Olyckligt kär, så kåt 

Admin | Hetero | 01.06.2023 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Lady sasi


*Pling * jag tittade bort från spegeln ett tag och såg att någon skrivit till mig via Facebook. Det var tidigt på morgonen och att någon skulle vara vaken samma tid som mig under en röd dag var otroligt. Att ha insomnia är inte lätt, man kan nästan aldrig hålla konversationer med någon.

Det är så att jag haft en kille på G ett tag nu om man säger så och varje gång jag träffat honom så har hans mycket attraktiva kompis Fredrik varit där med honom. Han är alltid glad och kramades när man kom i sitt lagom förvirrade tillstånd efter lite sömn. Vi hade inte pratat något speciellt förut, bara kollat lite på varandra och mötts med blicken några få gånger i förenat skratt.

”Hej sötnos, här har du mitt nr så du kan messa mig om du har lust, puss<3” läste jag på skärmen, där jag satt förvånad med maskaran i handen. Det plingade igen och han skickade sitt nummer, innan jag hunnit fråga vad han gjorde vaken så tidigt, loggade han ut och jag blev så illa tvungen att sms:a honom. Man kan ju inte ta emot ett nummer och sen bara ignorera det för smink,eller hur?
`jaha,vad gör du uppe så tidigt då unge man? ;)´ skickade jag iväg. Kort efter fick jag svaret att han gått upp tidigt för att åka in till stan, men ingen var där och han blev lättuttråkad. Han bad mig komma in till stan och träffa honom ett tag, så det blev att slänga på sig kläderna fort och springa till bussen.


”Hej!” jag hoppade ur bussen och rakt in i en varm famn, jag blev indragen i en lång kram som kändes underbar efter den kalla bussturen. Solen gömde sig bakom fjällen och värmen hade inte riktigt förgyllt omgivningen vid detta lag.
”Fryser du?” Han tog tag om dragkedjan och öppnade tröjan, tog tag om mina händer och drog in mig tätare intill sig. Hans hjärta hördes ljudligt när mitt huvud vilade mot hans bröstkorg, och hans händer höll ett stadigt tag om min midja. Han började nynna på en lugn melodi, igen jag kände igen men det var underbart att höra honom så nära mig. Förut har jag bara hört delar av det han sagt, då jag var tvungen att rikta uppmärksamhet mot annat. Nu var det bara han och jag, äntligen.


”Jag måste gå och fixa en sak lite snabbt, kan du möta mig här om typ tjugo minuter?” Sa han och sköt mig ifrån sig. Han bad mig alltså komma in bara för att överge mig igen?
”Ja visst, ses sen” svarade jag bara, jag kunde passa på att gå och köpa något varmt att dricka på McDonalds om han ändå skulle gå.

Mina skor klappade mot dom tjocka stenplattorna på marken, jag gned mig om armarna och gick på i rask takt mot värmen. Det var första gången jag varit så tidigt inne i stan och där jag gick jag för mig själv. Väl inne genom dörrarna sprang jag upp för trapporna och beställde det första varma dom kunde erbjuda. Kaffe, inte min favorit men varmt var det i alla fall. Jag tog min mugg och gick ner till en av alla lediga bänkar i salen med glasfönster. Man kunde se hela torget och sjön, fjällen och en del av solen som växte sig större i bakgrun

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

den.

Jag lutade huvudet mot väggen och bara tog in den vackra omgivningen. Jag tänkte på klassen som jag dagen tidigare skiljts ifrån för alltid, sista året är tufft men avslutningen var värre. En tår rann ner för min kind men innan jag hunnit reagera så försvann den, jag vände på huvudet och möttes av ett varmt leende.
”Så det är här du sitter?” Frågade Fredrik lite halvt sårat, ” Jag som trodde du skulle möta mig för fem minuter sen?”
Jag kollade på mobilen och insåg att jag svävat bort i tankar, men han hade lätt hittade mig, stan är ju så tom såhär dags på morgonen.
”Förlåt..jag glömde bort tiden totalt, tror att det är det äckliga kaffet som får mig lite ur balans” log jag och höll upp koppen som värmt mitt knä. Han tog ifrån mig och började halsa den varma drycken, den var så skollande het när jag fick den att jag inte kunde förstå hur han svalde det så lätt. Jag kollade förvånat på honom och insåg att ja satt där med öppen mun, jag stängde snabbt och kände hur torra dom var när dom vidrörde varandra.
Jag tog upp mitt nya läppglans, jag hade köpt den mest för att lukta på den ljuvliga doften men nu fick den komma till nytta.

Det tog inte lång tid innan han ställt ner kaffet och började lukta efter något. Jag sneglade lite roat mot honom och undrade om han skulle komma på vad det var för något. Han kom närmare, och närmare, tills hans läppar bara var några centimeter ifrån mina och stannade.
”Vad gjorde du för något? Det luktar...så..” började han, vilket jag avslutade med,

”så..somrigt? Det är mina läppar” jag tog upp den lila tuben och vickade den fram och tillbaka bredvid våra ansikten. Han tog inte ögonen från mig för en sekund, han brydde sig inte ett dugg om vad jag höll i min hand.
Hand lyfte sin hand och förde upp den bakom mitt öra, drog den ner för halsen och stannade under min haka. Han kom närmare och vred lite på huvudet, stängde ögonen och stannade upp.
”Förlåt” sa han, och våra läppar möttes i en kittlande varm känsla. Mina ögonlock stängdes och hans varma andedräkt blandade sig med min.
”Kom” jag ramlade nästan framåt när han reste sig upp och tog min hand. Vi lämnade muggen bakom oss och halvsprang upp för trapporna, jag kände hur spänningen växte när han drog med mig in på toan.

Jag bara stod där och såg på medan han låste dörren och drog av sig tröjan. Han hade den vackraste kropp jag någonsin sett, som plockad rakt ur en film. Han kom fram och lyfte upp mina armar på hans axlar, hans händer letade sig in under min tröja. Jag gick upp på tå och kysste honom på halsen, han lutade huvudet bakåt och rös lätt av beröringen.
”Snälla låt mig röra vid dig” sa han hon knäppte upp mitt bälte snabbt. Jag bet honom lätt i örsnibben och viskade ett utdraget ja i hans öra, han släppte mina byxor som föll ner till vristerna och la händerna på mina höfter. Han tryckte mig bakåt mot väggen och vände runt mig, hans ena hand kramade runt mitt ena bröst när han drog ner sina

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

egna byxor. Jag kände hur det började bulta i underlivet och rann om mig.

Jag böjde mig fram och tryckte rumpan mot hans styva kuk, placerade händerna mot väggen och svankade så att han skulle känna hur våt jag var genom tyget. Han tog tag och drog snabbt ner mina trosor i ett svep, drog med ett finger mellan mina blygläppar och stönade för känslan av hur kåt jag bevisligen var. Hans byxor åkte ner och nu var det bara det sista tyget kvar, han drog sakta ner kalsongerna och jag kände hur mer och mer av honom vidrörde min rumpa. Hans ollon lekte vid min klitoris vilket fick mig att småstöna där ja stod, det var upphetsande att inte se vad som skulle hända, och att bara låta honom göra som han ville.

Han tog tag om skaftet och la en hand på min höft, tryckte till och gled in med ollonet. Jag kände hur den där underbart töjande känslan kom och tryckte ifrån mot väggen, han gled in längre och stönade mjukt. Han förde in hela sin svullna kuk och det kändes hur han växte i mig, utanför började folk komma för att beställa frukost och det var något så väldigt upphetsande med att dom fanns där. Jag känner hur han slog i djupt i mig och drog sig tillbaka, han stannade upp och retades lite, jag kunde se hans leende framför mig och tryckte ifrån mot väggen igen. Han var inte beredd och stönade högt av den tighta känslan. Hans slog sig för munnen och jag bara små skrattade lite, men jag fick igen.

Han började jobba sig ut och in ur mig igen, böjde sig framåt och förde in en hand mellan mina ben. Hand drog upp min tröja och slickade mig lätt på ryggen,smekte min mage och lät handen glida ner mot min fitta. Jag väntade med spänning och det ilade genom hela kroppen när han masserade min klitoris. Jag slog handen för munnen och kände hur hela min kropp spände sig. Han märkte detta och började genast penetrera mig mycket snabbare och hårdare samtidigt som han masserade mig. Han drog bort min hand och jag fick bita mig hårt i läppen för att inte stöna högt, jag kände hans leende läppar mot min rygg,dom vidgades lite och hans varma andedräkt smekte mig när han stönade mjukt. Han växte ytterligare inuti mig och mina knän möttes, det var så skönt att jag nästan inte orkade hålla mig uppe. Jag la pannan emot kaklet och kände hur jag inte kunde ta mer, utan stönade till högt och drog ihop mig, det gav effekt på Fredrik med som stönade och fyllde mig straxt efter.


Han stod där med händerna på mina lår som skakade, jag var helt slut efter min första gång stående.
”Teaser” sa han och bet mig lite lätt i midjan.
”Äh,du är likadan själv” sa jag och vred på huvudet lite. Han drog sig sakta ur mig och jag känner hur hans varma säd rann ur mitt svullna underliv. Jag bet mig i läppen och lät huvudet falla, den underbara känslan.


Gillar du så kommentera! :D Och jag vill gärna ha Msn eller något, så kan jag läsa om du skrivit något ^^ <3

Btw så är jag olyckligt kär i denna pojke, och därmed titeln...

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia