Okontrollerat förbjudet 

Admin | Hetero | 21.06.2022 |
Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Jag visste inte hur jag skulle hantera situationen som jag hamnat i, samtidigt som jag skämdes för mig själv och samtidigt som jag visste att det som jag hade låtit hända var totalt förbjudet så kunde jag inte motstå det förbjudna som faktiskt gjorde mig galet kåt. De hade pågått ett tag och det hade eskalerat från att hon hade tagit kontakt med mig på Facebook till att vi började skicka dagliga meddelanden till varandra till att meddelandena blivit flirtiga och gått över gränsen till meddelanden med sexinslag och sexinviter. Under denna tid har mina fatasier om Astrid ibland blivit okontrollerade så att jag knulkar tjejen men fantiserar om Astrid under hela knullet. Tanken på att slicka Astrids övermogna fitta kunde göra mig galen av kåthet så Sandra min sambo fick sin fitta slickad ofta under vissa perioder.
Jag skämdes ibland otroligt mycket eftersom Astrid inde var vilken mogen kvinna som helst, Astrid var Sandras mormor som jag fantiserade om och dessutom sexchattade med på Facebook i hemlighet. Ibland tänkte jag att allt skulle snart rinna ut i sanden eftersom jag tänkte att ingen skulle våga ta steget ut och förverkliga det vi skrev om på Facebook, tex diskuterade vi vad som var ok och inte ok och där hade vi kommit fram till att vi skulle få träffas, kramas och även pussas om det var vänskapligt, jag kunde absolut massera Astrid och om BH:n måste tas av för att BH-bandet var i vägen var även detta ok. Astrid måste kunna ge mig uppskattande pussar och kramar som tex tack för en härlig massage. Dessutom så var vi båda överens om att om Astrid var avklädd vid massagen så skulle det kännas mer naturligt om även jag var avklädd. Skulle det bli kallt så måste vi ju kunna ligga under samma täcke..... Dessa konversationer gjorde mig galet kåt och det verkade även göra Astrid kåt.
Vi var påväg till min sambo Sandras mormor Astrids 75 år

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

s dag, hela släkten skulle vara där, jag och Astrid hade haft intensiv kontakt på sista tiden om hur det är ok och hur Astrid skulle älska att samtidigt som jag masserar och smeker hennes kropp även kysser hennes kropp, men jag tänkte inte att det skulle ges någon möjlighet att vi skulle få någon tid bara hon och jag. När vi kom till festlokalen som låg i samma hus som Astrid bodde var det oerhört mycket folk så vi hinner bara hälsa på Astrid, dock med en kram som gjorde att jag kände hennes härliga doft. Astrid hade en sommarklänning som hade en djup urringning som gjorde att hennes tunga bröst nästan hoppade ur, klänningen framhävde även hennes härliga mogna former så gjorde att fantasierna och kptheten växte i kroppen, Astrid var pigg, ganska kort men en blick och läppar som var otroligt sexiga. När kåtheten växte under festens gång kom funderingen om Astrid hade en rakad fitta eller en buske, jag hoppades på att hon skulle ha en buske ich en härlig bullfitta. Under födelsedagskalaset hamnade vi till slut bredvid varandra och direkt hamnade vi så nära att vi tryckes mot varandra och kåtheten vi båda hade i våra kroppar strömmade genom vara dra när vi tryckte oss emot varandra. Min kuk var stenhård och jag kunde inte tänka på något annat än Astrids sexiga, mogna och förbjudna bröst och fitta. Bara tanken på att min unga 20cm stenhårda kuk skulle sugas av Astrids kåta läppar, tränga in i hennes plaskvåta mogna och håriga fitta och explodera och fylla hennes med min sperma. Jag måste ha uppträtt förvirrat på festen när kåtheten fyllde min kropp och mitt sinne samtidigt som jag försökte konversera med släktingar och vänner.
Jag känner värmen från Astrids andedräkt i mitt öra samtidigt som hon viskar -Hjälper du mig raring att hämta glas uppe i min lägenhet?
Jag tvekar inte och när vi lämnar festlokalen så är känslan a

Läs heta porrnoveller här: porrnovell

tt ingen märkte att vi smet iväg. I hissen finns en känsla av nervositet, spänning och pirr i magen men då tror jag båda förstår att det inte finns någon återvändo, de förbjudna lustarna måste levas ut nu och när vi står i hennes hall och dörren går i lås bakom oss så säger Astrid -Som du har fått en gamal tant att längta. Jag svarar inte och utan att veta hur så hamnar vi i Astrids soffa där hon har gränslat mig, attraktionen och kåtheten är total, Astrid får upp mina byxor och släpper ut min stenhårda kuk samtidigt som vi kysser varandra våldsamt, kan inte fatta att en så gammal tant kan vara så våldsamt kåt, Astrid hanterar min kuk satidigt som jag smeker hennes fitta utanpå hennes spetstrosor, fittan är glödhet och plaskvåt, trosorna dryper av mogna fittsafter och dessutom känner jag att hon har en hårig fitta som jag drömt om. Vi är båda stressat kåta så samtidigt som jag drar åt sidan hennes våta trosor så pressar hon ner sin drypande fitta över min kuk som nu står som ett järnspett, känslan är euforisk när hennes mogna och helt underbart trånga men så blöta fitta slukar min kuk, jag tappar tid och rum när Astrid rider mig så underbart som jag inte ens kunnat fantisera om. Vet inte hur länge hon red min kuk men jag både hör ich känner hur hennes fitta stryper min kuk när hon kommer ljudligt, när hon kommer drar hennes fitta ihop sig så våldsamt skönt att jag exploderar djup inne i Astrids härliga fittta. Jag tömmer all sperma jag har i henne och vi sjunker ihop någon minut. Här sitter jag i soffan med min kuk djupt inne i min sambos mormor, byxorna av fittsafter, och läppstift över hela mitt ansikte.
Vi tvättar oss lite fort för att åter ansluta till födelsedagsfesten och i hissen ner säger Astrid -Jag tror inte vi kommer bli påkomna efter som ingen ens kan fatiserat om att vi skulle ha det lite skönt.

Betyg:

Kommentarer

Läs fler sexnoveller här: sexnovell

Inga kommentarer...
Logga in för att kommentera!Sök efter sex historia