltid först, och så även denna sommar, vilket innebar att jag skulle vara hemma, medan alla klasskompisar drog iväg på semester.
En dag kom Onkel förbi för att fika. Han var egentligen en bekant till min mormor och morfar, men hade också lärt känna oss väl, då han var händig och brukade snickra och måla samt sköta vår trädgård.
Han heter egentligen Arne, är pensionär sedan flera år, men älskar att ha olika projekt hela tiden. Han är ganska lång, har väldigt mycket humor, och gillar att busa.
De fikade på altanen och efter en stund ropa mamma ned mig, och de kom med ett förslag. Onkel berättade att han köpt en liten sommarstuga, på en egen lite ö, några timmars resa från stan, och nu undrade han omjag ville följa med dit 2-3 veckor för att hjälpa honom städa och fixa samt bygga en brygga mm.
Jag var först lite tveksam, men han övertalade mig och dessutom skulle jag få lite betalt för det jobb jag gjorde, och pengar var alltid välkommet, för ridningen var dyr minst sagt.
Sagt och gjort så började vi packa och redan dagen efter skulle vi ge oss av, och mamma lova hämta mig om det blir för drygt.

Morgonen kom och redan vid 7-tiden svängde onkel in på gården, och vi packade snabbt in i bilen, och vi kramades och åkte sedan iväg.
Vi småprata lite och efter nån timma stannade vi och fikade.
Idag tror jag bara vi latar oss sa Onkel och log, kanske lite fiske och ett bad, det är hemskt varmt redan.
När vi fikat klart åkte vi ytterligare nån timma, och efter några km på en mindre väg, svängde vi in på en stig, och fick öppna och låsa en bom innan vi kunde fortsätta ytterligare nån km in i skogen, och plötsligt öppnade sig en liten sjö, och några hundra meter ut låg den lilla ön där man kunde skymta en stuga bland träden.
Vi parkerade och lastade i packningen i den lilla roddbåten innan vi gav oss iväg.
När vi kom till ön gjorde vi fast båten vid det lilla brygghuset, och lastade ur. Vi bar upp allt till den lilla stugan och packade in, sedan bäddade vi i det lilla sovrummet, som hade två 90 sängar att erbjuda.
Sedan satte vi oss på den lilla altanen och Onkel drack en öl och jag en cola eller två.
Vi åt lite lunch och drack som galna då värmen var minst sagt tryckande, och efter en stund föreslog Onkel en fisketur.
Jag gick in och tog på mig shorts och linne och vi packade i mängder med dricka och öl, fiskespö och gav oss iväg. Nu fick jag ro, vilket inte var helt lätt, men Onkel instruerade och till slut kom vi ut till en grynna där vi ankrade. Det var stekande varmt, och jag drack cola och Onkel fiskade och drog upp abborre efter abborre och var glad över fiskelyckan.
Efter en stund kände hur kissnödig jag var och påtalade det till onkel och fråga om vi kunde ro in till land så jag kunde få kissa.
Är du galen, när det nappar så här, aldrig i livet, du får kissa i öskaret sa han helt allvarlig.
Ok sa jag, kan nog hålla mig. Efter ytterligare en kvart kände jag att det inte skulle gå, och frågade igen.
Vi tar öskaret sa han och jag fråga hur. Ta av dig shortsen och ställ dig med ryggen mot mig sa han. Jag tvekade men kände att om jag inte fick kissa nu kommer det hända en olycka, ochjag knäppte upp shortsen och drog ner dom till knäna.
sätt dig på huk sa Onkel och han höll öskaret under mig, men det funka inget bra. Kliv

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

ur shortsen istället så du kan stå mera bredbent sa han, och jag skämdes, men gjorde som han sa och lade shorts och trosor på sittbänken.
Så ställ dig bredbent nu och böj dig framåt sa han, och jag gjorde som han sa och stödde mig på sittbädan, och föratod samtidigt att han just nu satt och titta rakt in i min fjuniga mus och stjärt.
Kände hur han höll öskaret mellan mina ben och efter några sekunder började jag kissa. När jag var klar tömde han öskaret i sjön,bad mig stå still innan jag kände hans blöta hand glida över min mus och snabbt bytas ut mot en servett.
Jag ryckte till och plötsligt byttes skam mot upphetsning, och han var den första som någonsin rört min mus.
Jag drog snabbt på mig shortsen igen och Onkel fortsatte fiska medan han skoja och sa att det var så längesedan han kissat barn att han nästan glömt hur det var. Det pirrade mellan mina ben och någonting hade väckts i mig och min kropp.
Vi pratade och Onkel drog fisk efter fisk, och plötsligt reste han sig och sa att nu är det hans tur att lätta på trycket lite och gav mig öskaret.
Jag höll det och såg rakt framför mig hur han drog ned sina shorts och plockade fram en lång ådrig snopp som han greppade med ena handen. Han stoppade ned spetsen i öskaret och sekunderna senare hördes hur strålen träffa plasten och han kissade en bra stund.
När han var klar tog han öskaret och hällde det i sjön medan snoppen dingla fritt framför mig, och jag kunde inte undgå att se den. han tog lite vatten i handen och tvättade av den innan han stoppa tillbaka den i shortsen, öppnade en ny öl och fortsatte fiska.
Jag drack en ny cola och hoppades att kissnödigheten skulle komma igen, för nu ville jag verkligen att han skulle se på mig mera.
Efter en stund till och två cola senare aviserade jag återigen att jag behövde kissa.
Okej sa han, vi gör som sist, och jag drog återigen ned shorts och trosor och klev ur dom, innan jag vände rumpan mot honom.
Han sa åt mig att ställa mig på knä på sittbänken och bresa med benen och jag gjorde som han sa och nu var hela min bakdel rakt i hans blickfång och han förde upp öskaret mellan mina ben och lade sin andra hand på mina skinkor och jag rös i hela kroppen.
Det tog säkert två minuter innan jag kunde slappna av och strålen kom.
När jag kissat klart tömde han öskaret och blötte sin hand och förde den återigen över mitt sköte, denna gång saktare och mera känsla, och han blötte den igen och tog ytterligare en gång, och när hans finger nudda mitt stjärthål rös jag och darrade i hela kroppen. Han tog en ny servett och torkade av mig och det var så skönt och jag suckade.
Det är ingen ide du tar på dig sa han, du ska völ snart kissa ogen sa han och skratta, här är ändå ingen som kan se sa han och log mot mig.
Jag visste inte om han skojade, men bestämde mig för att inte ta på mig, utan satt i bara linnet med bar underdel.
Jag kände att jag var alldeles våt mellan benen, och jag njöt av att han såg på mig så här.
När vi fiskat ytterligare en stund var det dags att ro tillbaka och jag flyttade ut rumpan på sittbrädan och tog brebent spjärn och började ro.
Hans blick var nästan fast mellan mina ben och musen var helt öppen för hans blickar.
Väl vid stugan gjorde vi fast båten, jag tog på shortsen igen och lasta ur, och jag gick upp till stugan medan Onkel började rensa fisken vi fått. Uppe i stugan kände jag mellan mina ben och det var plaskvått långt ned på låren och jag bestämde mig för att bada. Bytte om till bikini och tog en handduk och gick ned till båthuset. Jaha, baddagssa Onkel och log medan han rensa abborrar för fullt.
Ja det var så himla varmt på sjön sa jag och jag tänkte tvätta håret också. Snart var jag i vattnet och det var så skönt, alldeles ljummet.
Simmade lite och tvättade av

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

håret innan jag gick upp och lade mig på handduken för att torka. Du ska nog inte ligga i blöt bikini sa Onkel och du har en torklina där sa han och pekade på båthuset. Jag tror jag ska ta ett bad jag också sa han och gick upp mot stugan.
Tankarna for genom huvudet och jag tvekade en stund innan jag knäppte av bhn och mina små bröst titta fram i solen, ja inte mycket till bröst ännu, mest vårtor faktiskt. Med ett suck drog jag av mig trosorna och hängde upp allt på strecket.
Såg att Onkel var på väg och lade mig naken på rygg i solen och väntade med spänning på att se hans reaktion när han fick se mig helt naken.
Kroppen darra och bröstet hävde av spänning, när han kom runt knuten och stannade till och fick syn på mig.
Jaha du är som jag, gillar att sola och bada naken sa han glatt, och jag sa att det var första gången.
Här är det ingen som blir störd, du kan gå naken hur och när du vill här, det gör jag nästan alltid när jag är ensam här ute.
Om vi ska bo ihop här så kan vi ju inte smyga för varandra, om det är ok fördig fråga han. Jag nickade och sa att det var ok.
det är så skönt att bada naken sa han, slippa blöta badkläder och ränder.
Jag tar ett dopp sa han och jag ser hur han drar av sig badyxor och den långa snoppen pekar nästan rakt ut när han försöker dölja den med armen.
Han hoppar i vattnet och simmar och jag fantiserar om hans snopp och hur han såg på mig när jag var och är naken.
Efter en stund kommer han upp och nu har snoppen lugnat sig lite och dinglar mellan hans ben.
Jag häntar lite dricka säger han och går naken upp till stugan.
Jag smeker snabbt över min mus och hela kroppen skakar av situationen.
Funderar på hur jag ska visa upp mig mera och jag ställer mig på knä med stjårten i vädret och låtsas titta ned i vattnet när jag hör hans steg. Hör hur han stönar till och ett klick hörs bakom mig, och ett klick till, och ett till.
När jag vänder mig om ser jag hur han lägger ned en kamera, och jag förstår att han tagit bilder på min rumpa, och det gör mig inte mindre upphetsad.
Han tar en brassestol och sätter sig ner med en öl, och jag ser att han har stånd som han försöker dölja med armen och ölen.
Jag lägger mig på mage och drar isär benen lagaom så han ska se rakt in mellan mina ben.
Hjärtat bultar och efter en stund slumrar jag iaf till och vaknar av ett ljud innan jag känner hur nåt blött skvätter över mina ben och min rumpa, och jag vänder mig om och ser hur Onkel står på knä bakom mig och snabbt ursäktar han sig och säger att han råka spilla öl på mig, innan han torkar av mig med sin handduk snabbt.
Jag säger ingen fara och njuter när han torkar av mig.
Nu går jag upp och fixar med maten hör jag honom säga, men ligg kvar en stund du, så ropar jag, och jag säger att jag gör det.
Hör återigen hur det klickar några gånger och förstår att han tar flera bilder. Efter en timma blrjar det lukta grill och jag sveper om mig handduken och går upp mot stugan och nu har Onkel shorts och t-shirt på sig, så jag går in och klär på mig en klänning, och trosor.
Vi äter och småpratar innan myggen tvingar in oss i stugan.
Efter en stund är det sängdags och jag drar Onkel ligger redan i sängen, och jag drar klänningen över huvudet och drar snabbt ned trosorna och kryper under täcket. De svala lakanen är sköna och jag tänder lampan, går ur sängen vänder rumpan mot onkel innan jag plockar fram en bok ur väskan under sängen.
Jag hör hur han suckar innan jag kryper under täcket, och börjar läsa.
Efter nån kvart hör jag hur han snarkar tyst och efter nån halvtimma är även jag trött, släcker och somnar till slut.
imorgon är en ny dag är det sista jag tänker innan drömmarna tar över...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia